19/10/09

Ραγκούσης: Ψήφος και στους μετανάστες


Την παροχή του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι για τις εκλογές της τοπικής αυτοδικοίκησης για τους μετανάστες προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης.

Στα πλαίσια των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι θα αφορά σε μετανάστες δεύτερης γενιάς και όσους έχουν συμπληρώσει πενταετία παραμονής στη χώρα, στο πρότυπο των ρυθμίσεων που ακολουθούν άλλες χώρες της Ε.Ε. Στόχος είναι να ψηφίσουν στις επόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

Ο υπουργός υποσχέθηκε ευρείες αλλαγές στη μεταναστευτική πολιτική. Μεταξύ άλλων προανήγγειλε και τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά που μεγάλωσαν στην Ελλάδα. Όπως ανακοίνωσε ο κ. Ραγκούσης , την ελληνική ιθαγένεια θα αποκτούν παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και των οποίων οι γονείς ήδη ζούσαν κάποιο διάστημα στη χώρα, αλλά και σε παιδιά που μετείχαν της ελληνικής παιδείας, πηγαίνοντας σε ελληνικό σχολείο για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα.
foreignpress-gr.com

33 σχόλια:

  1. Ο Σηφουνάκης ζήτησε την κατάργηση του όρκου - Βλέπετε είναι αντίθετος στον ...εκσυγχρονισμό


    http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_4079.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Στα πλαίσια των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι θα αφορά σε μετανάστες δεύτερης γενιάς και όσους έχουν συμπληρώσει πενταετία παραμονής στη χώρα...


    με πεντε χρονια ;
    θα εχει λαβει εκεινη την Ελληνικη παιδεια που λεγαμε ε;

    θα ερθουν ολοι να σκησουν το εκλογικο τους διακαιωμα στην γρεκολανδη

    αλλα τι καθομαι να γραφω ;
    να στηριξω με επιχειρηματα το παραλογο της προτασης;

    αυτα να τα βλεπουν αυτοι που περιμενουν με δοκιμια και λογιο υφος να μορφωσουν και να κανουν να σκεφτονται τους (Ελληνες;) ποιους;

    σκεφτομουν να μην ξαναψηφισω ,
    οχι γιατι δεν εχω καποια αποψη
    αλλά γιατι θεωρω οτι δεν εχει νοημα ετσι οπως ειναι το εκλογικο συστημα

    το μετανοιωσα ομως

    θα παω να γραφτω στο ΠΑΣΟΚ

    θα γινω και ενεργο μελλος

    εχω και νεες προτασεις εκτος απο την καταργηση του ορκου
    και των θρησκευτικων συμβολων που σκανδαλιζουν

    θα προτεινω η νεα σημαια να ειναι τριχρωμη

    πρασινο -πορτοκαλι - κιτρινο

    τα χρωμματα της ελληνικης υπαιθρου

    εχω και αλλες ιδεες

    ελπιζω να τις εκτιμησουν

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κυβέρνηση του κυρίου Παπανδρέου αντί να ασχολείται με επουσιώδη πράγματα ας μας πει τι πρόκειται να κάνει για μια σειρά από ουσιαστικά θέματα:

    Πώς θα εξασφαλίσει την εργασία στους έλληνες πολίτες;

    Πώς θα εξασφαλίσει ότι η εργασία ελλήνων και ξένων πολιτών θα πληρώνεται και θα ασφαλίζεται με ίσους όρους;

    Πώς θα εξασφαλίσει εσωτερική ασφάλεια στο κράτος αν δεν γνωρίζει επακριβώς τον αριθμό των ελλήνων πολιτών των νόμιμων μεταναστών και των λαθρομεταναστών;

    Πώς θα εξασφαλίσει παραδεκτούς όρους παροχής περίθαλψης μέχρι την απέλασή τους στους λαθρομετανάστες;

    Με ποιες διαδικασίες οι νόμιμοι μετανάστες θα ενσωματωθούν;

    Σε ποια σχολεία οι νόμιμοι μετανάστες θα μάθουν γράμματα;

    Με ποια κύρια κρατική ιδεολογία οι νόμιμοι μετανάστες θα ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία;

    Με ποιες υποδομές ασφαλείας θα μειωθεί το λαθρομεταναστευτικό ρεύμα ώστε να εξασφαλιστεί η εργασία και η κοινωνική γαλήνη ελλήνων και νομίμων μεταναστών;

    Η αύξηση στην απαίτηση χρήσης κοινωνικών υποδομών από ποιους θα χρηματοδοτηθεί;

    Θα απαντηθεί η αύξηση της απαίτησης χρήσης κοινωνικών υποδομών με ανάλογη ισχυροποίηση των υποδομών αυτών ή όχι;

    Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για άλλη μια φορά όπως έπραξε και στο παρελθόν προχωράει σε εξαγγελίες μέτρων τα οποία δεν στηρίζονται πουθενά. Ούτε σε κοινωνική αλληλεγγύη ούτε σε κοινωνικά προτάγματα. Είναι απλές ιδεοληψίες των κυβερνητικών φορέων που δεν τις ενστερνίζεται στην πραγματικότητα ούτε η βάση του κόμματος. Υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ ένα μεσαίο στελεχιακό δυναμικό. Ευρύ σε αριθμό που ενώ ιδεολογικά κάποια στιγμή πίστεψε στα οράματα του ΠΑΣΟΚ έπειτα «βολεύτηκε» απ’ την νομή της εξουσίας που ακολούθησε. Τώρα με κάποια μορφή «αδράνειας» ακολουθεί την κάθε ιδεοληψία του «αρχηγού» νομίζοντας ότι έτσι εξασφαλίζει το βόλεμά του. Αλλά οι ιδεοληψίες δεν έχουν λογική. Λειτουργούν και απευθύνονται στο θυμικό του κοινού. Όταν απευθύνεσαι στο θυμικό είναι επόμενο να ενεργοποιήσεις και το θυμικό του ιδεολογικού σου αντιπάλου και να οξύνεις την κατάσταση. Άρα και εδώ ισχύει το «αυτοί που σπέρνουν ανέμους, θερίζουν θύελλες» και αυτό δεν προοιωνίζει τίποτα καλό και για τα στελέχη που είναι βολεμένα σε μια καλή ζωούλα που τους εξασφάλισε το κόμμα. Αν και απεύχομαι προσωπικά τις εξελίξεις που βλέπω να έρχονται… Αλλά γι αυτό που θα γίνει ας μην βγουν οι γνωστοί πολιτικοί χώροι να παραπονεθούν για τις όποιες αντιδράσεις δημιουργηθούν εντός της κοινωνίας και ας μην βγουν να ψέξουν την πολιτεία για την ανικανότητά της να παρέμβει. Τα όρια και οι αντοχές του οργανωμένου κράτους είναι πεπερασμένα και όταν εκεί που ενώ έχει προβλήματα προσθέτεις και άλλα… Έ, μην περιμένεις καλύτερη αντιμετώπιση των όποιων κοινωνικών εκτροπών. Βέβαια ίσως και αυτό να είναι μια κάποια λύση καλύτερη από την ακινησία της λογικής που εγώ προτιμώ.

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10/1981 ΑΝΔΡΕΑΣ:Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    10/2009 GIORGOS+ΡΑΓΚΟΥ: ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ.
    ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ. ΟΙ ΔΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΣΗΚΩ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ὅλα αὐτά, σιγά σιγά, ὁδηγοῦν σὲ μία ἀργὴ ἀποδόμηση τοῦ ἔθνους καὶ φυσικὰ καθῶς δὲν ὑπάρχουν καὶ θεσμοί, ἂς φαντασθῆ κανεὶς ποῦ θὰ φθάσουμε.
    Οἱ τοπικοὶ ἡγετίσκοι θὰ πουλήσουν καὶ τὴν μάνα τους γιὰ νὰ γίνουν δήμαρχοι, καὶ δὲν ξέρω τί ἄλλα ἀκόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ἡ ἀρχή τοῦ νέου ἐμφυλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά μιλάμε για θέμα ζωής και θανάτου, δεν είναι απλά θέμα να μη βρίσκουν δουλειά οι Έλληνες κλπ.

    Αν δώσουν ψήφο στους (λάθρο)μετανάστες, ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Μιλάμε για την ΟΡΙΣΤΙΚΗ άλωση της Ελλάδος.

    Αν γίνει αυτό είναι κάτι ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ. Γιατί μετά, και να θέλουμε να τους πάρουμε πίσω το δικαίωμα ψήφου, δεν θα μπορούμε γιατί θα πρέπει να το...ψηφίσουν οι ίδιοι!

    Και ήταν κοινό μυστικό πως ο Γιωργάκης θα επεδίωκε να περάσει την ψήφο στους μετανάστες με Δούρειο Ίππο τις τοπικές εκλογές.

    Μετά βέβαια, το επόμενο βήμα θα είναι οι κοινοβουλευτικές. Και μετά...τέλος. Ανοίγοντας κατά βούληση και σύμφωνα με τις εκλογικές ανάγκες την κάνουλα νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών, τα ξένα και ντόπια λαμόγια θα έχουν ολοκληρωτικά τον έλεγχο της Ελλάδος. Και τα παιδιά μας θα ζήσουν σαν καταδιωκόμενη μειονότητα σε μια χώρα που ολόκληρη θα μοιάζει σαν την πλατεία Ομονοίας τα μεσάνυχτα.

    Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το παλέψουμε ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, και αυτό το «όλους τους τρόπους» το γράφω συνειδητά. Δε μιλάμε για το θρήσκευμα στις ταυτότητες, δε μιλάμε για το βιβλίο της Ιστορίας, μιλάμε για ΑΜΕΣΟ και ΘΑΝΑΣΙΜΟ κίνδυνο για την ύπαρξη της Πατρίδας.

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εφ' όσον δεν το είχαν εξαγγείλει προεκλογικά, είναι απάτη. Το ίδιο ισχύει για την χορήγηση ιθαγένειας. Πρέπει και για τα δύο να γίνει δημοψήφισμα, διότι ουδείς δικαιούται να αποφασίζει για το μέλλον του ελληνικού λαού ερήμην αυτού.

    Ο Παπανδρέου είναι o ίδιος νομιμοποιημένος μετανάστης και οπωσδήποτε λαθρομετανάστης στην πολιτική.

