18/12/10

Η Τουρκία 'βγάζει αφρούς' για τη συμφωνία Κύπρου-Ισραήλ για την ΑΟΖ

Ο χάρτης με τα όρια των ΑΟΖ αναδεικνύει την τεράστια σημασία του ελληνικού χώρου και το έγκλημα του πολιτικού κόσμου, που δεν διεκδίκησε αποτελεσματικά τα δίκαια του Ελληνισμού

Λύσσαξε στην κυριολεξία η Τουρκία μετά την υπογραφή της συμφωνίας Κύπρου-Ισραήλ, για την οριοθέτηση της μεταξύ τους ΑΟΖ.
Η Άγκυρα, που κατέχει το 40% του εδάφους της Κυπριαής Δημοκρατίας, αντέδρασε στην υπογραφή της συμφωνίας και κάλεσε στο υπουργείο εξωτερικών τον Gaby Levy, πρέσβη του Ισραήλ
στην Άγκυρα για επιδοση νότας διαμαρτυρίας. Η Άγκυρα γνωστοποίησε στον πρέσβη του Ισραήλ ότι η Τουρκία είναι κάθετα αντίθετη με την υπογραφή μιας τέτοιας συμφωνίας, πριν την εξεύρεση μόνιμης συνολικής λύσης για το θέμα του Κυπριακού.
Να σημειωθεί ότι η Κύπρος υπέγραψε αντίστοιχη συμφωνία με την Αίγυπτο και με το Λίβανο.
Όσον αφορά τη γενικότερη πολιτική της Τουρκίας για το θέμα, η Άγκυρα δείχνει φανερά ενοχλημένη από τη διαδικασία οριοθέτησης των ΑΟΖ μεταξύ των χωρών της Αν. Μεσογείου και προσπαθεί να την τορπιλίσει, με το επιχείρημα ότι χωρίς να υπογραφεί μόνιμη συμφωνία μεταξύ Ισραήλ-Παλαιστινίων, Ισραήλ-Λιβάνου και Ισραήλ-Συρίας, δεν είναι δυνατόν να επιχειρείται η ρύθμιση του θέματος των μεταξύ τους ΑΟΖ.
Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, η Τουρκία, δια του υφουπυοργού εξωτερικών Feridun Sinirlioğlu, φέρεται να δήλωσε στον πρέσβη του Ισραήλ ότι είναι αποφασισμένη να επέμβει με στρατιωτικά μέσα σε οποιαδήπτε απόπειρα 'μονομερούς' εκμετάλλευσης του υποθαλάσσιου πλούτου της Αν. Μεσογείου, χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν η πολιτική της Άγκυρας στο θέμα αυτό!
Με βάση τις εξελίξεις στο θέμα, ίσως να δίνεται μια απάντηση για την αγωνία εμπλοκής της Τουρκίας στο Μεσανατολικό και το Παλαιστινιακό, με πολιτικά ή ανθρωπιστικά μέσα (βλέπε Μαβί Μαρμαρά), αφού η διευθέτηση των ΑΟΖ μεταξύ των χωρών της περιοχής, αποδυναμώνει αισθητά τις θέσεις της Άγκυρας έναντι της Λευκωσίας και της Κύπρου στο καυτό θέμα της διεθέτησης της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδος-Κύπρου, Ελλάδος-Αιγύπτου και Ελλάδος-Τουρκίας.

59 σχόλια:

  1. «….Ο Feridun Sinirlioğlu, φέρεται να δήλωσε στον πρέσβη του Ισραήλ ότι ( η Τουρκία ) είναι αποφασισμένη να επέμβει με στρατιωτικά μέσα σε οποιαδήπτε απόπειρα 'μονομερούς' εκμετάλλευσης του υποθαλάσσιου πλούτου της Αν. Μεσογείου… »

    Φαίνεται ότι οι τούρκοι καβάλησαν το καλάμι . Να καταγγελθούν οι δηλώσεις του
    Feridun Sinirlioğlu στις κυβερνήσεις των χωρών μελών της ΕΕ , στον ΟΗΕ , στα όργανα της ΕΕ και να απαντήσουμε με κοινά στρατιωτικά γυμνάσια Ελλάδας-Κύπρου- Ισραήλ στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου . Παράλληλα να αναβαθμίσουμε την άμυνα μας και να αποσύρουμε από τις συνομιλίες την ιδέα της αποστρατικοποίησης .

    Αυγερινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη θα κυρηξει τον πολεμο στο Ισραηλ;.Ο μουστακιας στην παρακρουση του νομιζει οτι ολες οι χωρες ειναι σαν την Ελλαδα που περνανε οι μαγκιες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. APO TIN MIA KLINOUME AOZ ME ISRAEL
    KAI APO TIN ALLIN PERIMENOUME TOUS ELLINES NA MAS APANTISOYN...
    OI ELLINES KANOUN MPIZINES STO AIGAIO ME TOUS TOURKOUS...

    APO
    KYPRIOS I ELLIN?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγκληματίες - καπηλευτές Τούρκοι!

    Μια ζωή φοβέρα....Θα επέμβουν με στρατιωτικά μέσα λέει......πάρτε τα ******* των ΚΥΠΡΙΩΝ τώρα!! (συγνώμη αλλά αρμόζει στην περίπτωση)

    ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
    ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ πολιτικάντηδες ΦΥΣΙΚΑ πέρι άλλων τυρβάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να δούμε θα βάλουν casus belli και στους Ισραηλινούς ή θα κοτέψουν μιας και οι τελευταίοι δείχνουν ότι δεν μασάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως θα ήταν καλύτερα να μας κυβερνούσαν Κύπριοι πολιτικοί, και οχι αυτός ο γραικυλο-συρφετός ΓΑΠ και ΝΔ ΑΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. >είναι αποφασισμένη να επέμβει με στρατιωτικά μέσα σε οποιαδήπτε απόπειρα 'μονομερούς' εκμετάλλευσης του υποθαλάσσιου πλούτου της Αν. Μεσογείου, χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν η πολιτική της Άγκυρας στο θέμα αυτό!<

    Το θράσος της Τουρκίας, η οποία συνήθισε με απειλές και εκβιασμούς να επιτυγχάνει αυτό που θέλει, θα την οδηγήσει σε δεύτερο εξευτελισμό. Το ξέρει καλά ότι δεν μπορεί να αναμετρηθεί στρατιωτικά με το Ισραήλ, δεν την "παίρνει" εκεί, πώς να το κάνουμε.

    Ίσως είναι η ώρα που η Τουρκία θα βρει τον μάστορά της, διότι μέχρι σήμερα είχε να κάνει με αντιπάλους ψοφοδεείς και ανυπόληπτους, όπως η Ελλάδα και προπαντός με αντιπάλους που δεν διέθεταν ισχυρό διεθνές λόμπι.

    Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο, ότι όλοι αυτοί οι τσαμπουκάδες κάποτε σκοντάφτουν. "Χέζεται 'που κλάνει!", θα έλεγε ο συγχωρεμένος παππούς μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν τους χάλασε τους Τούρκους... Να δούμε μήπως κάνουν καμιά ταρζανιά προς τα εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γουστάρω νά δώ τήν Κύπρο νά βγάζει πετρέλαιο καί μείς νά κοιτάμε σάν μαλάκες. Θά μας μείνει βέβαια η ελληνοτουρκική φιλία καί τά τούρκικα σήριαλ.

    Επιμένω ότι η συνεργασία μέ τό Ισραήλ είναι πρός όφελός μας καί ας λυσσάξει ο Τζίμης...


