15/12/10

Επεισόδια στο Σύνταγμα. Τραυματίστηκε από διαδηλωτές ο Κωστής Χατζηδάκης

Κατά τη διάρκεια επεισοδίων που εκτυλίχτηκαν στην Πλατεία Συντάγματος, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ., Κωστής Χατζηδάκης, δέχτηκε επίθεση από διαδηλωτές, ως αποτέλεσμα των οποίων τραυματίστηκε στο πρόσωπο και διάφορα μέρη του σώματός του.
Οι διαδηλωτές προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στο Κεντρικό Κατάστημα των ΕΛΤΑ, στην Πλατεία Συντάγματος, ενώ έκαψαν κάδους απορριμάτους και προκάλεσαν φθορές σε
στάσεις του ΟΑΣΑ.
Η αστυνομία έριξε δακρυγόνα και προσπάθησε να ελέγξει τα επεισόδια, τα οποία τερματίστηκαν περί τις 15:00.
 Η φωτογραφία είναι από την εφημερίδα Ραντικάλ, αφού οι Έλληνες δημοσιογράφοι συμμετέχουν στην απεργία και τα βίντεο από το newbeast και από το http://www.youtube.com.

111 σχόλια:

  1. Δυστυχώς,για όλα δυστυχώς,αλλά ένα παραπάνω που δεν νοιώθω πως μπορώ να κακοχαρακτηρίσω αυτούς που προέβησαν σε αυτή την πράξη,δεν γνωρίζω σε τι άσχημη κατάσταση μπορεί να βρίσκοντε αυτοί που του επιτέθηκαν,θα ήθελα να καταδικάσω την πράξη τους αλλά δεν μπορώ,η οργή είναι μεγάλη,και πάνω απ'όλα δικαιολογημένη,μακάρι να μπορέσει ο κόσμος να διατηρήσει την ψυχραιμία του αλλά δεν το νομίζω,κατά τη γνώμη μου ήδη πολύ άντεξε.

    Περαστικά στον κο Χατζηδάκη και καλή ανάρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι τα γιαουρτώματα ήμουν σύμφωνος αλλά το λιντσάρισμα πολιτικών σαν τον Χατζηδάκη που δεν νομίζω ότι είναι και ο πιο πουλημένος των πολιτικών μας είναι απαράδεκτο.
    Κάτι τέτοια με κάνουν να φαντασιώνομαι ότι είμαι αστυνομικός και έχω μαζί μου ένα ωραίο όπλο με πλαστικές σφαίρες και γίνεται φαρ φαρ ουέστ το σκηνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τέτοιου είδους επεισόδια απλά θα επιταχύνουμε την κατάρρευση της χώρας και την βέβαιη χρεοκοπία.
    Μη ξεχνάμε ότι ώς λαός έχουμε μεγάλη ευθήνη για τις φαύλες και διεφθαρμένες ηγεσίες που τόσα χρόνια εκλέγαμε.
    Αν παραδόσουμε την χώρα στην βία ,στην λεηλασία, και στον νόμο της ζούγκλας τις συνέπειες θα τις λουστούμε όλοι .
    Οχι μόνο δεν πρόκειται να γλυτώσουμε από το μνημόνιο αλλά θα βρεθούμε σε ακόμα χειρότερη κατάσταση εξαθλίωσης , θα μας απομονώσουν οι πάντες , δεν θα εισάγουμε τίποτα , δεν θα χουμε στο τέλος ούτε να φάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γέρων Παϊσιος....

    Ὁ κόσμος θά τούς σιχαθεῖ (τούς πολιτικούς) καί θά τούς κυνηγήσει. Όπως ἕνα μπαλόνι φουσκώνει καί ξαφνικά σκάει, ἔτσι θά σκάσουν κι αὐτοί!

    Και τελικά, όταν φθάνουν να ξεκοιλιάσουν αυτούς που τα κυβερνούν, τότε θα βάλουν και αυτοί μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά είναι ντροπή αυτά που γίνονται στη χώρα μας.Το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί πλέον σε πλιάτσικο.ΟΙ αλλοδαποί σταματάνε αμάξια και κλέβουν τους οδηγούς.
    Αυτή τη στιγμή που σας μιλάω τρέμουν τα χέρια μου απο τη στεναχώρια με αυτές τις εικόνες.Η Ελληνική Δημοκρατία δεν πρέπει να καταλυθεί απο κανέναν!
    Έκκληση σε όποιους περνάει απο το χέρι τους να κάνουν κάτι για να σωθεί η χώρα απο τα αναρχικά και αλλοδαπά στοιχεία που τρώνε τη σάρκα της πατρίδας μας καθημερινά.
    Απευθυνθείτε επιτέλους στην ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ που η καρδιά τους χτυπάει πιο ελληνικά απο όλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο τύπος δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του.Απο το ευρωκοινοβούλιο στην Ελληνικη βουλή.Με 10000 μισθό πριν λίγους μήνες.ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ;
    Απο την άλλη βέβαια περαστικά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά εντάξει μην γελιώμαστε "αγνοί πράσινοι" συνδικαλιστές το έκαναν και σκεφτείτε πόσα κερδίζει το ΠΑΣΟΚ από αυτό!! Ασχολήθηκα πολλά χρόνια με την πολιτική και μπορώ να καταλάβω ποιός οφελείται πίσω από ένα γεγονός και τί επιτυγχάνει αυτό... Πάλι της ΝΔ λες και φταίει αυτή, τυχαίο??? Δεν νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τις μπάφλες που έφαγε, είπε ονόματα και ποσά; Όχι. Άρα τζάμπα πήγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν ήμουν στη θέση των συμβασιούχων της ΟΑ, που έμειναν στο δρόμο, όταν ο κ. Χατζηδάκης μαζί με τους αρχισυνδικαλισταράδες των μονίμων ξεπούλησαν την ΟΑ ώστε να γίνουν οι αερομεταφορές ιδιωτικό ολιγοπώλιο, θα του έκανα χειρότερα.
    Περαστικά του, αλλά καλό θα ήταν να καταλάβει αυτός και οι όμοιοι του ότι είναι πλεόν παρείσακτοι στην Ελλάδα. Ας σηκωθούν να φύγουν, αν θέλουν να γλιτώσουν το τομάρι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν ο ΓΑΠ έλεγε: "θα μας πάρουν με τις πέτρες" δεν εννοούσε μόνο τους πασόκους ούτε ότι θα είναι μόνο πέτρες αυτά που θα τους πετάει ο κόσμος.

    Ο Χατζηδάκης είναι και αυτός συνυπεύθυνος για το επερχόμενο γκρέμισμα της χώρας.
    Υπήρξε στον σκληρό πυρήνα των άχρηστων/λαμόγιων.

    Και δεν κατάλαβα κάτι: Όλοι αυτοί είναι αναντικατάστατοι;
    Δεν υπάρχουν άλλοι Έλληνες σήμερα να αναλάβουν και ό,τι σώσουμε;

    Ο Χατζηδάκης τι δουλειά έχει να μας το παίζει (ξανά)σωτήρας μας;
    Αντί να πει "απέτυχα" και να πάρει το καπελάκι του και τα φράγκα του και να μας αδειάσει την γωνιά, τρέχει στα Συντάγματα για να τις φάει και να το παίξει μετά ήρωας στους νεοδημοκράτες;

    Μπορεί και να πήγε επίτηδες εκεί.
    Η λαμογιά αυτής της πάστας των πολιτικών δεν έχει όριο...

    Στο μόνο που πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 1114 είναι τα σύνορα...
    ΓΟΥ-ΣΤΑ-ΡΩ !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Του άξιζε του συγκεκριμένου αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να την πληρώσουν και αυτοί που δε φταίνε( γιατί υπάρχουν και τέτοιοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ὅπως στρώσανε οἱ πολιτικοί, ἂς κοιμηθοῦν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απευθυνόμενος στους ακτιβιστές της βίας θα ήθελα να αναρωτηθούν τα εξής. Ωραία μετά την βία εναντίων των πολιτικών που αν 200 τους δέρνουν πολλές χιλιάδες τους εκλεγούν, τι; Τι θα έπρεπε να επακολουθήσει μετά από τα καφριλίκια; Αν υποθέσουμε πως είναι προϊών οργής η βία εναντίων πολιτικών τότε αυτή η οργή γιατί δεν στρέφεται σ’ αυτούς που ψήφισαν χθες το νομοσχέδιο; Αν τέλος το πρόβλημα το λύνει η ωμή βία τότε ας αφήσουμε την οργή να μας κυβερνά αλλά θα ήθελα ταυτόχρονα να μου πουν όταν τους περάσει η «δίκαια» οργή από ποιόν ακριβώς θα πάρουν δανεικά για να συνεχίζουν ανέμελοι την ωραία ζωή που τους στερούν οι «κακοί» πολιτικοί;
    Για να πούμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους αυτά είναι καφριλίκια του αίσχιστου είδους που πρέπει να παταχθούν. Δεν υπάρχει ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές. Επαναστάτες του κ…υ εναντίον της αντιπολίτευσης και όχι της κυβέρνησης που θα τους απολύσει.-

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσεις οι ψυχραιμοι και κριτες του κοσμου, μηπως ειστε η γενια των 5,000 ευρω???

    Οταν ο μισθος σας δεν φτανει ουτε για τα βασικα, οταν πηγαινετε τις κορες σε αποστασεις 100-200 μετρων απο το σπιτι σας γι να μην την βιασουν οι λαθρομεταναστες τα βραδια.

    Οταν εχετε ολλα αυτα τα λαμογια της πολιτικης οι οποιοι παιζουν παιχνιδι με το μελλον των παιδιων σας, μπορειτε να τους χειροκροτητε και να μενετε μεσα σε ορια ευπρεπισμου???

    Το μονο που φοβουνται τα λαμογια ειναι η δυναμη και η βια απεναντι στην ψυχολογικη βια και καταναγκασμο που μας υποβαλουν.. Τι θελετε να επιβραβεβουμε τους βιαστες και προαγωγους της πατριδας μας, η απλα να τους επιπλητουμε και να "σκουζουμε" μεσα απο Μπλογκ??

    Εσεις ολλοι κυριοι του καναπε καθιστε μονο κ χτυπατε το πληκτρολογιο σας ως επανασταση....

    Οσο για τον συγκεκρημενο πολιτικο λυπαμαι, διοτι σε εμενα προσωπικα ειχε καλη εικονα και πιστευω οτι αλλοι πολιτικοι επρεπε πρωτα να φανε το ξυλο...

    Αλλα οπως ο σοφος λαος λεει "Μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα".... Δυστηχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οποιοσδήποτε από του προλαλήσαντες και όσους θα ακουλουθήσουν εκφράζει έστω και ψίγμα απόρριψης του λιντζρίσματος των πολιτικών και των συν αυτών κυβερνόντων τάξεων για μένα είναι προδότης.
    Απλά πρέπει να καταλάβουν , και να πάρουν μάθημα , καλό μάθημα όλοι οι επίδοξοι διαχειριστές της χώρας.
    Το να παραδοθεί η χώρα στην αναρχία και τη λεηλασία για μένα αποτελεί ευλογία αυτή τη στιγμή.
    Έτσι και αλλιώς το βιωτικό μου επίπεδο πέφτει, δεν έχω να ελπίζω σε κάτι καλό το μέλλον και καλό θα ήταν να περάσουν το ίδιο άσχημα και οι κρατούντες και οι έχοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ 5:10 μ.μ.

    Εάν συγκεντρώσεις όλα όσα λένε ότι είπε ο Γέρων Παΐσιος, θα έπρεπε να μιλά τρεις ζωές για να τα έχει πει.

    Αφήστε τους Γεροντάδες στο ήσυχό τους, διότι αυτοί δεν ασχολούνταν ούτε με την πολιτική, ούτε με τα εθνικά θέματα. Ήταν πάνω και πέραν απ' αυτά.

    _______________________

    Κωστή,

    Αφού έχεις φαλάκρα, καλό είναι να κυκλοφορείς με κράνος. Πες πως είσαι σε εργοτάξιο, κάτι αδιανόητο για έναν επαγγελματία πολιτικό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το μεταφέρω από προηγούμενη ανάρτηση σε αυτήν, όπου είναι κύριο θέμα.


