19/9/09

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…

Η υποψηφιότητα Καρατζαφέρη στη Θράκη, απασχολεί τα τουρκικά μέσα.Ως «ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ», αναφέρεται σε άρθρο της SABAH


Το ΛΑ.Ο.Σ. είναι το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα που τόλμησε να μιλήσει για το τουρκικό προξενείο, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.

Με τον τίτλο «Ο εχθρός των Τούρκων έθεσε την υποψηφιότητά του στη Δυτική Θράκη» η τουρκική εφημερίδα Sabah φιλοξενεί στις εσωτερικές της σελίδες ανταπόκριση του Στέλιου Μπερμπεράκη από την Αθήνα, για την παρουσία του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη στο ψηφοδέλτιο του νομού Ροδόπης. Η είδηση της υποψηφιότητάς του στην περιοχή μας και οι επιπτώσεις που αυτή μπορεί να έχει στο εκλογικό αποτέλεσμα, ήδη είχε σχολιαστεί από τον τοπικό και αθηναϊκό Τύπο, όπου το ερώτημα ήταν κοινό για όλους και το εξής «από πού προέκυψε το ξαφνικό ενδιαφέρον του Γ. Καρατζαφέρη για τη Θράκη;».

Στο ερώτημα αυτό έσπευσε να απαντήσει και το γραφείο Τύπου της νομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης του ΛΑ.Ο.Σ. που στην ανακοίνωσή του, αναφέρει, ότι «η υποψηφιότητα οποιουδήποτε αρχηγού κόμματος σε μία ακριτική περιοχή, κάθε άλλο παρά «ύποπτη και «περίεργη» μπορεί να θεωρηθεί. Καμία ψήφος δεν θεωρείται χαμένη (ακόμη και αν αυτή είναι η λευκή), πόσο μάλλον η ψήφος στο ΛΑ.Ο.Σ. το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα που τόλμησε να μιλήσει για το ρόλο του τουρκικού προξενείου στη Θράκη, τον οποίον όλοι γνωρίζουν, αλλά κανείς δεν τολμά να πάρει θέση».

Στην ανταπόκριση στην τουρκική εφημερίδα Sabah αναφέρεται ότι «ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ., που είναι το μοναδικό άκρως εθνικιστικό κόμμα της Ελλάδας, παραμερίζοντας όσα έχει δηλώσει κατά της Τουρκίας και προκειμένου να συλλέξει ψήφους, στράφηκε προς τη δυτική Θράκη, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του σε εκλογική περιφέρεια της περιοχής, όπου και ζει «τουρκική» μειονότητα. Ο κ. Καρατζαφέρης, για τον οποίο δεν υπάρχει πιθανότητα να αποσπάσει τις ψήφους της «τουρκικής» μειονότητας, στοχεύει στις ψήφους των ακραίων εθνικιστών, οι οποίοι αντιδρούν εναντίον της «τουρκικής» μειονότητας. Μάλιστα, θεωρείται βέβαιο ότι με τις ψήφους, τις οποίες θα λάβει από εκεί, θα εισέλθει και στη Βουλή.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του, γνωστοποιώντας την υποψηφιότητά του στην περιοχή αυτή, είπε: «Αποτελεί απάντηση στη συνεχή προκλητική στάση της Τουρκίας». Όμως, δεν διευκρίνισε ακόμη σε ποια πόλη της δυτικής Θράκης θα είναι υποψήφιος. Ο Καρατζαφέρης επέκρινε με σκληρή γλώσσα και την κυβέρνηση, ότι προβαίνει σε συνεχείς υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα και σημείωσε: «Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη μπορούν και πετούν στο Αιγαίο, όποτε το επιθυμούν».

Στην ανταπόκριση αναφέρεται, επίσης, ότι οι ψήφοι της μειονότητας στη Δυτική Θράκη δίνουν τη δυνατότητα στα κόμματα της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ να εκλέξουν τρεις βουλευτές χωρίς να αναφέρεται σε χριστιανούς ή μουσουλμάνους.

