21/10/09

Kαλημέρα ....




32 σχόλια:

  1. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ F4...ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΙ!! ΤΑ ΔΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ (Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΟΛΜΗ ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ....)
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΙΚΑΡΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καλύτερο πρωινό...τι πρωτείνες και υδατάνθρακες....
    αθάνατο F4 και αξεπέραστος ο ΗΧΟΣ του
    Ευχαριστούμε Σάββα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ......ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ....
    ΨΗΛΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ....

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα μας έφτιαξες την μέρα
    s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σε όλους :)

    Και μετά απο αυτό έλεγαν στον κοντό ότι μας είχαν στο στόχαστρο και ο στόλος μας σε 5 λεπτά θα καταστρεφόταν αν κάναμε απόβαση στα Ιμια....Τα φάσκελα δεν ξέρω σε ποιον να τα ρίξω ....Ευτυχώς που υπάρχουν και τα ντοκουμέντα να επιβεβαιώνουν τουλάχιστον ότι μπορεί το κεφάλιαπό το ψάρι να βρωμάει αλλά το σώμα δεν έχει ακόμα σαπίσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι διάβολο πρωϊνιάτικα μας κόψατε την ανάσα ;

    Πέταξε 90 (εννενήντα) ... εκατοστά πάνω από την θάλασσα ......... ;

    Τόσο παράτολμος δεν ήταν ούτε ..... ο Maverick του Top Gun !!!

    Τόσα και τόσα χρήματα κατασπαταλώνται, λαμόγια κατασπαράσσουν ... τον προϋπολογισμό του κράτους, σ' αυτούς τους σπουδαίους πιλότους δεν δίνουν ... κανένα ... μπόνους ;

    Από τον
    Ευμένη τον Καρδιανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως αν τον αναγνώρισε απ΄' το φιλμάκι η μάνα του, ακόμα καρπαζιές θα τρώει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    Τσάκαλος Νυρεμβέργη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΥΡΙΕ ΣΑΒΒΑ,
    ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ "ΠΡΕΖΑ" ΤΟΥΣ.
    ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΑΡΚΕΙ ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΦΥΛΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
    ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΟΙ ΠΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΙΣΟΤΙΜΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗΣ.
    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ Ή ΝΑ ΔΙΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ, Ή ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ: ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΕΚΤΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, Ή ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ. ΔΥΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
    ΟΜΩΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΝΛΥΕΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΡΙΘΕΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ.ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ,ΤΟ ΛΕΩ "ΧΟΝΤΡΙΚΑ".
    Η ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΟΜΩΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΣΕ ΜΗ ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 99,9%. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΤΑΙΣΜΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΞΥΘΥΜΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΙΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ.Η ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ "ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΜΜΟ" ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΤΑΙ.ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΣΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ "ΔΕΜΕΝΟΙ" ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.
    ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΩΝ. ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΝΑΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΗ ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΟΥΝ ΙΣΩΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτά βλέπουν οι Μογγόλοι και τρέμουν.
    ΚΑΛΗΜ-ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργο εκ Πάτρας
    καλή η ανάλυση-συσχετισμός που έκανες.
    Καλημέρα στην ιστορική Αχαΐα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απλά οι Καλύτεροι.Να σαι καλά Αντρέα, μας εφτιαξες την μέρα Φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ!(λογω ηλικιας!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Την τελευταια φορα στην ασκηση Νικηφορος-Τοξοτης 1998 αν θυμαμε καλα, μερικες χιλιαδες κοσμου ηταν συγκεντρωμενοι και παρακολουθουσαν το τελος της ασκησης με συμετοχη Ελληνικων μαχητικων.
    Οταν περασαν τα Ελληνικα μαχητικα να βομβαρδισουν τους στοχους ολοι στρεψαμε τα βλεματα στον ουρανο.
    Δεν θα ξεχασω τον θορυβο εκεινο...
    Τα ματια ολων δακρυσαν μετα που περασαν ξανα τα Ελληνικα μαχητικα και χαιρετησαν....
    Θεε μου ας ακουστει ο θορυβος αυτος ξανα....πανω απο την Κυπρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η πτήση που έκανε το παλικάρι είναι όντως εντυπωσιακή! Ευτυχώς που γλύτωσε όμως εκείνη την μέρα και δεν σκοτώθηκε!!!!
    Και επειδή έχω βαρεθεί τις μαλακίες όλων σας σας ενημερώνω οτι ο εν λόγω "Ψαγμένος χειρισταράς" τιμωρήθηκε για αυτό που έκανε...(...της πλάκας ποινή!)
    μετα βέβαια...ξαναπέταγε με τον ίδιο και τον αυτό τρόπο που νόμιζε ο ίδιος επαγγελματικό...και 13 μήνες μετά το εν λόγω Βίντεο...σκοτώθηκε στα Αντίκυρα παίρνοντας μαζί του τον συγκυβερνήτη όπως και δύο αθώες κοπέλες στο έδαφος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 21 Οκτώβριος 2009 4:34 μμ

