3/10/09

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην «είδηση» ότι «Οι Σκοπιανοί ψηφίζουν Οικολόγους

Κατά καιρούς το «Ουράνιο τόξο» ή κύκλοι του υποστήριξαν φανερά ή κρυφά υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ του Συνασπισμού κλπ. Δεν καταλαβαίνουμε λοιπόν γιατί τότε δεν κυκλοφόρησε στο internet το σλόγκαν «Οι Σκοπιανοί ψηφίζουν το Α ή το Β κόμμα». Μάλιστα στο ίδιο «Μακεδονικό» blog γράφεται ότι το «Ουράνιο τόξο» υποστηρίζει στη Φλώρινα το ΠΑΣΟΚ και το Λιάνη. Γιατί δεν το αναπαράγουν τα ίδια sites και κανάλια ως είδηση, ότι δηλαδή «οι Σκοπιανοί ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ» ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην «είδηση» ότι «Οι Σκοπιανοί ψηφίζουν Οικολόγους
Οι Οικολόγοι Πράσινοι διαμαρτύρονται έντονα διότι σε μερικά blogs στο Internet, κυρίως ακροδεξιά, μεταδίδεται η είδηση με τίτλο «Οι Σκοπιανοί ψηφίζουν Οικολόγους Πράσινους».

Επί του θέματος αυτού σημειώνουμε τα εξής:

1. Καμία επίσημη ανακοίνωση των «Σκοπιανών» δεν υπάρχει για το θέμα αυτό. Επίσης καμιά σχετική ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί ή αναρτηθεί στο επίσημο site της νόμιμης Οργάνωσης «Ουράνιο Τόξο» που κατηγορείται ως «βραχίονας των Σκοπίων».

2. Εκείνο που υπάρχει είναι μια παραίνεση σε ανώνυμο προσωπικό blog όπου καλούνται οι «Μακεδόνες» να υποστηρίξουν τους Οικολόγους Πράσινους, αν και το blog

διαφωνεί στη συνέχεια με τους Οικολόγους Πράσινους διότι υποστηρίζουν τη σύνθετη ονομασία της ΠΓΔΜ, (όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών δυνάμεων).

3. Κατά καιρούς το «Ουράνιο τόξο» ή κύκλοι του υποστήριξαν φανερά ή κρυφά υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ του Συνασπισμού κλπ. Δεν καταλαβαίνουμε λοιπόν γιατί τότε δεν κυκλοφόρησε στο internet το σλόγκαν «Οι Σκοπιανοί ψηφίζουν το Α ή το Β κόμμα». Μάλιστα στο ίδιο «Μακεδονικό» blog γράφεται ότι το «Ουράνιο τόξο» υποστηρίζει στη Φλώρινα το ΠΑΣΟΚ και το Λιάνη. Γιατί δεν το αναπαράγουν τα ίδια sites και κανάλια ως είδηση, ότι δηλαδή «οι Σκοπιανοί ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ» ;

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν για άλλη μια φορά ότι η αναπαραγωγή ειδήσεων από ανώνυμες πηγές του Internet δεν συνιστά έγκυρη πληροφόρηση.

ΤΠΚ Οικολόγων Πράσινων
radioargos.gr

7 σχόλια:

  1. Ναι.......καλά....
    στον Τρεμόπουλο να τα πείτε αυτά..
    Άντε γειά....

    Ευ'άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς ο κόσμος που δεν είναι υπνωτισμένος και δεν παρακολουθεί μόνο τα ΜΜΕ σας κατάλαβε γρήγορα.Ελπίζω μόνο να ξυπνήσουν και όλοι οι υπόλοιποι και να σας πάρουν με τις πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAI STON GAP FILE MOU.- Μήτε βαθύς στες σκέψεις ήταν, μήτε τίποτε. Ενας τυχαίος, αστείος άνθρωπος. Πήρε όνομα ελληνικό, ντύθηκε σαν τους Ελληνας, έμαθ΄ επάνω, κάτω σαν τους Ελληνας να φέρεται· κ΄ έτρεμεν η ψυχή του μη τυχόν χαλάσει την καλούτσικην εντύπωσι μιλώντας με βαρβα...ρισμούς δεινούς τα ελληνικά, κ΄ οι Αλεξανδρινοί τον πάρουν στο ψιλό, ως είναι το συνήθειο τους, οι απαίσιοι. Γι΄ αυτό και περιορίζονταν σε λίγες λέξεις, προσέχοντας με δέος τες κλίσεις και την προφορά· κ΄ έπληττεν ουκ ολίγον έχοντας κουβέντες στοιβαγμένες μέσα του». _------.Κωνσταντίνος Καβάφης
    athina pallas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψηφίστε Οικολόγους-Πράσινους παροτρείνει η Σκοπιανή "αντιπολίτευση" του εθνικιστικού κόμματος Ο.Τ., στους συνοδοιπόρους της ήταν ο τίτλος του νήματος μου έχοντας σαν πηγή το σκοπιανό blog belomorska.