Αυτό που ήθελε ο αρχηγός του ΛΑΟΣ το πέτυχε, αφού σε καθημερινή βάση πρωταγωνιστεί στις τουρκικές εφημερίδες. Πού να πατήσει και το πόδι του στην Θράκη.

ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
*Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ.

26 σχόλια:

  1. μπορει να πει κάποιος γνώστης τι χειρότερο έχει ο καρατζαφέρης από τα κόμματα εξουσίας εφόσον έστω και για τα μάτια λαμβάνει εθνικές θέσεις;
    ειναι πατριωτικότερα τα κόμματα εξουσίας;
    σε τι;
    πως;
    πότε;
    αν ο καρατζαφέρης εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντά μας, τότε δαγκωτό καρατζαφέρης

    αν ο φουφουτας, τοτε και φουφουτα. εγώ πιστευω ότι ο φουφουτας θα ήταν άριστος ηγέτης συγκρινόμενος με το γαιτανάκι της διεστραμμενης γενικής διαπλοκής που υπάρχει.

    δεν παει άλλο ρε φίλο. να γελάσουμε λίγο.
    ποτε θα κάνει ξαστεριά ρε φίλο;
    θα κανει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "*Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ."

    sub92, ti fobasai?
    min se poyn toyrko i opado toy karatzaferi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καρατζαφέρης κατεβαίνει στη Ροδόπη. Και πολύ καλά κάνει γιατί αυτός και το κόμμα του είναι οι μόνοι που μιλούν ευθέως για τα εθνικά μας θέματα και δε φοβούνται να ξεμπροστιάσουν τους Τούρκους. Σε αντίθεση με κάτι Γιωργάκηδες και Κωστάκηδες που δεν ξέρουν που πάνε τα 4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα σε όλους.

    Εγώ έχω μια απορία. Τις προάλλες ο κύριος Καραμανλής είπε πως δεν συνεργάζομαι με τα άκρα, και εννοούσε τον Καρατζαφέρη.

    Από την άλλη συμπεριέλαβε στην εκλογική του λίστα για τη Β' Αθηνών τον απόστρατο σμήναρχο Θωμά Βρακά.

    Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Βρακάς πετάξε τον Αύγουστο του 1994 με ψεκαστικό αεροπλάνο πάνω από τη Βόρειο Ήπειρο και έριξε φειγ-βολαν που έγραφαν «Μπερίσα και Μέξι, θα φύγετε μέχρι να φέξει».

    Επίσης ο κύριος Βρακάς έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα υπερ της Χρυσής Αυγής, της εφημερίδας "Στόχος", θεωρεί τον εαυτό του εθνικιστή και καμαρώνει για αυτό.

    Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου δεν θεωρώ τον Καρατζαφέρη ακραίο αλλά ούτε τον Βρακά επικίνδυνο για τη πατρίδα. Για μένα όσους δεν χωνεύουν οι Τούρκοι και τους βρίζουν, αυτομάτως ανεβαίνουν στην υπόληψή μου.

    Ο κύριος Καραμανλής όμως που αποποιείται των "άκρων" πως έπεσε σε αυτή τη "λούμπα";;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 19 Σεπτέμβριος 2009 1:49 μμ

    "εφόσον έστω και για τα μάτια λαμβάνει εθνικές θέσεις;"

    Αυτό το "έστω και για τα μάτια" πώς να το εκλάβω; Έχεις ενδείξεις ότι εξαπατά, ή έχεις ανατραφεί μέσα στο κλίμα της θολοκουλτούρας, όπου είναι ντροπή να είναι κανείς πατριώτης στ' αλήθεια; Η Ελλάδα είναι το μόνο κράτος, στο οποίο είναι ντροπή να ομολογεί κανείς τον πατριωτισμό του. Γι αυτό πάμε κι έτσι που πάμε.