    Μόλις γύρισα από την πραγματικά μεγάλη διαδήλωση στο Κέντρο.
    Σας μεταφέρω ως αυτόπτης μάρτυρας σημαντικό συμβάν.
    Γύρω στις 1.20 μ.μ βγήκε από την Βουλή ο τέως Υπουργός της ΝΔ. Χατζηδάκις συνοδευόμενος από έναν προσωπικό φρουρό και με κατεύθυνση προς Μεγάλη Βρετάνια. Τον πήρε χαμπάρι ο κόσμος-απλός λαός όχι τραμπούκοι-και τον άρχισαν στα γιουχαϊσματα. Ο κύριος αυτός πίστεψε με θράσος ότι μπορεί να περάσει άνετα μπροστά από τον πεινασμένο λαό, αλλά γελάστηκε. Έτρεξα κι εγώ προς τα εκεί. Το τι μπινελίκι του ρίξαμε δεν περιγράφεται. Σε δυο λεπτά είχαν μαζευτεί 100-200 άτομα όλων των ηλικιών. Σύντομα μετά από τις πρώτες βρισιές ο Χατζηδάκις κατάλαβε ότι την πάτησε, αλλά ήταν αργά πλέον. Τον στρίμωξαν και άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες ψιλές. Ο Χατζηδάκις είχε ασπρίσει σαν το πανί. Βρισιές "προδότη", "πουλημένε", "τομάρι" κλπ. Ο φρουρός τι να πρωτοκάνει τον κώλο του να σώσει ή το Χατζηδάκι; Τρομερή οργή ο κόσμος, ασταμάτητος. Άρχισαν να τρέχουν για να γλυτώσουν αλλά μπήκαν σε μια αδιέξοδη στοά. Νέο ξύλο εκεί. Χέρια ανεβοκατέβαιναν, γροθιές, κλωτσοπατινάδες. Ο Χατζηδάκις σαν τρομαγμένο ζωάκι ίσως δεν πίστευε ακόμη αυτό που του συνέβαινε. Με τα πολλά ξαναβγήκαν έξω, νέα καταδίωξη. Τον είχα στο ένα μέτρο αλλά μόνο τον έβριζα, δεν μου πήγαινε να τον χτυπήσω, τον λυπήθηκα. Ατέλειωτες γροθιές από άλλους. Ο Χατζηδάκις αιμόφυρτος με ανοιγμένο κεφάλι και ίσως στο στόμα. Κάτω στο πεζοδρόμιο υπήρχαν σταγόνες αίματος. Τον πήγαν κλωτσοπατινάδα για 100-150 μέτρα μέχρι την Βουκουρεστίου, όπου βρήκαν τελικά μια πόρτα και χώθηκαν μέσα να γλυτώσουν μαζί με τον φρουρό του.
    Λίγα λεπτά μετά έφτασε μια διμοιρία των ΜΑΤ και απέκλεισε τον χώρο, αλλά μερικές εκατοντάδες άνθρωποι είχαν στηθεί απέξω και φώναζαν "Κατέβα ρε Χατζηδάκι δεν θα σε δείρουμε, κατέβα"!
    Δεν θα ξεχάσω δύο ηλικιωμένες που στην προσπάθεια να τον προλάβουν γλίστρησαν στο πεζοδρόμιο και έπεσαν. Τι να σας πω, ο κόσμος τρελάθηκε από την οργή του.
    Ένα άλλο θετικό είναι, ότι ήταν η μεγαλύτερη διαδήλωση από τον περασμένο Μάϊο τότε με την Marfin!
    Νομίζω ότι το σημερινό πάθημα του Χατζηδάκι θα κάνει μεγάλη αίσθηση στον πολιτικό κόσμο.
    Τα όργανα άρχισαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ 15 Δεκεμβρίου 2010 5:17 μ.μ.

    Η ομογένεια δεν είναι παρά φυγόπονοι έλληνες που το μόνο που τους νοιάζει είναι το σουβλάκι ο το αρνί στη σούβλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κάτι τέτοιες καταστάσεις εκμεταλλεύονται όλα τα κακκοποιά-λαθρομετανάστες -λαθροεισβολείς στοιχεία που έχουν μαζευτεί στο Κέντρο και τώρα ληστεύουν και κάνουν πλιάτσικο . Να τους χαίρονται οι εκσυγχρονιστές που τους μάζευψαν εδώ κάθε καρυδιάς εγκληματικό καρύδι και τώρα φοβόμαστε να βγούμε απο τα σπίτια μας και έχουν καταντήσει αυτή την πόλη ζούγκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για τον Κωστή Χατζηδάκη μου είχαν πει ότι συμμετείχε στη συμμορία πολιτικών και δημοσιογράφων, που ενορχηστρωμένοι από τον Κων/νο Μητσοτάκη, συνεδρίαζαν τακτικά στο σπίτι του Μιχάλη Παπακωνσταντίνου, εκείνου που ως υφυπουργός άμυνας, τη διαταγή του Γεωργίου Παπανδρέου, είχε αθωώσει τον Γεώργιο Παπαδόπουλο για τα σαμποτάζ τη ζάχαρης (τη εντολή ποιών άραγε;), και συντόνιζαν τη δράση τους για την επικοινωνιακή προπαγάνδα-σπίλωση των συμμετεχόντων στην υπόθεση Οτζαλάν.
    Και εννοώ εκείνων που συμμετείχαν και δεν ήταν ελεγχόμενοι από τη συμμορία που παρεδωσε τον κούρδο ηγέτη στου Τούρκους.
    Για όσους αναρωτιούνται γιατί το έκανε αυτό ο Μητσοτάκης, εχω να τους πω ότι ο Μητσοτάκης και ο Σημίτης ήταν οι δυο κύριοι πυλώνες υποστήριξης της Ζίμενς στην Ελλάδα.
    στήριζε τότε τον Σημίτη για να μην πέσει και σταματήσει η μάσα της συμμορίας Σημίτη και της συμμορίας-οικογένειας Μητσοτάκη.
    Παρότι είμαι παθών από τις μαφιόζικες-εγκληματικές ενέργειες εκείνες της ομάδας, θεωρώ ότι τα προβλήματα δεν λύνονται με τη βία.
    Άλλωστε, η οργή δεν είναι καλός σύμβουλος αδέλφια.
    Στείλτε τους στα σπίτια τους στις επόμενες εκλογές, να ανακαλύψουν τη χαρά της εργασίας επιτέλους, αντί να μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί.
    Εμείς έχουμε τις μεγαλύτερες ευθύνες και πρέπει να βρούμε το θάρρος να κάνουμε αυτοκριτική.
    30 χρόνια τώρα παρασυρρόμαστε από τους λαίκιστές, που παρέλαβαν το χρέος στο 27% του αεπ και το εφθασαν στο 120%.
    Εμείς στέλνουμε στη βουλή τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρωτόπαπα, την Μιλένα Απόστολάκη, τον Πρόκόπη Παυλόπουλο, και όλα αυτά τα φρούτα που κατέστρεψαν τη χώρα.
    Ας αποτελέσει η κρίση και η οικονομική καταστροφή ευκαιρία για αυτοκριτική και για αλλαγή της εκλογικής συμπεριφοράς του Έλληνα.
    Τέλος οι λαϊκιστές, οι ψεύτες και οι κλέφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. φιλε 5:17 την δημοκρατια σου την εχω χεσ..
    ΝΟ prisoners

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μερικοι δεν καταλαβαν οτι ηρθε η ωρα οπου θα εισαι η' με την (δημοκρατια)η΄με την ΕΛΛΑΔΑ
    ΠΕΡΑΣΤΙΑΚΑ ΤΟΥΣ
    ΝΙΚ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η κουβέντα και η ανταλλαγή απόψεων είναι σωστό να γίνεται για το συμβάν. Ωστόσο είναι λυπηρό το infognomonpolitics να δημοσιεύει φωτογραφίες του ανθρώπου και βίντεο από το συμβάν. Η κατανάλωση εικόνας και ήχου από τέτοια γεγονότα είναι ο κανιβαλισμός της εποχής μας. Ας αφήνατε τουλάχιστο αυτό το υλικό να το προβάλλουν μόνο στην αρένα των "δελτίων" οι γλοιώδεις αμοραλιστές της τηλοψίας. Μέγα λάθος κύριοι του infognomonpolitics.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο/Η ΑΠΕΛΛΗΣ είπε...
    15 Δεκεμβρίου 2010 6:09 μ.μ.
    Το μεταφέρω από προηγούμενη ανάρτηση σε αυτήν, όπου είναι κύριο θέμα.
    Έτρεξα κι εγώ προς τα εκεί. Το τι μπινελίκι ΤΟΥ ρίξαμε δεν
    ---------------------
    περιγράφεται.
    Τον είχα στο ένα μέτρο αλλά μόνο
    ---------
    τον έβριζα, δεν μου πήγαινε να τον
    -----------
    χτυπήσω, τον λυπήθηκα. Ατέλειωτες γροθιές από άλλους. Ο Χατζηδάκις αιμόφυρτος με ανοιγμένο κεφάλι και ίσως στο στόμα. Κάτω στο πεζοδρόμιο υπήρχαν σταγόνες αίματος.



    Απελλη
    Σου μεταφερω και εγω εδω αυτο που ισως δεν προσεξες στο αλλο και ΠΕΡΙΜΕΝΩ...

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Απελλη Πολεμικε Ανταποκριτη
    Απο οτι καταλαβαμε ολοι εδω κυνηγησες και εξυβρισες και ΕΣΥ τον
    βουλευτη Χατζηδακη και ησουνα "στο ενα μετρο απο αυτον"οπως τονιζεις με μεγαλη ικανοποιηση.Απελλη εισαι χειροτερος απο οτι φανταζομουνα και αυτο που εκανες ειναι ΠΟΙΝΙΚΟ
    ΑΔΙΚΗΜΑ και βρισκεσαι πανευκολα αν κινηθει η αναλογη διαδικασια.Πες μου τι θα ηθελες να κανω σαν μαρτυρα που με κατεστησες του αδικηματος σου ΠΕΡΙΜΕΝΩ

    15 Δεκεμβρίου 2010 6:29 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να παίρνουν σειρά… και οι άλλοι κλεφταράδες της Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σάββα,

    Και τρεις φορές να μου το αναρτήσεις, εγώ μένω ανυποχώρητος. Ξύλο και των γονέων! Δεν γίνεται αλλιώς δουλειά.

    Ο Χατζηδάκης δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του. Τον είχε στο πολιτικό της γραφείο η Μπακογιάννη και μετά πήγε Ευρωβουλή και Βουλή. Άρα, ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για ό,τι τραβούμε τώρα!

    ΞΥΛΟ, ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ και ας αφήσουμε εκείνα τα ΘΑ τον στείλουμε στο σπίτι του κλπ. Στην βράση κολλά το σίδερο. Πρέπει να μην τολμούν να κυκλοφορήσουν. Να φοβούνται και την νύχτα που κοιμούνται μην τυχόν και ξεσπάσει επανάσταση και τους πάρουν τα κεφάλια, διότι αυτό πρέπει να γίνει τελικά. Πήξαμε 36 ολόκληρα χρόνια μ' αυτά τα βρωμόσκυλα, ΠΗΞΑΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σαββα
    στο αφιερωνω το παρακατω απο το ιστολογιο που πασχιζεις να κρατησεις για να αντιληφθεις φιλε μου οτι πασχει ο ιδιος αυτος που αποκαλεις λαο.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    @ 15 Δεκεμβρίου 2010 5:17 μ.μ.

    Η ομογένεια δεν είναι παρά φυγόπονοι έλληνες που το μόνο που τους νοιάζει είναι το σουβλάκι ο το αρνί στη σούβλα

    15 Δεκεμβρίου 2010 6:19 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ότι σπείρεις θα θερίσεις, δεν συμφωνώ με τους φίλους που κατακρίνουν τέτοιες πράξεις για τον απλούστατο λόγο δεν έχουν άλλο τρόπο αντίδρασης οι έλληνες απέναντι σ αυτούς τους υποκριτές, κλέφτες, και παντελώς αδιάφορους για αυτόν τον τόπο και τον λαό ποιος τιμωρήθηκε για τις πράξεις του η μπήκε φιλάκι; Κανένας και ουτε πρόκειται!

    Ένα πράγμα και μόνο τους ενδιαφέρει να πλουτίσουν και να βολέψουν συγγενής και φίλους!

    «το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο» τυχαίο ; δεν νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΣΟ ΟΙ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ Η ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...
    ΞΥΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ταξιδιώτη
    τις φωτογραφίες τις είδα σε τουρκική εφημερίδα, στη Ραντικάλ.
    Δεν νομίζω να είναι κανιβαλισμός η μετάδοση της είδης και η ανάρτηση φωτογραφίας και βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. //...σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να την πληρώσουν και αυτοί που δε φταίνε( γιατί υπάρχουν και τέτοιοι)
    15 Δεκεμβρίου 2010 5:40 μ.μ.//
    -----------------
    Μπορείς να μας πεις 3 (ΤΡΙΑ) ονόματα;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. //...δεν μου πήγαινε να τον
    χτυπήσω, τον λυπήθηκα...// ΑΠΕΛΛΗΣ
    -----------------
    Η μεγαλύτερη ξεφτίλα για έναν πολιτικό/τέως υπουργό !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. //Πες μου τι θα ηθελες να κανω σαν μαρτυρα που με κατεστησες του αδικηματος σου ΠΕΡΙΜΕΝΩ
    15 Δεκεμβρίου 2010 6:29 μ.μ.//
    ------------------
    Δηλώνω ότι ήμουν και εγώ εκεί και μάλιστα του πέταξα μια πέτρα που τον πήρε στο κεφάλι και είμαι σίγουρος 100% ότι εγώ τον τραυμάτισα και τον πήραν τα ζουμιά.

