5/1/10

500 δολάρια αμοιβή για την δολοφονία κάθε Ισραηλινού στρατιώτη

Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποστέλλεται σε πολλούς απο άγνωστη διεύθυνση υποσχόμενο ως χρηματικό αντάλλαγμα US $ 500, για κάθε δολοφονία Ισραηλινού στρατιώτη.

Μια σύνδεση με μια ενδεχομένως παλαιστινιακή τοποθεσία Web (http://www.kku4u.info/), αποκάλυψε τις περαιτέρω λεπτομέρειες: Τα χρήματα θα σταλούν μέσω Paypal σε κάθε ιδιώτη που θα σκοτώσει έναν Ισραηλινό στρατιώτη και η πράξη θα τεκμηριώνεται με την φωτογραφία του νεκρού σταρτιώτη και με πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του στους διαχειριστές της τοποθεσίας Web. Παρέχονται επίσης πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο της δολοφονίας, τα μέσα , τον τρόπο κάλυψης των δραστών και την διαφυγή τους

Είναι άγνωστο εάν η τοποθεσία ήταν μια ιδιωτική προσπάθεια ή ένα μήνυμα που απηύθυνε εκ μέρους οργανωσεων όπως η Χαμάς και η Χεζμπολάχ.Στο παρελθόν και οι δύο αυτές οργανώσεις έχουν χρησιμοποιήσει το διαδικτυο για την ανάπτυξη δράσεων εναντίον του Ισραήλ.


Σύμφωνα με τον Ahmed Tibi, Μέλος του Κνεσέτ (MK) τα σκυλιά ασφαλείας του Ισραήλ εκπαιδεύονται από τις Ισραηλινές ενοπλες δυνάμεις να επιτιθενται σε όσους φωνάζουν "Αλλάχ Akhbar" (Ο Θεός είναι μεγάλος), είναι μια φράση που χρησιμοποιούν οι βομβιστές αυτοκτονίας λίγο πρίν την ενεργοποίηση των εκρηκτικών που μεταφέρουν.Τα σκυλιά έχουν αποδειχθεί ικανότητα στο να ανιχνεύουν τους τρομοκράτες ακόμα κιαν είναι μεταμφιεσμένοι σε ισραηλινοί στρατιώτες.Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Tibi μια τέτοια επίδειξη των ικανοτήτων του σκύλου έγινε σε πρόσφατη τελετή αποφοίτησης

jpost.com,haaretz.com,/theyeshivaworld.com

9 σχόλια:

  1. ..φτωχαδακια...τρομοκρατες πρωτη φορα βλεπω!!!!χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποσχονται μάλιστα και λύση στο πρόβλημα τςη ανεργίας αυτό μου διέφυγε να το αναφέρω στην ανάρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 500 Δολλαρια;
    Πολλα ειναι.
    Μηπως ειναι ομως επικοινωνιακο κολπο;
    Σ'α υτα οι εβραιοι* ειναι μανουλες.

    *Του Ισραηλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα άγνωστο σιωνιστικό έγκλημα

