10/11/10

Απόπειρα αυτοκτονίας υποστράτηγου

Ο ΠΡΩΗΝ διοικητής των λεγόμενων δυνάμεων ασφαλείας, ε.α. υποστράτηγος Αλί Νιχάτ Οζεϋρανλί, επιχείρησε να δώσει τέρμα στη ζωή του με το ατομικό του περίστροφο. Αιμόφυρτος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αδάνων. Υπηρέτησε στα κατεχόμενα το έτος 2000.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Κατά την υπηρεσία του στο νησί αντιτάχθηκε στην υπαγωγή της λεγόμενης αστυνομίας σε ‘’υπουργείο’’ και θεώρησε μια τέτοια ενέργεια ως προδοσία στη πατρίδα. Ο τότε αρχηγός του ΡΤΚ Ταλάτ ζήτησε την απομάκρυνση του Οζεϋρανλί, ενώ ο Ραούφ Ντενκτάς είχε υποστηρίξει τις θέσεις του στρατιωτικού. Με διαταγή του στρατηγού είχε συλληφθεί ο αρχισυντάκτης της «ΑΦΡΙΚΑ» Σενέρ Λεβέντ με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ των Ε/Κ.

6 σχόλια:

  1. Αν θέλετε μπορείτε διαβάσετε λίγες επιπλέον πληροφορίες για το περιστατικό, στο παρακάτω μπλόγκ (στα αγγλικά μόνο), μαζί με μια λίστα των μέχρι σήμερα "αυτόχειρων" στρατιωτικών:
    http://the-black-blog-of-turkey.blogspot.com/2010/11/another-officer-suicide.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κι αυτός τόσο βλάκας;
    Δεν μπορούσε να ζητήσει από κάποιον δικό του να τον ...βοηθήσει να βρει καλά τον στόχο;

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΡΦΕΩΣ ΥΜΝΟΙ

    "(69)LXIX.ΕΥΜΕΝΙΔΩΝ θυμιαμα αρωματα


    Ακουσατε με,ω θεαι,που εχετε πασαν τιμην,που φωναζετε δυνατα,βακχικαι,σεις,η Τισιφονη και η Αληκτω και η θεικη Μεγαιρα.Νυκτερινες,που ζητε εις τον μυχον,και εχετε εις τα βαθη την οικιαν σας μεσα εις ενα ομιχλωδες σπηλαιον,πλησιον εις το ιερον νερο της Στυγος/πετατε παντοτε ενεκα των ανοησιων διαθεσεων των ανθρωπων λυσσασμενες,μεγαλοφρονες,πολυδυναμες,επιφερουσαι β α ρ ε ι ς π ο ν ους/κορες του Α Δ Ο Υ καταχθονιες,ποικιλομορφες,που προξενειτε φ ο β ο ν/αερινες,αφανεις,που τρεχετε γρηγορα οπως ο ΝΟΥΣ.Εσεις επιβλεπετε παντοτε ωσαν ματι της ΔΙΚΗΣ τις απειραριθμες φυλες ολων των ανθρωπων,και εισθε παντοτε ΔΙΚΑΣΤΑΙ.
    Αλλα,ω θεαι ΜΟΙΡΑΙ,με τα πλοκαμια απο φιδια,πολυμορφες,μεταθεσατε και καταστησατε την μαλακοκαρδη,και ευμενη την γνωμην του βιου."
    (69,2}
    "Εκ δε των σταλαγμων του ρεοντος ΑΙΜΑΤΟΣ,Ε ρ ι ν υ ε ς εγενοντο,ΑΛΗΚΤΩ,ΤΙΣΙΦΟΝΗ,ΜΕΓΑΙΡΑ..."
    ΑΛΗΚΤΩ=αυτη που δεν εχει σταματημο..
    ΤΙΣΙΦΟΝΗ=αυτη που δεν σταματα να κτυπα,ανελεητη...
    ΜΕΓΑΙΡΑ=ΚΑΚΗ,βασανιστικη,στριγγλα γυναικα,φθονερη...ματιαστρα...
    ΟΙ ΕΡΙΝΥΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ...
    ΕΙΘΕ
    ΣΑΡΚΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΡΚΑΣΤΗ, πήγαινε Τουρκία, ζήσε λίγο καιρό μαζί τους, με πολίτες και με ένστολους και μετά θα καταλάβεις οτι εκεί δεν υπάρχουν Ερινύες... δυστυχώς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΡΙΞΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ...ΤΩΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ,ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΙΓΧΑΡΙ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ,ΟΝΤΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ,ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ "ΤΙΜΩΡΟΥ",ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΘΕΑΤΕΣ "ΕΡΙΝΥΕΣ"ΚΑΙ ....
    "ΤΟ ΠΑΝΟΥΡΓΟ Π Ν Ε Υ Μ Α ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...".
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ,ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ",ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ...ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ...
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.