11/11/10

Ζητούν καλύτερη μεταχείριση για τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες

Αντί να στραφεί στην Τουρκία και να κάνει εκεί τις όποιες δηλώσεις και καταγγελίες του, ο εμφανιζόμενος ως «πρόεδρος» της μουσουλμανικής ενώσεως στην χώρα μας, ονόματι Ναΐμ Ελγαντούρ, κρούει στην κυριολεξία, (προφανώς για δικούς του λόγους), τον κώδωνα του κινδύνου, σε μια σειρά από ζητήματα, που έχουν να κάνουν με τους ομόδοξούς του, μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.


Τόνισε πως «οι μουσουλμάνοι μετανάστες είναι άνεργοι, πεινασμένοι και δεν μπορούν να ανανεώσουν τις άδειες παραμονής, γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τόσα ένσημα».
Στην συνέχεια ανέφερε, ότι «δέχονται πολλών μορφών πιέσεις, αποτελούν βραδυφλεγή βόμβα». Εντοπίσαμε λέει τα προβλήματα και ενημερώσαμε τις αρχές»! «Αν συμβεί οτιδήποτε, θα ευθύνεται η κυβέρνηση.

Παρακάτω, επισημαίνει ο ανωτέρω ότι, «οι μουσουλμάνοι μετανάστες στη χώρα, υπολογίζονται σε 750.000 και δεν μπορούν να ελέγξουν τα τζαμιά, που υπερβαίνουν τα 100».

«Επίσημος ιμάμης δεν υπάρχει και τα χρέη του εκτελεί, ο κάθε μπογιατζής ή σερβιτόρος, ενώ η ένωση προσπαθεί από χρόνια να ανακόψει τον δρόμο φανατικών στοιχείων, που σκοπεύουν να διαταράξουν την ειρηνική συνύπαρξή μας, σε όλες τις μουσουλμανικές κοινότητες, ακούγονται ακραίες φωνές, να μην έχουμε καμία επαφή, με τους χριστιανούς.

Κατόπιν αποκαλύπτει πως, «όπως σε όλες τις χώρες, έχουν μεταφερθεί και στην Ελλάδα, Ουαχαμπίτες, άνθρωποι φανατικοί, που δεν εργάζονται και ζουν από τα τζαμιά, αρκετοί πληρώνονται με μισθούς από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ισλαμιστικών Οργανώσεων, έχουν ιδρύσει κέντρο στην Αθήνα, μιλούν σε όλα τα τζαμιά και προσπαθούμε να τους απομονώσουμε!».

Βέβαια, ανάμεσα στα εξαιρετικώς ενδιαφέροντα και ανησυχητικά, που ομολογεί ο ανωτέρω «πρόεδρος» «λησμόνησε» να προσθέσει, ότι πέραν των όποιων αντιπαλοτήτων με τους Χριστιανούς, μεταξύ τους μισούνται θανάσιμα, οι γνωστές φατρίες ή σέκτες, σουνιτών και σιϊτών, που όπως γνωρίζουμε όλοι, από την καθημερινή ειδησεογραφία των μουσουλμανικών χωρών, αλληλοεξοντώνονται με φανατισμό! Ούτε λόγος ασφαλώς, για το αμέτρητο πλήθος των αιρέσεών τους.

ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΑ.Ο.Σ.
Ερώτηση για το θέμα κατέθεσε το ΛΑ.Ο.Σ. όπου ερωτάται από τον Κυριάκο Βελόπουλο ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ραγκούσης:
1. Έχει γνώση το υπουργείο των ανωτέρω δηλώσεων του «προέδρου» της μουσουλμανικής ενώσεως; Έχουν μελετηθεί και εκτιμηθεί, στον βαθμό που επιβάλλεται, οι «καταγγελίες» και «ανησυχίες» που αναφέρει;
2. Θα κληθεί ο ανωτέρω, αρμοδίως, για αναλυτικότερες εξηγήσεις; Ποιες είναι οι «αρχές» που προειδοποιεί ότι έχει ήδη ενημερώσει και μάλιστα αποδίδει και ευθύνες, στην κυβέρνηση, «για ότι τυχόν συμβεί, στο μέλλον;». Τι μπορεί να σημαίνουν αυτά; Ποια κυβερνητικά κλιμάκια, έγιναν τελικώς, αποδέκτες αυτών των σοβαρών προειδοποιήσεων;
3. Ποιες είναι «οι ακραίες φωνές» και τα «φανατικά στοιχεία», που τους επηρεάζουν και τι ετοιμάζουν, με το «κέντρο» που έχουν ιδρύσει (;), οι ομάδες των «Ουαχαμπιτών»; Τι περιμένουμε για να ερευνηθούν όλα αυτά; Τι εντολές θα δοθούν άμεσα από το Υπουργείο, για την σε βάθος εξέταση όλων των καταγγελιών;
http://www.xronos.gr/detail.php?ID=61899

