24/11/18

Κάποιοι ανθέλληνες εξευτελίζουν την Κρήτη - Ξυλοδαρμός 19χρονου φαντάρου στο κέντρο του Ηράκλειου, γιατί φορούσε το εθνόσημο

Ο στρατιώτης υπερασπίστηκε το εθνόσημο και τον κτύπησαν τα θρασίμια, οι σύγχρονοι δωσίλογοι-κουκουλοφόροι

Ένα πρωτοφανές για το Ηράκλειο περιστατικό καλούνται να εξιχνιάσουν οι διωκτικές Αρχές (κρατική Ασφάλεια) μετά την επίθεση που δέχτηκε ένας 19χρονος Ηρακλειώτης στο κέντρο της πόλης.
Ο νεαρός Ηρακλειώτης, ο οποίος κατά πληροφορίες είναι φαντάρος, έκανε το… λάθος να κυκλοφορήσει σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου φορώντας μπλούζα με εθνόσημο, καθώς ήταν εξοδούχος και, όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές, δεν είχε προλάβει να φορέσει πολιτικά ρούχα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 19χρονος βρισκόταν με την παρέα του στην οδό Χορτατσών για να πιει τον καφέ του.
Η ώρα ήταν 9.30 το βράδυ όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά του 15 άτομα νεαρής ηλικίας που είχαν φροντίσει να καλύψουν τα πρόσωπά τους με κουκούλες και επιτέθηκαν χωρίς λόγο στον 19χρονο.
Όπως αναφέρεται στην καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, η παρέα των 15 αρχικά τού ζήτησε να βγάλει τη μπλούζα του και να τους την παραδώσει.
Όταν ο 19χρονος αρνήθηκε, εκείνοι τον απείλησαν, τον εξύβρισαν, τον χτύπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες και φεύγοντας του έσκισαν την μπλούζα που φορούσε.
Ο 19χρονος υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων στην Αστυνομία, ωστόσο όπως ανέφεραν αστυνομικοί «η αναγνώριση των δραστών είναι δύσκολη, καθώς δεν διακρίνονταν τα πρόσωπά τους».
Οι 15 νέοι και νέες που κατηγορούνται για την επίθεση έφυγαν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

14 σχόλια:

  1. Δεν είναι δύσκολο να τους βρουν αρκεί να ψάξουν 15 συριζαιους και να ασκήσουν την μήνυση σε αυτούς !!!
    Αυτό το κράτος παραπαίει !!!! Που πάτε ρε γαϊδούρια να πουλήσετε μαγκιά στην λεβεντογεννα Κρήτη !!! Αλήτες συριζαιοι σπειρατε διχόνοια στον λαο , μόνο εσείς θα μπορούσατε να σκοτώσετε τους Έλληνες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ειναι καποιοι καπου καποτε ανθελληνες
    ειναι συγκεκριμενου ιδεολογικοπολιτικου χωρου
    ειναι φασιστεροι μσελληνες αναρχοκομουνιστες!
    μην φοβαστε να το λετε συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως έγραψα και σε άλλη ανάρτηση, δεν είναι τόσο τρομερό ότι μειώνεται ο πληθυσμός τής Ελλάδος, όσο ότι μειώθηκαν και, πολύ φοβούμαι, εξακολουθούν να μειώνονται οι Έλληνες. Τι θα βγει πως θα έχει η χώρα κατοίκους σαν τούς παραπάνω 15; Αυτοί μόνο ζημιά κάνουν. Δυστυχώς, χάθηκαν πολλοί από την Μεταπολίτευση και μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας κάνει κάποιος μια βόλτα με μπλουζάκι κατά της Αναρχίας (αναρχία με το χαρτζιλίκι του μπαμπά) να δείς πως θα εμφανιστούν οι φα-αντιφά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 2000 φίλος που υπηρετούσαμε μαζί στα ΛΥΒ του ΚΕΕΔ, θέλησε να επισκεφτεί την κοπέλα του που σπούδαζε στο Καποδιστριακό, περνώντας μπροστά από cafe του επιτέθηκε όλη η καφετέρια γιατί φορούσε μπλουζάκι με μια μικρή Ελληνική σημαία στο μανίκι. Ευτυχώς ήταν κοντά το σπίτι της και έτρεξε και την γλίτωσε. Το κακό δεν είναι τωρινό, αλλά τότε ζούσαμε στον μύθο της οικονομικής ευμάρειας και δεν δίναμε σημασία σε τέτοια φαινόμενα. Το είχα συζητήσει με κάποιον μεγαλύτερης ηλικίας, πολύ αργότερα και η απάντησή του ήταν γιατί να φορέσει το συγκεκριμένο μπλουζάκι! Δυστυχώς, έχουν γαλουχηθεί γενιές και γενιές, ώστε να μισούν το κάθε τι που συμβολίζει Ελληνικό-κράτος-Έθνος.