    Πολύ καλά κάνει κ Καρατζαφέρης και ταρακουνά το "τετρακομματικό κράτος της Αθήνας" (η έκφραση του Κ. Ζουράρι), το οποίο έχει παραδώσει αμαχητί την Θράκη στην Τουρκία, καθιστώντας την περιοχή "μειωμένης εθνικής κυριαρχίας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ πατριώτης αυτός ο Καρατζαφέρης(ευτυχώς που κάθομαι!).Αν ο Καρατζαφέρης είναι πατριώτης και αντιαμερικάνος εγώ είμαι εξωγήινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Kαρατζαφερης βρεθηκε με κομμα που μαλιστα υπερ-προβαλλεται απο τα ''προοδευτικα'' ΜΜΕ γιατι εξυπηρετει τους ξενους και εγχωριους νταβαδες που θελουν το τελος του Καραμανλη και καποιων σημαντικων θετικων επιλογων του για τα εθνικα μας θεματα.

    Λεει ανεφαρμοστες μαξιμαλιστικες φανφαρες για να υφαρπαξει πατριωτικες ψηφους και να φερει τον πατριωτη Γιωργο στην εξουσια.Αυτη ειναι η αληθεια:Το ανθελληνικο συστημα γιγαντωνει το ΛΑΟΣ για να χτυπησει τον Καραμανλη που αντιστεκεται οσο μπορει ενω την ιδια στιγμη διαλυει το ΣΥΡΙΖΑ για να ενισχυσει την επιλογη τους,το Γιωργο.

    Ακομα και τετοιου ειδους δημοσιευματα των παμπονηρων Τουρκων αυτο επιδιωκουν,να ηρωποιησουν το ΛΑΟΣ,να πληξουν τον Καραμανλη που πετυχε τη διασφαλιση της ελληνικοτητας της Θρακης με τον ελληνορωσικο αγωγο,να φερουν το Γιωργο και να χορευει ζεμπεκικο...Ελεος,ξυπνηστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τουρκόφιλο με έχουν πεί, για οπαδό του Καρατζαφέρη όχι ακόμα.Να φοβηθώ; Δεν φοβάμαι. Αποτελεί βασική αρχή του Ιστολογίου που κατά το νόμο υπεύθυνος είναι ο Κος. Σάββας και καλού κακού να την υπενθυμίζουμε ανα τακτα χρονικά διαστήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ σε πολλά με τον Καρατζαφέρη σε πάρα πολλά, σκέπτομαι μάλιστα να τον ψηφίσω, χωρίς να φοβάμαι μην με πουν εθνικιστή,εγώ ψήφισα στο παρελθόν ακόμα και ΠΑΣΟΚ, τι θα πει αυτή η λέξη θα φοβομαστε να πούμε οτι αγαπάμε τον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε...Ο Γιωργάκης στη Θεσσαλονίκη, ο Καραμανλής στη Λάρισα και ο Καρατζαφέρης στην Κομοτηνή. Πού το περίεργο δηλαδή;
    Μήπως φοβούνται οι καλοί γείτονες ότι θα είναι εκεί κάποιος που θα παρατηρεί τις κινήσεις τους πιο στενά;
    Στην ελληνική επικράτεια θέτει υποψηφιότητα ο Καρατζαφέρης, όπου θέλει βάζει υποψηφιότητα! Λέτε αν έβαζε στην Φλώρινα θα είχαμε τους άλλους πολύ καλούς βόρειους γείτονες να αναρωτιούνται γιατί έβαλε υποψηφιότητα στη Φλώρινα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Bravo ston Karatzaferi pou den xaidevei aftia opos kanei to PASOK gia paradeigma edo kai polla xronia stin Thraki.

    http://www.youtube.com/watch?v=m2sQpLea9EU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλος κακος ψυχρος αναποδος
    αυτη την στιγμη δεν υπαρχει τιποτα μα τιποτα καλυτερο απο τον Καρατζαφερη!


    ΛΑΟΣ ΔΑΓΚΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα κύριοι.

    Όσοι Έλληνες πολιτικοί ενοχλούν τις ΗΠΑ και ΚΥΡΙΩΣ την Άγκυρα μπαίνουν αυτόματα στη καρδιά μου.

    Ο κύριος Καραμανλής τελευταία με στόμφο δήλωσε πως δεν συνεργάζεται με τα άκρα.

    Καλά κάνει. Δικαίωμα του είναι.