31 σχόλια:

  1. 750 χιλιάδες δεν είναι στην χώρα αλλά στον νομό αττικής όπως είχε πει σε εκπομπή του Χαρδαβέλλα πριν λίγους μήνες γεμάτος καμάρι για τους ομόθρησκους του,δίχως όμως να διευκρινισθεί αν εννοεί και τα γυναικόπαιδα,γιατί αν είναι σε όλην την χώρα θα εννοεί και την μειονότητα που είναι άσχετη με αυτούς τους ξενόφερτους,οπότε κάπου έχουμε ένα κενό δηλαδή δόλιο μπέρδεμα στα νούμερα και στον χώρο τις πόλις που κατοικούν αυτοί,και σίγουρα αυτό το κενό δημιουργείται επίτηδες για να μην προκαλέσει και τρομάξει ο κόσμος από την επίθεση του ισλάμ στην χώρα μας.Πρέπει να τους διώξουμε διότι αλλοιώνουν το έθνος μας.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρις ακροτητες και βιαιες πραξεις
    εναντιον των μεταναστων,γιατι αυτο ειναι πολιτισμος και ανθρωπια,οταν ζητανε περισσοτερα απο οσα δικαιουνται θα πρεπει να τους υπενθυμιζωμε οτι υπαρχει και η Ρωσσια και αν θελουν να τους βοηθησωμε να πανε εκει .Στην Ρωσσια
    χιλιαδες οι Ρωσσοι Ναζι,εκκατομυρια οι συμπαθουντες τον Ναζισμο.Τα βραδυα δεν κυκλοφορουνε στους δρομους οι μεταναστες διοτι ητε θα υποστουν βαρυ ξυλοδαρμο ητε θα δολοφονηθουν.
    Το πανεπιστημιο Φιλιας τωνΛαων στη Μοσχα τους κανει σεμιναρια προφυλαξης απο επιθεσεις.
    Εδω ομως ειναι Ελλαδα και ετσι πρεπει να παραμεινωμε,αλλα στις υπερβολες τους παρακαλουμε να δουν
    τι γινεται αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=USfAbtOmKqc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω ζήσει πολλά χρόνια στην Αυστρία του κ. Δρούτσα.

    Γνώριζα ότι στην Αυστρία και την Γερμανία, ως αλλοδαπός είχα άσυλο βάσει των Διεθνών Συνθηκών !

    Όμως, έναντι του Νόμου βρισκόμουν πάντοτε σε υποδεέστερη θέση όταν είχα να κάνω με γηγενείς Αυστριακούς ή Γερμανούς πολίτες !

    Γιατί ;

    Μα είναι πολύ απλό, εγώ ήμουν περαστικός αλλοδαπός σπουδαστής, οι Αυστριακοί πολίτες όμως απολάμβαναν των Δικαιωμάτων τους ως γηγενών πολιτών.

    Εξ όσων γνωρίζω από πολύ αξιόπιστη πηγή, το ίδιο καθεστώς επίσης ισχύει και στις Η.Π.Α. όπου βασιλεύει μεν η γνωστή πανσπερμία εθνοτήτων. Όμως ο American citizen, πρώτης (WASP = White, Anglosaxon, Protestant, μπορεί να ενοχλεί τους τρίτης και δευτέρας διαλογής Αμερικανούς ο διαχωρισμός, αλλά ισχύει ! Ο Τ. Κέννεντυ για να μπορέσει να ορκισθεί τότε σαν Πρόεδρος έγινε ολόκληρη δικονομική μανούβρα. Το ίδιο με τον Μπάρακ Χουσεϊν Ομπάμα !) ή δευτέρας ή και τρίτης διαλογής, είναι πάντοτε έναντι του κράτους και του Νόμου, ανώτερος του μη Αμερικανού πολίτη !

    (Συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. (Συνέχεια εκ του προηγουμένου)
    Ιδιαίτερα, ισχύει για μη αμερικανούς πολίτες και ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, όπως οι «δικοί μας» ή μάλλον του Κομίνη και της συντροφίας φίλοι και προστατευόμενοι παρανομούντες μουσουλμάνοι, που είναι και ύποπτοι δολιοφθορών σε περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία !

    Τέτοιο πράγμα, να βρίσκονται οι γηγενείς Έλληνες πολίτες σε υποδεέστερη θέση, τόσο έναντι του Νόμου όσο και έναντι της Πολιτείας, πρώτη φορά βλέπω!
    Είναι μια τραγελαφική κατάσταση, εξωφρενική, ταυτόχρονα και αισχρή παράνομη συμπεριφορά ενός διεφθαρμένου κράτους και διεφθαρμένων πολιτικίσκων, έναντι ενός λαού ο οποίος αγόγγυστα πληρώνει τα μασκαραλίκια και τα διάφορα εγκλήματα και παραλείψεις των πολιτικάντηδων και εν πολλοίς εκπληρώνει όλες του τις υποχρεώσεις έναντί του.

