8/11/19

Αιματηρό επεισόδιο με μαχαίρια μεταξύ μεταναστών στα Διαβατά

Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Η συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ δύο ομάδων νεαρών Αφγανών και μετά από έναν καβγά δεν άργησαν να βγουν τα μαχαίρια μεταξύ τους, στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης των Διαβατών, στη Θεσσαλονίκη.
Δέκα άτομα τραυματίστηκαν από το άγριο επεισόδιο που σημειώθηκε στα Διαβατά μεταξύ μεταναστών, σύμφωνα με το thestival.gr.
Η συμπλοκή σημειώθηκε στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης των Διαβατών, στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για Αφγανούς υπηκόους, οι οποίοι ενεπλάκησαν σε αιματηρό επεισόδιο που ξεκίνησε για άγνωστους λόγους χθες, στις 11:00. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι συμπλεκόμενοι χρησιμοποίησαν διάφορα αντικείμενα, ενώ όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις τα πνεύματα ηρέμησαν.
Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης για την παροχή των πρώτων βοηθειών και η υγεία τους δεν διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ. Δεν έγινε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν λόγω μιας παρέας που έκανε φασαρία και κάποιοι άλλοι μετανάστες ήθελαν να κοιμηθούν. Τα πράγματα γρήγορα ξέφυγαν με αποτέλεσμα να οδηγήσουν στον τραυματισμό αρκετών.
Οι υπόλοιποι έξι δεν δέχθηκαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο και δέχθηκαν πρώτες βοήθειες εντός της δομής φιλοξενίας.
Πηγή: Σπούτνικ

3 σχόλια:

  1. Μετα την παραδοχη του ανεκδιηγητου Goldberg (υπουργου αδυναμιας προστασιας του πολιτη) δεν μενει παρα η εκτακτη συγκλιση του ΚΥΣΕΑ, η δημιουργια κυβερνησεως εθνικης ενοτητος και η πιθανη επιβολη περιοριστικων μετρων στην κυκλοφορια-ελεγχοι-περιπολα στους δρομους των μεγάλων πολεων, νομοθετηκη ρυθμιση ωστε λογω των εκτακτων συνθηκων οι λαθρομεταφορεις να εκτελουνται με συνοπτικες διαδικασιες κλπ. Οι νεοεισερχομενοι πρεπει να ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ - ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ - ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΥΑΡΙΕΣ. Τελικα ο μπλε ΣΥΡΙΖΑ αποδεκνυεται χειροτερος του προηγουμενου εστω κι αν φοραει γραβατα. Τελικα ποσους εχει αγορασει ο Σορος και η παρεα του???????? ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΥΛΑΚΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχουμε και ..χαζογυναικες πολλες που ταμαθαν ολα..της αμαρτιας τα καμωματα και τον χαλβα Φαρσαλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.