    Ορίστε λοιπόν, πήγαινε στον εισαγγελέα να το καταθέσεις, να μάθουμε και ποιός είσαι ...Αρτέμη Μάτσα !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Όλοι σας δεν έχετε καταλάβει κάτι : ότι η πορεία των πραγμάτων είναι μη ανασγτρέψιμη! Η χώρα βαδίζει στην απόλυτη κατάρρευση πέρα από το τι θέλετε κι από το τι λέτε. Τώρα μιλάει η οργή. Δικαιολογημένη για μένα κι όσους δεν συμετείχαμε στο φαγοπότι και αδικαιολόγητη για όσους στηρίζανε τα πρασινομπλέ καθάρματα. Όσοι λέτε ότι δεν πρέπει να εξεγερθούμε γιατί θα έρθουν χειρότερα έχετε μεν δίκιο αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε τι βιώνει αυτός που δεν έχει να πληρώσει τις πλέον αναγκαίες υποχρεώσεις του (π.χ. ρεύμα). Όσοι λέτε να τους πάρουμε με τις πέτρες δεν έχετε άλλη αντιπρόταση γιατί το σύστημα δεν αφήνει να υπάρξει αντιπρόταση, άσε που κι εσείς δεν το επιδιώξτε όσο έπρεπε για να αξίζεται κάτι καλύτερο... Είτε κάνετε, είτε δεν κάνετε, είτε πείτε, είτε δεν πείτε, είτε δείρετε, είτε δεν δείρετε, τώρα λειτουργούν τα ένστικτα! Εδώ και δεκαετίες λειτουργούν τα ένστικτα θα μου πείτε, απλά τώρα μετατράπηκε η ηδονή της τρυφηλής κι ανεύθυνης ζωής σε οδύνη της απώλειάς της...
    Αυτά αξίζουμε. Είναι δυσάρεστο για μένα που είμαι από οικογένεια που κηνυγήθηκε από την χούντα ότι δημοκρατική λύση δεν μπορεί να υπάρξει εδώ που φτάσαμε, αφού μέχρι να γίνουν οι επόμενες εκλογές η Ελλάδα θα είναι ήδη διαλυμένη...
    Φίλιππος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πες μου τι θα ηθελες να κανω σαν μαρτυρα που με κατεστησες του αδικηματος σου ΠΕΡΙΜΕΝΩ

    15 Δεκεμβρίου 2010 6:29 μ.μ.

    15 Δεκεμβρίου 2010 7:25 μ.μ.

    ---------------------------------

    Για αρχή λέω να σε αγνοήσω πουλημένο τομάρι και εσένα και τις απειλές σου!
    Τι θα πεις ρε βλάκα ρουφιάνε, πως έγραψα: ότι τον έβρισα αλλά δεν τον χτύπησα επειδή τον λυπήθηκα;
    Ε, και λοιπόν; Και σένα σε βρίζω και σου αξίζει!
    Και πάλι λίγες έφαγε ο Χατζηδάκης.
    Δεν μου λες, ΕΣΥ, κατέβηκες στο δρόμο σήμερα και στον Αγώνα κιοτή; Ή λες εκ του ασφαλούς ρητορείες; Αλλά τι λέω, αφού είσαι Λουλού του καναπέ!!
    Και αν συνεχίσεις την πλάκα λέω να σε γράψω και στα αρχ@@@@α μου, αν δεν σε πειράζει!! Τι λες ηλίθιε-α;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ταξιδιώτη 7:23 μ.μ., μια χαρά φωτογραφία είναι !!!
    Μη και τρωθεί το ατσαλάκωτο ίματζ του;
    Όταν επί χρόνια έμπαινε εξώφυλλο για να μας πει τα παραμύθια του ήταν καλά;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μα τι λέτε ρε παιδιά δηλαδή τι πρέπει να τους κάνει ο λαός να τους χαϊδέψει;
    Είναι ακραίο αυτό που έγινε συμφωνώ.
    Τί είναι ποιό ακαραίο όμως μερικές μάπες ή το ξεπούλημα της πατρίδας μας οικονομικό και εθνικό;
    Τι είναι ποιό ακραίο μερικές μάπες ή η βίαιη ισλαμοποίηση της Ελλάδας;
    Είναι όργανα ξένων και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο προσωπικός τους πλουτισμός...
    Μπορεί να μας πει κάποιος που εργάστικε ο συγκεκριμένος κύριος;
    Εκτός αν πιάνοντε τα ένσημα στο κόμμα και σαν υπουργός!
    Μα δεν ντρεπόμαστε λίγο!!!
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τέλεια πασοκική προβοκάτσια για να στραφεί το ενδιαφέρον του κόσμου αλλού αλλά και για να πουν ότι "ο αγανακτησμένος κόσμος τα χει με τους κακούς της ΝΔ και όχι με μας τους σοσια-ληστές"...αν είμαστε τόσο ηλίθιος λαός και επιτιθέμεθα σε άτομα όπως ο Χατζηδάκης και όχι στην Πράσινη Χούντα που με γκαιμπελίστικη προπαγάνδα μας κυβερνά από το 80 ε τότε τα θέλουμε και τα παθαίνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Και στο BBC. Όχι, δεν γινόμαστε "διεθνώς ρεζίλι". Οι Ιρλανδοί, οι Γάλλοι και άλλοι κάνουν πολύ χειρότερα. Είχαν αρχίσει να μας κοροϊδεύουν και από την "τρόικα", επειδή δεν αντιδρούσαμε και ήμασταν "καλά παιδιά". Φτάνει πια. ΞΥΛΟ, ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ !! Όποιος θα βάζει υποψηφιότητα να ξέρει ότι δεν θα πάει για μάσα, αλλιώς θα μπει στην κάσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αδέλφια, η οργή, έστω και δικαιολογημένη, δν είναι καλός σύμβουλος.
    Θυμηθείτε τί ψηφίσαμε μόλις προχθες.
    ποιός ήλθε πρώτος σε σταυρούς στην Αθήνα;
    Ποιός εκλέχτηκε δήμαρχος στη Σαλονίκη;
    Κρατήστε την οργή σας και μεταφράστε την σε καταδίκη στις επόμενες εκλογές.
    Στείλτε τους στα σπίτια τους, να κάνουν επιτέλους καμιά δουλειά, οι τεμπέληδες-ψεύτες-κλέφτες-καθάρματα του κεράτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Skal όταν δεν υπάρχει κομματικός φορέας για αν διοχετευθεί εκεί η ψήφος του λαού, πώς θα μπορέσει να τους στείλει σπίτι του; Αυτή μπορεί να πάρουν το 1% και να πανηγυρίζουν την "επιβεβαίωση της πολιτικής" τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΕΦΑΓΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΠΑΓΑ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Ή ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΓΛΥΨΙΜΑΤΟΣ.ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΔΙΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΧΩΣ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΔΙΧΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΣΑΡΑΝΕ ΩΣ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ,ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΟΝΕΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ.ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ? .ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ....ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΤΣΙΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. (ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΝΔ ΟΥΤΕ ΚΚΕ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.) Υ.Γ.1 ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΟΝΟ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Θα χρειαστούν εφάνταστες ενέργειες του λαού για να αποτρέψει το μοιραίο.
    Η φωνή του ΔΝΤ και των ντόπιων κοτζαμπάσηδων είναι το MEGA : εάν δεν γίνει μια διαδήλωση - χωρίς βία - έξω από τα γραφεία του με πλήρη κάλυψη από κάμερες και φωτογραφικές μηχανές που θα κατακλείσουν το διαδίκτυο, ώστε να τους απαξιώσει τότε όσους βουλευτές και να δείρουμε... Μας παρουσιάζουν το άσπρο - μαύρο και κάνουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ακόμη και το blog σας δεν είδα να κάνει κάποια επώνυμη αναφορά για τον ρόλο του MEGA...
    Έχουμε χάσει τον αυτοσεβασμό μας - τα άλλα είναι δεύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. sapphire
    έχεις δίκιο. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα με παρακρατικούς-φασιστικούς μηχανισμούς που δρουν 'επαναστατικώ' δικαίω εδώ και 40 χρόνια, εις βάρος της Δημοκρατίας.
    Φασιστο-σοσιαληστές που λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. χτυπάνε ανθρώπους της αντιπολίτευσης και ΟΧΙ της κυβέρνησης.τυχαίο δεν νομίζω.

    παρόλο αυτά ο τζέφρυ όταν ήρθε στην Αλεξ/πολη ήτανε τόσο χεσμένος που διέταξε να ξηλώσουν τον ανιχνευτή από το αεροδρόμιο και να το πανε στο ξενοδοχείο που ήταν η ομιλία του,
    τώρα άν γινόταν καμιά αεροπειρατία
    εκείνη την ημέρα και σκοτωνόντουσαν επιβάτες στα αρχ***δια του τόσο τον ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αγαπητέ κύριε SKAL θα ήθελα πραγματικά δεν βλέπω όμως άλλη λύση ως πολίτης. Επαναλαμβάνω ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
    Για ποιές εκλογές μιλάμε που ψήφισε μόνο το 30% εκ του οποίου ένα ποσοστό ήταν αλλοδαποί;!! (πάλι καλά που αδιαφόρισαν να παν να εγγραφούν στους καταλόγους).
    Για πείτε μου πως να εκφραστεί αυτός ο λαός τη στιγμή που τα κανάλια δείχνουν μαγειρικές και ειρωνεύοντε όποιον έχει άλλη άποψη. Χθές άκουγα μια ραδιοφωνική εκπομπή με γνωστό δημοσιογράφο ο οποίος στα οργισμένα μηνύματα των ακροατών εναντίον του ΓΑΠ ήταν όλο ειρωνεία!!!
    Αυτή τη στιγμή βιώνουμε μια χούντα παχύδερμων και αναίσθητών ανθρώπων οι (βλέπε κάνω κανο και δρόμο 10χλμ),οι οποίοι είνια οι κύριοι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης και παρουσιάζονται ως σωτήρες.
    Έλεος
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @ Theo

    >τιμωρήθηκε για τις πράξεις του η μπήκε φιλάκι;<

    Και ματς-μουτς να τους κάνουμε, βρε Τεό; Σαν πολύ δεν τους πάει; :-))

    @ sapphire

    Φτου σκουληκομυρνηγκότρυπα! Πάλι κομματικάς υλακάς ακούω! Μα δε ντρέπεσαι λιγάκι, που θα μου ξεχωρίζεις τα λαμόγια ανάλογα με το χρώμα. Ο επόμενος που θα τις φάει θα είσαι εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμε 15 Δεκεμβρίου 2010 8:23
    μπορεί να μην έχουμε πει πολλά για το γκαιμπελικό μέγκα, όμως κάτι έχουμε πει και μεις.
    κοίτα τον σύνδεσμο και πες μου:
    μ.μ.://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/09/blog-post_1594.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Πολύ αργά για δάκρυα. Τα λεγε πριν αρκετό καιρό ο πιτσιρικάς του ινφογνόμωνα για... "τα σαπρόφυτα με γραβάτα που θα φάνε ξύλο και κανένας μπραβόμπατσος δεν θα ναι αρκετός για να τους προστατεύσει".
    Τα λεγα και παθιασμένα(όπως με πιάνει ώρες ώρες). Να τα..μας ήρθανεεε..πολύ αργά τώρα. Όσο πάει το νερό της οργής κοχλάζει..ούτε κουκουλοφόροι ούτε περιθωριακοί..ο απλός λαός...φοιτητές, συνταξιούχοι, μεσήλικες εργαζόμενοι, στελέχη σωμάτων ασφαλείας, στρατιωτικοί κ.α τα έχουν πάρει άγρια(άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο) και ακόμα είμαστε στην αρχή!
    Η βία δεν είναι καλός σύμβουλος, προσωπικά δεν θα μπορούσα να χτυπήσω έναν άνθρωπο (όσο οργισμένος και να μαι μαζί του) τη στιγμή που του επιτίθεται ένα ολόκληρο πλήθος. Τον λυπάμαι τον Χατζιδάκη και τον κάθε Χατζηδάκη για το πλήθος που τον έκανε σάκο του μποξ αλλά στο κάτω κάτω να σέβονταν περισσότερο και οι 300 το δημόσιο χρήμα(και όχι μόνο). Όπως είπε και ο skal... στις εκλογές αδέλφια...εκεί είμαστε μάγκες να τους στείλουμε σπίτι τους? Πολύ φοβάμαι όμως ότι το 2011 θα ναι μια δύσκολη χρονιά για τη χώρα. Έρχονται τα χειρότερα αλλά και παλί θα επιβιώσουμε. Η Ελλάδα΄είναι μικρό, ένα μικρό αλλά σούπερ ανθεκτικό βακτήριο...όσα "αντιβιοτικά" και να της ρίξεις και πάλι επιβιώνει. Κουράγιο σε όλες και όλους! Κουράγιο Ελλάδα!!! Κράτα Ελλάδα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Απαράδεκτα τα μ.μ.ε. που μέρες σαν και τη σημερινή αντί να καλύπτουν και να προβάλουν τα γεγονότα απεργούν.
    Η σαπίλα των μ.μ.ε. και η πράσινη σαπίλα που κυβερνά συνεργάζονται μια χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Για να πούμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους αυτά είναι καφριλίκια του αίσχιστου είδους που πρέπει να παταχθούν. Δεν υπάρχει ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές. Επαναστάτες του κ…υ εναντίον της αντιπολίτευσης και όχι της κυβέρνησης που θα τους απολύσει.-

    Ελευθέριος Β.

    15 Δεκεμβρίου 2010 5:43 μ.μ.

