7/9/09

Σε εξαγωγές βενζίνης προς την Τεχεράνη αποφάσισε να προχωρήσει ο Τσάβες

"Με βάση μια στρατηγική συμφωνία, αποφασίστηκε η εξαγωγή 20.00 βαρελιών βενζίνης ημερησίως από τη Βενεζουέλα στο Ιράν", δήλωσε, σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Irna ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην Τεχεράνη.


Σε εξαγωγές βενζίνης προς την Τεχεράνη αποφάσισε να προχωρήσει ο Τσάβες

Η Βενεζουέλα συμφώνησε σήμερα να εξάγει 20.00 βαρέλια βενζίνης ημερησίως στο Ιράν, το οποίο εισάγει μία μεγάλη ποσότητα πετρελαιοειδών για την κάλυψη των αναγκών του, μεταδίδουν τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης.

"Με βάση μια στρατηγική συμφωνία, αποφασίστηκε η εξαγωγή 20.00 βαρελιών βενζίνης ημερησίως από τη Βενεζουέλα στο Ιράν", δήλωσε, σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Irna ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην Τεχεράνη.

Το Ιράν είναι μία από τις μεγαλύτερες χώρες εξαγωγούς πετρελαίου, αλλά τα διυλιστήριά της δεν επαρκούν για να αντιμετωπίσουν την εγχώρια ζήτηση σε καύσιμα, με αποτέλεσμα να εισάγει περίπου το 40% των αναγκών της σε βενζίνη.

Οπως δήλωσε ο Τσάβες, οι εξαγωγές βενζίνης θα βοηθήσουν τη χώρα του να πληρώσει τις εισαγωγές μηχανημάτων και τεχνολογίας από το Ιράν, πάντα σύμφωνα με το Irna.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

10 σχόλια:

  1. Παράγει τόσο πετρέλαιο και αντί να φτιάξει διυλιστήρια, φτιάχνει πυρηνικούς αντιδραστήρες και κάνει την βενζίνη εισαγωγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου ο Ιρανικος Λαος απειληται αμμεσα με αφανισμο απ' τα πυρηνικα της εβραϊκιας "δημοκρατιας" του Ισραηλ, γιατι να μην φτιαξη πυρηνικους αντιδραστηρες και πυρηνικα οπλα;
    Ειναι ποιο ξυπνιοι οι εβραιοι δηλαδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ισραηλ δεν απηλει κανεναν, θελει μονο το δικαωαμα να ζισει. αλλα κρατη ειναι που το απειλουνε με αφανισμο. να λεμε και την αληθεια. η πραγματικοτιτα ειναι οτι το Ισραηλ υπαρχει και παντα θα υπαρχει. αν μερικοι το σηνιδοτοπιησουν, τοτε τα πραγματα θα ειναι πολοι πιο απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκεινη η "ορθογραφια σου" με κανεις να πιστευω οτι δεν εχεις καμμια σχεση με το υπογειο της Πρεσβειας σου.
    Σαγιαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "το ισραηλ δεν απηλει κανεναν";

    Τι μας λες ρε κουμπαρε.
    Εδω εχουν φαει τα λυσακα τους οι εβραιοι να επιτεθουνε στο Ιραν και με πυρηνικα οπλα μαλιστα.
    Η διεθνης προπαγανδα των εβραιων μεσα απο τις εφημεριδες τους και τα τσοντο-καναλα τους εναντιον του Ιρανικου Λαου, φαινεται καθαροτερα κι απο τον Ηλιο.
    Ξεχασες τοσο γρηγορα τα "Οπλα Μαζικης Καταστροφης" του Σανταμ που "πουλαγαν" οι εβραιοι στο προδοτη Τσενι (πρωην προεδρο των ΗΠΑ) και στα Ηνωμενα Εθνη χρησιμοποιωντας για "ντουντουκα" εκεινον το αθλιο νεγρο επ΄ονοματι Παουελ;
    Μηπως ξεχνας του νεκρους του Ιρακ οτι ανερχονται σε 1,339,771;
    Χωρια τα εκατομυρια σακατεμενοι νεοι ανθρωποι και προσφυγες της γενοκτονιας αυτης που συνεχιζεται και σημερα; (Ερχονται και στην Ελλαδα δικε μου αυτοι οι προσφυγες. Αρα το Ισραηλ εχει τις ευθυνουλες του). Ρε μπας και δεν βλεπεις την κατακρεουργημενη και Μαρτυρικη Παλαιστινη;
    Ρε μηπως εχει δικιο εκεινος ο σχολιαστης που σας τα λει χυμα εδω κι εκει, σε σας τους μυγιασμενους και σας αποκαλει σαγιανιμ;
    Παρτε δρομο ρε προστυχοι απο δω περα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΑΤΗΣΕ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΗ. ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
    ΑΝΑΡΙΧΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ "ΕΘΝΟΥΣ" ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝ΄Σ.
    ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ "ΠΑΤΡΙΔΑ" ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α.
    ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΜΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.
    ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.
    ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ.
    ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΞΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΙΝ ΤΟ 1900.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΟΣΤΑΝΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕΤΟΙΚΟΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΗΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΟΝ Β!Π.Π. ΑΦΟΥ Ο Α!Π.Π. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΗΣΥΧΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΛΑΟΙ.
    ΑΦΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΥΠΗΡΧΕ ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΠΟΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ, ΟΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΥ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΠΗΔΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΝΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ.
    ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΥΓΟΡΗΣΩ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΩ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για ξανακανε χαρτια ρε φιλε γιατι μου φαινεται πας ολιγον τι αδεξια να στησης την τραπουλα.
    Και οχι με κεφαλαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ" ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ.ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ" ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ" ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ "ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ".
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.
    ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΡΑΣΕΤΑΙ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΙΑΡΚΗ ΠΟΛΕΜΟ. ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΜΕ.
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΗΠΑ ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΦΕΚΙΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΙΓΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ,ΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΞΕΜΑΤΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.
    ΒΕΒΑΙΑ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
    Ο "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ" ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΣ.
    ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ.
    Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΑΚΑΟΥΝΟΤΡΑΓΚΟΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ.
    ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εεεεεεεε... ναι δικιο εχεις.....
    Εγω συμφωνω μαζι σου.
    Αυτοκινητα, Μερσεντες, Βολβο, Λεξους, Φιατ, Οπελ, Φορντ, Χοντα, αυτοκινητοδρομοι, ολα αυτα ειναι στο προγραμμα. Ολα συστηματολογικως τρεχουν στους αυτοκινητοδρομους και στα γιοφυρια.
    Αν και εγω δεν εχω αυτοκινητο αλλα ενα γαϊδουρακο (τον Νωντα κι αυτος μερικες φορες τρεχει στη δημοσιά) θα σου συνιστουσα οτι πρεπει να μας πης κι αλλα, δεν μας κουραζεις καθολου την σκεψη.
    Ολα τα σκεφτομαστε και τα καταλαβαινουμε, εκτος απο ενα.

    Εκεινο ομως το: "ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ"
    πουθενε το βρηκες γραμμενο;

    Χαιρετισματα στα Ταμπάχανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά είναι δυνατόν? Το Ιράν δέν έχει διυλιστήρια να φτιάξει βενζίνη? Τρελό ακούγεται!

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.