    ΟΡΙΣΤΕ;;;;;
    ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ;;;;;;...
    +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. NA SYMFVNHSV ME TH XRISTINA KAI NA PV OTI AYTOI OI PRVHN ENSTOLOI...POY TH NYXTA TVN IMIVN HTAN XVMANOI SE KAPOIO GRAFEIO UA PREPEI NA NREPONTAI POY TOLMOYN KAI AMFISBHTOYN TO FRONHMA KAI THN APOTELESMATIKOTHTA TVN TOYLAXISTON PANEYRVPAIKA ANAGNVRISMENV ELLHNIKVN ENOPLVN DYNAMEVN...EYTYXVS OMVS OPVS EIPE O FILOS PARAPANV ..O KORMOS EINAI ARRAGHS.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η πτήση αυτή καταγράφηκε 3 χρόνια μετά το περιστατικό στα Άσπρα Σπίτια.

    ΑΕΤΟΣ
    ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ Ή ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 4:34 Ναι αυτό που το κατέγραψες ;;; Ομως όταν ένας χειριστής διακινδυνέυει με αυτόν τον τρόπο "χωρίς λόγο"νομίζω ότι όταν χρειαστεί δλδ σε μια αερομαχία θα τα δώσει όλα και υποθέτω θα βγεί νικητής και ζωντανός.Γιατί όπως είπε και Πάττον"δεν χρειάζεται να πεθάνεις για την Πατρίδα σου.Κάνε τον εχθρό σου να πεθάνει για την δική του".Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλό αυτό που είπε ο Πάτον...
    Είπε όμως και ένα καλό ο Chuck Yager (ww2 ACE,bell x1, test pilot etc.)
    Είπε λοιπόν, Οτι οι πιλότοι που χάνονται στην εκπαιδευση εν καιρώ ειρήνης...ουτως η άλλως θα χάνονταν στην πρώτη μέρα ενός πραγματικού πολέμου!!!
    Δεν ξέρω που αντλεί τις πληροφορίες ο 4.34 με έκανε όμως να αναρωτηθώ πάρα πολύ!!!!!!!!!!!
    4.34 αν είσαι ιπτάμενος και "ξέρεις πράγματα" γράψε αυτά που μπορείς να μοιραστείς με εμάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η πτήση αυτή ανέβηκε στο U-tube 3 χρόνια μετά το δυστύχημα στα Αντίκυρα...σωστόν! Δεν καταγράφηκε τότε όμως...
    ο 4.34 μας ανακάτωσε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΧΩΡΑΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ - ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΧΩΡΟΥ - ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ, ΚΑΘ'ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ - ΕΞ ΙΣΟΥ ΚΑΛΑ - ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ , ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΣΤΥΛ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΛΑΖΟΠΟΥΛΩΝ .
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ' ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ '
    ΚΛΠ , ΚΛΠ , ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ...1917 ΑΓΑΠΗΤΟΙ , ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ , ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ... ΞΕΧΑΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!
    Αλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ (γνωστο απο καιρο )ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ F4 VIDEO - ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ. Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑ, ΑΠΑΙΤΕΙ Κ Α Ι
    ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΣΤΟΧΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΑΦΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!! ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΠΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ , ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΤΟΥΝ Κ Α Ι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩΚΟΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ , ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ... ΑΤΑ ΟΙ ... ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ (sic !!! ) , KAΘ'ΟΣΟΝ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ... ΜΑΝΗ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ !!!!!!!
    ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ??? ΑΥΤΗ ΠΛΕΟΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΣΤΟΜΑΧΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ. ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΜΠΑΡΙ. Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΕΔΩ (δυστυχωs !!!) H ΘA ANTIMETΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, Η ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑ, ΣΤΗΝ ... ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ... ΜΗΧΑΝΟΤΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ... ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ - ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ - ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ - ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ... ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΙ !!!!!
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΕΛΕΙΠΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗΣ , Α Γ Α Π Η Σ Τ Ε ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, Η Ξ Ε Κ Ο Υ Μ Π Ι Σ Τ Ε Ι Τ Ε , ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΚΡΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ - ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ - ΣΑΝ ΓΥΠΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΟ ΨΟΦΙΜΙ !!!!!!!!!!!!

    Αλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλά τα γράφεις Αλ.,αν και κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς από μερικούς.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Aλ.,πέστα χύμα και μην φοβάσαι τις παρεξηγήσεις...

    ΕΥΓΕ!!!

    ΥΓ:ΟΣΟΙ "παρεξηγούνται".....σε άλλο site....
    xexexexe....

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Συμφωνώ απόλυτα με τον Αλ. και ας κινδυνεύει να παρεξηγηθεί 10:17 θα είναι από λίγους θα διαρκέσει ελάχιστα και δεν θα τον ακούμπίσει ούτε αυτόν ούτε κανέναν άλλον που έχει τα ίδια πιστεύω...Ο λόγος απλός εφιάλτες απάτριδες μισέλληνες έχουν ημερομηνία λήξεως απλά μερικές φορές καθυστερεί ....

    Δεν ξέρω πότε έγινε το περιστατικό και γιατί ανέβηκε μετά την πτώση του αεροσκάφους.Δεν κρίνω αν έκανε ότι έκανε απο υπερβολικό ζήλο ή βλακεία...Θα ήθελα όμως να πω το απλό.
    Είτε βλακεία ήταν είτε υπέρμετρη πίστη στις ικανότητες του είτε θράσσός όπως θέλετε πείτε το δεν έχει σημασία ...Αυτός ο μικρός αντιδραστικός που για εγωιστικούς λόγους κάνει ότι κάνει αυτός που έχει τα μυαλά πάνω από το κεφάλι του αυτός και πολλοί σαν αυτόν και άλλοι που ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί καθημερινά κρατάνε ισσοροπίες , παίζουν με τα νεύρα τους για να κρατήσουν τις αερομαχίες μόνο σε εικονικές και πολλά άλλα που κάποιοι ξέρουν κάποιοι δεν ξέρουν.
    Είναι βλάκας και έκανε βλακεία και απο ότι λένε κάπιοι σχολιαστές πήρε στο λαιμό του και αλλες δυο κοπέλεες , δεν έχει δικαιολογία...
    Αν όμως δεν σκοτωνόταν με αυτό που έκανε αλλά ανάγκαζε σε πτώση κάποιο εχθρικό όλοι εμείς απλά θα χειροκροτούσαμε και θα φωνάζαμε ΑΕΡΑ.Δεν το επικροτώ δεν το κατακρίνω απλά λέω ας το έκανε όταν χρειαζόταν για να είχε και αποτέλεσμα εφόσον δεν ήθελε να το αποφύγει...

    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και κάτι ακόμα είδα την εκπομή του Χαρδαβέλλα για τα Ιμια δεν ξέρωαν ο βατραχανθρωπος που μίλησε έχει ακόμα την θέση του αλλά θα πω το εξής είναι κρίμα επιεικώς απαράδεκτο παιδιά τα οποία θα πέθαιναν γι αυτή τη σημαία να τα τρώει η Ελλάδα μέσω των πολιτικών της και αντί να κλαίνε απο περηφάνια να κλαίνε απο ντροπή για την υποστολή της σημαίας που τους ανάγκασαν κάτι απάτριδες που θέλουν να λέγονται Ελληνες...
    Λένε και το πιστεύω
    Μη ξεκινάς κάτι που δεν μπορείς να τελειώσεις ...
    Εφόσον ήταν κότες λυράτες ας λουφάζαν στο αυγό τους όλοι οι διοικούντες πολιτικοί.
    Το φρόνιμα του στρατεύματος δεν τους φταίει σε τίποτα να το κατακρεμνίζουν έτσι.
    Οσο για τον Πάγκαλο το μόνο μέρος που κατ εμέ θα του άρμοζε σαν πολιτικό είναι στο αρχείο μαζί με τον εφιάλτη του Λεωνίδα.
    Αλλά στο αρχείο μέσα μέσα εκεί που έπιασε μούχλα εκεί που το φως δεν πάει εκεί που κυκλοφορούν μόνο κατσαρίδες και αρουραίοι , μήπως και βρει κανένα συγγενή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μήν ασχολείστε με τον 4.34 ,είναι απο τους γνωστούς Indymedia/Soros under cover...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ναί το βρήκες κούκλε...Soros under cover eimai...
    απο την πολλή εκπαίδευση έπεσε το F-4 στα Αντίκυρα...
    ...Δεν έπεσε ας πούμε απο τα γκομενιλίκια του κυβερνήτη και την στιγμιαία μαλακία που έκανε...(!)
    Δηλαδή εσείς όλοι νομίζετε ότι έκανε προσβολή στα Αντίκυρα την συγκεκριμένη στιγμη το F-4???
    Εχετε πετάξει ποτέ εκεί? Ξέρετε τι ακριβώς έκανε? Ξέρετε το ανάγλυφο της περιοχής? Ξέρετε απο ορεινή Φωκίδα και Ναυπακτία? Ξέρετε που πήγαινε το αεροσκάφος???
    Όπως και νάχει είναι τραγικό που χάσαμε το πλήρωμα και τις άτυχες κοπέλες...
    πιο τραγικό είναι όμως το γεγονός να πιστεύετε ότι στην Πολεμική Αεροπορία δεν γίνονται μερικές πολύ σοβαρές μαλακίες καθημερινά...και ότι όλα έχουν να κάνουν με τον ηρωισμό η την σκληρή εκπαίδευση!!!!!!!
    4.34

