16/10/09

Δεν θα απελαθεί η δεύτερη γενιά των μεταναστών

Δηλώσεις Χρυσοχοΐδη μετά τη σύσκεψη με τους επικεφαλής ΕΛ.ΑΣ. και Λ.Σ.Σε πάγωμα των απελάσεων των μεταναστών δεύτερης γενιάς προχωρεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ εξαγγέλθηκε ο εθελούσιος επαναπατρισμός 1.200 (από τους συνολικά 5.500) λαθρομεταναστών που κρατούνται σε αστυνομικά τμήματα και κέντρα φιλοξενίας. Θα τους δοθεί ένας μήνας προθεσμία και τα έξοδα για να φύγουν από τη χώρα.

Του Γιαννη Σουλιωτη

Σε «πάγωμα» των απελάσεων των δεύτερης γενιάς μεταναστών προχωρά το υπ. Προστασίας του Πολίτη εν όψει της αναμενόμενης αναθεώρησης του νομοθετικού καθεστώτος για τη συγκεκριμένη κατηγορία αλλοδαπών. Οπως ανακοίνωσε χθες ο αρμόδιος υπουργός κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, «τα παιδιά που έχουν μεγαλώσει και ενηλικιωθεί στην Ελλάδα υπό το καθεστώς του προστατευόμενου μέλους δεν θα απελαύνονται μέχρι τα θέματά τους να τακτοποιηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες».

Μέχρι σήμερα, τα παιδιά αλλοδαπών διασφάλιζαν μετά την ενηλικίωσή τους τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μόνο εάν ήταν φοιτητές ή εργάζονταν μετά την ολοκλήρωση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οσοι δεν ανήκαν στις δύο αυτές κατηγορίες εξέπιπταν της νομιμότητας και η πολιτεία τούς αντιμετώπιζε ως νεοεισερχόμενους παράνομους αλλοδαπούς. Στο περιθώριο κοινής σύσκεψης των επικεφαλής της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού στις εγκαταστάσεις του πρώην υπουργείου Ναυτιλίας, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε επίσης την εφαρμογή της διαδικασίας του εθελουσίου επαναπατρισμού για 1.200 (από τους συνολικά 5.500) λαθρομετανάστες που κρατούνται σε αστυνομικά τμήματα και κέντρα φιλοξενίας της χώρας. Η συγκεκριμένη πρακτική είχε αρχίσει να εφαρμόζεται σε μικρότερη κλίμακα με πρωτοβουλία του τέως γενικού γραμματέα του υπουργείου κ. Κων. Μπίτσιου. Ο νέος υπουργός, ωστόσο, προχώρησε ένα βήμα παρακάτω διευκρινίζοντας ότι οι συγκεκριμένοι 1.200 αλλοδαποί θα αφεθούν ελεύθεροι (αντίθετα με τα προ μηνών μισθωμένα τσάρτερ) αφού πρώτα ταυτοποιηθούν και δακτυλοσκοπηθούν. «Θα τους δοθεί ένας μήνας προθεσμία και τα έξοδα για να φύγουν από τη χώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά και επισήμανε ότι «προς αυτήν την κατεύθυνση θα αξιοποιηθούν οι πόροι του Ευρωπαϊκού Ταμείου επιστροφών». Σημειώνεται ότι οι 1.200 αλλοδαποί που πρόκειται να αφεθούν ελεύθεροι δεν βαρύνονται με ποινικές εκκρεμότητες.

Πέραν των πρωτοβουλιών για τη βελτίωση των επιδόσεων της χώρας στο πεδίο του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο κ. Χρυσοχοΐδης θέλησε χθες να στείλει το μήνυμα της μηδενικής ανοχής στην παράνομη είσοδο αλλοδαπών στη χώρα και προς αυτήν την κατεύθυνση ανακοίνωσε σειρά πρωτοβουλιών, ορισμένες εκ των οποίων χρήζουν ωστόσο περαιτέρω διευκρινίσεων. Ο νέος υπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη «αναδιάταξης της επιχειρησιακής δράσης στα χερσαία και θαλάσσια σύνορα με στόχο τη μεγιστοποίηση της επιτήρησης» και την απόφαση για «δακτυλοσκόπηση και ταυτοποίηση των λαθρομεταναστών».

