11/11/18

Το νέο υπερόπλο της Ρωσίας είναι 100 φορές πιο δυνατό από την βόμβα στην Χιροσίμα (pics)

To νέο πυρηνικό όπλο του Βλαντιμίρ Πούτιν θα μπορεί να εξαφανίσει όλες τις πόλεις σε μία περιοχής ανάλογη με αυτή της Μεγάλης Βρετανίας.
Σε λίγους μήνες, η Ρωσία θα έχει στην διάθεσή της και πλήρως λειτουργικό ένα όπλο, το οποίο θα αποτελεί φόβο και τρόμο για κάθε χώρα. Ακόμα και για τις ΗΠΑ...
Το «Avangard» έχει παρουσιαστεί από τον Βλάντιμιρ Πούτιν εδώ και καιρό, όμως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν οτι σχεδόν έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του και προς τα τέλη του 2019 θα είναι απολύτως έτοιμο.
Το συγκεκριμένο υπερόπλο ουσιαστικά χωρίζεται σε δύο μέρη... Μετά την εκτόξευσή του, όπως είναι όλο ενιαίο, ταξιδεύει στο υψηλότερο επίπεδο της γήινης ατμόσφαιρα όπου το μπροστινό κομμάτι που είναι η πυρηνική κεφαλή φεύγει προς τον στόχο, ταξιδεύοντας με ταχύτητα 20 φορές μεγαλύτερη από αυτή του ήχου.

Συνολικά ο πύραυλος αυτός μπορεί να μεταφέρει 24 κεφαλές, με την δύναμη κάθε μίας να φτάνει τους δύο μεγατόνους. Είναι δηλαδή 100 φορές πιο δυνατή από την βόμβα που έπεσε στην Χιροσίμα.

Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει προς τον στόχο μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση, ενώ η ταχύτητα που αναπτύσσει, δεν επιτρέπει στα αμυντικά πυραυλικά συστήματα να το σταματήσουν.

Αν μάλιστα είναι γεμάτο, όλες οι κεφαλές του, μπορούν να εξαφανίσουν από τον χάρτη μία έκταση ανάλογη με αυτή που πιάνει συνολικά η Μεγάλη Βρετανία.
Πηγή

7 σχόλια:

  1. Ασχετο αλλα αν δε το πω θα σκασω.
    Εχει σχεση με τα 19000000 που λενε οτι βρηκαν σε σπιτι πασοκου.
    Δεν εχει σημασια αν η ειδηση ειναι αληθινη
    Με την ευκαιρια αυτης της ειδησης, κανω τον παρακατω λογικο συνειρμο.
    Αν οι θεσμοι (sic) ηθελαν να σωσουν τη χωρα μας, και οχι να την στραγγαλισουν, το πρωτο που θα εκαναν οταν πηραν τα κλειδια της, θα ηταν μια μεγαλη επιχειρηση καθαρσης και κατασχεσης κλαπεντος δημοσιου χρηματος.
    Δεν το εκαναν.
    Αυτο κατ'εμε ειναι αποδειξη οτι αυτοι οι θεσμοι επιδιωξαν την υπερχρεωση της χωρας και την εξαχρειωση του πολιτικου της προσωπικου.
    Γιατι δεν ζητηθηκε αυτο απο την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ?
    Γιατι δεν ζητηθηκε αυτο απο το ΔΝΤ ?
    Γιατι δεν ζητηθηκε αυτο απο την ΕΚΤ ?
    Γιατι δεν ζητηθηκε αυτο απο τον ΕSM ?
    Γιατι????????
    Αρα ειναι οι θυτες στο εγκλημα που συντελειται στη χωρα μας.
    Να το παω και πιο μακρυα?
    Εχουν κοινο αφεντικο το οποιο αποφασιζει.

    Τοσο απλα και τοσο λογικα.
    ----------------------------------------------------
    Τωρα οσον αφορα τη Ρωσια.
    Χωρις την Ρωσια ολοι οι ανθρωποι στον πλανητη θα ειχαν μετατραπει σε οικοσιτα των σιωνιστων.
    Η ανθρωποτητα αρα, χρωστα τεραστια ευγνωμοσυνη στην Ρωσια και κατ'επεκταση στον ελληνισμο που την διδαξε τις αξιες του μεσα απο την ορθοδοξια.
    Παλι ο ελληνισμος πρωταγωνιστει απο δευτερο επειπεδο.
    Να γιατι μας "αγαπουν" οι συμμαχοι μας οι δυτικοι.
    Να, γιατι θελουν να μας σφιξουν στην αγκαλια τους μεχρι να σταματησομε να ανπνεομε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα κάνουν οι Ρώσοι καμιά δοκιμή στην Αγγλία? Να ειδοποιήσουν πρίν να έρθουν οι ομογενείς στην Πατρίδα!Θα ήταν μια καλή σκέψη να παρακολουθούσαμε μια δοκιμή του όπλου! Σιγά-σιγά να μπαίνουν σε μια σειρά τα πράγματα...τρελαμένοι με την μπάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σακη ευθυμα
      Οτι και να κανουν οι ....οποιοι ...δυτικοι...οι εξωγηινοι δινουν στον Πουτιν το ..αντιδοτο επι 100....Οι απ εδω σκυλιαζουν...αλλα φευ...ο σκυλος τρωει ...φολα.Οι απ εδω μαζευουν χαρτια νομισματα...βουνα..αλλα προσαναματα για τον....Σειριο.... Ο αρχηγος εξωγηινος γελαει....ενα πληκτρο ειναι ολα...."Ντηλιτ"....Θαναι φαρσερ οι εξωγηινοι...ψωφανε για χαβαλε...

      Διαγραφή
  3. Αυτό που δεν μάς πληροφορούν είναι αν η βόμβα αυτή (παρόλο που 100 φορές δυνατότερη από της Χιροσίμα) είναι διασποράς ραδιενέργειας ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωστα ..δεν υπαρχει βομβα υδρογονου η ουρανιου...η Κοβαλτιου...η ....οτι αναλογο ...χωρις διασπορα ραδιενεργειας...Οσο πιο δυνατη τοσο πιο πολυ...διασπορα.Για χιλιαδες ετη ....Αλλα αυτο δεν ειναι ολο....ειναι κι αλλα κακα. Μονο το θερμικο...ακουστικο...κρουστικο κυμμα ...με τις ατελειωτες ακτιβολιες καθε ειδους....απο "Χ"....εως ηλεκτρονια...πυρηνες...οτι φανταστεις ...ειναι εκτος περιγραφης. ...Αναλογα με την ισχυ.....Διαλυονται ολα σαν αερας....σε ακτινα δεκαδων χιλιομετρων....εξαερωνονται ολα....βραζουν σε χιλιους βαθμους και βαλε....Οποτε σαν αυτονοητα δεν τα ειπε το αρθρο....( η λαμψη μονο τυφλωνει τα παντα σε ενα σεκοντ)....οκ ??

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.