    Από την άλλη αφού δεν συνεργάζεται με τα άκρα, γιατί συμπεριέλαβε στην εκλογική του λίστα τον απόστρατο Έλληνα αξιωματικό της Πολεμικής μας Αεροπορίας, Θωμά Βρακά, που είχε το θάρρος (θράσος για άλλους) τον Αύγουστο του 1994 να «πετάξει» επάνω από τη Βόρειο Ήπειρο με ψεκαστικό αεροπλάνο πετώντας φειγ – βολαν που έγραφαν:

    «Μπερίσα και Μέξι θα φύγετε μέχρι να φέξει».

    Ο εν λόγω εν αποστρατεία αξιωματικός έχει πολλές φορές ταχθεί υπέρ της «Χρυσής Αυγής» καθώς και της εθνικιστικής εφημερίδας «ΣΤΟΧΟΥ». Τι έγινε, δεν τα ξέρει αυτά ο κύριος Καραμανλής;

    Για να ολοκληρώσω. Προσωπικά δεν πιστεύω πως ο Βρακάς ή ο Καρατζαφέρης είναι ακραίοι. Ούτε ότι είναι περισσότερο Έλληνες από όλους τους άλλους.

    Δεν είμαι λάτρης ούτε της επταετίας, ούτε κανενός. Ωστόσο καλό είναι, η εκάστοτε πολιτική ηγεσία, να αντιληφθεί πως αν δεν βγει σύντομα από τη γυάλα που ζει, τότε το ακροδεξιό ρεύμα και το εθνικιστικό φρόνημα καραδοκεί και θα κυριαρχήσει.

    Και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το τελευταίο δεν μου ακούγεται και…άσχημο.

    (Το συμπέρασμα περί κυριαρχίας του "εθνικισμού" δεν είναι δικό μου εύρημα. Είναι αποτέλεσμα που έχει καταγραφεί εκλογικά στην Ευρώπη, και ήδη αναλύεται στα προηγμένα Ευρωπαϊκά κράτη, μιας και ανθεί για αυτούς επικίνδυνα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δυστυχώς , οι οπαδοί του Καρατζαφέρη , δεν είναι άνθρωποι με πολιτική εμπειρία και ούτε παρακολουθούν συστηματικά τα πολιτικά . Το κύριο μέσο ενημέρωσής τους είναι το Τηλεάστη και γι΄αυτό δεν ξέρουν τι τους γίνεται . Μπορεί να είναι πατριώτης ένας άνθρωπος που ακολούθησε πιστα την γραμμή Μητσοτάκη το 91 , ένας άνθρωπος ο οποίος αντιτάχθηκε στην εκλογή Παπούλια και πρότεινε στην θέση του τον Μητσοτάκη , ένας άνθρωπος ο οποίος συμφώνησε με την νομική κατοχύρωση των ομοφυλοφύλων (Γάμο) , αυτός που έκανε πρόταση στον Ψηνάκη να κατέβει με το ψηφοδέλτιό του . Αυτός που υπερηφανεύεται ότι παίρνει στοιχεία από τις προκυρήξεις της 17Ν . Αυτός που χαίρεται να τον χαρακτηρίζουν Αριστερό . Αυτός που ανήκε στην ίδια παράταξη με τη Ντόρα εντος τησ ΝΔ πριν τον διώξει ο Καραμανλής μετά το ατόπημά του στις εκλογές του 2000 .
    Αυτός που υποστηρίζεται περισσότερο από αριστερά κόμματα από τα ξενόδουλα ΜΜΕ .
    Η τοποθέτηση του Καρ. στην θέση του επικεφαλής της Δεξιάς παράταξης στην Ελλάδα , έγινε από τους ίδιους που ξαναέβγαλαν τον JEFRY στο ΠΑΣΟΚ . Αυτό έγινε αρχικά για να χάσει μεν ψήφους η ΝΔ , αλλά κυρίως για να μην αναδειχθεί άλλο πραγματικά πατριωτικό κόμμα και πάρει τις εκλογές . Γιατί η ύπαρξη του Καρατζαφέρη στο τιμόνι της Δεξιάς παράταξης , θα ανακόψει οποιοδήποτε ηγέτη θα μπορούσε να αναδειχθεί , αλλά λόγω τησ έλλειψης σοβαρότητας και μικρού βεληνεκούς του αντρός , δεν πρόκειται ποτέ να ξεπεράσει το 10%(μάλλον το 7) . Αυτός είναι ο Καρατζαφέρης . Η πέμπτη φάλαγγα της πατριωτικής παράταξης στην Ελλάδα . Της ίδιας της Ελλάδας .