Κοινή πολιτική

Στο διπλωματικό πεδίο, πρόθεση της ηγεσίας του υπουργείου είναι να ασκηθούν πιέσεις προς τους Ευρωπαίους εταίρους για τη δημιουργία κοινής πολιτικής στο θέμα της λαθρομετανάστευσης. Το θέμα μάλιστα θα τεθεί στο επόμενο συμβούλιο κορυφής της Ε.Ε. Σε διμερές επίπεδο ο κ. Χρυσοχοΐδης προανήγγειλε πρωτοβουλίες για τη συστηματική εφαρμογή των υφιστάμενων συμφωνιών επανεισδοχής με την Τουρκία. Αφησε, μάλιστα, να εννοηθεί ότι πρόθεση της Ελλάδας είναι η στάση της γείτονος να αξιολογηθεί στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την ενταξιακή της πορεία στην Ε.Ε.
Καθημερινη

13 σχόλια:

  1. Δηλαδή, φίλες & φίλοι, αντί να χρεωθούν οι λαθρομετανάστες με πρόστιμο, εφόσον εισέβαλλαν παράνομα στην χώρα μας, το Ελληνικό κράτος θα τους “ανταμείψει” για αυτή τους την πράξη ,με χρήματα του Έλληνα & του Κ.Ευρωπαίου φορολογουμένου, ως “κίνητρο για να αποχωρήσουν”!

    Το μέτρο, θα αποτελέσει σαφώς επιπλέον "κίνητρο" για εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπών , όχι φυσικά για ν' αποχωρήσουν από χώρα της ΕΕ, αλλά για το να εισβάλλουν σε αυτήν από τα παράλια της Τουρκίας, με την στήριξη & του Τουρκικού κράτους.
    Αφού λάβουν από το Ελληνικό κράτος το ποσό του “κινήτρου”, το οποίο κυμαίνεται στα 2000 ευρώ ανά λαθρομετανάστη, θα τους χορηγούνται και δωρεάν εισιτήρια για να “επαναπατρισθούν”, με τα οποία θα μπορούν να ξαναπεράσουν στην Τουρκία, και από εκεί εκ νέου στο Ελληνικό έδαφος!

    Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες παραμένουν άνεργοι, ενώ πάνω από τρία εκατομμύρια Έλληνες "εργάζονται" με μηνιαίο εισόδημα από 450 έως και 800 ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου τους ψηφισαμε καλα να παθουμε...
    Αυτοι δυστυχως μας αξιζουν..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το να τους πάρουν αποτυπώματα είναι κατ'αρχάς καλό γιατί τουλάχιστον θα ξέρουμε κάτι για αυτούς όταν ξανασυλληφθούν αλλά ε όχι και να τους δώσουμε λεφτά και να τους αφήσουμε ελεύθερους να γυρίσουν...!!ύμαρτον...!!!θα πέρνουν τα λεφτά και θα κάθονται εδώ απλά θα προσέχουν πιό πολυ να μην τους πιάσουν ή θα αλλάζουν πόλη...!!άμα έχει τόσα λεφτά για μοίρασμα το κράτος ας δώσει λίγα και σε μας!!!!!!
    μα καλα....μόνο 1.200 θα διώξει???ουάου, θα αδειάσει ο τόπος..!!ρε πάμε καλα???ειναι 100-200 χιλιάδες αυτοί που πρέπει να φύγουν άμεσα και είναι παράνομοι..!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ευνομούμενη πολιτεία οφείλει να παρέχει ασφάλεια στους πολίτες της και τους ξένους που τυχαίνει να βρίσκονται ή να δραστηριοποιούνται στην χώρα αυτή. Οι ξένοι υπήκοοι οι οποίοι εισέρχονται στην χώρα μας από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και προέρχονται από χώρες που απαιτείται θεώρηση εισόδου (βίζα) θα πρέπει να φέρουν μαζί τους διαβατήριο και θεωρημένη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα βίζα η οποία θα εκδοθεί και για συγκεκριμένο λόγο. Αυτό γίνεται διότι η χώρα μας οφείλει να γνωρίζει την ταυτότητα και τους λόγους που κάποιος ξένος θέλει να εισέλθει. Όλα αυτά γίνονται για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια ελλήνων και ξένων πολιτών μέσα στα όρια της Ελληνικής Δημοκρατίας. Οι ξένοι που δεν ακολουθούν τις νόμιμες διαδικασίες μέσω των νόμιμων ελέγχων παρανομούν.