    Αυτή ήταν η μηδενική ανοχή στην μετανάστευση, την οποία ΕΙΧΕ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ προεκλογικά το ΠαΣοΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ω ρε τι παθαμε!!!!!! Η πεμπτη φαλαγγα του ανθελληνισμου σε δραση!! Αντε καλο βολι πατριωτες...Τι συνειδηση κουβαλαει αραγε ο Ραγκουσης.. Οποιος ξερει ας γραψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Δεν ξέρω πως θα ξεμπλέξουμε... Οδηγούμε την Ελλάδα σε ολοκληρωτική καταστροφή!!! Είμαι 28 ετών και σκέφτομαι αν κάνω παιδιά πώς θα είναι η ζωή τους στο μέλλον. Τουλάχιστον εγώ σαν παιδί πρόλαβα την Ελλάδα την δεκαετία του '80, γιατί αυτό που ζούμε τώρα δεν είναι Ελλάδα.

    ...στο πρότυπο των ρυθμίσεων που ακολουθούν άλλες χώρες της Ε.Ε. ...

    Συνέβη στις άλλες χώρες της Ευρώπης τέτοια εισβολή λαθρομεταναστών σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;; Οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης είναι ξέφραγα αμπέλια και όποιος θέλει μπαίνει, όποιος θέλει βγαίνει;; Έχει καμία άλλη χώρα της Ευρώπης τόσο μεγάλο ποσοστό λαθρομεταναστών σε σχέση με τον πληθυσμό της;;
    ΟΧΙ. Δεν μπορούμε λοιπόν να εφαρμόσουμε ότι οι άλλες χώρες της Ευρώπης.
    Και δεν ανέφερα και το πιο βασικό, έχουμε πολύ μεγάλο ποσοστό λαθρομεταναστών που προέρχονται από όμορη χώρα η οποία μάλιστα έχει και διεκδικήσεις εις βάρος μας!!
    Αυτά δεν τα βλέπουν οι κύριοι στο Πασοκ;
    Τι να πω...Ο θεός να βάλει το χέρι του!!!

    Ιωάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι είναι ο Ραγκούσης ; Οτι και ο Ράντος και ένα σωρό άλλοι .... τυχαίοι μέσα στην κυβέρνηση. Golden boys του κώλου να τους πω ; Ανθέλληνες να τους πω ; Ασχετους, πειραματίζοντες στου κασίδι το κεφάλι ; Αθεους, χωρίς αγάπη για την πατρίδα να τους πω ;
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ.
    Αλλά εδώ δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτούς, γιατί αυτοί τα είχαν πει και παλιότερα αυτά. Κατ' αρχάς τα είχε πει ο "πρόεδρος" Τζέφρυ, τα είχε διδαχθεί εκεί στο Αμέρικα.
    Εδώ θέλω να ασχοληθώ με όλους αυτούς τους .... φελλούς που τους ψήφησαν.
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ (ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ), ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΝ ;
    ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ;
    ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΝΔ (ΜΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΝΔ) ;
    ΑΥΤΟΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΤΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ;
    ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΝΑΙ, ΜΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ ΣΕ 1 Ή 2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ (5,5 ΧΡΟΝΙΑ) ;
    ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΑΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ. ΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30ΕΤΙΑ, ΟΥΤΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ Η ΝΔ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΟΥ ;
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΣΕ, Η ΝΔ ; (ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΝΔ).
    ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;
    Και όλα τα προηγούμενα μέχρι στιγμής ήταν πταίσματα. Τώρα αρχισαν τα hard και σε λιγο θα έχει sex & violence. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει.
    Οταν λοιπόν εγώ πριν τις εκλογές έλεγα ΟΧΙ στο ΠΑΣΟΚ, ΟΧΙ στη ΝΔ, ΟΧΙ σε ΚΚΕ-ΞΥΡΙΖΑ, που ήταν όλοι αυτοι ;
    Οταν έλεγα, ψηφίζοντας τους θα είναι συμμέτοχοι-συννένοχοι σε ότι κακό γίνει, που ήταν όλοι αυτοί ;
    Οταν έβγαινα και έλεγα να μην ζητήσουν τα ρέστα από τους υπόλοιπους (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ) πού ήταν όλοι αυτοί ;
    Και ακόμη πολύ λίγοι έχουν εκφράσει τη δυσσαρέσκεια τους, σε λίγο θα είναι....χείμαρος.
    Μα δεν θέλει φιλοσοφία για να καταλάβεις έναν τσαρλατάνο αφού ήδη έχει δώσει δείγματα.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ. Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ !!!!

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαιρετίζω ένα μέλος που τώρα ειδα και δεν ξαναθυμάμαι. Την Ιωάννα.
    Ιωάννα έχεις απόλυτο δίκιο. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και τα έχω γράψει πολλές φορές.
    Από κανέναν όμως δεν είδα να γράφει για την Ελλάδα του '80 που γράφει η Ιωάννα. ΜΠΡΑΒΟ ρε Ιωάννα. Αν και τότε ήταν Ελλάδα με τα χίλια προβλήματα (που δεν κατάφεραν ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ) εντούτις ήταν μια Ελλάδα απείρως καλύτερη και ωραιότερη από τη σημερινή. ΝΑΙ εκείνη την Ελλάδα θέλω να τη θυμάμαι. Το σημερινό ελεινό κατάντημα όμως ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ. Εκείνη ήταν η Ελλάδα που μας άφηναν οι πατεράδες μας γιατί λίγο μετά αρχίζαμε κι εμείς να ψηφίζουμε.
    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ; ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ; ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ.
    Και ερχόμαστε στο ερώτημα που έχω κάνει χιλιάδες φορές και κάνει και η φίλη Ιωάννα.
    ΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ; ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ;
    ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ......

