14/9/09

Νέα παρενόχληση ελικοπτέρου της Frontex

Νέα παρενόχληση ελικοπτέρου της Frontex πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας χειριστές τουρκικού ραντάρ.


Το ελικόπτερο από τη Λετονία, το οποίο πραγματοποιούσε πτήση επιτήρησης της ελληνικής ακτογραμμής στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης Frontex, έλαβε κλήση στις 7:59 και ενώ πετούσε ανατολικά του Φαρμακονησίου, από το τουρκικό ραντάρ της περιοχής Ντάτσα (απέναντι από τα νησιά του ΝΑ Αιγαίου). Οι Τούρκοι χειριστές κάλεσαν τους Λετονούς να απομακρυνθούν άμεσα υποστηρίζοντας ότι πετούν σε δήθεν τουρκικό εναέριο χώρο.

Ακολούθησε και δεύτερη κλήση τέσσερα λεπτά αργότερα, ωστόσο το ελικόπτερο συνέχισε κανονικά την πορεία του, εκτελώντας την προγραμματισμένη πτήση από Κω προς Σάμο και ξανά πάλι πίσω στην Κω.

Ακριβώς το ίδιο σκηνικό είχε επαναληφθεί πριν 6 ημέρες, με την τουρκική Πολεμική Αεροπορία να αμφισβητεί ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα παρενοχλώντας ελικόπτερο της Frontex στην περιοχή του Φαρμακονησίου.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

6 σχόλια:

  1. ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ , ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΣΘΕ, ΑΙΣΧΟΣ > http://www.youtube.com/watch?v=f9OYJSNIKw4&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Egreekalert%2Ecom%2F&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο παιδιά, και τώρα ας περιμένουμε και καμιά κατάρριψη με το καλό, αφού πετάμε σε ξένη θάλασσα σε ξένα νησιά σε άλλα μέρη και σε άγνωστα νερά που λέει και το λαϊκόν άσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όσο περισσότερα παρενοχλούν, τόσο το καλύτερο. Ίσως κάποτε ξυπνήσουν οι Ευρωπαίοι και καταλάβουν τι ανοησία πάνε να κάνουν κουβεντιάζοντας μ' ένα τέτοιο κράτος νταήδων και τσαμπουκάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ με αρέσει αυτό που γίνεται ανάμεσα φροντεξ και Τουρκία ….. ειλικρινά το διασκεδάζω !!! Αλλά για να δούμε θα ξυπνήσουν οι υποτιθέμενοι που κοιμούνται ….
    Το κατά πόσο κάνει σημαντική δουλειά η frontex αυτό είναι άλλο καπέλο …. Το καλό είναι ότι όντος κάνουν πτήσεις τα ελικόπτερα – frontex και μάλιστα τρελές ώρες 01:00 -04:00-05:00 τα πρωινά !!!!

    Μογγολακια πείτε αλεύρι ….. η frontex σας γυρεύει !!!!¨))))))

    Με αγάπη

    ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το δικαίωμα του "εκλέγειν" στους ομογενείς δεν το έδωσε η στείρα αντίδραση και για καθαρά μικροκομματικούς λόγους το ΠΑΣΟΚ!όπως είχα ξαναπεί,αν ψήφιζαν μόνο οι ομογενείς της Γερμανίας και της Γαλλίας τότε πρώτο το ΠΑΣΟΚ θα νομοθετούσε υπέρ της ψήφου των αποδήμων...καταλαβαίνεται τι εννοώ!
    Στο κάτω κάτω το κράτος μας είναι "Ελληνική Δημοκρατία" και όχι "Δημοκρατία της Ελλάδος",έχει δηλαδή εθνικό και όχι μόνο γεωγραφικό χαρακτήρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι να ψηφηζουν οι δηθεν ελληνοαμερικανοι{οχι ολοι} και να αποφασιζουν αυτοι απο εκει για μενα.Για τη ΝΔ θα ηταν μια τεραστια δεξαμενη ψηφον και αυτος ειναι ο λογος που σε ενοχλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.