    Χθες έβλεπα τον Κομίνη, παραλείπω το κύριο διότι είμαι βέβαιος ότι δεν το επιζητεί, στην τηλεόραση. Ίδια φυσιογνωμία με τους συναφείς του είδους που είδαμε πρόσφατα στην Ιταλία και την Γαλλία. Τα ίδια συνθήματα, η ίδια φρασεολογία !

    Αυτός ήταν ο υπεύθυνος Obdutsman που θα προστάτευε τα ατομικά δικαιώματα των ........ γηγενών Ελλήνων πολιτών .......!

    Μία μόνο λέξη, ΝΤΡΟΠΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "οταν ζητανε περισσοτερα απο οσα δικαιουνται θα πρεπει να τους υπενθυμιζωμε οτι υπαρχει και η Ρωσσια και αν θελουν να τους βοηθησωμε να πανε εκει .Στην Ρωσσια
    χιλιαδες οι Ρωσσοι Ναζι,εκκατομυρια οι συμπαθουντες τον Ναζισμο"

    --------------------------------

    Ορισμένοι έχουν πάθει εγκεφαλικό με την Ρωσία! Τους ενοχλεί βρε παιδί μου!
    Ονειρεύονται παντού Ναζί και Ναζισμούς, λες και οι Ρώσοι δεν έχουν το δικαίωμα να υπερασπίσουν την πατρίδα τους από τα 40 εκατομμύρια μουσουλμάνων που βρίσκονται εκεί, σε αντίθεση βεβαίως με εμάς που ανεχόμαστε όλα αυτά αγόγγυστα και για αυτό θα εξαφανιστούμε από προσώπου γης.
    Και επιπλέον μας προτείνει πολιτισμένη και ανθρωπιστική αντιμετώπιση! Σε τι λοιπόν, διαφέρει από τον Καμίνη;
    Δεν με ενδιαφέρουν οι υποκειμενικές ερμηνείες του πάσα ένα περί του ποιος είναι ναζιστής και ποιος όχι! Πράγμα που εξαρτάται από την "οπτική"του γωνία.
    Και ο Ρήγας Φεραίος κάποτε για κάποιους ήταν "τρομοκράτης" και οι Παλαιστίνιοι σήμερα για άλλους είναι "τρομοκράτες", αλλά και οι Ρώσοι "ναζιστές"!
    Κανείς δε μιλά για βία και απανθρωπιά, αλλά να ακούμε και τον κάθε μουσουλμάνο "πρόεδρο" να μας κάνει και παράπονα ή να μας εκβιάζει, πάει πολύ!
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΜΕ!
    ΜΠΗΚΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αὐτὸ τὸ λαθρομεταναστευτικὸ ρεῦμα σίγουρα τὸ συντηροῦν οἱ ΗΠΑ (παγκοσμίου ἐμβελείας ἡγεμονικὸ κράτος) γιὰ δικούς των λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιό πρόβλημα είχε ο Ομπάμα για να ορκιστεί;
    Ή ο Κένεντι;;;
    Δεν θυμάμαι κάτι !
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ''ΑΠΕΛΛΗΣ είπε...
    Ορισμένοι έχουν πάθει εγκεφαλικό με την Ρωσία! Τους ενοχλεί βρε παιδί μου!
    Ονειρεύονται παντού Ναζί και Ναζισμούς, λες και οι Ρώσοι δεν έχουν το δικαίωμα να υπερασπίσουν την πατρίδα τους από τα 40 εκατομμύρια μουσουλμάνων που βρίσκονται εκεί, ''