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στην υγειά μας!!!
    Που είσαι ρε Μίνω να σχολιάσεις την κυβέρνηση της αρεσκίας σου;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. περιμενετε ρε παιδια ,

    να δουμε τι θα πει και η αντιπολιτευση ,

    να δουμε μετα τι θα απαντησει το πασοκ,

    τι θα πει ο απλος κοσμος ,
    οι ψηφοφοροι του πασοκ,
    oι καλιτεχνες,τι θα πει ο λαζοπουλος , ο καφετζοπουλος, ο σεργιανοπουλος ,ο ...πουλος και η χαϊδω

    κουβεντα να γινεται δηλαδη

    διασκεδαστε το . η ζωη ειναι ωραια στην Ελλαδα

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οχι ψήφο στους λαθρομετανάστες, φόφο και απέλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρωτά ο κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Β.:
    "Η αύξηση στην απαίτηση χρήσης κοινωνικών υποδομών από ποιους θα χρηματοδοτηθεί;"

    Μα από ποιούς άλλους, από τα υποζύγια ήγουν από τους Έλληνες μισθωτούς και τους Έλληνες συνταξιούχους!

    Άντε, να δώσει κανένα λαμόγιο... το 0,2% του πραγματικού του εισοδήματος ... κατά λάθος [....]!

    Ευμένης ο Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ BLOG

    1)Η kυβερνηση του ΠΑΣΟΚ ελυσε ολα τα προβληματα του τοπου και ειπε να δωσει και ψηφο στους μεταναστες?

    2)ΑΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

    3)Μετα απο τοσο αιμα που εχει χυθει σε αυτα τα χωματα , παραδιδεται η μοιρα του τοπου σε αλλοεθνεις αμαχητι!

    Μπραβο στου Ελληνες αλλα απο τι φενεται δεν εχει απομεινει και κανενας

    Makis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φάτε 'δημοκρατία'.καί χαρακτηρίστε 'ακραίους' όσους απλώς είχαν αντιληφθεί νωρίτερον από υμάς τήν πραγματικότητα τού επερχομένου εφιάλτη.Στρατιωτικός Νόμος ΤΩΡΑ.κάντε ρέ αγαρηνοί επιτέλους αυτό πού πρέπει καί δώστε αφορμή.οι βάρβαροι είναι-πάλι-μιά κάποια λύσις.
    Περικλής.
    Υ.Γ.πατσόκ!yorgo?poli oreo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ :

    ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ; ΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ (ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ) ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ; ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΕ Η ΝΔ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΝΑ "ΓΛΥΚΟΜΙΛΑΕΙ". ΘΕΛΕΙ 2-3 ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΝΟΜΙΖΩ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΙΘΑΓΕΝΩΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΨΕΙΣ.......

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σε λίγες μέρες έχουμε 28η Οκτωβρίου ήθελα να ξέρω ποιος απο όλους αυτούς τους προδότες θα έχει το θράσσος να χαιρετίσει τη σημαία που ξεπούλησε έκανε υποστολή πέταξε σαν λερωμένο πανί.
    ΘΑ περάσουν απο μπροστά τους σημαίες με αίματα απο αυτούς που έπεσαν υπέρ βωμών και εστιών υπέρ πίστεως και πατρίδος (Ακους Στελίνα δυστηχώς για σένα είναι και η πίστη μέσα όταν θα σε υπερασπιστούν μπορείς να το αρνηθείς αν δεν το αντέχεις)πως θα σηκώσουν το΄βλέμμα τους, όταν σε αυτούς που συνέπραξαν με τους Ιταλούς και μας έσφαξαν τώρα τους δίνουν μέχρι και το δικαίωμα να την ανεμίζουν...Το δε μεγαλύτερο θράσσος και δειλία είναι η δικά μας που το ανεχόμαστε σαν γεγονός, τους ψηφίζουμε και τους δίνουμε και το δικαίωμα να την κρατάνε.

    300 ήταν εκείνοι που υπερασπιστήκαν τις Θερμοπύλες με άλλους 700 Θεσπιεις....

    Ο ένας ο στρατιώτης τυλίχτηκε με την σημαία και βούτηξε από την Ακρόπολη γιατι ,για κάποιους που θα λέγανε το βλάκα, για τη σημαία ναι αυτό το παλίοπανο αυτό που το διασύρουν σαν τρόπαιο ...

