11/1/10

ΣΟΚ: Δολοφόνησαν τον Άντη Χατζηκωστή

Οι δολοφόνοι του είχαν στήσει ενέδρα.Με δύο πυροβολισμούς σκότωσαν άγνωστοι μέχρι στιγμής τον Διευθυντή του εκδοτικού οίκου Δίας και του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα, Άντη Χατζηκωστή. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα γνωστές πληροφορίες, η δολοφονία έγινε γύρω στις 8.30το βράδυ της Δευτέρας και οι δολοφόνοι είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα τους.

Η αστυνομία διεξάγει εντατικές έρευνες στον χώρο του φόνου ενώ δεν έχουν γνωστεί μέχρι στιγμής άλλες πληροφορίες.
Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην κυπριακή κοινωνία και ειδικά στον χώρο των ΜΜΕ.

Ο Άντης Χατζηκωστής, 43 ετών ήταν ένας από τους δύο υιούς του μεγαλοεκδότη Κωστή Χατζηκωστή που δημιούργησε ένα από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους στην Κύπρο που περιλαμβάνουν τον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα, την εφημερίδα Σημερινή, το Ράδιο Πρώτο, πληθώρα περιοδικών ενώ έχει μεγάλη επενδυτική δραστηριότητα σε διάφορους τομείς.

Πολύ πρόσφατα ο Άντης Χατζηκωστής τέλεσε τους γάμους του.Το «Σίγμα» ανακοίνωσε λίγο μετά τις 22.00 τη δολοφονία του Αντη Χατζηκωστή, διακόπτοντας τη ροή του προγράμματος του.Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν από το σταθμό, οι δολοφόνοι, δύο στον αριθμό, έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι του και τον πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση, στις 20.30, μόλις στάθμευσε το όχημα του, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.Η περιοχή όπου διέμενε, κοντά στην αμερικανική Πρεσβεία, αποκλείστηκε από ισχυρή αστυνομική δύναμη.Ο ηλικίας 43 ετών Αντης Χατζηκωστής καταλείπει σύζυγο και δύο παιδιά.

iKypros
11/01/2010


16 σχόλια:

  1. έχουν αγριέψει τα πράγματα στην Κύπρο..όσοι αντιστέκονται ή αντιστάθηκαν(Τασσος Παπαδόπουλος,Σπύρος Κυπριανού)έχουν γίνει στόχος.
    Το επίσημο Ακελικό κράτος κοφεύει και περί άλλων τυρβάζει!!! καθ'υπόδειξη των τουρκοεγγλέζων,για να μην χαλάσει το καλό κλίμα των συνομιλιών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζούμε πολύ περίεργες ημέρες!!! Εδώ οι κλέφτες πολιτικοί αλληλοκατηγορούνται μέσα στην απόλυτη παρακμή!
    Στην Κύπρο την ίδια στιγμή όσοι αντιστάθηκαν στο προδοτικό μαύρο σχέδιο αναν,βεβηλώνονται ή δολοφονούνται!
    Ο Prime Minister μιλάει εύκολα, για απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας!
    Ποιά Εθνική ταπείνωση μας περιμένει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρεπει με καθε τροπο ακομα και με αιμα,να σταματησουν τις φωνες που ειναι εναντια στο ξεπουλημα της Κυπρου στην Τουρκια.
    Μερες του ,74 ζουμε σημερα,το σχεδιο εφαρμοζεται αργα και σταθερα.
    Μερικες αλλες φυλαδες και....δημοσιογραφοι..δεν εχουν λογο να φοβουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Kωνσταντίνος εκ Κύπρου φταίει!
    Πήρε σοβαρά τις υποδείξεις μου ότι κάτι πρέπει να κάνει εναντίον των κυβερνώντων του, μόνο που το εφαρμόζει κάπως... στραβά πλήττοντας ανθρώπους εθνικά σκεφτόμενους και δρώντες!
    Οπότε, μάλλον κάποιος Μεχμέτ, τουρκοκύπριος αδελφός του Χριστόφκια θα το έκανε κι όχι ο Κωνσταντίνος εκ Κύπρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ελληνισμός βρήσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο!
    Κάποιος να σαλπίσει ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ επί τέλους!!!
    Κρατερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τουρκοι (και τουρκο"κυπροιοι") - μογγολοι - δολοφωνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι δύσκολες στιγμές που λέγαμε πέρσυ....έχουν αρχίσει να διαφαίνονται...!!Είναι ανυσηχητικό και άσχημο γιατί αυτή η φαινομενική απάθεια αποθρασύνει ακόμα περισσότερο τους θιασώτες..!!Ας ελπίσουμε να μην μας εγκαταλήψει..."ο Θεός της Ελλάδας" γιατι εμείς οι ίδιοι....μας έχουμε εγκαταλείψει μάλλον..!!!Το γεγονός οτι πλέον περάσαμε σε δολοφονίες σημαίνει οτι θέλουν οπωσδήποτε να επισπέυσουν τα πράγματα και διακατέχονται απο ταραχή και ανυπομονησία...!!!Προφανώς υπάρχει κάτι στα σχέδιά τους που δεν μπορεί να αναβληθεί επ'αόριστον...!!!Το τι είναι αυτό θα το δούμε...το τι θα κάνουμε όμως εμείς....δεν πρέπει να περιμένουμε να το δούμε και αυτό αλλά πρέπει να το προετοιμάσουμε..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΓΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΛΑΑΤ ΠΡΟΣ ...ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ)!!!
    ΤΟ '74 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΗΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ! ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ!!!!
    ΘΛΙΨΗ..
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΛΦΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ λυπήθηκα κι εγώ για τον άνθρωπο και τα μαύρα σύννεφα στον εθνικό ορίζοντα... Ισως υπάρχουν αναλογίες με τη δολοφονία στο Ιράν του πυρηνικού επιστήμονα από τους "υποκριτές". Ισως να βιάζονται να καθαρίσουν την αυλη τους όπως θεωρούν τον εθνικό μας χώρο για να προχωρήσουν στο επόμενο μέγα έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πόσες ακόμη δολοφονίες πρέπει να γίνουν για να καταλάβουμε ότι είμαστε ήδη σε πόλεμο ; Ο εχθρός δεν φαίνεται, αλλά κρύβεται και δρα ανενόχλητα. Εξοντώνονται μεθοδικά όλες οι πατριωτικές φωνές, ώστε να μην υπάρχουν αντιστάσεις. Η πολύπαθη Κύπρος πληρώνει βαρύ φόρο αίματος, στις πολιτικές που δρομολογούνται έσωθεν και έξωθεν της Μεγαλονήσου, ερήμην των αδελφών Κυπρίων. Όμως κάθε θυσία, γεννά νέους αγωνιστές και αυτό θα το βρούνε μπροστά τους. Ο Ελληνισμός βρίσκεται στην γωνία και πάλι αμυνόμενος. Όλοι οι ισχυροί είναι εναντίον του. Τι μέλει γενέσθαι ; Μόνον η συσπείρωση, η ομόνοια για να βγούμε απο την δύσκολη αυτή συγκυρία. Οι εγκληματίες χαίρονται, πάνω στα πτώματα, ας είναι η τελευταία τους χαρά, γιατί τα αιματωβαμένα τους χέρια δεν πρόκειται να καθαρίσουν ποτέ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ "ΦΙΛΟΥΣ". ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ" ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλη αυτή η εγκληματική 'κινητικότητα' (σύλληση τάφου Τάσσου Παπαδόπουλου 2 φορές, σύλληση άλλων νεκροταφείων, συνθήματα με σπρέι, δολοφονίες) είναι ψυχολογικός πόλεμος. Υπάρχουν και ειδικά εγχειρίδια που τα διδάσκουν σε ΜΙ6, CΙΑ, και λοιπούς αληταράδες. Όλα δείχνουν ότι πλησιάζει πάλι η στιγμή που οι Κύπριοι θα βρεθούν προ εκβιαστικού διλήμματος. Επειδή όμως οι διάφοροι 'αληταράδες' αδυνατούν να καταλάβουν την ψυχή του Έλληνα και ότι κάτι τέτοια τον πεισμώνουν και τον γιγαντώνουν, η μόνη απάντηση στον επόμενο εκβιασμό πρέπει να είναι ένα ΟΧΙ νααααά πόσο μεγάλο (με το συμπάθειο), όπως το 2004.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ για αυτο τον εφαγαν!
    ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΕΠΕΙ να δείξουμε απόλυτη ψυχραιμία.
    ΙΣΩΣ-ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ αυτό να είναι το αποτέλεσμα που ΑΥΤΟΙ που ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ-ΣΥΛΗΣΑΝ θέλουν απο εμάς.....Ας είμαστε πολύ προσεκτικοί. (ΟΧΙ Μ@Λ@ΚΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ούτε τους νεκρούς δεν σέβεσαι El Carnicero Rojo. Από το σχόλιό σου φαίνεται ότι έχεις ήθος υπανθρώπου. Τίποτε άλλο.

    Κωνσταντίνος εκ Κύπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει πολλούς νεκρούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να περιμένετε κι' άλλα περίεργα μέχρι τον Απρίλιο. Άμα έχεις την 'κουλτούρα' του πιστολά και του γκάνγκστερ τέτοια κάνεις κι' ακόμα χειρότερα... (απλά μη μασάτε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.