    Το μεγαλυτερο κομματι της Ρωσιας ειναι κατακτημενη γη απο τους Σλαβους επι Τσαρων, πολλοι κοπτονται να υπενθυμισουν οτι η Αμερικη ειναι κατακτημενη γη απο τους Ευρωπαιους οπου σφαγιαστηκαν οι γηγενεις, αλλα το ιδιο συνεβη κσι στη Ρωσια, αλλα για τη μαμακα Ρωσια το μπεκι και οι κομμουνιστες και οι φασιστο-ορθοδοξοι. Κι αν απο τα 140 μυρια τα 40 ειναι μουσουλμανοι με δυσμενεστατες προβλεψεις για το μελλον (για τους Σλαβους), τοτε για ποια πατριδα μιλαμε; Των Ταταρων; των Καυκασιων λαων; των Μπασκιριων, Καλμυκιων, Γιακουτιων; (βαριεμαι ν'αναφερω αλλες 100 εθνοτητες, οποιος ενδιαφερεται ας το ψαξει το ιντερνετ). Και ναι η Ρωσια οπως λεει κι ενας αλλος σχολιαστης ειναι τιγκα στους σκινχεντ που δεν απλα κοπανανε οποιον δεν γουσταρουν αλλα σκοτωνουν. Απελλη κανε μια βολτα στη Ρωσια ιδιως στη Μοσχα και στην ''Αγια'' Πετρουπολη κι ευχομαι να μην εισαι απο τους Ελληνες που εχουν πιο μελαμψο χρωμα. Μαλλον ορισμενοι εχουν παθει εγκεφαλικο που καποιοι δεν χαυουν το παραμυθι του 'μεγαλου ορθοδοξου αδελφου λαου'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαλλον ορισμενοι εχουν παθει εγκεφαλικο που καποιοι δεν χαυουν το παραμυθι του 'μεγαλου ορθοδοξου αδελφου λαου'.

    11 Νοεμβρίου 2010 2:43 μ.μ.
    ---------------------------------

    Εκπλήσσει ευχάριστα η Ρωσική ηγεσία με την ειλικρινά θετική στάση της υπέρ του Ορθόδοξου Χριστιανισμού και κυρίως της ενότητάς του...

    Εμβρόντητη έμεινε αντιπροσωπεία από Έλληνες ιεράρχες από τα θερμά λόγια στήριξης ανώτατων αξιωματούχων της Ρωσίας για την Ελλάδα, τα οποία υποσχέθηκαν να μετατραπούν σε πράξεις εφ' όσον το ζητήσουμε...

    Αποκλειστικό - Ένα μπουκέτο λουλούδια απέστειλε χθες Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010 προς τιμήν του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Ντιμίτρι Μεντβέντεφ.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Romfea.gr» ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων, μετέβη χθες στη Μόσχα αυθημερόν μετά από πρόσκληση του κ. Μεντβέντεφ.

    Ο Πρόεδρος της Ρωσίας ζήτησε από τον Μητροπολίτη Βεροίας λόγω της ονομαστικής του εορτής (παλαιό εορτολόγιο) να προσκυνήσει τμήμα λειψάνου του Αγίου Δημητρίου, το οποίο ο κ. Παντελεήμονας είχε μεταφέρει το 2009 στην Ρωσία.


    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/11/blog-post_5291.html

    -----------------------------------

    Ε, ναι λοιπόν, τους προτιμώ από την χαχάμικη χάβρα του Ισραήλ!
    Και κομμουνιστές και φασιστο-Ορθόδοξοι;
    Ανακάλυψες τώρα την "γενοκτόνο" Ρωσία μετά την Αμερική; Άργησες 1000 χρόνια! Όσο για την γενοκτονία που κάνει το Ισραήλ πλήρης αφασία και τέλεια αμνησία!

    Βάλε και ένα νικ ανώνυμε σιωνοφασίστα να ξέρουμε με ποιον έχουμε την "τιμή" να μιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στον κοσμο σου βρε απελλη τραμπαριφα,αλλα γραφουμε αλλα διαβαζεις αλλα ερμηνευεις αλλα εννοεις.Πως να το κανουμε,κανεις προσπαθειες συγκινητικες να γινεις σχολιαστης αλλα δεν τραβα το καρο,
    αμορφωτος και αδιαβαστος εισαι,οι εφημεριδες που διαβαζεις τζαμπα στο περιπτερο και η τηλεοραση δεν φτανουν.Φιλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δηλαδή να θυμώμαστε τι έγινε πριν 1.000 χρόνια με την Ρωσία, για να ξεχάσουμε αυτό που συμβαίνει ακόμα και σήμερα με το Ισραήλ;
    Το οποίο παραδίδει οπλικά συστήματα στην σύμμαχό του Τουρκία έχοντας θέσει στο λογισμικό τους όλους τους ελλαδικούς/κυπριακούς στόχους;

    Αμάν πιά με σας τους κεμαλο/ισλαμολάγνους σιωνιστές (και φιλοσιωνιστές) !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φασιστες εχουν δικιο οι μεταναστες.ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΞ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ? ΟΧΙ?ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΕΙΣ?Ο συντροφος αλαβανος εχει ξεσκιστει να πουλαει σπιτια του για να τους πληρωνει τις καθημερινες τους ανθρωπινες αναγκες(σεχ στα ορθια)
    Αντε βαλτε μυαλο και ψηφηστε κανενα κομμα της προκοπης-οχι κκε γιατι η καημενη η συντροφισα παπαρηγα εχει μονο 150 ευρω στην τραπεζα οποτε δεν εχουμε και πολλες απαιτησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ''Ε, ναι λοιπόν, τους προτιμώ από την χαχάμικη χάβρα του Ισραήλ!
    Και κομμουνιστές και φασιστο-Ορθόδοξοι;
    Ανακάλυψες τώρα την "γενοκτόνο" Ρωσία μετά την Αμερική; Άργησες 1000 χρόνια! Όσο για την γενοκτονία που κάνει το Ισραήλ πλήρης αφασία και τέλεια αμνησία!