    Γι αυτή λοιπόν την σημαία και γι αυτή τη πατρία ο κος. Ραγκούσης αποφάσισε να την ξεφτιλήσει αλλάζοντας σε μερικά χρόνια την Ελλάδα και κάνοντας την παράρτημα της Αλβανίας, του Πακιστάν Ιράν....ΚΑι εμείς εμείς απλοί θεατές σε ένα σήμερα γεμάτο την οικονομική ανασφάλια θεωρούμε ανούσιο να ασχοληθούμε με την πατρίδα...Γιατί να το κάνουμε άλλωστε αφού δεν έχουμε να φάμε με την πατρίδα και τους μετανάστες για όνομα του θεού...
    Κανείς όμως δεν θέλει να θυμηθεί ότι χωρίς πατρίδα δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης της οικονομίας και μια και θα έχουμε γεμίσει και πεινασμένους μετανάστες 2ης γενίας οι οποίοι δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να μας σκοτώσουν για 100 ευρά τότε απλά θα γίνουμε κονγκό...όχι πια Σικάγο όπως λέγαμε παλιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βλέπω την απολύτως δικαιολογημένη θύελλα αντιδράσεων και ειλικρινά ομολογώ ότι, σε μία τέτοια περίπτωση, δικαιολογείται ακόμη και η με στρατιωτικό πραξικόπημα ανατροπή της κυβέρνησης.

    Μα είναι δυνατόν να δίδουν την ελληνική υπηκοότητα σε όποιον γεννιέται στην Ελλάδα; Εδώ πάντα είχαμε την αρχή του αίματος, δηλ. Έλληνας μπορεί να γίνει ο γεννημένος από Έλληνα πατέρα, ασχέτως τόπου. Αυτό που πάνε να κάνουνε είναι η αρχή του εδάφους, δηλ. Έλληνας μπορεί να γίνει οιοσδήποτε γεννιέται εντός της ελληνικής επικρατείας, μία αρχή που εφαρμόζουν οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, νομίζω και η Αυστραλία, χώρες δηλαδή που ήθελαν να αποκτήσουν υπηκόους. Εμείς γιατί; Σε δύο γενιές θα έχει αφανιστεί ο ελληνικός λαός!! Πράγματι, όπως αναφέρεται παραπάνω, είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για το έθνος μας και τον λαό της Ελλάδος ειδικότερα.