    Pro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν κατέβαινε υποψήφιος ο Βρακάς με το ΛΑ.Ο.Σ , θα είχε μάθει όλη η Ελλάδα πως ένας ακραίος εθνικιστής βρίσκεται στις τάξεις του κόμματος.
    Τώρα που κατεβαίνει με την Ν.Δ είναι πατριώτης.
    Τέλος πάντων.
    Ας είναι καλά η κολυμπήθρα !

    Τώρα αν θέλετε να με κάνετε να πιστέψω πως ο Καρατζαφέρης πάει χεράκι - χεράκι με την Σαμπάχ για να πέσει ο Καραμανλής, όπως λέει και κάποιος παραπάνω , θέλω να θυμίσω πως ο Καραμανλής δεν χρειάζεται βοήθεια για την πτώση .
    Τα καταφέρνει μια χαρά μόνος του , χωρίς βοήθειες.

    Προτιμώ να βλέπω αυτή την ΚΙΤΣ φωτογραφία του Καρατζαφέρη στα Τουρκικά Μ.Μ.Ε με ότι συνεπάγεται ,
    παρά τον Γιωργάκη ή τον Κωστάκη στο μαυσωλείο να καταθέτουν στεφάνια.

    Εγώ θα τον ψηφίσω .
    Και Τηλεαστυ δεν βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. >να πληξουν τον Καραμανλη που πετυχε τη διασφαλιση της ελληνικοτητας της Θρακης με τον ελληνορωσικο αγωγο<

    Εδώ πραγματικά γελάνε. Και γελάνε πικρά, όσοι γνωρίζουν τι συμβαίνει στην Θράκη εδώ και αρκετά χρόνια. Όμως, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο με την ανοχή, ή μάλλον την συνεργασία της ΝΔ και δη της Μπακογιάννη, η οποία έχει αφήσει την Θράκη στο έλεος της Τουρκίας.

    Αλήθεια, ο Καραμανλής κατάλαβε ποτέ ότι ήταν πρωθυπουργός της χώρας; Πολύ αμφιβάλλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ 19 Σεπτέμβριος 2009 4:53 μμ

    Έτσι διασφαλίζει ο Καραμανλής την ελληνικότητα της Θράκης μας! Η χανούμ Aysel Zeybek δηλώνει ευθαρσώς "είμαι Τουρκάλα" (βλέπε σημερινό "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ").

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μου αρεσει που ο Pro προσπαθει να το το παιηει υπερ ανω και ενημερωμενος (σε αντισταιξη με τους 'φουκαραδες' οπαδους του ΛΑΟΣ) και στην ουσια το μονο που πολτικα τον κατηγορει ειναι η νομικη κατοχυρωση γαμου ομοφυλοφιλων!
    Η γελειοτητα στο απωγειο Κε Pro!

    να υποθεσω οτι το Pro βγαινει απο το Pro-fessional Propagandist εκ μερους την ΝΔ?

    Σας περιμενουν ασχημες εκλπηξεις Κε Pro! Καλυτερα να ετοιμαζοσατε και να χτιζετε γεφυρες αντι να τις γκρεμιζετε!

