12/10/19

Κραυγή απόγνωσης από χαροκαμένη μάνα στο Κομπανί - Η Αμερική μας πούλησε στην Τουρκία

Τί θέλει από μας ο Ερντογάν; Πήρα το νεκρό σώμα της κόρης μου και έφυγα. Η Αμερική μας πούλησε στην Τουρκία.

4 σχόλια:

  1. Μάλλον ατυχής η επιλογή των Κούρδων για τη δημοσιοποίηση του βίντεο, γιατι το "πεθαμένο παιδί" σε μια στιγμή ανοιγοκλείνει τα μάτια... Κάτια τέτοια αυξάνουν την καχυποψία του διεθνούς κοινού ότι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πόνο. Δεν έχουν ανάγκη να καταφεύγουν σε τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κανει μονο αυτο Ουρακουλουμ..Γυριζει και το κρφαλι δεξια σε.μια στιγμη μονο του.
      Τελος παντων..δεν λεμε οτι δεν υποφερουν..καθε αλλο. Αλλα με αυτα τα βιντεο πια..αστο...Οτι ναναι ολοι...Βρηκαν παιχνιδι ολοι ..απο πονηροι...εως δολοφονοι..Δεν βγαινει ακρη πουθενα κι ουτε εχει νοημα..

      Διαγραφή
  2. Oraculum , ντρέπομαι που αναπνέω τον ίδιο αέρα με σένα. Έχεις μεγάλο πρόβλημα, να το κοιτάξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Νίκος,

      Ο Oraculum έχει δίκιο παραπάνω. Εάν προσέξεις στο βίντεο, στο 37ο δευτερόλεπτο, το παιδί ανοιγοκλείνει τα ματάκια του. Εξηγούμαι: ΔΕΝ υποστηρίζω πως η μάνα ή το μωρό παίζουν θέατρο. Όχι βέβαια! Αυτό που νομίζω είναι πως το παιδί είναι πολύ άρρωστο - ίσως ετοιμοθάνατο - και ο σπαραγμός της μάνας μπροστά στην κάμερα είναι μία έκκληση για βοήθεια για να σωθεί το παιδί της. ΙΣΩΣ λόγω κακής μετάφρασης (εμείς απλώς διαβάζουμε τους υπότιτλους χωρίς να γνωρίζουμε εάν ανταποκρίνονται σε όσα λέει η μάνα) υπήρξε παρεξήγηση και η αρχική πηγή που δημοσίευσε το βίντεο, ίσως θέλοντας να αποκομίσει πολλά κλικ, παρουσίασε το παιδί ως νεκρό και μάλιστα εξ αιτίας της εισβολής. Όπως και να έχει, το παιδί ναι μπορεί να είναι πολύ άρρωστο και να χαροπαλεύει, ναι η κατάσταση δεν είναι καθόλου εύκολη για τους Κούρδους, ναι ομολογώ πως κι εγώ την πρώτη φορά που είδα το βίντεο έχασα τα λόγια μου, αλλά μια προσεκτική ματιά αποκαλύπτει πως το παιδί δεν είναι νεκρό. Και δεν νομίζω πως ο Oraculum είχε κακή πρόθεση, οπότε μην βιάζεσαι να «ντραπείς που αναπνέεις τον ίδιο αέρα μαζί του». Βάλε το ξίφος στο θηκάρι λοιπόν, έχουμε σπουδαιότερα προβλήματα να αντιμετωπίσουμε. ΟΚ;

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.