    Βάλε και ένα νικ ανώνυμε σιωνοφασίστα να ξέρουμε με ποιον έχουμε την "τιμή" να μιλάμε. ''

    Ωρε πανυβλακα τι μου μιλας για το Ισραηλ; Αναφερα πουθενα κατι για το Ισραηλ; Μπορεις να αντικρουσεις οσα λεω για τη Ρωσια; Οταν εγω εκοβα βολτες στα τεως (αν)υπαρκτα σοσιαλιστικα κρατη εσυ επινες γαλατακι. Κι αν θες και νικ να σου το πω: Ευρωπαιος λευκος και φανατικος εχθρος οποιασδηποτε ιδεολογιας εχει εστω (οχι ενα ποδι) αλλα εστω κι ενα ενα δαχτυλακι του ποδιου στη Μεση Ανατολη. Συμβουλη: διαβαζε περισσοτερο, ταξιδευε περισσοτερο γιατι απο μ@λ@κοφιλοσοφους της καφετεριας που εξω απο το χωριο τους (αντε και κανενα νησι το καλοκαιρι) δεν εχουν βγει εχουμε πηξει. Οσο για το Ισραηλ , δεν δινω δεκαρα τσακιστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ''Στον κοσμο σου βρε απελλη τραμπαριφα,αλλα γραφουμε αλλα διαβαζεις αλλα ερμηνευεις αλλα εννοεις.Πως να το κανουμε,κανεις προσπαθειες συγκινητικες να γινεις σχολιαστης αλλα δεν τραβα το καρο,
    αμορφωτος και αδιαβαστος εισαι,οι εφημεριδες που διαβαζεις τζαμπα στο περιπτερο και η τηλεοραση δεν φτανουν.Φιλικα. ''

    Μπα, απλά ρασοφορολάγνος (θα μου πεις το ίδιο είναι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οσο για το Ισραηλ , δεν δινω δεκαρα τσακιστη.

    11 Νοεμβρίου 2010 6:58 μ.μ.

    Σιγα θα γλυστρησεις σε αυτα που χυνονται απο τηντρυπα στο κρανιο σου.Σφαγησε την αμεσως και ξαναγραψε σε μιση ωρα αφου σφουγγαρισεις πρωτα οσα σου φυγανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @11 Νοεμβρίου 2010 6:03 μ.μ. τωρα "εδεσε η μαγιονεζα". Κρατικοδιαιτος Αυγεροπουλος και"Εξαντας". Το "αγλαϊσμα" της δεοντολογιας και της σωστης ενημερωσης.Την επομενη φορα βγαλε και καποιο δελτιο τυπου του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πως γίνεται οι υβριστές να είστε πάντα ανώνυμοι και τιποτένιοι στις ύβρεις σας;
    Δεν με αγγίζετε!
    ---------------------------------

    "τοτε για ποια πατριδα μιλαμε; Των Ταταρων; των Καυκασιων λαων; των Μπασκιριων, Καλμυκιων, Γιακουτιων; (βαριεμαι ν'αναφερω αλλες 100 εθνοτητες, οποιος ενδιαφερεται ας το ψαξει το ιντερνετ)."

    Ρε συ 1 Νοεμβρίου 2010 2:43 μ.μ.
    εδώ θυμήθηκες τους Καλμύκιους, τους Χάζαρους με ολόκληρη αυτοκρατορία γιατί τους ξέχασες; Και αυτών την γη την πήραν οι Ρώσοι!
    Ελπίζω ότι είναι μια απλή αμνησία....
    Από τους Ρώσους έχουμε περισσότερα καλά να θυμόμαστε παρά κακά, που και αυτά βεβαίως υπήρξαν.
    Αυτά με τους Ρώσους! Εμείς να δω τι θα κάνουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απελλη.8&34μμ

    -τους Χάζαρους με ολόκληρη αυτοκρατορία γιατί τους ξέχασες; Και αυτών την γη την πήραν οι Ρώσοι!-