    ___________________________________

    Ελευθέριε, που ψευδωνυμικώς (;) σήμερον εορτάζεις, ψιλοκομματοσκυλίζεις, ή έτσι μου φαίνεται;

    Τι πάει να πει "καφριλίκι", ρε φίλε; Κάφρος είναι αυτός που κάθεται και του τα παίρνουν και δεν μιλά, όπως καλή ώρα εμείς. Κυριλέ συμπεριφορές θέλεις, όταν ο άλλος δεν σου έχει αφήσει σάλιο στο στόμα και υπάρχουν άνθρωποι που αυτοκτονούν από την απελπισία, ενώ αυτά τα καθάρματα και την μισθουλάρα έχουν και την συνταξάρα στα τέσσερα χρόνια και την αυτοκινητάρα με την οδηγάρα και όλα τα καλά.

    Όλοι πρέπει να τις φάνε και όχι μόνο. Έτυχε ο πρώτος να είναι από μία συμμορία. Αύριο ελπίζω να είναι από την άλλη, ώστε να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημά σου.

    @ Σάββα

    >Στείλτε τους στα σπίτια τους, να κάνουν επιτέλους καμιά δουλειά, οι τεμπέληδες-ψεύτες-κλέφτες-καθάρματα του κεράτά!<

    Θα γίνει ασφαλώς κι αυτό, αλλά κάτσε πρώτα να τις φάνε. Δεν θα πάνε στα σπίτια τους έτσι, τα σπίτια που έκτισαν από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού.

    Όποιος θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική, πρέπει να ξέρει ότι η μάσα είναι επικίνδυνη. Μας παρακορόιδεψαν. Δεν πάει άλλο πια.

    Για τον Μπουτάρη, είχα εκφράσει την απορία μου, αλλά μου είπες ότι είναι πολύπλοκη η εξήγηση της εκλογής του. Τι να πω; Πρέπει να ξυπνήσουμε κάποτε.

    Αρχίσαμε με παπούτσι στον Γιωργάκη, πήγαμε στο γιαούρτι του Αλαβάνου, προχωρήσαμε στις κατραπακιές του Χατζηδάκη κι έχει ο Θεός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Για να πούμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους αυτά είναι καφριλίκια του αίσχιστου είδους που πρέπει να παταχθούν. Δεν υπάρχει ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές. Επαναστάτες του κ…υ εναντίον της αντιπολίτευσης και όχι της κυβέρνησης που θα τους απολύσει.-

    Ελευθέριος Β.

    15 Δεκεμβρίου 2010 5:43 μ.μ.

    ___________________________________

    Ελευθέριε, που ψευδωνυμικώς (;) σήμερον εορτάζεις, κομματοσκυλίζεις κομμάτι, ή έτσι μου φαίνεται;

    Τι πάει να πει "καφριλίκι", ρε φίλε; Κάφρος είναι αυτός που κάθεται και του τα παίρνουν και δεν μιλά, όπως καλή ώρα εμείς. Κυριλέ συμπεριφορές θέλεις, όταν ο άλλος δεν σου έχει αφήσει σάλιο στο στόμα και υπάρχουν άνθρωποι που αυτοκτονούν από την απελπισία, ενώ αυτά τα καθάρματα και την μισθουλάρα έχουν και την συνταξάρα στα τέσσερα χρόνια και την αυτοκινητάρα με την οδηγάρα και όλα τα καλά.

    Όλοι πρέπει να τις φάνε και όχι μόνο. Έτυχε ο πρώτος να είναι από μία συμμορία. Αύριο ελπίζω να είναι από την άλλη, ώστε να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημά σου.

    @ Σάββα

    >Στείλτε τους στα σπίτια τους, να κάνουν επιτέλους καμιά δουλειά, οι τεμπέληδες-ψεύτες-κλέφτες-καθάρματα του κεράτά!<

    Θα γίνει ασφαλώς κι αυτό, αλλά κάτσε πρώτα να τις φάνε. Δεν θα πάνε στα σπίτια τους έτσι, τα σπίτια που έκτισαν από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού.

    Όποιος θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική, πρέπει να ξέρει ότι η μάσα είναι επικίνδυνη. Μας παρακορόιδεψαν. Δεν πάει άλλο πια.

    Για τον Μπουτάρη, είχα εκφράσει την απορία μου, αλλά μου είπες ότι είναι πολύπλοκη η εξήγηση της εκλογής του. Τι να πω; Πρέπει να ξυπνήσουμε κάποτε.

    Αρχίσαμε με παπούτσι στον Γιωργάκη, πήγαμε στο γιαούρτι του Αλαβάνου, προχωρήσαμε στις κατραπακιές του Χατζηδάκη κι έχει ο Θεός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ,ΤΟΤΕ Η ΒΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Όσοι σπέρνουν ανέμους, θερίζουν θύελλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Η γνώμη μου είναι να τους φορτώσουμε όλους στα c-130 και να πούμε τους αντιπαραγωγικούς πιλότους να τους πετάξουμε με αλεξίπτωτο στην Τουρκία.

    ΥΓ

    Τον Πάγκαλο,το Βενιζέλο και γενικά όλους τους υπέρβαρους να τους στείλουμε οδικώς,μη μας κατηγορήσουν και για όπλα μαζικής καταστροφής.

    ΥΓ 2

    Αν οι Τούρκοι συνεχίσουν να προκαλούν τότε να στείλουμε και μια φουρνιά απο Μπεζαντάκου,κοστέτσο,Ντούβλη,Πετρούλα κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ωραία...μας μένουν αλλοι 299 για κοπάνημα...ΣΥΝ οι πρώην πολιτικοι (700-1000 ατομα...)Εχουμε δουλειά με όλα ΑΥΤΆ ΤΑ ΖΑΓΆΡΙΑ!
    ΕΕΕ δεν γίνεται αλλιώς...θα του κάνει καλό ΑΥΤΟ ΤΟ λίγο αυθόρμητο στυλιάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Φίλε Τζίμη,

    Δεν είναι οι γελοίες απειλές του περί "αδικηματος", που έλαβα υπόψιν αλλά η πρόστυχη πρόθεση του να ρουφιανέψει, έστω και λεκτικά. Τέτοιοι άνθρωποι μου προκαλούν εμετό!
    Όπως και αν έχει, εγώ κατάλαβα ποιος είναι, μπορεί και εσύ!
    Χρησιμοποιεί τώρα το δήθεν αδίκημα μου για τον Χατζηδάκη (χέστηκε για αυτόν) για να με κατηγορήσει, αλλά στην πραγματικότητα για άλλους λόγους. Απλά περίμενε την ευκαιρία για κάτι που το θεώρησε στραβοπάτημα μου, ανταποδίδοντας με κακία τις εκφρασμένες από καιρό τώρα αρνητικές ιδέες και απόψεις μου για τη χώρα της καταγωγής του!

    Με την πετυχημένη φιγούρα του Αρτέμη Μάτσα του έδωσες το τέλειο προφίλ που του ταιριάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καταδικαζουμε κλεφτες και απατεωνες απο οπου και αν προερχονται

    για τα σημερινα επεισοδια θα γινει εξεταστικη επιτροπη στη βουλη και οι ενοχοι θα δοθουν στην κριση του κοσμου .
    εχουμε εμπιστοσυνη στην Ελληνικη δικαιοσυνη αν και ολες οι μεχρι τωρα ενδειξεις

    δειχνου οτι προκειται

    για ξεκαθαρισμα λογαριασμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Οταν η βία παρεισφρύει μέσα σε μια διαδήλωση που γίνεται εν δικαίω, τότε αρχίζει ο κίνδυνος να λοξοδρομήσουν τα πράγματα και να φύγουν από τον πραγματικό τους προορισμό. Κάπως έτσι έγινε και τον Μάιο με την περίπτωση της Μαρφίν. Η οργή του κόσμου βέβαια είναι δικαιολογημένη, αλλά αυτό δεν αρκεί.
    Εκδηλώσεις βίας απέναντι στους πολιτικούς, έχουν υπάρξει και άλλες φορές μέσα στην Ιστορία. ΄Δεν είδα όμως να διδάχτηκαν τίποτα οι πολιτικοί απ΄αυτά.
    Αυτοί φοβούνται ένα πράγμα πιό πολύ απ΄όλα, το σχόλασμα. Γιατί τότε μόνο έχουν πολλά να χάσουν. Οταν πέσουν θύματα βίας, μπορεί και να ηρωποιηθούν, οπότε πάλι λοξοδρομούμε. (δεν το λέω αυτό για τον συγκεκριμένο, γενικά μιλάω)
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αναρωτιέμαι τι θά πάθουν στό μέλλον αυτοί πού είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι γιά την δραματική κατάσταση της χώρας (καί ζούνε ακόμη).
    Αυτοί που πρόδωσαν την χώρα, την κατέστεψαν οικονομικά, την αφελλένησαν, την υποδούλωσαν και την υποθήκευσαν.
    Αν ζήσουμε μιά νέα Μικρασιατική καταστροφή (υπάρχει κίνδυνος) μπορεί και να δούμε δίκες, καταδίκες και εκτελέσεις των υπευθύνων, όσων τουλάχιστον δεν θα προλάβουν να διαφύγουν.
    Νόμοι υπάρχουν και τα εγκλήματα δέν πρέπει να μένουν ατιμώρητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Φωτιά και τσεκούρι στους προδότες, κλέφτες της χώρας μας (και στους υποτακτικούς [τους])

    Λύκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. //...να τους πετάξουμε με αλεξίπτωτο στην Τουρκία.//
    -------------------
    Γιατί με αλεξίπτωτο;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. proteinw na te8oun ta xeria aytwn pou xtypisane ton xatzidaki se dimosio proskinima!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ 3000 ε ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ,ΤΟΝ ΜΜΕ ,ΤΗΣ ΜΚΟ ,ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ , ΕΡΤ 1 2 3 4 =ΕΡΤ Ι ΝΑ ΞΕΧΡΕΟΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΑ ΧΡΕΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΙΚΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΛΕΝΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΔΟΥΝ ΕΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΣΟΔΑ -ΕΞΟΔΑ .ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Eπικεντρώνουμε όλοι τίς ευθύνες στούς επώνυμους. Γιά κάποιον πού υποστήριξε τήν Ολυμπιακή, δέν ξέρει πόσα τρωκτικά εκεί μέσα λήστεψαν από τίς προμήθειες καί τίς αργομισθίες τά λεφτά του ελληνικού λαού; Τά τρωκτικά του ΟΤΕ, της ΔΕΗ, του ΟΣΕ, της ΕΡΤ, οι διεφθαρμένοι στίς εφορίες, τά νοσοκομεία, τό ΙΚΑ; Ο Χατζηδάκης φταίει;

    Εχουμε ένα σύστημα πού φέρει τό μανδύα του δημοκράτη καί του συνδικαλιστή καί κατακλέβει τό Δημόσιο. Ο Χατζηδάκης φταίει; Γιατί ο ανώνυμος ΕΛληνας βγάζει τήν ουρά του απέξω. Ο καθηγητής πού πηγαίνει στίς 10 η ώρα σπίτι του ή μάλλον στό Κωλονάκι είναι σωστός; Ο υπάλληλος του Δήμου Αμαρουσίου πού δέν πατάει ποτέ τό πόδι του στήν υπηρεσία του; Πάλι ο Χατζηδάκης φταίει;

    Τήν βία πάντα τήν καταδικάζω, έστω και αν δέν χωνεύω τό συγκεκριμένο πρόσωπο, (άλλωστε δέν χωνεύω καί κανένα πολιτικό), αλλά έχουμε μάθει νά μην καταδικάζουμε τήν βία όταν προέρχεται εξ αριστερών. Τήν καταδικάζουμε μόνο όταν τά θύματα είνα της Αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Τον ελληνικό λαό για τις επιλογές του, για τα αυθαίρετα, για την ασυδοσία, για την τεμπελιά, για το βόλεμα, για την ήσσονα προσπάθεια, για την κομπίνα, την κουτοπονηριά, για τις απεργίες, για τους κουκουλοφόρους, για το μαύρο χρήμα, για τη γενικευμένη παρανομία, για την αγένεια κλπ, ποιός θα τον ελέγξει; Απο που πέρνει το δικαίωμα ο φαύλος αυτός κόσμος να δικάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Επεισόδια και καταστροφές στα μουγκά

    Αυτή τη στιγμή γίνονται φοβερά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας... Και σχεδόν κανείς δεν μαθαίνει τίποτα. Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι απεργούν, καθώς οι αριστεριστές της ΕΣΗΕΑ δεν πήραν το μήνυμα των συμβάντων την περασμένη άνοιξη στο υποκατάστημα της Marfin, στην οδό Σταδίου....
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
    ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    elkosmos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. """"""""""//Πες μου τι θα ηθελες να κανω σαν μαρτυρα που με κατεστησες του αδικηματος σου ΠΕΡΙΜΕΝΩ
    15 Δεκεμβρίου 2010 6:29 μ.μ.//
    ------------------
    Δηλώνω ότι ήμουν και εγώ εκεί και μάλιστα του πέταξα μια πέτρα που τον πήρε στο κεφάλι και είμαι σίγουρος 100% ότι εγώ τον τραυμάτισα και τον πήραν τα ζουμιά.