      Διαγραφή
  5. κρητικαροι αυτο ειναι ξεβρακωμα για την κρητη ΜΑΣ και ΣΑΣ.
    Τετοια ξεφτιλα δεν ετολμησαν να κανουν οχι τουρκοι και αγαρηνοι αλλα ουτε γερμανοι κι εγγλεζοι.
    Αναλαβετε μονοι σας το θεμα οπως πρεπει.
    Και να το βιντεοσκοπησετε για να γινει μαθημα.
    Κρητικαροι
    οχι μονο κουμπουριες σε γαμους
    ειπαμε
    ειστε φιλοξενος λαος
    ΑΛΛΑ εδω τετοια ξεφτιλα και μεσα στο Ηρακλειο δεν νοειται
    Αναλαβετε οπως ξερετε εσεις.
    Οσο γι τουσ λοιπους Ελληνες, βλεπετε οτι η πανουκλα που ξεκινησε απο την Αθηνα περασε το Αιγαιο και εμολυνε και την Κρητη.
    Αργησαμε πολυ και γιατρος δεν ερχεται και γιατρικο δεν υπαρχει.Αυτο πρεπει να σταματησει διατι παμε ολοι για αφανισμο.Δεν ειναι πολεμος ειναι κατι πολυ χειροτερο.
    Κρητικαροι ξηγηθειτε κρητικα.
    συντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτίθενται μόνο όταν είναι μπουλούκια έναντι μοναχικών αντιπάλων.
    Το έχουμε εμπεδώσει ρε κωλόπαιδα. Εκτός από πουστ...κια στο σώμα και την ψυχή, πάνω απ' όλα είστε δειλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και όταν υπάρχουν αντιδράσεις στο άρθρο αυτό, οι οποίες το θεωρούν αστείο, καταλαβαίνεις και πόσα τρολς διαβάζουν το παρόν ιστολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ντροπή σας αλήτες. Θρασύδειλοι. Ευτύχως αυτές τις αρρώστιες δεν τις έχουμε στην Κύπρο ούτε θα τις έχουμε. Μπορεί να έχουμε κι εμείς ανθέλληνες αλλά δεν είναι αλήτες και θρασύδειλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη αλήθεια αυτό, φίλε Χαρίλαε. Η Κύπρος δεν έχει τέτοια κουμάσια. Δεν έχει Εξάρχεια, κουκουλοφόρους, μπαχαλάκηδες και τα ρέστα. Όταν ο κόσμος διαμαρτύρεται στην Κύπρο, δεν καταστρέφει την περιουσία τού άλλου, που δεν φταίει σε τίποτε, αλλά εκφράζει απλώς την διαμαρτυρία του για το συγκεκριμένο λόγο. Οι Έλληνες τής Κύπρου είναι σαφώς ωριμότεροι από τούς Ελλαδίτες.

      Διαγραφή
  9. Εντύπωση προκαλεί ότι τέτοια φαινόμενα διαδραματίζονται σε μια χώρα που βρίσκεται υπό την απειλή του πολέμου.

    Λογικά σκεπτόμενοι μια οποιαδήποτε χώρα υπό τις αυτές τις συνθήκες θα έκανε ότι περνούσε από το χέρι της ώστε να κρατήσει το ηθικό των στρατευμένων όπως και της κοινωνίας ακμαιότατο και ετοιμοπόλεμο.

    Αναγκαστικά, όσο δημοκρατική ή προοδευτική και εάν δήλωνε, θα αντιμετώπιζε τέτοια κρούσματα με συνέπεια και μάλλον με ακραία ή τουλάχιστον αυστηρή τιμωρία.

    Τροφή για σκέψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συνεπεια ισον βουρδουλας και μετα στα ταγματα εργασιας
      στα νταμαρια.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.