    Τέτοια τροποποίηση του Συντάγματος, διότι απαιτείται τροποποίησή του για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να περάσει από δημοψήφισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΠΕΡΙΚΛΗ ΤΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΜΕ ΤΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ;
    ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΤΙ ΣΤΙΛΙΑΡΙΑ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΟΥ.
    ΑΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΜΕ.
    Η ΛΥΣΗ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ, ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΟΔΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΕΤΣΙ;
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ. ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ.
    Η ΛΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ. ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΡΗΜΗΝ ΑΥΤΟΥ.
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΧΟΥΝΤΕΣ.
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΔΟΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΖΗΤΩ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΜΕΝΑ ΛΑΟΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΑΟ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.
    ΖΗΤΩ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα επώνυμα εις -ούση είναι λατινο-αλβανικά. Π.χ. Panushi, Repushi, Ragushi, Bellushi κτλ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χριστίνα δυστυχώς ο λαός δεν μπορεί να καταλάβει ότι οικονομικά δυνατή και αυτοδύναμη Ελλάδα είναι συνάρτηση των εθνικών θεμάτων. Είναι αλληλένδετα και τα δύο, ποτέ δεν πάνε μόνα τους. Εχω ισχυρό κράτος χωρίς "τσακάλια" γύρω γύρω, είμαι και δυνατός οικονομικά και σοβαρός και σεβαστός στη διεθνή κοινότητα. Δυστυχώς τους έλληνες τόσα χρόνια τους έμαθαν στο "ότι φάμε ότι πιούμε κι ότι αρπάξει....". Να γιατί λέω τους Έλληνες ψηφοφόρους φελλούς.
    Οτι καταφέραμε στον 19ο & 20 αιώνα ήταν γιατί άλλα ήταν τα ιδανικά τότε, η πατρίδα ήταν υπεράνω όλων, η μεγάλη ιδέα υπήρχε και έκαιγε τις καρδιές όλων των Ελλήνων, το Ελληνικό κράτος αποτελούνταν (20ος αιώνας κυρίως) κατά 99% από Ελληνες (ομόαιμον), ήταν γιατί υπήρχαν πολιτικοί γίγαντες τώρα υπάρχουν πολιτικοί νάνοι κλπ κλπ.
    Τώρα που θέλουμε να πάμε και τι να κάνουμε με "ελληνοποιημένους" Αφγανοπακιστανομογγολονιγηριανοσουδανοιρακινόγυφτους ; Που είναι το ομόεθνο-ομόαιμο ; Ποια είναι τα ισχυρά συνδετικά στοιχεία όλων αυτών με εμάς ; Που είναι η κοινή θρησκεία ; Που είναι οι κοινοί πρόγονοι που έχυσαν το αίμα τους για την πατρίδα ; Εστω και πολλοί από αυτούς να νιώθουν Έλληνες. Είναι το ίδιο ένας αφγανός (έλεος) ελληνοποιημένος (με 2 πατρδίδες) με έναν γνήσιο έλληνα ; Μα όλοι οι παραπάνω δεν έχουν ΚΑΝ ΚΑΜΜΙΑ σχέση και με έλληνες τον ένα από τους δύο γονείς. Σιγά λοιπόν όλοι αυτοί σε έναν πόλεμο μην κάτσουν να σκοτωθούν για μια πατρίδα στα χαρτιά ! Θα σηκωθούν να φύγουν-να γλυτώσουν.
    Ξεχνάνε όλοι αυτοί οι "κύριοι" ότι το σύνολο του Ελληνικού λαού είναι χριστιανοί ορθόδοξοι ακόμα.
    Συνεχίζεται......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συνέχεια..........
    Το ομόθρησκο. Εγώ είμαι ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΡΧΩΝ και σε όποιον αρέσει. Εμένα λοιπόν μου άρεσε που κάναμε προσευχή στο σχολείο, μου άρεσε που ορκίζονταν όλοι στη βουλή, μου αρέσει που ορκίζονται όλοι στα δικαστήρια, στο στρατό, ΠΑΝΤΟΥ. Δεν μου αρέσει που πάνε με το ζόρι να καταργήσουν κάθε τι που έκαναν οι παππούδες μου, ο πατέρας μου τόσα και τόσα χρόνια πριν....εκμοντερνιστούμε. Δεν μου αρέσει που πάνε με το ζόρι να με κάνουν μοντέρνο σύμφωνα με τα δικά τους πρότυπα. Δεν μου αρέσει που πάνε να μου επιβάλουν το Τζαμί. Δεν μου αρέσουν οι επιθέσεις που κάνουν σε κάθε τι χριστιανικό και η ανοχή που δείχνουν σε κάθε τι ξένο προς εμένα. Δεν μου αρέσει η κουλτούρα τους, ο τρόπος ζωής τους, οι συνήθειες τους και το κυριώτερο δεν θέλω να μου τους επιβάλουν με το ζόρι και δεν θέλω με τίποτα τις πολυπολιτισμικές μαλακίες τους. Δεν μου αρέσει η πλύση εγκεφάλου που μου κάνουν η Τηλεόραση, οι εφημερίδες τα ΜΜΕ (Μαζικά Κέντρα Εκμαλάκυνσης). Δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου το life style των Ρουβάδων των Λαζόπουλων των Μενεγάκηδων των Κωστέτσων και λοιπών γραφικών αηδιαστικών γελοίων υποκείμενων. Υπηρέτησα την πατρίδα μου και θέλω να την υπηρετήσει και το παιδί μου. Οσα λεφτά και να είχα δεν θα κοίταζα ποτέ πως θα γλυτώσει διότι το θεωρώ ως το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για αυτή την πατρίδα, γιατί αν δεν το κάνω θα είμαι προδότης. Με ξενερώνει αφάνταστα όλη αυτή η νεολαία που κυκλοφορεί μόνο στα μπουζούκια, στις καφετέριες, σκίζει ή καίει σημαίες, καταστρέφει περιουσίες του κόσμου και έχει ως πρότυπα τον Michael Jackson, τον Cristiano Ronaldo και κάθε τυχάρπαστο απαίδευτο υποκείμενο. Με ενοχλεί αφάνταστα αυτή η νεολαία που έχει μάθει στο "εύκολο χρήμα", στο αραλίκι, στον ωχαδερφισμό, στον σταρχιδισμό και στην καλοπέραση. Ελλά ξέρετε κάτι ; Δεν φταίνει αυτοί. ΟΧΙ. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ. Και μην μου πει κανένας γιατί ; Τι αρχές τους έδωσαν οι οικογένειες τους, τι ιδανικά, τι αγάπη για την πατρίδα, τι αγάπη για την Ελληνική παράδοση ; Τους έμαθαν να μην δυσανασχετούν για την οποιαδήποτε εργασία ; Τους έμαθαν ότι η ζωή είναι δύσκολη και αμείλικτη στους "έλα μωρέ" ; Τους έμαθαν να είναι συνεπείς και νομοταγείς πολίτες ; Τους έμαθαν τι σημαίνει αυτή η σημαία ; Οτι δεν είναι ένα κουρέλι που καίμε και τσαλαπατάμε ; Τους έμαθαν ότι οικογένεια σημαίνει να περνάς κάποιες ώρες μαζί, να συζητάς, να τρως μαζί, να αγωνιάς μαζί, να αγαπάς το κάθε μέλος της ; Τους δίδαξαν την αγάπη για το συνάνθρωπο ; Τους έμαθαν να μην κλέβουν (κλεψιά είναι και το εισητήριο που δεν θα πληρώσει στα ΜΜΜ) ;
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΔΩΣΩ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ-ΕΚΦΥΛΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ.
    Τι να πρωτοθυμηθεί και τι να ξεχάσει κανένας.
    Φίλοι μου δυστυχώς εκφυλιστήκαμε, αλλοιωθήκαμε, αποκοπήκαμε από κάθε τι το παραδοσιακό, μένει και να αφελληνιστούμε τώρα. ΕΡΧΕΤΑΙ......
    Και μετά λένε, γιατί δεν ψήφησες ΠΑΣΟΚ ; Τι να ψηφήσω την καταστροφή μου ; Ε, δεν τρελλάθηκα ακόμη.
    Και ακόμη είμαστε στην αρχή.......