    Οι αξιωματούχοι που προβαίνουν σε πράξεις «απέλασης» δίνοντας ένα «χαρτί» για ένα μήνα επίσης παρανομούν διότι δεν γνωρίζουν αυτοί στους οποίους παρέχονται αυτά τα έγραφα αν είναι αυτοί που γράφουν τα διαβατήριά τους (αν έχουν τέτοια) και τον σκοπό για τον οποίο εισήλθαν στην Ελλάδα παράνομα. Άρα οι υπηρεσιακοί παράγοντες που ενεργούν με αυτό τον τρόπο παρανομούν διότι δεν εξασφαλίζουν την ασφάλεια των ελλήνων και ξένων πολιτών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Ποιο δικαστικό όργανο είναι αρμόδιο για την διερεύνηση της παρανομίας κρατικών λειτουργών ως προς το έργο που ανέλαβαν; Δεν είμαι νομικός αλλά υπάρχουν νομικοί που πρέπει να αναλάβουν να διερευνήσουν το θέμα. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε κρατικούς λειτουργούς που δεν επιτελούν το έργο τους που τους έχει ανατεθεί από τους έλληνες πολίτες.

    Δεν μπορούν οι αρμόδιοι να επικαλεστούν αδυναμία σύλληψης διότι τους έχουν ήδη συλλάβει και δεν τους απελαύνουν στις χώρες προέλευσης τους αλλά τους αφήνουν χωρίς πόρους να περιφέρονται επί ένα μήνα στην ελληνική επικράτεια. Πώς θα ζήσουν αν δεν κάνουν παράνομες πράξεις; Δικαίωμα εργασίας εκ του νόμου δεν έχουν. Άλλους πόρους δεν μπορούν να έχουν. Αυτή η παράνομη και ανεύθυνη πρακτική εφόσον έχει δημόσια δηλωθεί ως η επίσημη διαδικασία από τον αρμόδιο υπουργό Χρυσοχοΐδη και των υφισταμένων του κρατικών λειτουργών που την εκτελούν δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη διότι βάζει σε κίνδυνο ζωές τόσο ελλήνων πολιτών όσο και ξένων υπηκόων που είτε βρίσκονται νόμιμα είτε βρίσκονται παράνομα στην χώρα θα πρέπει η Ελληνική Πολιτεία να εξασφαλίζει την σωματική τους ακαιραιότητα, στο διάστημα που βρίσκονται εντός αυτής της χώρας.

    Οι κάτοικοι περιοχών που έχουν πρόβλημα αντί να εξαντλούνται σε ανούσιες «πρωτοβουλίες πολιτών» ας ψάξουν το θέμα νομικά με ομαδικές προσφυγές εναντίων του Ελληνικού Δημοσίου ακόμα και σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο διότι η Ελληνική Δημοκρατία αρνείται να κατοχυρώσει το συνταγματικό δικαίωμα των ελλήνων πολιτών αλλά και το ανθρώπινο δικαίωμα ξένων υπηκόων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, στην παροχή ασφάλειας από τα αρμόδια όργανα.-

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το πασοκ δεν προκειται να ξαναπεσει ποτε

    οποιος γεννιεται στην Ελλαδα = Ελληνας

    περιμενε τωρα εσυ να εκφαρσεις την αντιδραση σου και τις διαφωνιες καθε 4 χρονια που θα ψηφιζεις

    αν τωρα μου ελεγαν να παω στρατο ΑΛΗΘΕΙΑ δεν θα πηγαινα

    ποιο το νοημα ;
    μην μπουν οι τουρκοι;

    ή να υπερασπισω αξιες και παραμυθια

    εχει δικιο ο δρουγος
    ουτε στρατο θελουμε ,ουτε πολιτες ουτε τιποτα

    πλεον η εξουσια εχει αποκοπει απο την κοινωνια
    δεν ειναι κομματι της

    υπαρχει η ελιτ που θελει να κυβερνησει ,
    υπαρχει και ο κοσμος που θελει να ζησει