    Οι προδότες πολιτικοί έχουν αποτύχει σέ όλους τούς τομείς. Είναι παραγωγικοί στήν ανικανότητα καί στήν βλακεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γουστάρω νά δώ τήν Κύπρο νά βγάζει πετρέλαιο καί μείς νά κοιτάμε σάν μαλάκες. Θά μας μείνει βέβαια η ελληνοτουρκική φιλία καί τά τούρκικα σήριαλ.

    Επιμένω ότι η συνεργασία μέ τό Ισραήλ είναι πρός όφελός μας καί ας λυσσάξει ο Τζίμης...


    Οι προδότες πολιτικοί έχουν αποτύχει σέ όλους τούς τομείς. Είναι παραγωγικοί στήν ανικανότητα καί στήν βλακεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητήρια στους Κυπρίους αδελφούς μας, καθόσον με την υπόψη συμφωνία εξασφάλισαν τα Εθνικά τους συμφέροντα.

    Η Κύπρος αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στον Άξονα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, ο οποίος Άξονας εκτιμάται ότι θα αναβαθμιστεί σε κυρίως "παίκτη" στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου στο εγγύς μέλλον.

    Η Ελλάς και το Ισραήλ έχουν κοινό συμφέρον στη διασφάλιση του εναερίου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και προτείνεται η μεταστάθμευση τουλάχιστον δέκα μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής μας Αεροπορίας στο Ισραήλ (στα πλαίσια κοινών ασκήσεων και προσωρινά, ώστε το "προσωρινά" να παγειωθεί σε "ουδέν μονιμότερον του προσωρινού"), λαμβανομένου υπόψη ότι οι Τούρκοι δεν επιτρέπουν στην Κυπριακή Δημοκρατία την ανάπτυξη αξιόλογης και αξιόμαχης Πολεμικής Αεροπορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 18 Δεκεμβρίου 2010 3:30 μ.μ.

    Η χρήση ναρκωτικών ουσιών εκτός ότι είναι παράνομη προκαλεί και παραισθήσεις,υπάρχουν ειδικοί που μπορούν να σε βοηθήσουν,δεν σε οδηγεί πουθενά αυτό,μπορείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καποιοι "αφριζουν", και καποιοι αλλοι γιουχαιζουν προοδευτικα με τους ηλιθιους Εθνομηδενιστες που ψηφιζουν διαχρονικα!

    - Μελέτης Μελετόπουλος, Το τελευταίο σοβιετικό μοντέλο στην Ευρώπη
    http://neo.antibaro.gr/node/2396
    - Ν. Λυγερός, Η ενοποίηση των αεροναυτιλιακών χαρτών
    http://www.lygeros.org/lygeros/6556-gr.html
    - Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού στην εκπομπή "Πρόσωπα"με τη Δήμητρα Αλεξάκη, Κανάλι 10, 04/12/2010
    
http://www.lygeros.org/Interviews/Kanali10_20101204

    Ειμαστε αξιοι των επιλογων μας!

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. fstav(5:35) με την παγκόσμιου ρεκορ υποχωρητικότητα και ηττοπάθεια μας ετσι θα γίνει στο τέλος,εμείς θα μείνουμε με την ελληνοτουρκική φιλία και τις τουρκικές σαπουνόπερες στο χέρι,ή μάλλον με την πού.. στο χέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Τουρκία κατέχει το 36,85% του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας.
    Δεν κατέχει το 40% !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παρακρατος και παραμαγαζο.
    χρησιμοποιουνται ατομα χαμηλης μορφωσης και διανοητικοτητας σκοπιμα για να κανουν αερα σε καποιους εδω μεσα που μεσω αυτων προσπαθουν να δημιουργησουν ενα καλυτερο μελλον για τον εαυτο τους στο ονομα της "Πατριδας".Καημενη Πατριδα! Ποσοι ισχυριζονταν οτι θελουν να σε...σωσουν αλλα σε βυθισαν πολυ βαθυτερα.
    Στο εξης μπορειτε να χρησιμοποιησετε και εναν αλλο σωστοτερο τιτλο "Η συμμορια της Βελονας" για να εχετε και συνδεση με την προγονικη σας "συμμορια της Καρφιτσας",οι ποιοτητες ιδιες τα προσωπα αλλαζουν.Καμμια ελπιδα με εσας για την ταλαιπωρη Πατριδα.
    Υ.Γ.
    Μετα την δημοσιευση αυτου του σχολιου θα διακοψω απο αυτο εδω το κατασκευασμα που το περιγραφετε για ιστολογιο γιατι και πολυ σας πηγε μεχρι τωρα,τζαμπα κοπος,δεν υπαρχει γιατρια για εσας.Ηδη ξεγραφtηκα και απο το e-Pontos.
    Συνεχιστε μεταξυ σας μεχρι πληρους
    καννιβαλισμου.STERG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. sterg