    θα σας χρειασθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 19 Σεπτέμβριος 2009 5:56 μμ

    'Ε...Ο Γιωργάκης στη Θεσσαλονίκη, ο Καραμανλής στη Λάρισα και ο Καρατζαφέρης στην Κομοτηνή. Πού το περίεργο δηλαδή;'






    Ακριτες τους ολοι! Προσεχετε ομως που ο καθενας ασυνηδητα τοποθετει τα συνορα???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτοί πού δέν συνεργάζονται μέ τά άκρα (NΔ ΠΑΣΟΚ) συμπεριλαμβάνουν στίς λίστες τους "μή ακραίους" Τούρκους πράκτορες του Προξενείου της Κομοτηνής, καταθέτουν στεφάνια στόν "μή ακραίο" Κεμάλ, προσκυνούν τόν "μή ακραίο" Τούρκο κατακτητή της Β. Κύπρου, συμμετέχουν στό "μή ακραίο" ΝΑΤΟ πού βομβαρδίζει δεξιά καί αριστερά, έχουν γεμίσει τά κόμματά τους από "μή ακραία" παράσιτα πού καταληστεύουν τά χρήματα του ελληνικού λαού, χαρίζουν όνομα καί ιστορία στούς "μή ακραίους" Σκοπιανούς εθνικιστές, έχουν γεμίσει τήν χώρα μας μέ χιλιάδες "μή ακραίους" ξένους εγκληματίες, δέν ενοχλούν ποτέ τούς "μή ακραίους" αναρχικούς του Συνασπισμού πού καίνε τήν Αθήνα κτλ. κτλ. κτλ. κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ότι φοβάται και μισή η τουρκικη πολιτική τόσο εμείς πρέπει να το θέλουμε.η πραγματικότητα είναι ότι οι τούρκοι κάθονται και κάνουν πρωτοσέλιδο τις εκλογές μας και νοιάζονται αν το κόμμα του καρατζαφέρη πάρει κεφάλι στις εκλογές.αυτό πρέπει να μας προβληματίσει γιατί αυτοί οι μογγόλοι νοιάζονται για το κόμμα του λαός.μου κάνει εντύπωση ότι οι οπαδοί του πασοκ και της νέας δημοκρατίας προσπαθούν να μειώσουν την ανερχομενη δυναμική του λαός,ενώ είναι σε plog που ασχολείται με θέματα όχι απλά πολιτικής η παραπολιτικής αλλα με θέματα εθνικής ασφάλειας.pos μπορούν και λογοκρίνουν κακολογούν ένα κόμμα,την στιγμή που εδώ μέσα αν πω τις λέξεις μητσοτάκης και σημίτης θα με βρίζετε όλοι.το έχω πει και θα επιμείνω σε αυτό.η νέα δημοκρατία είναι ουσιαστικά το κόμμα του κεφαλαίου,το πασοκ δεν ήτανε αλλα έγινε,και τα δυο τα ελέγχουν απόλυτα οι αμερικανοι και το είδαμε αν κάποιος πιστεύει ότι λέω ψέματα με το σχέδιο ΑΝΝΑΝ,και ουσιαστικά εδώ είναι μια βασική αιτια διαφθοράς. ο πρώην μητσοτακικός που έφυγε κλοτσηδόν από το κόμμα του καραμανλή,εκλιπαρούσε για συγκυβέρνηση με τον ορο να φυγή η ντόρα μητσοτάκη.σκεφτείτε γιατί...το εθνικό κεφαλαιο έχει χάσει την δύναμη του και εννοώ την οικονομική αφού και τα δυο κόμματα είναι ελεγχόμενα και ουσιαστικά διεφθαρμένα.οι δουλειές δεν πάνε στους έλληνες αλλα πάνε έξω,ή αν πάνε πάνε σε δικούς τους ανθρώπους δείτε το πρόσφατο με την MIG και την aegean,η διαχείριση έγινε σπαταλη,οι βιομηχανία έχει αρνητικό δείκτη,εσείς τι πιστεύετε ότι οι μεγάλο βιομήχανοι είναι ικανοποιημένοι με αυτήν την εικόνα τις χώρας μας.ο μονος που αυτήν την στιγμή μπορεί να πείσει ότι νοιάζεται για την χωρα είναι αυτός.ότι και να πούνε οί οπαδοί των δυο μεγάλων κομματων δεν έχει αξια.ιμια οτσαλάν,καράβι στην ραφήνα,τεθωρακισμένα χωρίς πυρομαχικά,καθυστέρηση της επιλογής αεροσκάφους της πολεμικής αεροπορίας,όλοι λέμε για τα ρωσικα οχήματα προσωπικού,αλλα όλοι συμφωνούμε και ερωτόμαστε γιατί η ριμάδα αυτή χωρα δεν φτιάχνει ούτε ένα κολλώ όχημα και πρέπει να το αγοράσουμε είτε από τους ρώσους του γάλλους η τους γερμανούς, μαραζώσει της βιομηχανίας της χώρας,να μην πω για τους αεροπόρους που σκοτωθήκανε τσάμπα,όμως η πολιτική είναι οικονομία.αν χάσουμε την εθνική μας κυριαρχία,και γίνουμε ουσιαστικά προτεκτοράτο τwν τούρκων στην νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων η πρώτη επίπτωση θα είναι στα οικονομικά,στην οικονομία,στις επιχειρήσεις,και εδώ είναι ότι τοv στηρίζει το εθνικό κεφαλαιο όσο έχει απομείνει από αυτό φυσικά,και τέλος στα νοικοκυριά, δηλαδή σε μας.τώρα θα πουv κάποιοι ότι και ο ανδρέας παπανδρέου τέτοια έλεγε και αλλα έκανε.ο καιρός θα δείξει τι καπνό φουμάρει και αυτός.ο καραμανλής ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα για την χώρα,δείτε και το ωραίο ρολόι που φοράει και δείτε πόσο κάνει και μετά πείτε μου εσείς αν νοιάζεται για τον φτωχό κοσμάκη η όχι.η ραφήνα είναι μακριά από την ομόνοια,φανταστείτε ποσο μακριά είναι η Θράκη.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Poly fovamai oti oi Tourkoi theloun karatzaferi stin Thraki kai to arthro einai ftiahto gia na ton ishyropoiisoun sta matia mas...Makari na min einai etsi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βασικά δεν θα μπώ στην διαδικασία να παίξω με τα αρχικά του ονόματός μου , όπως θα έκανε ίσως ο αρχηγός σου , αλλά προσπάθησε αν μπορείς να με παρακολουθήσεις σε έναν λίγο πιο σοβαρό συλογισμό από ότι έχεις συνηθίσει.