    Αυτό που κρύβει η ανακοίνωση των Οικολόγων -Πράσινων είναι ότι αυτοί που παροτρύνουν τους Σκοπιανούς εν ελλάδι να ψηφίσουν το κόμμα τους είναι αυτοί που δεν ψηφίζουν ΟΤ εδώ και 5 τουλάχιστον χρόνια αλλά έχουν συσπειρωθεί στην Φιλελεύθερη Συμμαχία, η οποία και δεν συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές.

    Μάλιστα η διαχειρίστρια belomorska είναι και διαχειρίστρια στο σκοπιανό φόρουμ maknews.com, το οποίο φέρει και παροτρύνει νεοναζιστικές αντιλήψεις όπως ότι οι Έλληνες είναι μαύροι και αφρικανοί.

    Τα ξέχασαν αυτά οι οικολόγοι να τα πουν στην ανακοίνωση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πράσινη φούσκα των οικολόγων-πράσινων και του Τρεμόπουλου έχει παραφουσκώσει.Δηλαδή μόνο αυτοί έχουν την αποκληστικότητα(πχ την αντιπροσωπεία)της οικολογίας και του περιβάλοντος;
    Και εάν "Ναι",να μας πούν τί σχέσει έχει το σκοπιανό με την Οικολογία που δεν έχει το Κυπριακό,το Αιγαιακό,κλπ.
    Σόρος, μή Κυβερνητικές Οργανώσεις,Οικολογία όπου είναι απαραίτητο, βρίσκονται στο ίδιο "Πάρτυ".
    Γιάυτό έχουμε και τις οικολογικές ανυσηχίες του Γιωργάκη για τον αγωγό Πύργος-Αλεξανδρούπολη και όχι για τους άλλους(πχ Τουρκία -Ελλάδα-Ιταλία).
    Τυχαία βεβαίως εκεί όπου χαρακτηρίζονται καποιες περιοχές προστατευόμενες υπάρχουν αποθέματα Πετρελαίου ή αερίου(πχ Λαγανάς-Ζάκυνθος).Παντα βρίσκουν κάτι να προστατέψουν πχ χελώνες,μυρμήγκια,σκουληκαντέρες κλπ.
    "Καιρός γάρ Εγγύς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα

    Εγώ εδώ και καιρό δεν αντιλαμβάνομαι ποια η σχέση των απόψεων των Οικολόγων Πράσινων με την πολιτική. Οι απόψεις τους έχουν να κάνουν καθαρά με την οικολογία και το περιβάλλον.
    Με βάση λοιπόν την οικολογία εμείς θα πρέπει να σταματήσουμε να κινούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις, διότι ρυπαίνουν το περιβάλλον χωρίς "λόγο"!
    Θα δεχόμουν ένα επιστήμονα του βεληνεκούς του κυρίου Χρυσόγελου σε ένα υπουργείο σχετικό με το περιβάλλον, όχι όμως στην βουλή. Δεν μπορεί να υπάρχει πολιτική παράταξη στην βουλή, όσο μικρή και αν είναι, η οποία θα εκφράζεται με ανευθυνότητα και πλήρη άγνοια πολιτικής. Μόνο και μόνο για να ξεμπερδεύουν με σοβαρά θέματα, τα εθνικά, για να ασχοληθούν με την οικολογία και το περιβάλλον.
    Επίσης δεν αντιλαμβάνομαι πως είναι δυνατόν να υπάρχουν Έλληνες με τέτειες απόψεις.
    Έχουμε αλλοτριωθεί τελείως;

    Φίλιππος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΣΙΠΡΑΙΟΥΣ , ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥΣ , ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ... ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ... ΤΟΥΡΚΙΑΣ ???
    ΕΕΕΕΕ ΡΕ ... ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ !!!!
    ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ , Α Λ Λ Ο Ι ΕΧΥΣΑΝ ΑΙΜΑ ΜΗ ΑΝΗΚΟΝΤΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ... ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ... ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΩΝ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.