6/11/10

ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΟΥΤΣΑΣ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Εξωτερικών της Ελλάδας, Δημήτρης Δρούτσας, θα επισκεφθεί τη Ρωσία ως το τέλος του χρόνου, δήλωσε ο ίδιος σε συνάντησή του με ξένους ανταποκριτές, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ΙΤΑΡ-ΤΑΣΣ.



«Η συνεργασία μεταξύ της Ελλάδας και της Ρωσίας βρίσκεται σε άριστο επίπεδο», σημείωσε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών και συμπλήρωσε: «Η εμπειρία μου από τη συνεργασία με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ είναι άριστη.

Αναμένουμε να προσδιοριστούν οριστικά οι ημερομηνίες για την προσεχή επίσκεψή μου στη Μόσχα ως το τέλος του χρόνου. Υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους θα μπορούσε να διευρυνθεί η συνεργασία μεταξύ των χωρών μας.


Δεν είναι μόνο ο τομέας της στρατιωτικο-τεχνικής συνεργασίας, καθώς και τα ενεργειακά σχέδια, όπως Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και South Stream έχουν ιδιαίτερα μεγάλη σημασία για την Ελλάδα».
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

4 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ ΜΕΓΑΕΚΡΗΞΗ του ηφαιστείου Μεράπι με αποτέλεσμα παγκόσμια ΑΜΕΣΗ καταστροφή γεωργίας, χωρίς ΕΥΕΛΙΚΤΗ αιγοτροφία (που είχε σώσει τους αρχαίους κατοίκους τής Θήρας, και τους μεταγενέστερους βουνίσιους και νησιώτες Έλληνες στην τελευταία Μικρή Παγετώδη, 1300-1900), και ποιος θα σώσει μετά τους υπερθερμασμένους Γκόρηδες...:
    SOS!!! Warnings of Merapi MEGA eruption
    Could lead to an ice age:
    5 Nov 10 - "An unprecedented magma reservoir lurks underneath Merapi," says Birger Lühr, a volcano researcher at the GFZ in Potsdam, Germany.
    "A rough estimate indicates that there is THREE TIMES MORE MAGMA than what was ejected by the Indonesian volcano Tambora in 1815 – the biggest eruption in the last 10,000 years, which led to a cooling of the climate globally. Such an eruption could trigger the next ice age...
    http://notrickszone.com/2010/11/05/der-spiegel-geologists-warn-mega-eruption

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι στην πολιτική απ' το 1973, σκιτσάρω και γράφω για αυτήν απ' το 1981, πρώτη φορά δεν κατανοώ έναν εκβιασμό. Οπως αυτόν που θέτει ο Παπανδρέου: ψηφίστε με να μη χάσω, διότι, αν χάσω, θα σας βάλω να ξαναψηφίσετε για να χάσω περισσότερο!
    Δεν είναι η πρώτη φορά που ο λαός εκβιάζεται, απειλείται ή τίθεται προ διλήμματος, μάλιστα αυτή είναι μάλλον η συνήθης πρακτική, αλλά είναι ίσως η πρώτη φορά που ο εκβιασμός είναι παράλογος και το δίλημμα κουτό.
    Επιπλέον.
    Ο Παπανδρέου έχει φθάσει στο σημείο να πιστεύει ότι «υπονομεύεται». Και τι είναι αυτή η «υπονόμευση»; απλώς το να ψηφίσει κανείς κάποιον άλλον. Εντυπωσιακό!
    Επιπροσθέτως: ο κ. Παπανδρέου χαρακτηρίζει «αντιπατριωτική» όποια ψήφο δεν τον υποστηρίζει. Εδώ τα πράγματα χάνουν τη σοβαρότητά τους ή είναι πολύ σοβαρά. Δηλαδή, αν ψηφίσει κανείς Παφίλη ή Πορτάλιου ή Κικίλια ή Ψαριανό, δεν είναι πατριώτης. Ενώ αν ψηφίσει Καμίνη ή Τατούλη είναι πατριώτης και ουχί μίασμα!
    Οντως το παράλογο δύσκολα ερμηνεύεται.
    Παράκρουση, παραλήρημα, πανικός, φόβος ή απλή χαζομάρα, ό,τι και να 'ναι, είναι επικίνδυνο.
    Ηδη η χώρα έχει υποστεί πολλά, έχει Μνημόνιο αντί Σύνταγμα, πάει για «Πειναλόγκα» (όπως προσφυώς αυτοσαρκαζόμεθα), όταν λοιπόν ούτε καν οι σοφιστείες δύνανται να εμφανίζονται κάπως πιο έξυπνες, τότε τα πράγματα είναι σκούρα.
    Δυτικώς του 25ου Μεσημβρινού. Διότι, ανατολικώς πάνε για μαύρα. Μαυρίστε τους, αυτή την Ιερά Συμμαχία Παπανδρέου - Καρατζαφέρη - Ντόρα με ολίγην από Κουβέλη, μαυρίστε τους, όσον είναι καιρός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δρούτσας απέναντι στον Λαβρόφ,απορώ πως δεν έστειλαν οι Ρώσοι κανένα δημοτικό σύμβουλο της Μόσχας να συνομιλήσουν περί ανέμων και υδάτων μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εμαθε πως ανοιξαν κατι καινουργια μαγαζια στη Μοσχα και τρεχει για ψώνια. Κατι σαν shopping therapy για να ξεχασει τα αποτελεσματα των εκλογων και το φουμο που ερχεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.