    ειπαμε οτι η ιστορια δεν μαθαινεται στα γεραμματα,ποσο εισαι
    στ'αληθεια,αλλα ειναι υποθεση 10ετιων.
    αν την ηξερες τοτε δεν θα ξαναρωτουσες για Χαζαρους,για Ρως,
    για Σκανδιναυια,για Κιεβο και την σχεση μεταξυ τους.Πριν μιλησεις θρασυμι συρε να διαβασεις εστω για λιγες ωρες την ημερα οσες προλαβαινεις.πραγματι καθε φορα που βγαινεις για να γραψεις για Ισραηλ,εβραιους,Ρωσσους,Κινεζους,
    Αρειανους η Γαλαξιακους κομματια σε μαζευουμε μετα και ματωμμενο.Δεν ειναι θεαμα αυτο να το αντεχωμε,δαγκα την γλωσσα σου και μαθε να ακους μονο, εκει που συνηθως καιροφυλαχτεις να δεις κατι και να βγεις απροετοιμαστος
    με ξυλινο σπαθι.Ραγιζεις καρδιες με την καταντια σου και εισαι και πολυ ΑΦΕΛΗΣ και δεν το ξερεις κακομοιρε ΑΠΕΛΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. έξω ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ.όποιος δέ γουστάρει στά τσακίδια.άντε καί πολύ τούς ανεχτήκαμε όλους αυτούς.η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ έρχεται.κρίμα,διότι θά μπορούσαμε νά τήν έχουμε αποφύγει.ο Θεός νά βάλει τό χέρι Του.

    13/11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε κοπελιά 9:59 μ.μ. κλπ, για να είμαι κι εγώ στο ίδιο πνεύμα συζήτησης με το δικό σου, άντε μη σε βάλω κάτω από το ορθόδοξο καλυμαύχι και δεις το χριστό φαντάρο !!!
    Πριν λίγες μέρες αποκαλούσες "ξεφτιλισμένη" έναν από τους διαχειριστές.
    Και συνεχίζεις στο ίδιο στιλ, αλλά με ατονικό τώρα και άλλα (ή χωρίς) νικ.

    Εσύ μια τόσο μορφωμένη και εξπέρ της Ιστορίας με το τόσο καλό συντακτικό και γραμματική, δεν έχεις μάθει να γράφεις τόνους και να έχεις σωστή δακτυλογράφηση κειμένου;

    Αυτό που κάνεις συστηματικά εδώ και καιρό είναι να θέλεις να αποδομήσεις ό,τι σου ακούγεται πατριωτικό, αλλά βλέπεις δεν τσιμπάμε και σου έχει μπει ο διάολος μέσα σου ξαπλωτός.

    Συνέχισε και θα έχουμε και το κυρίως πιάτο σε λίγο.

    τζιμης

    (Υ.Γ. Να πας να σου ρυθμίσουν την τεστοστερόνη γιατί μετά την εγχείρηση στους αδένες, σου βγαίνει ακόμα η βαρβατίλα του αρσενικού που ήσουν πριν.
    Τσάμπα τα λεφτά !!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όταν μιλάμε για Ρωσία, μιλάμε για τον ρώσικο λαό με τον πολιτισμό και τους πνευματικούς του ανθρώπους ως πρωτοπορία, που είναι διαχρονικά και όχι με τα περιστασιακά πολιτικά συστήματα του ρώσικου κράτους, τα οποία οι αμόρφωτοι εδώ μέσα λαμβάνουν μόνο υπόψιν τους.

    Η ρώσικη κουλτούρα έχει σημαδέψει -μαζί με άλλες- τον παγκόσμιο πολιτισμό που αλλιώς θα ήταν φτωχότερος.
    Άνθρωποι με συνείδηση του τι εστί Πολιτισμός και Ιστορία, όπως εμείς οι Έλληνες, μπορούμε να καταλάβουμε την συνεισφορά και άλλων λαών στην υπόθεση αυτή.

    Εάν όμως ήσουν περιφερόμενη τουρίστρια ή φορτηγατζού(*) ανά την Αν. Ευρώπη, τι να καταλάβεις από τα μέρη και τα καταγώγια που είχες ζήσει;;;

    τζιμης


    (*)"...Οταν εγω εκοβα βολτες (=βίζιτες) στα τεως (αν)υπαρκτα σοσιαλιστικα κρατη...κλπ" είπε στις 6:58 μ.μ. η ανώνυμη αλλά γνωστή κοπελιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τζίμη,

    Το "ύφος" και το "ήθος" του ανώνυμου υβριστή μου, είναι..επώνυμο.

