2/11/18

Ζούμε σε χώρα απατεώνα

Ζούμε σε μια χώρα όπου το νομικό πρόσωπο της κοινωνίας και του έθνους, το Κράτος, συμπεριφέρεται ως το μεγαλύτερο λαμόγιο όλης της επικράτειας, λειτουργώντας καταχρηστικά και δόλια εναντίον των πολιτών που υποτίθεται ότι συστάθηκε να υπηρετεί. 
Είμαστε από τις ελάχιστες χώρες που δεν έχει ευδοκιμήσει το οργανωμένο έγκλημα διότι απλά αυτός ο ρόλος έχει καπαρωθεί από το ελληνικό δημόσιο, και μάλιστα με νομοθετημένη ατιμωρησία. 
Ο κλέφτης που κάνει κουμάντο σε αυτή τη χώρα είναι το κράτος. 
Κλέβει φόρους, κλέβει υπηρεσίες που δικαιούται να λάβει ο φορολογούμενος αλλά δεν του τις δίνει ως οφείλει, κλέβει στις προμήθειες που κάθε υπογραφή έχει το λαδάκι της, κλέβει σε αξιοπρέπεια όπου η δικαιοσύνη σε θεωρεί ένοχο επειδή σε κατηγόρησε ένας δημόσιος υπάλληλος χωρίς τεκμήριο ενοχής σου, κλέβει σε όλα. 
Αν δούμε το θέμα της δικαιοσύνης, πχ στα διοικητικά δικαστήρια, δεν χρειάζεται να τεκμηριώσει η δημόσια υπηρεσία την ενοχή σου για κάποιο πρόστιμο που σου έχει καταλογίσει. Ή μάλλον θεωρείται επαρκής απόδειξη ενοχής σου η έκθεση του οργάνου που σε έχει ελέγξει. 

Για τη συνέχεια Capital


4 σχόλια:

  1. Με λίγα λόγια και σταράτα...... Μπουρδελο κράτος !! Και μια Δικαιοσύνη του κωλου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν αυτός ο υβριστής του κράτους (που όντως υστερεί ακόμα σε θέματα προστασίας του πολίτη από αυθαιρεσίες κρατικών λειτουργών) λάμβανε υπόψη ότι λειτουργεί εδώ και χρόνια στη χώρα μας ο θεσμός του συνήγορου του πολίτη.
    Αν αυτός που απαξιώνει τα πάντα λάμβανε υπόψη ότι πρόσφατα διοικητικά δικαστήρια έκριναν παράνομες και καταχρηστικές περικοπές μισθών και συντάξεων, τότε δεν θα δικαιολογούνταν για να γράφει αυτά που έγραψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν κάποιος δεν θέλει να πιστέψει ότι έχει πρόβλημα, και δεν πάει στον γιατρό ε , αυτός δεν πρόκειται να γίνει καλά ΠΟΤΕ !!!!! Αν το κατάλαβες έχει καλως, αν όχι γραφείο αυτά που γράφεις! !! Όλος ο λαός ψιθυρίζει αυτά που έγραψα !! Αν είσαι εδώ που ζω θα τα έχεις ακούσει αν ζεις αλλού, ίσως έχεις και δίκαιο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Christos is getting paid to write what he writes. He doesn't have to listen, see or think for himself. Reality is foreign to him

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.