    Λυπάμαι που κρατάς για σένα τον ρόλο του αγνού πατριώτη προσάπτοντας στους άλλους ιδιότητες που δεν διαθέτουν , αλλά ο πατριωτισμός δεν είναι δικός σου για να τον μοιράζεις .
    Η αλήθεια είναι ότι εσύ ο ορκισμένος οπαδός του ΛΑΟΣ δεν είσαι πραγματικός πατριώτης , γιατί δεν μπόρεσες ποτέ να παραδεχτείς τα θετικά των άλλων , και όλα τα θεωρείς αρνητικά . Άρα ποτέ δεν μπόρεσες να δεις το καλό της πατρίδας . Είσαι λοιπόν ότι και το ΚΚΕ ή το ΠΑΣΟΚ , μόνο που εσύ είσαι από τα δεξιά . Το χειρότερο από όλα , είναι ότι ακόμα και θετικές ειδήσεις που πέρασαν από αυτό το blog , για κυβερνητικούς χειρισμούς , εσύ (ή οι όμοιοί σου) τις στόλισες με υπαινιγμούς για τον πατριωτισμό του Καραμανλή ή της Ντόρας(την οποία δεν θα ψήφιζα ποτέ αλλά το σωστό να λέγεται) . Πόσες φορές δεν ερωτήθηκαν οι συντελεστές του blog , άνθρωποι με σοβαρές γνώσεις και εμπειρία , μόνο και μόνο για να αγνοηθούν ολοκληρωτικά .
    Για μένα λοιπόν ανώνυμε φανατικέ υποστηρικτή του Λαός , είσαι απλά ένας οπαδός , ελάχιστα καλύτερος από πρόβατο (που δυστυχώς πάει για σφαγή) , που δεν μπορείς να κρίνεις για τον εαυτό σου , αλλά έχεις το Τηλεάστυ να στα εξηγεί όλα .
    Ψήφισε λοιπόν το κόμμα σου και παράτα τους υπόλοιπους που έχουν φάει ξανά το ίδιο φαγητό το 1993 με τον ΣΑΜΑΡΑ και κυβέρνησε η Λιάνη , το 1996 με τον Σαμαρά και κυβέρνησε ο Σημίτης , το 2000 με τον ΠΛΕΥΡΗ και κυβέρνησε ο Σημίτης , και τους βαραίνουν οι επιλογές του παρελθόντος που έφεραν τα ΙΜΙΑ , S300 , ΟΤΣΑΛΑΝ , ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ κτλ , να ψηφίσουν τον μέτριο , για να πάμε μέτρια και όχι οτιδήποτε άλλο , το οποίο θα έχει σαν αποτέλεσμα την Νομιμοποίηση 1εκατομμυρίου λαθρομεταναστών , είσοδο στην χώρα των απογόνων των ΣΝΟΦΙΤΩΝ και απώλεια κυριαρχικών δικαιωμάτων σε Αιγαίο-Κύπρο .
    Το χειρότερο από όλα , είναι ότι ο αρχηγός σου δεν έχει καν την σοβαρότητα των προηγούμενων ''δολωμάτων'' . Αυτό φυσικά δείχνει απλά το δικό σου επίπεδο .