    Ορίστε λοιπόν, πήγαινε στον εισαγγελέα να το καταθέσεις, να μάθουμε και ποιός είσαι ...Αρτέμη Μάτσα !!!

    τζιμης""""""""


    τζιμη απλα respect!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. κι εγώ είμαι κατα του ξύλου και της βιαιότητας.
    ποιός βγήκε απ ολους αυτους όμως να δωσει από τα λεφτα που παιρνει για τα φαρμακα που κοβονται για τους γιατρους που δεν εχουμε πλεον, να καταγγειλει να διωχθουν οι ξεφτυλισμενοι δικαστες οι φαυλοι ολης της ελληνικής κοινωνίας. εδω στην πραξη πεθαινει ο ελληνας καθε μερα και μ ενδιαφερει εμενα αν ο καθε χατζηδακης εγαφε ξυλο; ρε αντε χαθειτε τομαρια, εγω δεν εχω να φαω πλεον και το ενοικιο μου και θα ενδιαφερθω για 'δημοκρατίες" και κωλοκρατίες; φερτε τα λεφτα στο λαο ρε, το αιμα του λαου που πινετε καθε μερα, την ελλαδα που πουλησατε. στον αγυριστο εσεις το πολιτευμα σας-οπως κι αν το λετε και τα εργα σας. και αυτο αφορα ολο το διεφθαρμενο πολιτικο συστημα που εχει ονομα διευθυνση και τηλεφωνο.
    και επιτελους το αιμα του καθε βουλευτή και υπουργου ειναι καλυτερο απ το δικο μου.
    αντε στο διαολο απο δω ρε τομαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Μονο ηλιθιοι καινε και καταστρεφουν το σπιτι τους!

    Και μονο που καταφερε ο ανθρωπος να ξεβρομισει και να ορθοποδησει την Ολυμπιακη, παρα την καταστροφικη αντισταση της αριστεροπροοδευτικης, συνδικαλιστικης σαπιλας δεκαετιων, του αξιζει ευγνωμοσυνη!

    "[...] Προτιμώ να σταματήσω εδώ επισημαίνοντας ότι θα λειτουργήσετε πολιτικά μόνο αν έχετε χειραφετημένη και επιστημονικά θεμελιωμένη θέση και άποψη για τα πιο πάνω. Όταν έχετε πρόταση για την εθνική ανεξαρτησία (δηλαδή για την συλλογική ελευθερία του ελληνικού λαού), όταν έχετε άποψη για το περιεχόμενο της κοινωνικής δικαιοσύνης που εσείς θέλετε να έχουμε, όταν έχετε πολιτικό πρόγραμμα πολιτικής δράσης που θα διοχετεύσετε με πολιτικό τρόπο που αποκλείει την βία και όταν κατανοήσετε πως ένα συλλογικό ανθρώπινο οικοδόμημα δεν το κατεδαφίζεις ή το εκθεμελιώνεις, αλλά διαρκώς το κτίζεις ανθρωπολογικά, οικονομικά, πολιτισμικά, γλωσσικά και από κάθε άλλη άποψη. Ακόμη η συμμαχία σας με λάθρα εισηγμένα εγκληματικά στοιχεία για να λεηλατήσετε βιοπαλαιστές και οικογενειακές επιχειρήσεις, από τις οποίες εξαρτώνται χιλιάδες εργαζόμενοι, δεν βοηθά σε οτιδήποτε ούτε προωθεί την συμβίωσή μας με γειτονικά έθνη, υπό συνθήκες αλληλοσεβασμού της εκατέρωθεν πολιτισμικής ετερότητας.
    Οι παιδαριώδεις ενθουσιασμοί σας συγκροτούν έναν παραλογισμό, ο οποίος εκτός του ότι μας οπισθοδρομεί στην βαρβαρότητα, υπονομεύει και το δικό σας μέλλον. Κάποια στιγμή θα μεγαλώσετε και θα το καταλάβετε, αλλά θα είναι αργά. Υπάρχει περίπτωση, βεβαίως, να μην το καταλάβετε ποτέ και να σας καταπιεί, όπως πολλούς άλλους, μια μαύρη τρύπα. Είναι η μαύρη τρύπα που δημιουργείται όταν κατεδαφιστεί η πολιτεία μιας κοινωνίας. Διαβάστε Θουκυδίδη (για το τι έπαθαν οι Κερκυραίοι όταν καταλύθηκε η Πολιτεία τους) και Αριστοτέλη (για το τι είναι Πολιτεία), αντί να φωνασκείτε στους δρόμους ασυνάρτητα, βάζοντας φωτιές.
    Σας χαιρετώ, με την ελπίδα ότι θα σκεφτείτε τα πιο πάνω. Σκεφτείτε ιδίως την πιο φοβερή κατηγορία που διατυπώνω. Ότι η πολιτική σκέψη σας είναι γερασμένη, τουλάχιστον 10.000 χρονών, διότι καταργεί την πολιτική και μας οπισθοδρομεί στην εποχή της βαρβαρότητας. Συμφωνώ, τέλος, ότι κάτι τρίζει κάτω από τα πόδια μας. Τρίζει το έδαφος κάτω από τα δικά σας πόδια, δηλαδή το έδαφος του μέλλοντός σας. Γιατί αυτό το έδαφος τα θεμέλια του οποίου θέλετε να καταστρέψετε είναι κυρίως δικό σας. Καταστρέφοντας τα θεμέλιά του δεν θα μπορείτε να κτίσετε το μέλλον του. Θα αποτελείτε ένα έρμαιο, όπως δυστυχώς είσαστε και σήμερα, χωρίς όπως φαίνεται να το αντιλαμβάνεστε. [...]"
    (Παναγιώτης Ήφαιστος, 20.12.2008)

    - Π. Ηφαιστος,"20.12.2008. Απάντηση στον ακταρμά σκέψεων και απόψεων της "elenis", "Βαρβαρότητες του Δεκεμβρίου 2008 και το νεοελληνικό κράτος και "η εξέγερση των παραχαϊδεμένων παιδιών ενάντια στους ευνουχισμένους γονείς" (Κονδύλης)", http://www.ifestos.edu.gr/90BarbarianDec08Gr.htm
    20.12.2008. Απάντηση στον ακταρμά σκέψεων και απόψεων της "elenis"
    - Π. Ηφαιστος, 12.12.2010 Ν.Μελέτης, Έθνος. Με την πλάτη στον τοίχο ...ανοίγει θέμα Αιγαίου + σχόλιο
    http://www.ifestos.edu.gr/
    - Ν. Λυγερός, Αναρχισμός και Θράκη
    http://www.lygeros.org/lygeros/6555-gr.html

    Ειμαστε αξιοι των επιλογων μας!

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Τον χοντρό που οραματίζεται ανέμους πότε θα τον περιποιηθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Εντάξει αφού είστε βάρβαροι και θέλετε να βαράτε πολιτικούς...βαράτε τους. Μόνο μια χάρη: αν πετύχετε στο δρομο (λέω αν) κανέναν Πάγκαλο, Τσοχατζόπουλο, Μπακογιάννη, Λαλιώτη, Πρωτόπαπα, μην τους βαράτε πολύ και μας τελειώσουν. Ετσι θα κρατήσουν και για τους υπόλοιπους. Θέλουμε κι εμεις να εκτονωθούμε. Βέβαια εσκεμένα δεν αναφέρω τον Παπακωσταντίνου ή τη Διαμαντοπούλου γιατί αυτοί μάλλον αποφεύγουν τα επικίνδυνα σπορ, όπως αυτό της κυκλοφορίας στους δρόμους χωρίς την υποστήριξη τεθωρακισμένης ταξιαρχίας με κάλυψη απο αέρος και το ναυτικό σε ετοιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Καλά πως πανηγυρίζετε έτσι επειδή έφαγε μερικές ξόφαλτσες ο Χατζηδάκης. Δηλαδή αμα ήταν ο Παγκαλος τι θα κανατε, θα βγαίνατε έξω κορναροντας με το αυτοκίνητο ανεμίζοντας σημαίες σαν να πήραμε το EURO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Πολύ διασκεδάζω με τους ψηφοφόρους της ΝΔ που ήθελαν να τις φάει κάποιος του ΠΑΣΟΚ. Οταν ο Καραμανλής έκαψε όλη την Ελλάδα, εσείς τρέξατε να τον ψηφίσετε για να αποτελειώσει το έργο του. Ορίστε λοιπόν το αποτελείωσε...

    Το ανδρείκελο που ειχαν βάλει τα αφεντικα της ΝΔ για να τρώνε όλοι μαζί από κάτω δε το βλέπατε; Πριν γίνει ο Καραμανλής αρχηγός της ΝΔ, ποιός τον ήξερε; τώρα που έφυγε ως αποτυχημένος, ποιος τον ξέρει;
    Ακόμα και αυτοί που τον στηρίζανε τον φτύνουν τώρα.
    Ο Χατζηδάκης είναι κάτι διαφορετικό;
    Απλά τις έφαγε γιατι ήταν υπερόπτης και γιατι έτυχε να περνάει από κει. Και όσο και να μη θέλετε να το παραδεχτείτε , αν το ΠΑΣΟΚ φταίει 1 φορά η ΝΔ φταίει 2.
    Γιατι ήρθαν ως σωτήρες και στα 7 χρονια το μονο που εκαναν ήταν να τρώνε με μεγαλύτερο ρυθμό.
    Και νααααααα οι συμβασιούχοι στο Δημόσιο, νααααα και οι Στέιτζ. Για να μειώσουμε την ανεργία και να φαίνεται οτι κάνουμε κάτι, προσλάβανε και την κουτσή Μαρία (με αντικειμενικά κομματικά κριτήρια όμως) και νααααααααα το δημόσιο χρήμα να το μοιράζουμε αριστερά δεξιά για να μας εκλέγουνε, ωστε να κυβερναμε και να τρώμε. Έλα όμως που τελειωσε...

    Και τώρα έρχεται το ΠΑΣΟΚ και ξανακαίει 2η φορά την Ελλάδα πάλι με τις ευλογίες μας, αφου πλεον και στη ΝΔ αποδείχτηκαν ΑΧΡΙΣΤΟΙ, και καθόμαστε να ασχολουμαστε με το ποιος τις έφαγε. ΑΔΙΑΦΟΡΟ.

    απλα είμαστε για φτύσιμο όλοι μαζί.
    γιατί ότι μας συμβαίνει δεν είναι θέμα διεφθαρμενου πολιτικού.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

    ΕΜΕΙΣ ΣΑ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    teo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. H απόλυτη αδυναμία της ΒΙΑΣ είναι ότι αποτελεί έναν κατηφορικό δρόμο, ο οποίος γεννά ακριβώς αυτό που θέλει να καταστρέψει. Αντί για να μικρύνει το Κακο, το πολλαπλασιάζει. Μέσω της ΒΙΑΣ μπορείς να δολοφονήσεις τον ψεύτη, αλλά δεν μπορείς να δολοφονήσεις το ψέμα, ούτε να εγκαθιδρύσεις την άλήθεια.
    Η ΒΙΑ οδηγεί σε νέο κύκλο ΒΙΑΣ προσθέτοντας ακόμα πιο βαθύ σκοτάδι σε μία νύχτα που είναι ήδη κενή από αστέρια...
    Το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να τα κάταφέρει..
    Η ΒΙΑ δεν μπορεί να σταματήσει την ΒΙΑ. Μόνο η αγάπη μπορεί να τα κάταφέρει..

    -- Dr. Martin Luther King Jr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. "Όταν ο Λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας, διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα".
    Προς το παρόν ο Λαός επιλέγει τις... σφαλιάρες ή μάλλον επιλέγει να αρχίσει να ΔΙΝΕΙ σφαλιάρες και όχι μόνο να δέχεται.

    Σαφώς ο Χατζηδάκης ΔΕΝ είναι εκείνος που πριν από 1.5 μήνα διαβεβαίωνε πως δεν θα πειραχθούν άλλοι οι μισθοί και τώρα σαρώνει μισθούς στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα (το δήθεν ενιαίο μισθολόγιο των Δ.Υ. προβλέπει κατάργηση όλων σχεδόν των επιδομάτων άρα περικοπές ως και 40%).

    ΠΟΙΟΣ όμως αμφιβάλλει ότι ο Χατζηδάκης θα μπορούσε ΚΑΛΛΙΣΤΑ να είναι υπουργός της Κατοχικής κυβέρνησης του ΓΑΠ;

    Νεοφιλελεύθερος γαρ, το άθλιο ξεπούλημα της Ολυμπιακής στο οποίο πρωταγωνίστησε, δείχνει πως ΧΩΡΑΕΙ και παρα-χωράει στη σημερινή κατοχική κυβέρνηση, όπως χωρούσαν και χωράνε στο ΠΑ"Σ"ΟΚ οι "πρυτάνεις του νεοφιλελευθερισμού" εν Ελλάδι Μάνος & Αδριανόπουλος (άλλο αν σάλπαραν -προσωρινά- για το μητσοτακέικο νεοφιλελεύθερο εξαπτέρυγο της κυρίας Κούβελου).