    (γεραμματα, ματωμμενο), όταν κάποιος γράφει έτσι, είναι μάλλον σουρεαλιστική αδία (αν όχι αηδία) να με αποκαλεί αγράμματο και ανιστόρητο επειδή αναφέρθηκα στους Χάζαρους που σκοπίμως αποσιωπήθηκαν από τους..."ειδήμονες ιστορικούς" του ιστολογίου, όταν αναφέρθηκαν σε κατακτημένες περιοχές λαών από τους "κακούς" Ρώσους 1.000 και 800 χρόνια πριν!
    Λογικό είναι, αφού οι Ρώσοι τους κλείσανε το μαγαζί να τους έχουνε μεγάλο άχτι!
    Δεν είναι λοιπόν οι γνώσεις της ιστορίας που κατέχει κάποιος το ζητούμενο, αλλά, κυρίως, η οπτική γωνία της ιστορίας που εκφράζει.
    Οι Χάζαροι-οι γνώστες της ιστορίας το γνωρίζουν-πριν μετακινηθούν στην Κ. Ευρώπη υπό την πίεση των Ρώσων, είχαν ασπαστεί τον Ιουδαϊσμό προτιμώντας να γίνουν "ξένο σώμα" ανάμεσα στα χριστιανικά έθνη και τις αυτοκρατορίες της εποχής, όπως η Βυζαντινή γεγονός που εξηγεί και την έχθρα τους. Οι σημερινοί απόγονοι των Χάζαρων οι διασκορπισμένοι στην Ευρώπη (Γερμανία-Πολωνία κλπ), οι λεγόμενοι Εβραίοι Ασκενάζι, δεν είναι καν Εβραίοι στην καταγωγή αλλά μόνο στο θρήσκευμα! Έτσι εξηγείται το παράλογο γεγονός της ύπαρξης ξανθών και γαλανομάτων "Εβραίων" στο Ισραήλ που "επέστρεψαν" λέει στην "πατρίδα" τους!!!!!
    Με λίγα λόγια πήγαν τα άγρια (οι Ευρωπαίοι Ασκενάζι)να διώξουν τα ήμερα (τους Σημίτες Παλαιστίνιους)από τη γη λέει των προγόνων τους!
    Ρε σεις πλαστογράφοι, οι Εβραίοι-εννοώ οι αληθινοί-είναι Σημιτικό φύλο και δεν ξεχωρίζονται από τους εξαδέλφους τους Άραβες ούτε στο χρώμα του δέρματος, ούτε στον επαναλαμβανόμενο χαρακτηριστικό "χα-χα" ήχο της γλώσσας τους (εξου και το χαχαμίκος).

    συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. συνέχεια...

    Όπως και αν έχει με τους Χαζαρο-Εβραίους, έχεις απόλυτο δίκιο όταν γράφεις:

    "Όταν μιλάμε για Ρωσία, μιλάμε για τον ρώσικο λαό με τον πολιτισμό και τους πνευματικούς του ανθρώπους ως πρωτοπορία"
    και ότι:
    "Η ρώσικη κουλτούρα έχει σημαδέψει -μαζί με άλλες- τον παγκόσμιο πολιτισμό που αλλιώς θα ήταν φτωχότερος"

    Πολλοί έχουν μείνει στην εικόνα του Ρώσου με τις γούνες από αρκούδες!
    Δεν έχουν ακούσει τίποτα για Τολστόϊ, Ντοστογιέβσκι, Τσέχωφ, Πούσκιν, Γκόργκι, Μάλεβιτς, Τσαϊκόφσκι, Στραβίνσκι, Μπουλγκάκωβ, Ρουμπλιώφ, Ταρκόφσκι για να μην αναφέρω μεγάλα πνευματικά αναστήματα Στάρετς, επιστημόνων κλπ.
    Όπως έγραψα πιο πάνω ο Ρωσικός λαός μας αγαπά και μας εκτιμά γιατί είμαστε μέρος της κουλτούρας τους, αν όχι η βάση της.
    Επαναλαμβάνω, από τους Ρώσους έχουμε περισσότερα καλά να θυμόμαστε παρά κακά, που και αυτά βεβαίως υπήρξαν (κυρίως επί εβραιοκρατούμενης ΕΣΣΔ, όπου σημειώθηκε και ο τελευταίος μεγάλος διωγμός των Χριστιανών στην ιστορία)
    Θυμηθείτε σε ποια χώρα διέπρεψε ως Υπουργός εξωτερικών της ο Μέγας Πατριώτης Καποδίστριας, αναρωτηθείτε, γιατί οι Ρώσοι Τσάροι έδειχναν πάντα εμπιστοσύνη σε Έλληνες λόγιους, εμπόρους, ευγενείς που κατέφευγαν στην Αυλή τους ζητώντας ένα καταφύγιο όταν όλα τα έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά. Πόσο βοήθησαν, άλλοτε φανερά και άλλοτε κρυφά την υπόθεση της Εθνικής Επαναστάσεως, το αποδεικνύουν ο Καποδίστριας και οι Υψηλάντηδες που ήταν πρίγκηπες και αξιωματικοί του Τσάρου.
    Όμως, δε μας αγαπούν μόνο οι απλοί Ρώσοι, τους αγαπάμε και εμείς οι Έλληνες, ο απλός λαός. Τους Ισραηλινούς και τη συμμαχία τους δεν τη θέλει η πλειονότητα του λαού μας!
    Όποιος αμφιβάλλει ας δει το βίντεο από την υποδοχή του Ρωσικού πολεμικού πλοίου Yamal στις Σπέτσες στις 27-28/10, που κατέπλευσε για να αποδώσει τιμές στο ηρώο της Μπουμπουλίνας αλλά και στο Ναυαρίνο για τους 72 νεκρούς Ρώσους ναύτες της ομώνυμης ναυμαχίας εναντίον των Τούρκων. Στις Σπέτσες, άγημα Ρώσων πεζοναυτών παρήλασε στους δρόμους του νησιού, όπου αποθεώθηκαν από πλήθος κόσμου, όλο το νησί στο πόδι. Φανταστείτε τώρα να παρήλαυνε ένα αμερικανικό άγημα, ή αγγλικό ή ακόμη και γαλλικό και θα βλέπατε στην καλύτερη περίπτωση τι αδιάφορη αντιμετώπιση θα είχε!

