10/11/18

-



Αυτο το αιτημα για μαζικούς διορισμούς καθηγητών πρεπει να συνοδεύεται και από το αίτημα για μαζικές εγγραφές μαθητών. Έστω εικονικές. Γιατι λεφτά μπορεί να υπάρχουν αλλά παιδιά όχι.

Leo Kastanas


6 σχόλια:

  1. Ενας κι ένας για αργόρυθμες σχολές της κομσομόλ (η οργάνωση που σύμφωνα με τα λόγια του Λένιν ήταν μια ένωση της νεολαίας «για να διδαχτεί ο κομμουνισμός»)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν διδάσκουν τα κουστούμια, αλλά το περιεχόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλα ολη η συσκευασια δειχνει και την ποιοτητα του περιεχομενου...Αν σου δωσω ενα κουτι σπασμενο..λαδομενο...ξεφτισμενο...ρυπαρο ...τρισαθλιο..και μεσα εχω ενα φανταστικο φαγητο.....το τρως ??? Αν ναι..οκ.....εχεις να φας χρονια.....Ακριβως αυτο γινεται εδω....

      Διαγραφή
    2. Όντως, τα ράσα δεν κάνουν τον παπά αλλά μην ξεχνάμε ότι οι επικεφαλής των παιδαγωγών οφείλουν να δίνουν και κάποιου είδους παράδειγμα σε όσους αγωγούν...

      Διαγραφή
    3. Σώπα ρε μεγάλε! Και ποιός μαθητής θα δώσει σημασία σε έναν βρωμύλο, απλυτο, αξύριστο? Το πολύ πολύ να σκεφθεί πως θα κάνει πλάκα μαζί του. Μαθητές είμασταν.

      Διαγραφή
  3. Η προοδος σε ολο της το μεγαλειο. Κι οσο για το αν διδασκουν ή οχι τα κοστουμια, φαινεται απο την καταντια των ελληνικων σχολειων. Σε λιγο θα χρειαζομαστε φροντιστηρια απο το νηπιαγωγειο. Αν και νομιζω οτι οι συγκεκριμενοι εκπαιδευτικοι, οπως και συνδικαλιστες αλλων κατηγοριων, εχουν να δουν σχολειο, απο τοτε που ηταν οι ιδιοι στα θρανια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.