    ΤΕΡΜΑ τα εθνη , τερμα η εννοια της κοινωνιας,

    ας φροντισει καθε ενας την παρτι του πλεον

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαν να τους λένε πλακωθείτε να σκαρώνετε παιδιά και δεν θα απελαθείτε γιατί φυσικά όταν δεν απελαύνεται ένα βρέφος δεν απελαθούν και οι γονείς του!! Σε μια δυο γενιές δεν θα γνωριζόμαστε πιά. Μπράβο Χρυσοχοίδη. Οι χειρότεροί μας εφιάλτες γίνονται πραγματικότητα...
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα έχω πει χιλιάδες φορές. Τουλάχιστον όταν γινόταν διαμαρτυρία από την κίνηση των κατοίκων Αγ.Παντελεήμονα και Πλ.Αττικής ήμουν πάντα εκεί και το έγραφα κι εδώ μέσα.
    ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ 1-2 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΎΜΕ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΙΣ "ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ" ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΑΚΗΣΔΕΣ-ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΔΕΣ.
    ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ. ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΚΗ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.
    ΤΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ; ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ.
    ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ; ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ; ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΝΑΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ.ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ "ΔΙΔΑΞΑΝΤΕΣ" ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ-ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ-ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ-ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΡΗΜΗΝ ΜΑΣ ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ .... ΛΕΛΕΔΕΣ, ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΓΕΛΙΟΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΤΟΥΤΟΙ !!!!
    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ; ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ;
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Ή ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΜΑΖΕΨΩ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΙ) ΚΑΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ (ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ) ΚΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ. ΑΙΣΧΟΣ !!!! ΑΙΣΧΟΣ !!!! ΑΙΣΧΟΣ !!!!


    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΕΦΡΥ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα Νέα "Πατρίδα για 250.000 παιδιά"
    Δακρύβρεχτος και ψυχοπονιάρικος τίτλος για να κρυφτεί μια μεγάλη αλήθεια. Δημιουργείται έτσι μια νέα και ραγδαία αναπτυσσόμενη εκλογική βάση 250.000 ψηφοφόρων με ρυθμούς γεννήσεων πολύ πάνω από αυτόν της ελληνικης οικογένειας. Βάση που στην μεγάλη της πλειοψηφία δεν θέλει να ενσωματωθεί στην Ελληνική ή άλλη Δυτική κοινωνία. Δεν μιλάμε για την καθημάς Ανατολή που πάντοτε είχαμε καλές σχεσεις (βλέπε Άραβες της Μεσογείου.. αν και αυτή η σχέση προσωπικά νομίζώ ότι έχει πλέον ατονήσει). Μιλάμε για πεινασμένους γιουρούκους από την Κεντρική Ασία που το μόνο που έχουν δει πό τους Δυτικούς είναι τα F16 των Αμερικανών να τους φιλοδωρούνε "έξυπνες μπόμπες". Το ωραίο είναι ότι θα αφήσουν λεει 1200 πεινασμένους και κατατρεγμένους ανθρώπους δίνοντάς τους διορία να φύγουν σε ένα μήνα!!!! Καλά... Κι αν δεν φύγουν δηλαδή τι θα γίνει?Πότε φύγανε από μόνοι τους. Ποια λογική το υπαγορεύει αυτό? Μας δουλεύει κανονικά ο κύριος Χρυσοχοϊδης....Κοιτάζει να λύσει προσωρινά το πρόβλημα αγνοώντας εσκεμμένα τους κινδύνους που αυτή η λύση εμπεριέχει για την δημοκρατία και την κοινωνική συνοχή στην Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΕΣΣΑΛΕ....
    ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ..
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ...ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν υπάρχει Ελλάδα πλέον, δεν υπάρχει ελληνική κοινοπολιτεία, δεν υπάρχει Ελλήνων κοινωνία, οι προδότες και οι χρήσιμοι ηλίθιοι τα έχουν διαλύσει ή θα τα διαλύσουν εντός ολίγου.
    Υπάρχει μόνον ένα συνονθύλευμα από υπηκόους αλβανοπακιστανοαφγανικής καταγωγής.
    Για αυτό το συνονθύλευμα δεν νοιώθουμε καμία αλληλεγγύη και δεν υπάρχει ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ να θελήσουμε να το υπερασπιστούμε.

    Το να πολεμήσεις υπέρ βωμών και εστιών, υπέρ της πατρίδας και του έθνους είναι Ιερό.
    Το να πολεμήσεις όμως για να καλοπερνάνε οι εισβολείς λαθρομετανάστες, κατακτητές και εποικιστές των χωριών μας και του κράτους μας είναι ντροπιαστικό και ηλίθιο.