    Μια συγκινητική λεπτομέρεια: Κατά τη διάρκεια του απόπλου του Yamal ένας Ρώσος ναύτης χτυπήθηκε άσχημα στα πόδια από έναν κάβο που έσπασε! Οι ναυτικοί καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό. Οι Σπετσιώτες ανταποκρίθηκαν άμεσα για τον άτυχο νέο που μάλλον θα μείνει παράλυτος. Επιφανείς Σπετσιώτες επιχειρηματίες και απλός κόσμος μάζεψαν χρήματα για να τον βοηθήσουν. Θα το έκαναν για έναν Αμερικάνο;

    ΥΓ: όταν τον πήγαν στο Νοσοκομείο, και του έβγαλαν τα ρούχα για να εγχειριστεί, βρήκαν σε μια τσέπη του μια μικρή εικόνα του Αγίου Σπυρίδωνα!
    Αυτά, και υβριστές σας περιμένω με την λόγχη επί του όπλου.

    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=15197

    http://spetses.wordpress.com/2010/11/01/yamal2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κυριε Απελη
    Λυπαμε που σας στενοχωρουνε καποιοι
    παντως ειστε γλωσσομαθης και μου αρεσε και αυτο με τις Σκανδιναυες που γραψατε αλλου.Δεν βρισκω Εβραιο εδω για ενημερωση μου για το Γιαχβε,αρχιζω να υποπτευομαι η οτι δεν υπαρχουν η αλαξοπιστησαν και αυτο θα συμφωνειτε οτι ειναι καλο,βοηθησατε και εσεις λιγο αλλα η μετριοφροσυνη σας δεν σας επιτρεπει να το καυχηθειτε φανερα.
    Μαρκος(Ροδος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Απελλη
    Πολλοί έχουν μείνει στην εικόνα του Ρώσου με τις γούνες από αρκούδες!
    Δεν έχουν ακούσει τίποτα για...

    [Ξεχασες τον Σταλιν.]

    Τους Ισραηλινούς και τη συμμαχία τους δεν τη θέλει η πλειονότητα του λαού μας!

    [Οφειλει ο ΓΑΠ να σε καλεσει να προσφερεις στην πατριδα σαν εγκυρος στατιστικολογος.εισαι και τετοιος μεσα στις τοσες αρετες σου μεγαλε]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Απελλη
    Όποιος αμφιβάλλει ας δει το βίντεο από την υποδοχή του Ρωσικού πολεμικού πλοίου Yamal στις Σπέτσες στις 27-28/10, που κατέπλευσε για να αποδώσει τιμές στο ηρώο της Μπουμπουλίνας αλλά και στο Ναυαρίνο για τους 72 νεκρούς Ρώσους ναύτες της ομώνυμης ναυμαχίας εναντίον των Τούρκων. Στις Σπέτσες, άγημα Ρώσων πεζοναυτών παρήλασε στους δρόμους του νησιού, όπου αποθεώθηκαν από πλήθος κόσμου, όλο το νησί στο πόδι.


    Καλα, σε αυτα μαζι, αλλα καποιος δεν σου εγραψε για αυτα αλλα για τον διαδεδομενο ναζισμο στην Ρωσσια και τα αποτελεσματα του.μη τα μπερδευεις εκτος και αν δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις τυφλωμενος απο τα παθη σου.τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Απελλης ειπε

    Έτσι εξηγείται το παράλογο γεγονός της ύπαρξης ξανθών και γαλανομάτων "Εβραίων" στο Ισραήλ που "επέστρεψαν" λέει στην "πατρίδα" τους!!!!!



    Ναι αλλα τις γαλανοματες ξανθιες απο το Βορρα τις γουσταρης.Για
    ξαναδες το θεμα ψυχραιμα μηπως αδικεις λογω παθων τις γαλανοματες
    χαζαρινες.Εσυ χανεις,ξανασκεψου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.