    Στις 29 Νοέμβριου 1979 στο προσκύνημα της Σαμαρείτηδος στην Παλαιστίνη δυο φανατικοί Εβραίοι ραβίνοι δολοφόνησαν τον Ηγούμενο Φιλούμενο με φρικτό τρόπο μέσα στον ναό του προσκυνήματος την ώρα που τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού. Γεννημένος το 1913 στην Λευκωσία της Κύπρου, μαρτύρησε στο σημέιο όπου και για δεκαετίες διακονούσε το ελληνορθόδοξο προσκύνημα στο Φρέαρ του Ιακώβ. Η σθεναρή του αντίσταση κατά των αλλόδοξων και το βαθύ ελληνορθόδοξο ποιμαντικό του έργο, ήταν οι λόγοι για τους οποίους εδολοφονήθη από τους ραββίνους. Το φρικτό μαρτύριο του Αγίου Φιλουμένου είχε συγκλονίσει ολόκληρο τον Χριστιανικό κόσμο, με τις αρχές του Ισραήλ να προσπαθούν να συγκαλύψουν το έγκλημα ρίχνοντας τις ευθύνες στους Παλαιστινίους. Όταν αποκαλύφθηκε η εβραϊκή ταυτότητα των δολοφόνων, το γεγονός έλαβε διεθνείς διαστάσεις και μάλιστα απειλήθηκε σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ.
    Η λαϊκή ευσέβεια είχε ήδη από πολύ νωρίς κατατάξει τον μάρτυρα στις τάξεις των αγίων, και η τιμή του γινόταν όλα αυτά τα χρόνια ως είθισται «κατά το σιωπώμενον».
    Με μια λαμπρή πατριαρχική τελετή στις 29 Νοέμβριου ανακοινώθηκε από τον Μακαριότατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο η αγιοποίηση του νεομάρτυρος Φιλουμένου του Αγιοταφίτου.
    Πλήθος πιστών παρακολούθησε με συγκίνηση την πατριαρχική Θεια Λειτουργία και την λιτάνευση της εικόνας και του Λειψάνου του Αγίου, ενώ επίσης παρευρέθησαν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα Αθανασίου, ο πρέσβης της Κύπρου στο Ισραήλ Τζώνης, και ο υπουργός Αιμίλιος Νικολάου εκ μέρους της κυπριακής κυβέρνησης.

    ΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστά και καλά όλα αυτά, αλλά και εγω παρολίγον να είμαι θύμα της τότε (στα 16), τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Φατάχ στο Σύνταγμα, όταν 2 άραβες πέταξαν μια χειροβομβίδα στα γραφεία της EL Al στην Οθωνος, σκοτώνοντας μάλιστα έναν Ελληνα και τραυματίζοντας πολλούς, τονίζοντας μάλιστα οτι δεν τους ενδιαφέρουν τα θύματα, αρκεί να γίνει γνωστό ο αγώνας τους. (Στις "πλάτες" των αθώων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 06 Ιανουαρίου 2010 10:57 π.μ.

    Γι αυτο σου λεω Σαγιαν τι ηθελες (και τι θελεις) στην Ελλαδα εσυ. Παρε τους υπολοιπους Σαγιανιμ και εξαφανισου στο αγαπημενο σου ισραηλ*.
    Να ησυχασουμε και απο σας και απ' αυτους. Για σκεψου αν οι εβραιοι δεν ειχαν εθνοκαθαρισει την Παλαιστινη απ' το '46 δεν θα γινοντουσαν αυτα τα πραγματα. Ουτε τοτε στο Συνταγμα ουτε τωρα με τους πολεμους στην Μεση Ανατολη.
    Αντε μαζευτετα και δρομο απ' την Ελλαδα να ησυχασουμε.

    * Για πολλα κρατη θεωρειται τρομοκρατικη γιαφκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ston Anonimo 10.57. An tolmas grapse me to onoma sou! KAI oi Palestinioi KAI oi Evraioi exoun dikaioma na exoun patrida.S' opoin leei omos se opoiodipote simpatrioti mas aneksartitos thriskeias na ksekoumpistei i apantisi sou tha einai apanta na paei ston eksapodo opos kaliora esi anonime 10.57 tha kaneis ekei pera kali parea me ton Adolfo sou!"AGAPO TIN PATRIDA MOU GIA AUTO THELO NA EINAI PANTA ENOMENI ME TIN DIKAOSYNI" Alber Cammus 1o gramma s'ena gemano filo,ZITO I ELLADA KAI I DIKAIOSYNI.
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Christos Voulgaris apo Londino

    Zitoooooooo! Mperdepsame ta boutia mas. Kala sou ta lei Anonime 10.57.

    Giannis Boulgaroktonos apo Sourmena!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.