    "Ταλιμπάν" των αγορών είναι και οι 3 αυτοί πρώην γαλάζιοι, εντολοδόχος των τραπεζιτών είναι και ο ΓΑΠ, άρα ΚΑΜΜΙΑ ουσιαστική διαφορά: είναι άπαντες ΕΧΘΡΟΙ του Έθνους μας, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του Λαού μας.

    Πρέπει επιτέλους να το καταλάβουμε:
    ο νεοφιλελευθερισμός του Μίλτον Φρήντμαν που ευαγγελίζεται ο Χατζηδάκης κι εφαρμόζει απαρέγκλιτα ο ΓΑΠ όπως έκανε ο Πινοσέτ στη Χιλή & ο Σουχάρτο στην Ινδονησία
    ΣΤΑΖΕΙ ΑΙΜΑ!
    Αυτή η ολοκληρωτική οικονομική θεωρία και ιδεολογία καταστρέφει χώρες, κονιορτοποιεί λαούς και κοινωνίες, το έχει δείξει η Ιστορία, ας φροντίσουμε να μην επαναληφθεί και στην Πατρίδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. "Όταν ο Λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας, διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα".
    Προς το παρόν ο Λαός επιλέγει τις... σφαλιάρες ή μάλλον επιλέγει να αρχίσει να ΔΙΝΕΙ σφαλιάρες και όχι μόνο να δέχεται.

    Σαφώς ο Χατζηδάκης ΔΕΝ είναι εκείνος που πριν από 1.5 μήνα διαβεβαίωνε πως δεν θα πειραχθούν άλλοι οι μισθοί και τώρα σαρώνει μισθούς στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα (το δήθεν ενιαίο μισθολόγιο των Δ.Υ. προβλέπει κατάργηση όλων σχεδόν των επιδομάτων άρα περικοπές ως και 40%).

    ΠΟΙΟΣ όμως αμφιβάλλει ότι ο Χατζηδάκης θα μπορούσε ΚΑΛΛΙΣΤΑ να είναι υπουργός της Κατοχικής κυβέρνησης του ΓΑΠ;

    Νεοφιλελεύθερος γαρ, το άθλιο ξεπούλημα της Ολυμπιακής στο οποίο πρωταγωνίστησε, δείχνει πως ΧΩΡΑΕΙ και παρα-χωράει στη σημερινή κατοχική κυβέρνηση, όπως χωρούσαν και χωράνε στο ΠΑ"Σ"ΟΚ οι "πρυτάνεις του νεοφιλελευθερισμού" εν Ελλάδι Μάνος & Αδριανόπουλος (άλλο αν σάλπαραν -προσωρινά- για το μητσοτακέικο νεοφιλελεύθερο εξαπτέρυγο της κυρίας Κούβελου).

    "Ταλιμπάν" των αγορών είναι και οι 3 αυτοί πρώην γαλάζιοι, εντολοδόχος των τραπεζιτών είναι και ο ΓΑΠ, άρα ΚΑΜΜΙΑ ουσιαστική διαφορά: είναι άπαντες ΕΧΘΡΟΙ του Έθνους μας, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του Λαού μας.

    Πρέπει επιτέλους να το καταλάβουμε:
    ο νεοφιλελευθερισμός του Μίλτον Φρήντμαν που ευαγγελίζεται ο Χατζηδάκης κι εφαρμόζει απαρέγκλιτα ο ΓΑΠ όπως έκανε ο Πινοσέτ στη Χιλή & ο Σουχάρτο στην Ινδονησία
    ΣΤΑΖΕΙ ΑΙΜΑ!
    Αυτή η ολοκληρωτική οικονομική θεωρία και ιδεολογία καταστρέφει χώρες, κονιορτοποιεί λαούς και κοινωνίες, το έχει δείξει η Ιστορία, ας φροντίσουμε να μην επαναληφθεί και στην Πατρίδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ο ...άνθρωπος (Χατζιδάκης) πήγε να κάνει μιά ...αβλαβή διέλευση και αμέσως να του κάνετε ...εισπήδηση ρε;;;!!!
    Ντροπή σας !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΖΩΑ,Ε! ΖΩΑ,ΒΟΔΙΑ,Ε! ΒΟΔΙΑ !!!! με το ξύλο δεν γινεται κάτι.Ισως ο Χατζηδάκις να μην είναι ο χειρότερος αλλά είναι μέρος του συστήματος και να μην ξεχνάμε οτι πιτσιρικάς έγινε ευρωβολευτής και κτλ κτλ .Τι ψηφίσατε στις τελευταίες εκλογές ;;; Τι θα ψηφίσετε στις επόμενες ;;;Για κυτταχτείτε στον καθρέπτη.... θα τολμήσετε ;;; Θα δείξει.Ελπίζω ο Β.Λεβέντης να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αγαπητε Σαββα
    Υπηρξες αξιωματικος του Ελληνικου
    Στρατου ιδιοτητα που ποτε δεν μπορει να ξεχαστει.Στην Σχολη των Ευελπιδων σας μαθανε την ευγενεια
    την μαχητικοτητα την αυτοθυσια και την λεβεντια και οτι αλλο ειναι η μαχη και αλλο το λυντσαρισμα ενος
    αιχμαλωτου.Πραγματι χθες βγηκε στο δρομο ενας πολυ ταλαιπωρημενος κοσμος να διεκδικηση τα τσαλαπατημενα δικαιωματα του.Απο την στιγμη ομως που ενα μερος του κοσμου αυτου μετατραπηκε σε αγελη ανωνυμη και ορμηξε να λυντσαρει εναν-ΕΝΑΝ- ανθρωπο ,τον "χειροτερο"
    ισως και αυτο δεν εχει καμμια σχεση
    αυτο επρεπε τουλαχιστον στο ιστολογιο σου να παταχθει εξ αρχης.
    Το πρωτο-πρωτο σχολιο σου αντι για αυτο ητανε κατι για τον πρωην Υφ/γο Παπακωνσταντινου κατι για Μητσοτακη και πολυ δικο σου παραπονο.Ναι μπορει να εχεις δικαιο
    αλλα οχι εκεινη την στιγμη,την στιγμη που το ιστολογιο σου αρχιζει να γεμιζει με γεματες ικανοποιηση περιγραφες σχολιαστων σου περι συμμετοχης τους,οποιασδηποτε,στο κυνηγι απο το αγριο πληθος ενος-ΕΝΟΣ- ανθρωπου
    του οποιουδηποτε που κινδυνευσε η ζωη του.Σαββα ειμαι πολυ ενοχλημενος απο εσενα γιατι εχασες αρχικα την ψυχραιμια σου και ξεχασες τον ρολο σου που ητανε να κατευνασεις το μαινομενο και ανωνυμο πληθος μεσα στο δικο σου ιστολογιο,ναι και εδω μεσα.Μετα συνηλθες και διορθωσες.Τα αντανακλαστικα σου στην πρωτη σου αντιδραση δεν ητανε αυτα που περιμενα μια και σε γνωριζω αρκετα πιστευω και οι κυκλοι της ζωης μας
    εχουνε πλησιασει δυο φορες-Τραπεζουντα και Μακεδονια.Στα δυσκολα πρεπει να βγαζουμε το αντανακλαστικο του Ελληνα,την ευγενεια που πρεπει να εχωμε μεσα μας και την υπερβαση,διαφορετικα δεν διαφερωμε και εμεις σε τιποτα απο εναν οχλο που με διαφορα αιτια
    ιδιως προσωπικα μετατρεπεται σε δολοφονο οπου νομισει οτι μπορει να εκτονωθει ανωνυμα και χωρις προσωπικο κοστος.Φιλικα Sterg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Αγαπητε Σαββα
    Υπηρξες αξιωματικος του Ελληνικου
    Στρατου ιδιοτητα που ποτε δεν μπορει να ξεχαστει.Στην Σχολη των Ευελπιδων σας μαθανε την ευγενεια
    την μαχητικοτητα την αυτοθυσια και την λεβεντια και οτι αλλο ειναι η μαχη και αλλο το λυντσαρισμα ενος
    αιχμαλωτου.Πραγματι χθες βγηκε στο δρομο ενας πολυ ταλαιπωρημενος κοσμος να διεκδικηση τα τσαλαπατημενα δικαιωματα του.Απο την στιγμη ομως που ενα μερος του κοσμου αυτου μετατραπηκε σε αγελη ανωνυμη και ορμηξε να λυντσαρει εναν-ΕΝΑΝ- ανθρωπο ,τον "χειροτερο"
    ισως και αυτο δεν εχει καμμια σχεση
    αυτο επρεπε τουλαχιστον στο ιστολογιο σου να παταχθει εξ αρχης.
    Το πρωτο-πρωτο σχολιο σου αντι για αυτο ητανε κατι για τον πρωην Υφ/γο Παπακωνσταντινου κατι για Μητσοτακη και πολυ δικο σου παραπονο.Ναι μπορει να εχεις δικαιο
    αλλα οχι εκεινη την στιγμη,την στιγμη που το ιστολογιο σου αρχιζει να γεμιζει με γεματες ικανοποιηση περιγραφες σχολιαστων σου περι συμμετοχης τους,οποιασδηποτε,στο κυνηγι απο το αγριο πληθος ενος-ΕΝΟΣ- ανθρωπου
    του οποιουδηποτε που κινδυνευσε η ζωη του.Σαββα ειμαι πολυ ενοχλημενος απο εσενα γιατι εχασες αρχικα την ψυχραιμια σου και ξεχασες τον ρολο σου που ητανε να κατευνασεις το μαινομενο και ανωνυμο πληθος μεσα στο δικο σου ιστολογιο,ναι και εδω μεσα.Μετα συνηλθες και διορθωσες.Τα αντανακλαστικα σου στην πρωτη σου αντιδραση δεν ητανε αυτα που περιμενα μια και σε γνωριζω αρκετα πιστευω και οι κυκλοι της ζωης μας
    εχουνε πλησιασει δυο φορες-Τραπεζουντα και Μακεδονια.Στα δυσκολα πρεπει να βγαζουμε το αντανακλαστικο του Ελληνα,την ευγενεια που πρεπει να εχωμε μεσα μας και την υπερβαση,διαφορετικα δεν διαφερωμε και εμεις σε τιποτα απο εναν οχλο που με διαφορα αιτια
    ιδιως προσωπικα μετατρεπεται σε δολοφονο οπου νομισει οτι μπορει να εκτονωθει ανωνυμα και χωρις προσωπικο κοστος.Φιλικα Sterg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Stavros Kalenteridis
    16 Δεκεμβρίου 2010 3:15 π.μ.

    Ελπιζω να σε διαβαζωμε πιο συχνα απο εδω και περα.Τα ειπες ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. sterg ...
    Στο πρώτο σχόλιό μου λέω:
    Παρότι είμαι παθών από τις μαφιόζικες-εγκληματικές ενέργειες εκείνες της ομάδας, θεωρώ ότι τα προβλήματα δεν λύνονται με τη βία.
    Άλλωστε, η οργή δεν είναι καλός σύμβουλος αδέλφια.
    Στείλτε τους στα σπίτια τους στις επόμενες εκλογές, να ανακαλύψουν τη χαρά της εργασίας επιτέλους, αντί να μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί.
    Εμείς έχουμε τις μεγαλύτερες ευθύνες και πρέπει να βρούμε το θάρρος να κάνουμε αυτοκριτική."
    Αυτά λέω.
    Πού είδες εσύ κάτι διαφορετικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ελα sterg σε πήραμε χαμπάρι εδω και καιρό.... ειμαι λέει απογοητευμένος.Να.... και αν είσαι απογοητευμένος, είσαι μόνος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. 1ον:
    Επαναλαμβάνω για τους πρόθυμους καταδότες του ιστολογίου, ότι εγώ καμμία βία δεν άσκησα εναντίον του Χατζηδάκη! Όσο για τις βρισιές που του έριξα, ας μου πεί κάποιος τι θα έκανε, αν ο Χατζηδάκης ή ο οποιοσδήποτε Χατζηδάκης πέρναγε από μπροστά του θα τον κέρναγε λουκούμια ή θα του έσφιγγε το χέρι;
    2ον:
    Η κομματική ψευδολογία που αναπτύχθηκε από κάποιους εδώ μέσα, πως δήθεν τον έδειραν Πασόκοι για να πλήξουν την αντιπολιτευτική δράση της Ν.Δ ή κάποιοι συνδικαλιστές, όπως έγραφαν χθες πολλά υποκινούμενα μπλογκς, σήμερα έχει πλέον καταρριφθεί αφού όλοι μιλούν για αυτό που πράγματι συνέβη, καθώς μπορώ να βεβαιώσω ως αυτόπτης, ότι δηλαδή ήταν απλός λαός, χωρίς κουκούλες, χωρίς κομματική καθοδήγηση ή οτιδήποτε άλλο. Προσοχή λοιπόν φίλοι μου στα εξαπτέρυγα του ψεύδους!
    Εκτός και αν κάποιοι φαιδροί όπως ο Sarrhire, πιστεύουν ότι ο Χατζηδάκης είχε κλείσει ραντεβού με Συνδικαλιστές και Πασόκους στη συμβολή Πανεπιστημίου και Β. Σοφίας για να τον...δείρουν !!!!)))
    Όλα έγιναν τυχαία, ξαφνικά και αυθόρμητα, στόμα με στόμα, και ΑΥΤΟ είναι που πρέπει να τους τρομάζει πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Σχετικά με το γεγονός του προπηλακισμού-ξυλοδαρμού του βουλευτή Κ. Χατζηδάκη.