    Ζήτω το Ελλαδιστάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. η αναστολή άρθρων τού Συντάγματος πρός όφελος τού Έθνους,σέ ακραίες καταστάσεις,εντάσσεται στήν ΕΝΝΟΜΟΝ τάξιν τού κράτους δικαίου αγαπητέ Γεώργιε εκ Πατρών.προφανώς δέν θά προσπαθήσω νά πείσω έναν ιδεοληπτικόν κομμουνιστή γιά οτιδήποτε άλλο.χαμένος χρόνος.υπέρτατος νόμος είναι η σωτηρία τού Έθνους.ο Στρατός μπορεί νά εγγυηθεί,μαζί μέ τά σώματα ασφαλείας,τήν σταθερότητα.από εκεί καί πέρα ΔΕΝ σημαίνει πώς θά κυβερνά ο Στρατός. μπορούμε νά καλέσουμε Έλληνες από όλον τόν κόσμον,διακεκριμένους σέ επιστήμες,επιχειρήσεις καί λόγον,νά δημιουργήσουν ένα συγκεκριμένον σχέδιον αναπλάσεως τής χώρας μέ βάθος 25-50 έτη.δέ σού αρέσει ούτε αυτό;ζήσε στήν κόκκινη ονείρωξιν τότε.προσωπικώς δέν βλέπω άλλη λύσιν.
    Περικλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. anonime 19-10, 1.27.kaneis lathos den mas exapatisan.eixan exageilei proeklogika kai tis eperxomenes ellhnopoiiseis,kai ánaferthikan se dikaiomata twn (meionotitwn),kai sindiaxirisi tou aigaiou,kai tin piesi pou tha askousan stin kipro na upokipsei stis pieseis twn entolodoxwn.distixws file den exapatisan kanenan.ta eipan neta sketa kai 3.000.000 ellhnwn zigisan 0.30 lepta auxisi kai ena dithen pagwma daneiwn(auto itan apati)kai apofasisan na apolesoun tin ethniki kiriarxia gia ligo efimero pseudokerdos.alla as min asxoloumetha me leptomeries twra. o gap espeuse idi stin kupro na tin proetoimasei gia ton dekembriano plistiriasmo kai prepei na biastei.menoun mono 80 kai kati meres kai prepei na prolabei toses dieuthetiseis.paramenoun alita:skopiano,thraki.hpeiros kai aigaio.an den iparxei antistasi-antidrasi tote to sxedio tha tirithei kata gramma kai mas blepw me enan xarti pou meta bias tha sumperilambanei attiko-boiotia kai peloponiso.an den antidrasoume, na sou pw kai poli tha mas pesoun kai auta.boitheia mas. ATHINA PALLAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αθηνά, πρέπει οπωσδήποτε να βρεις τρόπο να γράφεις ελληνικά. Δυστυχώς, δεν μπορώ να βγάζω τα μάτια μου να διαβάζω τέτοια κείμενα.

    Προσωπικά, δεν θυμάμαι καμμία τέτοια εξαγγελία προεκλογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ε! ΟΧΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Αν όλοι αυτοί που μας κατηγορούσαν ότι τάχα είμαστε ΝΔουλες γιατί ουρλιάζαμε, ναι κύριοι και κυρίες ουρλιάζαμε, ότι σας κοροιδεύει με τα οικονομικά και με τα λίγα ψωροευρώ που θα σας δώσει θα μας πάρει πολλά περισσότερα λέγατε ότι κινδυνολογούσαμε, ότι θα πρέπει να το δοκιμάσουμε το παιδί και άλλα τέτοια φαιδρά. Τώρα λοιπόν τι μας λέτε μωρέ ότι εξαπατηθήκατε; δεν λέτε καλύτερα ξεπουληθήκατε για 0,30 λεπτά την ημέρα (όπως αναφέρθηκε παραπάνω). Για ένα πουκάμισο αδειανό για μια Ελένη ωρέ παλλικαράδες τον κάνατε πρωθυπουργό και τώρα μου το παίζετε και θιγμένοι, σκύψατε τα κεφάλια εσείς τα τρία εκατομμύρια και κάτι και τώρα θα πληρώσουμε όλοι μαζί.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΥΓΟΡΩ:
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ
    Ελευθερία Αγωνιζομένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. anonime 21 ,10-12.55 ,signwmi gia ta greeklish.tha lithei to problima mou sintoma.tora pou o gap exei orexi gia ellinopoiiseis tha tou katebasw ton pirgo tou pc stin upokratous na dw kai egw prokopi.oso gia tis anafores sou katathetw kapoies kai tis epomenes aurio.«Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας»
    [Εφημερίδα Πατρίδες του Καναδά. Η δήλωση έγινε από τον κ. Παπανδρέου απευθυνόμενος στον εκδότη της εφημερίδας κ. Θωμά Σάρα, σε δημόσια εκδήλωση παρουσία πλήθους κόσμου και μαρτύρων, όπως για παράδειγμα ο Έλληνας πρέσβης στον Καναδά Γιάννης Θωμόγλου. Η εκδήλωση έγινε το 1999, όταν ο κ. Παπανδρέου ήτανε Υπουργός Εξωτερικών]

    Σχέδιο Ανάν
    «Τώρα που έχει έρθει η ώρα της κρισιμότερης απόφασης της σύγχρονης ιστορίας μας, η μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη, συνεπής στις αρχές, στους αγώνες και στις παραδόσεις μας, λέει το «ναι» στο κοινό μέλλον των δυο Κοινοτήτων, το «ναι» στην κοινή συμβίωση, το «ναι» στην ένταξη μιας επανενωμένης Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Λέει «ναι» στη συνεργασία και «όχι» στο διχασμό. Λέει «ναι» στην προοπτική και «όχι» στη στατικότητα… Το ΝΑΙ θα είναι μια γενναία ιστορική, πατριωτική στάση υπέρβασης του παρελθόντος»
    [Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, Κυπριακή Κυβέρνηση, 8/4/2004]