    Pro από Συμβασιλεύουσα .

    Υ.Γ. Με κατηγόρησες ότι μόνο ένα από όλα αυτά που έγραψα για τον Καρατζαφέρη ήταν πολιτική κατηγορία . Αν ήσουν ΑΡΙΣΤΟΣ , θα ήξερες ότι όλες οι ενέργειές μας είναι πολιτικές πράξεις .
    Για εμένα λοιπόν φίλε μου είσαι απλά ένα πολιτικό βρέφος . Το κακό είναι ότι η ΕΛΛΑΣ δεν έχει τον χρόνο να σε περιμένει να μεγαλώσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Βασικά δεν θα μπώ στην διαδικασία να παίξω με τα αρχικά του ονόματός μου,αν εννοείς εμεναν πρέπει να σε ενημερώσω ποσώς ασχολήθηκα με τα προαναφερόμενα σου και φυσικά δεν έκανα εγώ την κριτική αυτήν:Η γελειοτητα στο απωγειο Κε Προ!.άλλος το έγραψε.όσο για μέναν ψηφίζω με οποιον με πείσει και από τα δυο μεγάλο κόμματα δεν με πείθει κανένα,έχω γράψει και τους λόγους και φυσικά θα μπορούσα να γράψω και αλλα.πάντως έχεις παράπονο αλλα σε λάθος άτομο το είπες.και τέλος είμαι υπέρ τις αντίληψης του πολίτη οπλίτη.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φυσικά όχι φίλε stef . Δεν απευθυνόμουν σε εσένα . Απευθυνόμουν στον Ανώνυμο
    -20 Σεπτέμβριος 2009 6:16 μμ -.
    Το γράφω ξανά και ξανά . "ανώνυμε οπαδέ του ΛΑΟΣ" . Εσύ εξηγείς επώνυμα τους δικούς σου λόγους , (χωρίς προσωπικές αιχμές) οι οποίοι είναι σεβαστοί .
    Όλοι αγαπάμε την Ελλάδα , και παλεύουμε γι'αυτήν . Όλοι οι Έλληνες είμαστε πολίτες-οπλίτες . Άσχετα αν εκπαιδευόμαστε συνέχεια ή έχουμε μόνο την στρατιωτική μας εκπαίδευση , αν το απαιτήσουν οι περιστάσεις , όλοι μας θα δώσουμε τα 100% των δυνάμεών μας για την σημαία μας.

    Απ τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα Ιερά .

    Pro από Συμβασιλεύουσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΠ΄ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ Γ. ΚΑΤΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΜΑΝΙΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΑ,ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΑΓΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ,ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΚΑΤΙ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ" ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ "ΧΟΡΕΥΤΕΣ" ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.