    Όλοι οι πολιτικοί της απάτης, της ρεμούλας, της ψηφοθηρίας που αναίσχυντα μετατρέπεται στο "μαζί τα φάγαμε", της χρόνιας εξαπάτησης, των σκανδάλων, του φαγοποτιού στο χρηματιστήριο, της αδιαφάνειας, των ψευδεπίγραφων μεταρρυθμίσεων-αποδιοργανώσεων, της απροκάλυπτης περιφρόνησης των πολιτών, της υποτίμησης της απλής λογικής, της σύμπλευσης με τη στυγνή εκμετάλλευση των εργαζομένων, του νομοθετημένου πειθαναγκασμού των τίμιων πολιτών, της ξενόδουλης προθυμίας, όλοι θα πρέπει να περπατούν και να κοιτούν πίσω τους. Για τους καθαρούς που δεν ξεπουλάνε την πατρίδα τους ένας μόνο δρόμος μένει της παραίτησης και της επίσπευσης των διαδικασιών ουσιαστικής κάθαρσης. Τέτοια γεγονότα δεν λύνουν το πρόβλημα, όμως περιγράφουν την αγανάκτηση των απλών πολιτών- πολύ σωστά επισημαίνεται, όχι κουκουλοφόρων- που δεν έχουν να κάνουν με το οργανωμένο παρακράτος, της βίας και της τρομοκρατίας. Θεωρώ πως έστω και βιαίως εκπέμφθηκε ένα σημαντικό μήνυμα και πως οι κρατούντες αντελήφθησαν ότι δεν μπορούν απόλυτα να ελέγξουν τα "αναρχικά" στοιχεία προς προκαθορισμένη βία. Μακάρι να αρθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. @Σαββα
    Αναφερθηκα δυο φορες τι ακριβως θεωρω οτι δεν εκανες

    1η φορα." Απο την στιγμη ομως που ενα μερος του κοσμου αυτου μετατραπηκε σε αγελη ανωνυμη και ορμηξε να λυντσαρει εναν-ΕΝΑΝ- ανθρωπο ,τον "χειροτερο"
    ισως και αυτο δεν εχει καμμια σχεση
    αυτο επρεπε τουλαχιστον στο ιστολογιο σου να παταχθει εξ αρχης".

    2η φορα."γιατι εχασες αρχικα την ψυχραιμια σου και ξεχασες τον ρολο σου που ητανε να κατευνασεις το μαινομενο και ανωνυμο πληθος μεσα στο δικο σου ιστολογιο,ναι και εδω μεσα"

    Αυτα τα δυο αναπαντητα ερωτηματα και στο κατω κατω θα το εκανες για να επαναφερεις το ιστολογιο στον προορισμο του μακρυα απο συμπλευσεις ,οπως θα μπορουσε να εκληφθει, με καποιους ανεγκεφαλους διοτι και οταν δεν παιρνει καποιος θεση σε εκτραχηλισμους που συμβαινουν στον χωρο του μπορει να εκληφθει αυτο ανετα για συμπραξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Είμαι "μπαχαλάκιας" και μου αρέσει!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ...απογοητευμένος.Να.... και αν είσαι απογοητευμένος, είσαι μόνος σου.

    16 Δεκεμβρίου 2010 10:40 π.μ.

    Για λογαριασμο σου ειμαι απογοητευμενος Ανωνυμε και επρεπε να το εχεις καταλαβει και γνωριζω οτι και αλλοι εδω μεσα ειναι μονοι τους και αυτο οφειλεται στην δικη σου κατασταση και των παρομοιων σου.Προσωπικα απο εμενα και για μενα No problems.Τα προβληματα ειναι καταδικα σου Ανωνυμε υβριστη
    ...μεχρι να βαρεθω και εγω και τοτε μονος θα εισαι πλεον ...εσυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. 3ον:
    Το ξύλο στον Χατζηδάκη, ήταν μεν τυχαίο, το πιστεύω αυτό γιατί είδα πως ξεκίνησε, όπως επίσης πιστεύω ότι το ίδιο θα πάθαινε και οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός από οποιαδήποτε κόμμα. Αν ήταν πολιτικός του ΠΑΣΟΚ είμαι σίγουρος ότι θα τον είχαν κομματιάσει. Έτυχε να είναι ο Χατζηδάκης, τίποτα προσωπικό, την πλήρωσε για όλους. Το μήνυμα του κόσμου ήταν σαφές: ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 300!!
    Δικαίως ή αδίκως ο Χατζηδάκης πλήρωσε το θράσος του ή την αφέλεια του αν θέλετε, να περάσει κορδωμένος ως λευκή περιστερά ή αναμάρτητη παρθένα μπροστά από έναν λαό που δεν έχει πλέον τίποτα άλλο να χάσει.
    4ον: Προς πολιτικό κόσμο, ΣΕΒ, Συνδικαλιστές: Η παντοδυναμία σας ΤΕΛΕΙΩΣΕ!! Από χθες η κατάσταση τούμπαρε εναντίον σας, ο λαός άρχισε να ξυπνάει! Πιστέψατε ότι θα μπορούσατε για πάντα να τρώτε και να πίνετε πάνω στην πλάτη του υποζυγίου. Τώρα άρχισαν οι κλωτσιές!
    Πιστέψατε ότι μπορείτε μια χούφτα διεφθαρμένοι άνθρωποι να τα βάλετε με έναν ολόκληρο λαό και να τον νικήσετε! Αφελείς φουκαράδες νικιέται μωρέ ένας λαός; Τίποτα δεν σας δίδαξε η διαλεκτική εξέλιξη της πολιτικο-κοινωνικής ιστορίας που προχωρά με συγκρούσεις και βία ανάμεσα σε λαούς και εξουσίες; Πότε άκουσες να νικήθηκε ένας λαός ρε Δασκαλόπουλε της ΣΕΒ;
    Θα σας πάρει το κεφάλι φουκαράδες ή θα αναγκαστείτε να φύγετε έξω. Ήδη φοβάστε να κυκλοφορήσετε σαν κανονικοί άνθρωποι.
    Αλλά πρέπει και ΕΣΕΙΣ να νιώσετε τον ΦΟΒΟ του λαού για να μάθετε να τον σέβεστε. Και την επόμενη φορά που θα πάτε να ψηφίσετε αντιλαϊκά μέτρα να θυμάστε τον Χατζηδάκη τομάρια!
    5ον:
    Δεν μου κάνει καμμιά έκπληξη που βλέπω ποιοι είναι εδώ μέσα που σπεύδουν να καταδικάσουν την λαϊκή αγανάκτηση και να υποστηρίξουν έναν εκπρόσωπο της πιο σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής!
    Άνθρωποι, που είμαι σίγουρος ότι ποτέ δεν κατέβηκαν στον δρόμο, που το παίζουν πατριώτες ντεμέκ του πληκτρολογίου, βολευματίες του χειρίστου είδους, και όλως τυχαίως οι Εβραίοι του ιστολογίου και οι συμπαθούντες αυτούς! Βεβαίως,έτσι, αφού οι δικοί τους τοκογλύφοι μας κυβερνούν και μας πίνουν το αίμα!
    Δεν μου αρέσει η βία, αλλά όσοι μου ασκούν κάθε μορφής βίας θα εισπράξουν τα επιχείρια των επιλογών τους μέχρι κεραίας.
    ΤΕ-ΛΕΙΩ-ΣΑ-ΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Τέτοια γεγονότα δεν λύνουν το πρόβλημα, όμως περιγράφουν την αγανάκτηση των απλών πολιτών- πολύ σωστά επισημαίνεται, όχι κουκουλοφόρων-
    16 Δεκεμβρίου 2010 11:20 π.μ.

    Επετρεψε μου να σου υπενθυμισω ενα πρακτικοτατο θεμα
    Ο κρυβομενος δειλος μεσα στο ανωνυμο πληθος που βιαιοπραγει χωρις καμμια συνεπεια γιατι ειναι δειλος ισοδυναμει απολυτα με κουκουλοφορο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Και για να κλεισω μια και δεν πηρα την δευτερη απαντηση απο τον Σκαλ
    για το τι ακριβως οφειλε να κανει και ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ υπενθυμιζω ενα γεγονος που συνεβει στην θεσσαλονικη το 1963 το βραδυ της δολοφονιας του Γρηγορη Λαμπρακη.Με απολυτη ομοιοτητα με τους χθεσινους
    ανωνυμους και θρασυδειλους που ομοια με κουκουλοφορους και εκ του ασφαλους εδρασαν κατα ενος μεμονωμενου ατομου που το κομμα του μου ειναι παγερα αδιαφορο αν οχι και τιποτα χειροτερο εγιναν τα εξης τοτε λιγο μετα την δολοφονια του Λαμπρακη.
    Παρομοιοι με τους χθεσινους θρασυ δειλους σταματησαν και τοτε το ασθενοφορο που μετεφερε στο φορειο τον τραυματισμενο βουλευτη της ΕΔΑ Γιωργο Τσαρουχα και τον εσυραν εξω
    απο αυτο και επεσαν επανω του τα ανωνυμα και θρσυδειλα υπανθρωπακια
    της "συμμοριας της Καρφιτσας"με πρωτοστατες παρακρατικους λιμενεργατες οπως ο περιβοητος Πιτσωκος,ενα κτηνος 150 κιλων και 2 μετρα μποι και τραυματησαν τον Τσαρουχα βαρυτατα στα ορια της 2ης την ιδια αυτη νυχτα δολοφονιας.Και
    αυτοι ανωνυμοι ητανε και αυτοι κουκουλα επισημη δεν φορουσαν αλλα την ειχανε μεσα στην ψυχη τους,αν ειχανε ψυχη, και αυτοι ειχανε τις δικες τους δικαιολογιες για το βρωμερο εγκλημα που διεπραταν και αυτοι κτηνωδικα δρουσαν σε ενα απροστατευτο ατομο και αυτοι ομαδικα δρουσανε και εκ του ασφαλους.
    Οταν ο ανθρωπος ειναι φορτισμενος για οτιδηποτε που τον απασχολει και βρεθει μαζι με αλλους με ιδια η διαφορετικα προβληματα αλλα ανωνυμος και σαν οχλος τοτε βγαινει το πραγματικο κτηνος που κρυβει μεσα του και εδω χρειαζεται να σκεφτει αστραπιαια αν θα ηθελε να ειναι ο ιδιος την στιγμη εκεινη στην θεση του αιχμαλωτου θυματος οποιο και να ειναι αυτο και οτιδηποτε και αν εκανε αυτο.Τοτε μπορει να κυριαρχισει μεσα του ο ανθρωπος και να χασει την μαχη το κτηνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Κοπελιά 11:38 π.μ., σου άρεσε η προχθεσινή εκ Νότου εισπήδηση και συνεχίζεις να χρησιμοποιείς το νικ μου;
    Πρόσεξε, γιατί μετά την αμυγδαλεκτομή θα υποβληθείς και σε λιθοτριψία !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. V++ (6:09μμ): "Αυτα να βλεπεις Σαββα,αυτη ειναι η οικογενεια που θρεφεις εδω μεσα..."

    Ανώνυμος (6:29μμ): "Απελλη εισαι χειροτερος απο οτι φανταζομουνα και αυτο που εκανες ειναι ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ και βρισκεσαι πανευκολα αν κινηθει η αναλογη διαδικασια.Πες μου τι θα ηθελες να κανω σαν μαρτυρα που με κατεστησες του αδικηματος σου ΠΕΡΙΜΕΝΩ"

    ______________________

    Τι έγινε ρε Σάββα; Σαν πολλές (ατονικές) παραινέσεις δεν πέφτουν μαζεμένες μέσα εδώ το τελευταίο διάστημα;
    _______________________


    Sterg (8:17πμ): "...αυτο επρεπε τουλαχιστον στο ιστολογιο σου να παταχθει εξ αρχης."

    Ανώνυμος (1:02μμ): "Και για να κλεισω μια και δεν πηρα την δευτερη απαντηση απο τον Σκαλ για το τι ακριβως οφειλε να κανει και ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ..."
    _______________________


    ...και οι (ατονικές) παραινέσεις συνεχίζονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. 1:02 μ.μ.
    Ατυχείς όλοι οι παραλληλισμοί σου...
    Δεξιοί (Χατζηδάκης) και αριστεροί (Λαμπράκης) στο ίδιο καφενείο;;;

    Ή το ίδιο πράγμα είναι ο Κοτζαμάνης και η συμμορία του που είχαν προσχεδιάσει την δολοφονία του Λαμπράκη, με τους ανώνυμους/αυθόρμητους πολίτες που πλάκωσαν στις φάπες τον Χατζηδάκη που πήγε να το παίξει ...αβλαβής διέλευση;
    ...πουπαρεκαραμητρο;;;

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. //Επετρεψε μου να σου υπενθυμισω ενα πρακτικοτατο θεμα
    Ο κρυβομενος δειλος μεσα στο ανωνυμο πληθος που βιαιοπραγει χωρις καμμια συνεπεια γιατι ειναι δειλος ισοδυναμει απολυτα με κουκουλοφορο
    16 Δεκεμβρίου 2010 11:54 π.μ. στεργκ//
    -------------------
    Ανοησιών συνέχεια ...
    Δηλαδή εσύ λες ότι πριν να τραμπουκήσουν τον Χατζηδάκη, έπρεπε να πάνε στο αστυνομικό τμήμα να δηλώσουν ...τα στοιχεία τους;
    Ή μετά τον ξυλοδαρμό του έπρεπε να του αφήσουν name card για να μη τους πεις εσύ ...κουκουλοφόρους;

    Αυτό που είδαμε όλοι μας ήταν πολίτες με καθαρό και ακάλυπτο πρόσωπο, εν γνώση τους ότι όλα αυτά συμβαίνουν μπροστά σε πολυάριθμες λόγω της ημέρας κάμερες, να κάνουν το ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ, αυτό που απορρέει από το ακροτελεύτειο άρθρο του Συντάγματος.