    Η δήλωση αυτή έγινε 2 ώρες πριν το προγραμματισμένο διάγγελμα του Τάσσου Παπαδόπουλου. Γεγονός διπλωματικά και πολιτικά απρεπέστατο διότι επιχείρησε να προκαταβάλει την τοποθέτηση του Προέδρου της Κύπρου. Απόσπασμα από την Καθημερινή 8.4.2004

    Nα σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του προέδρου του ΠAΣOK κ. Γιώργου Παπανδρέου υπέρ του «ναι», προκαλώντας αντιδράσεις στην Kύπρο κυρίως για τον χρόνο εκδήλωσής της.

    Αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη
    Δυσαρεστημένος από τη διακρατική συμφωνία Ελλάδας - Ρωσίας για τον αγωγό ρωσικού πετρελαίου Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη εμφανίστηκε στην Αλεξανδρούπολη ο Γ. Παπανδρέου, λέγοντας ευθέως ότι «…η διακρατική συμφωνία κατοχυρώνει τα συμφέροντα μόνο της μιας πλευράς» (σ.σ.: της Ρωσίας).
    [Ελευθεροτυπία 10 Σεπτεμβρίου 2009 με τίτλο «Παγώνει τον αγωγό»]

    Αξίζει να δούμε την δήλωση αυτή σε συνδυασμό με τη δήλωση του Αμερικανού υφυπουργού των εξωτερικών επί Μπους
    Aποτελεί στρατηγικό λάθος το 80% του φυσικού αερίου της χώρας σας να προέρχεται από την Gazprom. H πρακτική αυτή πλησιάζει σε αυτό που λέμε μονοπώλιο, είπε και εξαντλώντας τα όρια πίεσης προς την ελληνική κυβέρνηση εν όψει της επίσκεψης Kαραμανλή στη Mόσχα στα τέλη Aπριλίου, συμπλήρωσε, «αναρωτιέμαι ποια πολιτική ηγεσία δεν βλέπει ότι μια τέτοια εξάρτηση είναι επικίνδυνη».
    [Καθημερινή 11 Απριλίου 2008 – φαίνεται πως οι Έλληνες είναι έτοιμοι να δεχθούν αυτήν την πολιτική ηγεσία που ζητούσαν από τότε οι Αμερικάνοι]

    Θράκη
    Βεβαίως, οι Συνθήκες μιλάνε για μουσουλμάνους. Kατά καιρούς, το θέμα της μειονότητας τίθεται παράλληλα με το θέμα της διεκδίκησης εδαφών. Εάν δεν αμφισβητούνται τα σύνορα, ποσώς μ’ ενδιαφέρει το αν ο ένας λέγεται μουσουλμάνος ή Τούρκος, Βούλγαρος ή Πομάκος.
    [Περιοδικό ΚΛΙΚ, Αύγουστος 1999. Η συνέντευξη η οποία οδήγησε στο πρωτοσέλιδο BRAVO YORGO από την Hurriyet στις 28 Ιουλίου 1999, ΜΙΑ μόνο ημέρα μετά την κυκλοφορία του περιοδικού]

    Καραχασάν και Πομάκοι
    Δεν είναι μόνο ότι η εκλεκτή του υποψήφια για την υπερνομαρχία της Θράκης, μουσουλμάνα κ. Καραχασάν υπήρξε από τα πλέον δραστήρια μέλη της περιβόητης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», αλλά και ότι η κ. Καραχασάν καλεί ανοιχτά τους Πομάκους της περιοχής να χαρακτηρίζονται Τούρκοι!!
    [Το Παρόν, 25 Μαρτίου 2007] ATHINA PALLAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ANONIME 12.55 -2o,meros
    Βαφτίζει Τούρκικα τα στενά(!)
    Ύστερα από προφορική εντολή του υπουργού Εξωτε-ρικών Γ. Παπανδρέου προς τις Βρυξέλλες, η Ελλάδα αποδέχθηκε το αίτημα της Τουρκίας να αλλάξει στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, η διεθνώς κατοχυρωμένη από τη Συνθήκη του Μοντρέ του 1936 ονομασία των ”Στενών” σε ”Τουρκικά Στενά”. Το τουρκικό αυτό αίτημα έχει έρθει πιεστικά στους κόλπους του ΝΑΤΟ εδώ και ένα χρόνο με την Αθήνα μα ην συναινεί στην αλλοίωση της ορολογίας της διεθνούς Συνθήκης του Μοντρέ για τα Στενά μέχρι πριν από λίγες μέρες”.
    [Ελευθεροτυπία 7 Ιουνίου 2002 – είδηση υπ’ αριθμόν 6 στην επισκόπηση του ελληνικού τύπου]


    Τουρκία και ΕΕ
    «Θα σύρουμε το κάρο της Τουρκίας στην Ε.Ε.»
    [Καθημερινή, 19 Δεκεμβρίου 1999]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.