    Αν τα πάκις και τα αλβανά γίνουν Έλληνες τότε...

    Έλληνες πατριώτες πρέπει
    -να πετάξουμε τα όπλα
    -να μην διανοηθούμε καν να πατήσουμε στον στρατό(δε θαείναι εθνικός στρατός αλλά μια μισθοφορική σκατούλα που θα προστατεύει τους προδοτικά νομιμοποιημένους εισβολείς της χώρας μας)
    -να αφήσουμε αυτό το σαπισμένο πτώμα που λέγεται νεοελλαδικό κρατίδιο και κυβερνιέται από προδότες να ψοφήσει με την ησυχία του( ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΛΒΑΝΟΑΦΓΑΝΩΝ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ)

    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΕΟΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΜΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΦΓΑΝΑ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΚΑΝΕΙ.

    Συνέλληνες πατριώτες
    ούτε μια ώρα στον Στρατό τους!

    Αφήστε τους να τα βγάλουν πέρα με τα πάκις και τους προδότες του ΠΑΣΟΚ του ιντιμίντια και του omhroi.gr.
    Ε αφού δε μας γουστάρουν αυτοί μία, δεν τους γουστάρουμε εμείς δέκα.
    Να πάρουν τ'αρχίδια μας.
    Την Ελλάδα που ετοιμάζουν δεν τη γουστάρουμε.
    Φωτιά και τσεκούρι στην νέα τους Πολυεθνική Ελλάδα.
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Ά στο διάολο, βαρεθήκαμε να κρατάμε θερμοπύλες για να καλοπερνάνε οι προδότες οι αλλοδαποί και οι εισβολείς.

    Τον πούλο.
    Άντε να γίνουμε και μεις ριψάσπιδες να δούμε πως θα τα βγάλετε πέρα.
    Σκατόψυχοι ελεεινοί προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολυ γουσταρω τον Χρυσοχοϊδη...αντι να πει θα φυγετε εσεις, λεει δεν θα φυγετε εσεις, καλο!!! αρκει να το δουμε στην πραξη...Συμφωνω και επαυξανω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Thessale η αρχή της οργάνωσης είναι η επικοινωνία το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο γι αυτό υπάρχει... Ενα μαιλ και μετά πολλές κοινοποιήσεις :)σε γνωστούς και πίστεψε με πολύ γρήγορα διαδίδονται τα νέα και πολλοί ''τρελλοί'' υπάρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αφου δεν διωχνουν τα παιδια ας διωξουν τους γονεις τους αφου δεν ειναι πλεον προστατες ανηλικων.
    Ερχονται εγκαθιστανται σε μια χωρα παρανομα.
    Ε πρεπει να πιουν το πικρο ποτηρι της εξοδου οσο και αν ποναει.
    Για μενα η μονη λυση ειναι να πληρωνουν για αδειες ενα πολυ μεγαλο ποσον αντι να δινουν τα ιδια ποσα στους Τουρκους δουλεμπορους.
    Ετσι θα ξερουμε και ποσοι ειναι και ποιοι και θα εισπρατουμε και αντισταθμιστηκα οφελη για την δωρεαν υγεια παιδεια ασφαλεια κλπ που τους παρεχουμε ενω τα επιβαρυνουν λογω εγγληματικοτητας ασθενειων κλπ που φερνουν και ουτε θα επιβαρυνομαστε με το κυνηγι των τουρκικων δουλεμπορικων σε ολο το Αιγαιο. Γιατι και τα σκαφη και οι λιμενικοι κοστιζουν.
    Επισης θα σταματησει ο φαυλος κυκλος και η αλληλοδιαπλοκη Τουρκων δουλεμπορων ,ψευτοαριστερων, ΜΚΟ και ολου του συστηματος υποστηριξης της λαθρομεταναστευσης αφου θα τους κοπει το εσοδο και χωρις λευτα κανεις δεν βγαινει να παραστησει τον προστατη του δουλεμπορου ουτε εμεσα ουτε αμεσα.
    Νηστικο αρκουδι δεν χωρευει λεει ο λαος.
    Ετσι θα γλυτωσουμε εκτως απο την ιδια την λαθρομεταναστευση και απο την ιδεολογικη της στηριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.