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μην ασχολείστε και αλλοτριώνεστε με θέματα που δημιουργούν οι "γνωστοί-άγνωστοι" πράκτορες ή τουλάχιστον συνοδοιπόροι των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, που έχουν βάλει "αμέτι μωχαμέτι" να διαλύσουν τη χώρα μας. Όσο απαντάτε ή συνδιαλέγεστε μαζί τους, τόσο αποκτούν δύναμη. Εκείνοι που έχουν ταχθεί να φυλάνε Θερμοπύλες ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους, χωρίς να ακούνε, ούτε καν να υπολογίζουν τα έμμισθα θρασίμια του παρακράτους. Σύντομα ο Ελληνικός Λαός θα ξυπνήσει από το λήθαργο που του επιβάλλουν τα αμερικάνικα MIND CONTROLS και τότε να δούμε που θα τρέξουν να κρυφτούν οι σκοτεινοί πρακτορίσκοι τύπου "indymedia", "ιός" κλπ κλπ.
    Οι κοιμισμένοι ξυπνάνε. Αλίμονο σ' αυτούς που δεν το κατάλαβαν και θα βρεθούν απέναντι στη Λαϊκή οργή.
    ΜΗΝ ΧΑΛΑΡΩΝΕΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ. ΣΩΤΗΡΙΑ, ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.


    ΑΕΤΟΣ
    ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ Ή ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εγω θα ρωτησω τον φιλο 4.34 με νηφαλιοτητα να μας πει.Ειναι δυνατον να μην γινονται μαλακιες στην ΠΑ οταν το αντικειμενο της ειναι τοσο εξαιρετικα ρευστο και το εργαλειο της [αεροπλανο] τοσο πολυπλοκο και χρειαζεται αποφασεις και ενεργειες μεσα σε χιλιοστα του δευτερολεπτου ?.Μονο οι ξαπλωμενοι δεν κανουν λαθη γιατι δεν κινουνται.Για το δυστυχημα του πιλοτου στα Αντικυρα δεν γνωριζω αλλα δεχομαι οτι καλοπιστα μας λεει.Επισης τον παρακαλω να μας πει τι εγινε περσι στην αμερικη με τους Ελληνες και αμερικανους πιλοτους κατα την διαρκεια εκπαιδευτικης ασκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ναιας, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Αυτό προσπάθησα-πολύ καυστικά ομολογώ-να θίξω! Ναί γίνονται πολλά χαζά...και απείρως περισσότερα εντυπωσιακά στην Π.Α!
    Ναι ξέρω για την Αμερική και τα αποτελέσματα...τω συναδέλφων μου.
    Η ασφάλεια των πτήσεων είναι πολύ ευαίσθητος παράγοντας και δεν είναι μόνο επιφωνήματα "ουάου" στο U-tube! Η κατάσταση όταν πετάς είναι όντως ρευστή αλλά δεν είναι όλες οι αποφάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου...υπάρχει χρόνος να σκεφτείς... υπάρχει προετοιμασία...υπάρχει και η κοινή λογική στην αεροπορία που είναι μεγάλος οδηγός!
    Όταν βλέπεις -εκ των έσω- ανθρώπους(χειριστές) να υποτιμούν επανειλημμένα κανονισμούς πτήσεων, Flight procedures, limitations, είναι διαρκώς σε φάση show off...και βάζουν τους εαυτούς τους και τους άλλους σε άσκοπο ρίσκο ειδικά σε καταστάσεις που δεν χρειάζεται...τότε ξέρεις τι θα ακολουθήσει!
    Μαακάρι να μπορούσα να γράψω και άλλα! Πονάω βαθύτατα όταν χάνεται ένας φίλος-συμμαθητής-μαθητής μου η κάποιος που ξέρω χρόνια...δεν μπορώ όμως να κρύψω την αλήθεια που βιώνω για 23 χρόνια στην Π.Α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.