    Στη δίκη (αν γίνει ποτέ) θα πάω ως μάρτυρας υπεράσπισης !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Το ότι αυτοί που έδειραν τον Χατζηδάκη, ΔΕΝ είναι εγκληματίες και αποβράσματα της κοινωνία όπως θέλουν να μας παρουσιάσουν τους δημοκρατικούς πολίτες μερικοί εδώ μέσα, φάνηκε και εκ του αποτελέσματος.

    Αφού ο "κύριος" αυτός -εχθρός της πατρίδας- έφυγε όρθιος για το νοσοκομείο και όχι ξαπλωτός για το νεκροτομείο, σημαίνει ότι δεν ήθελαν να τον σκοτώσουν.

    Εάν ήσαν Κοτζαμάνηδες και Πιτσώκοι, το εγκληματολογικό θα τον μάζευε με το κουταλάκι !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. sterg Μήπως εσύ και το συνάφι σου να δίνατε συμβουλές στην ιδιαίτερη πατρίδα σας και όχι στην Ελλάδα; Μήπως, λέω μήπως ανήκετε και εσείς στους μασκοφόρους;Μόνο που αντί για κουκούλα φοράτε ένα Ελληνικό προσωπείο,ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΤΑΧΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΖΗΜΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ; ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ.

    ΤΟ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΥΑΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΩΣ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΚΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ.
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ.ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ,ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ.

    ΝΑ .... ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΑΠΕΛΛΗ να στα κανω εγω πιο λιανα.
    Οι σαγιανιμ ειναι αυτοι που σε απειλουν με μυνησεις και αλλες μαλακ...ς. Τοκανε και η "φιλεναδα του Τζιμη" πιο παλια. "Πρωτα φευγει η ψυχη και μετα το χουϊ" λενε καποιοι.
    Αυτοι οι "καλοψυχοι" ειναι που απ την μια "καταδικαζουν" την "βια" εναντιον του Χατζηδακη οχι ομως και την γενοκτονια του Παλαιστινιακου Λαου απ' τους εβραιους.
    Εκει τους τους εθνοκαθαριστες δολοφονους τους χειροκροτουν και τους θαυμαζουν. Μαλιστα στεγνωσαν να μας φωναζουν να γινουμε συμμαχοι με τους δολοφονους μικρων παιδιων.
    Δες τα σχολια τους στις αναρτησεις της δολοφονιας του αξιωματουχου της Χαμας στο Ντουμπαϊ αλλα και της πειρατειας του στολισκου της Γαζας.
    (και οχι μονο)
    Γιατι βλεπεις η γενοκτονια ενος λαου δεν ειναι βια για τους σαγιανιμ.
    Δειτε τα σχολια του "ειρηνοποιου, καλοκαγαθου και καλωσυνατου" sterg.

    "Ουαι κι αλλοιμονον υποκριτες, γραμματεις και φαρισαιοι" κοπροσκυλα, που απ εξω προσπαθητε να διατηρησετε το ποτηρι σας καθαρο, ενω απο μεσα ειστε βρωμα και δυσοσμια.
    Σας πηρε η εγνοια ξαφνικα, για τις φαπες πουφαγε ενα λαμογιο.
    Κοπανατε τη στο Ισραηλ σας ρε. Αυτη η χωρα ειναι δικια μας και κανουμε οτι γουσταρουμε.


    Δις ΕΠΑΛΞΗ
    (του ισραηλοισραηλινου αισθηματος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Πέρα από το γεγονός του ξυλοδαρμού, που είναι θλιβερό, η όλη ιστορία χρησιμεύει και για εξαγωγή κάποιων συμπερασμάτων. Πού βγήκε αλήθεια, να πάει ο Χατζηδάκης; Ήξερε ότι απ' έξω ήταν μαζεμένο αγανακτισμένο πλήθος που βλέπει τη ζωή του καθημερινά να ρημάζει εξ αιτίας των πολιτικών. Κι αυτός βγήκε άνετος κι ωραίος να περπατήσει δίπλα από τους διαδηλωτές, σα να μη συμβαίνει τίποτα! Δηλαδή το άτομο είναι στην κοσμάρα του, δεν έχει πάρει χαμπάρι μία. Ή μήπως νόμισε ότι επειδή δεν είναι τώρα στην κυβέρνηση, no problem;

    Τελικά τι από όλα; Απερισκεψία; Χαζομάρα; Έλλειψη στοιχειώδους κρίσης; Περιφρόνηση του πόπολου; Όλα μαζί; Ότι και να ισχύει, από κάτι τέτοια φαίνεται το ποιόν αυτών που κατά καιρούς έχουν την τύχη της χώρας στα χέρια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ο Χατζιδάκης ήξερε ότι γίνεται χαμός και έκοβε βόλτα σα να περπατάει στη Ρηγγίλης = είτε είναι τελείως ανόητος είτε πολύ μεγάλος τσαμπουκάς, συνεπώς τον έτρωγε ο κώλος του να τις αρπάξει.

    Το σημαντικό όμως είναι αυτό που είπα και παραπάνω: μάθαμε κανένα όνομα από αυτούς που τα άρπαξαν; μάθαμε πόσα πήραν; μάθαμε πώς τα πήραν και πού τα έχουν; όχι. Οι ψιλές που έφαγε λοιπόν, πλην της στιγμιαίας ψυχολογικής ικανοποίησης πολλών, αξιοποιήθηκαν μόνο από αυτούς που άρχισαν αμέσως μετά να φωνάζουν για την ανάγκη "συσπείρωσης των πολιτικών δυνάμεων και θωράκισης της δημοκρατίας" = αυτά που λέει κάθε χουντικός για να προστατέψει τη χούντα του.

    Οι παρουσιαστές των 8 θα έχουν υλικό για να παίξουν και από αύριο η Μ. Βρεττάνια και το King George θα είναι πάλι γεμάτα από δαύτους. Αποτέλεσμα; Το χρέος συνεχίζει να ανεβαίνει και όλο και περισσότεροι Έλληνες ψάχνουν στους κάδους, ενώ κάποιοι άλλοι συνεχίζουν την επιτυχημένη τους πορεία (http://www.skai.gr/news/finance/article/158562/mideniki-aporrofisi-koinotikon-poron-gia-ereuna-kainotomia/) και το παίζουν φύλακες - του δημοσίου συμφέροντος σίγουρα όχι, κάποιων αργομισθιών μπορεί και ναι...

    V

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. @ Πιγκουϊνε

    Έτσι ακριβώς όπως το λες έγινε! Τον έβλεπα και είχε ένα στυλάκι λες και πήγαινε βόλτα στον Εθνικό Κήπο!!

    ---------------------------------
    @ Δις ΕΠΑΛΞΗ
    (του ισραηλοισραηλινου αισθηματος)
    16 Δεκεμβρίου 2010 3:11 μ.μ.

    Συνήθως κάνουμε λιανά τα πολύ μπερδεμένα και εγώ το έχω ξεμπλέξει το "κουβάρι" από καιρό!
    Σε ευχαριστώ πάντως και συμφωνώ για την ταυτότητα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Αυτη η χωρα ειναι δικια μας και κανουμε οτι γουσταρουμε.


    Δις ΕΠΑΛΞΗ
    (του ισραηλοισραηλινου αισθηματος)

    16 Δεκεμβρίου 2010 3:11 μ.μ.

    Αυτο ειναι ολοφανερο οτι κανατε οτι γουσταρατε σε αυτην την χωρα και αντε τωρα να τα μαζεψετε.Εγκλημα και Τιμωρια ειναι αυτο που σας ταιριαζει.Και δεν τελειωσατε ακομα στην αρχη ειστε,θα τελειωσετε μονο οταν γονατισετε αδεσποτοι σκυλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Υπάρχουν γύρω στά 400 άτομα τόν τελευταίο ενάμισυ χρόνο πού έχουν αυτοκτονήσει από απόγνωση μέσω ανεργίας,χρεών στό τί θά πούν στά παιδιά τους,παιδιά πού βλέπουν τούς γονείς τους νά κλαίνε απ΄από απελπισία,στά πρόθυρα ολικής κατάρρευσης όπου καί τελικά πολλοί από αυτούς δέν αντέχουν καί οδηγιούνται στήν αυτοχειρία.Αντικειμενικά οι πολιτικοί μας έγιναν εκούσιοι είτε εκούσιοι δολοφόνοι καί ως τέτιοι πρέπει λογικά καί νά κριθούν.Χρωστάνε πλέον ζωές κύριοι είτε μάς αρέσει είτε όχι.Εκτός από τήν απωλεσθείσα αξιοπρέπεια καί ακεραιότητα τής χώρας.Θυμηθείτε τόν Μωάμεθ τόν πορθητή,πως τιμώρησε τόν προδότη Νοταρά.Πάντα πάνω από συναισθηματισμούς ίσταται η ιστορική καί ηθική νομοτέλεια.Ερρωσθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ντροπή τους...
    Ακούω ότι έφαγε ξύλο κάποιος βουλευτής ονόματι Χατζηδάκης.Ποιό είναι αυτό το παλικάρι;Όποιος ξέρει ας μου πεί.Μήπως είναι αυτός που επί μητσοτάκη 92-94 ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ;
    Μήπως είναι αυτός που μετά τον στείλαν για σπουδές στην Αγγλία;Μήπως είναι αυτός που μετά τον στείλαν στας Βρυξέλλας σαν ευρωβουλευτή υπεύθυνο μεταφορών και επικοινωνιών;Μήπως είναι αυτός που είχε-έχει; σχέσεις με την Αγία Οικογένεια της Κρήτης που κάθε καλοκαίρι έκοβε βόλτες στο Αιγαίο με το κότερο του κύριου Βασιλάκη της AEGEAN που ήθελε να αγοράσει την Ολυμπιακή;(Τελικά μάλλον θα τα καταφέρει με τη συνένωση και των δύο εταιρειών στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού).Μήπως είναι αυτός που κάρφωνε την Ο.Α στους συμμάχους Ευρωπαίους και τα πρόστιμα έπεφταν βροχή;Μήπως είναι αυτός που βρήκε κορόιδο τον κύριο Βγενόπουλο και του φόρτωσε την Ο.Α;Μήπως είναι αυτός που φόρτωσε στο Ελληνικό Δημόσιο τις αποζημιώσεις των απολυμένων της Ο.Α αντί να αναλάβει αυτή την υποχρέωση ο νέος ιδιοκτήτης;Μήπως είναι αυτος που στη συνέχεια σαν υπουργός ανάπτυξης συγκράτησε τις τιμές και παρέδωσε στη Λούκα και στο Χρυσοχοίδη(άλλα καλά παιδιά αυτά) τρελλούς ρυθμούς ανάπτυξης;Μήπως είναι αυτός που δεν έχει βάλει ένσημο στη ζωή του εκτός των κοινοβουλευτικών;Πείτε μου ρε παιδιά γιατί αν είναι αυτός,είναι κρίμα που δείρανε τέτοιο λεβέντη,τέτοιο παλληκάρι.Ντροπή τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Που είσαι ρε Αρτέμη Μάτσα;
    Θα πας τελικά στον Εισαγγελέα για το "αδίκημα" μου, ναι ή όχι;
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ....για να σε δω και από κοντά..να συστηθούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Σου απαντησα sterg (16 Δεκεμβρίου 2010 9:15 μ.μ.) αλλα ο δαιμων του τυπογραφειου βλεπεις....


    Δις ΕΠΑΛΞΗ
    (της ισραηλοισραηλινης καψουρας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Προς Θεου δεν ειμαι υπερμαχος της βιας οταν δεν "μεταφραζεται" σε απτα αποτελεσματα( π.χ. επανασταση)
    Αλλα αν "οι πολιτικοι μας" πιστευουν οτι μπορουν να καταδικασουν το ΛΑΟ ΜΑΣ σε θανατο "δια σταγκαλισμου" χωρις να να ατιμετωπισουν αντιδρασεις τοτε μαλλον ¨"πλανωνται πλανην οικτρα" σε τελικη αναλυση "οργη λαου, φωνη θεου"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ώπα του Βούλγαρη!
    Έτσι σε θέλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Καλά θα κάνουν ορισμένοι το νταηλίκι τους να το δείχνουν στην κάλπη...
    Αλλά ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!
    Θέλετε να μου πείτε ότι ο Πάγκαλος, που πιθανότατα τις άξιζε περισσότερο, δεν θα ξαναβγεί βουλευτής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.