12/11/09

Ασκηση σε ολόκληρο το Αιγαίο με πολλές Νατοικές χώρες -Μήνυμα προς την Αγκυρα,

Νατοική άσκηση κλίμακας και χαρακτηριστικών "Παρμενίων" με πεδίο διεξαγωγής ολόκληρο το Αιγαίο σχεδιάζει για το επόμενο έτος η στρατιωτική ηγεσία του Πενταγώνου με σκοπό την ανάδειξη της στρατηγικής σημασίας θέσεως της χώρας μας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και του ρόλου που μπορεί να διαδραματίσει στην ευρύτερη περιοχή.


8 σχόλια:

  1. Μεταξυ 2010-2011?
    Οι ..ροφοι θα εχουν παρει..ενα κιλο!!
    Γιατι τοση βιασυνη?
    Και οι ..αλλοι θα παρακολουθουν μονο?
    Εδω και τωρα ασκηση μεχρι και τις ακτες του Ακαμα με τα μποφορια να ..βραζουν....και σε συνδυασμο με την Ε.Φ που σκουριασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους κάτι αρχίζει να γίνεται.
    Είχαμε αρχίσει να μυρίζουμε σήψη.
    Τελικά ο ντορούλης πέρα απο
    το μουστάκι του δεν κούνησε τίποτε άλλο όλα αυτά τα χρόνια.
    Αιντε να δούμε....
    ευχαριστω για την φιλοξενία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν θα γίνει η άσκηση, μπορεί και να χειροκροτήσουμε.
    Γιατί η μιζέρια ;
    Μα το άρθρο γράφει για Νατοϊκή άσκηση, άρα δεν θα είναι εθνική. Παρατηρητές θα είναι απ΄ ολες τις "συμμαχικές¨" χώρες. Η άσκηση θα έχει τα χαρακτηριστικά του διακλαδικού "Παρμενίωνα", με σενάριο εθνικοστρατηγικό, του οποίου μέρος γνωστοποιείται.

    Σε πρόσφατη ανάρτηση (χθεσινή), έλεγα.....

    Έκανε κάποιες κινήσεις εντυπωσιασμού η Τουρκία, (που υποτίθεται εξαγριώνουν το Ισραήλ) και όλοι τσιμπήσατε το εύγευστο δόλωμα. Αμέσως αρκετοί άρχισαν να σκέπτονται συνεργασία με τους Εβραίους και κάποιοι άλλοι που δεν έβαζαν ούτε στο πίσω μέρος του μυαλού τους τέτοιο ενδεχόμενο, άρχισαν ήδη να το εξετάζουν. Η συμμαχία Τουρκίας - Ισραήλ είναι στέρεη όσο και πριν. Το μεγάλο αφεντικό ο θείος Σάμ, κανόνισε το σχέδιο μιας και τους διαφεντεύει και τους δυο. Έστησε το παιχνίδι, άλλαξαν λίγο τους ρόλους και οι προσεγγίσεις εκατέρωθεν δρομολογήθηκαν. Τα κακά παιδιά που λέγονται Ιράν, Συρία, Παλαιστίνη μπήκαν στον ένα βραχίονα των ΗΠΑ που είναι η Τουρκία, και ο άλλος βραχίονας το Ισραήλ θα δεχθεί την ανακλαστική Ελληνική προσέγγιση. Όμως η μεγάλη αγκαλιά πάνω απ΄ όλους εξακολουθεί να είναι οι ΗΠΑ.
    Θύματα όλες οι χώρες - ψάρια, που τα τύλιξε το ίδιο δίχτυ !

    Και η σημερινή ανάρτηση συνεχίζει με την είδηση ότι : "από 6-13 Δεκεμβρίου σχεδιάζεται άσκηση συνεκπαίδευσης Ελληνικών και ...Ισραηλινών δυνάμεων", και για του χρόνου, οι ισραηλινοί ζητούν συμμετοχή στην "Ένδοξος Σπαρτιάτης Νο2". Ε φυσικό είναι να θέλουν συμμετοχή ειδικά σ΄ αυτήν. Είναι γνωστό ότι θεωρούν τους εαυτούς των απογόνους των Σπαρτιατών και ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Μ΄ ΑΥΤΟ.
    Δυστυχώς επαληθεύθηκα ξανά.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επικοινωνιακή και άνευ ουσίας μου φαίνεται η είδηση. Αμφιβάλλω πλήρως για το εάν θα γίνει και τι θα καταφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν ειναι νατοικη η ασκηση θα λαβει μερος και η τουρκια οποταν τι θα τους δειξουμε εμεις?ως για το ισραηλ,αν μας προσεγγεισουν και το δεχθουμε,τοτε θα μαθαινουν περισσοτερα οι τουρκοι για μας απο οτι τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε Αργικεραυνε,εμεις οι δυο ειχαμε γραψει οτι τα κοριτσια μπορει να μαλλωνουν στο μπου...λο αλλα η επεμβαση της εμπειρης μαμασας βαζει παντα τα πραγματα στην θεση τους και τα κοριτσια συνεχιζουν να προσφερουν τις υπηρεσιες τους.Τωρα τελευταια εχω αρχισει και πιστευω οτι το ενα κοριτσι [τουρκια] εχει παρει ψηλα τον αμανε και νομιζει οτι εχει γινει η Αικατερινη η μεγαλη,λες λεω λες να την στειλει η μαμασα πισω στο χωριο να βοσκαει τις κατσικες της;.Ας κανουμε λιγη υπομονη να δουμε το εργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΓΙΚΕΡΑΥΝΕ

    ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ.



    ΖΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε, λοιπόν τώρα εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά! Δηλαδή όλοι αυτοί είναι πανέξυπνοι και εμείς πάντα κορόϊδα. Με άλλα λόγια, θα προσπαθήσουμε να προσεταιρισθούμε το Ισραήλ καλύπτοντας μέρος του κενού που δημιουργείται με τους τουρκαλάδες προσπαθώντας τοιουτοτρόπως ν' αυξήσουμε την ασφάλεια της χώρας, την τεχνογνωσία προς όφελός μας αλλά και την πίεση προς τα έξω, και αμέσως αρχίζουμε τις κλάψες ότι θα παραδίνουν μυστικά μας, ότι έτσι, ότι αλλιώς. Ας σταματήσουμε λοιπόν να κλαψουρίζουμε και να παρακολουθούμε τα γεγονότα αντικειμενικά και προσεκτικά. Τέρμα οι κλάψες. Τώρα όλοι δουλειά!
    ΑΝDREX_THESSALOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.