    Παρ'ότι διαφωνώ σε αρκετά μαζί σου δεν θεωρώ σκόπιμο να πάψεις να συμετέχεις,το να διαφωνούμε το βρίσκω υγιές,αν και μάλον συγκαταλέγομαι και εγώ μέσα στους ''αμόρφωτους'' και χαμηλής ''διανόησης'' σχολιαστές.

    Αν ενοείς γιατριά να λατρέψουμε όλοι τη συνεργασία με το Ισραήλ τότε οπωσδήποτε δεν υπάρχουν πιθανότητες.

    Όσο για το αν και πόσο αγαπάμε την Πατρίδα μας αυτό άσε να το γνωρίζει ο καθένας για τον εαυτό του,πιστοποιητικό αγάπης προς την Πατρίδα δεν έχει κανείς δικαίωμα να βγάλει για οποιονδήποτε άλλον.

    Τέλος,θα έπρεπε να ντρέπεσαι για όσα γράφεις για τον Ινφογνόμονα,σου έχει δώσει βήμα χιλιάδες φορές να πείς τη γνώμη με πλήρη ελευθερία,αν εσύ περίμενες να κόψει άλλους σχολιαστές που σε ενοχλούσαν αυτό χαρακτηρίζει εσένα και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πού έχω γράψει εγώ "Βόρεια Κύπρο" με κεφαλαία όπως εσύ το λες εδώ;
    Εκτός από ρατσίστρια (και με την βούλα του ΟΗΕ) είσαι και ψεύτρα !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. pun Να βγαλει αφρους και οχι μονο και οτι αλλη αρρωστια υπαρχει υ.γ πολους φιλους εχει ο Τζιμης η πολλους δικηγορους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. θελω να ακουσω τα σχολια του κ. πάγκαλου.έχω αρχίσει ν αν αρεσουν τελευταια. ειναι πάντα πιπερατα, σοκκινκ που λεγανε παλιά και προκαλουν δεος. τέλος σε μια εποχή αποτελμάτωσης που έχουμε σήμερα τα σχολια του κ. αντιπροεδρου μας ξυπνανε.
    δες το αλλιώς, που λένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. κατά τη γνώμη μου μη το πανηγυρίζετε από τώρα. άσε να δέσει το γλυκό και να δούμε τι όφελος θα έχει η κύπρος. το ισραήλ δεν μας έχει συνηθίσει σε φιλανθρωπίες και υπάρχει πάντα η κατωθεν του τραπεζίου κατάσταση. εδώ βλέπουμε απίθανα πράγματα. μακάρι ναναι σε καλό της κυπρου αλλα αυτό θα το δούμε. νομιζω οτι ότι αν σκεφτούμε σφαιρικά θα συγκρατηθούμε λίγο στα πολλά "ζήτω". αιώνες ολόκληρους ζήτω και χειρικροτήματα αυτός ο λαός και μετα ακολουθούν εθνικές καταστροφές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όποιος και αν έγραψε το άρθρο που ανάρτησε ο σκαλ, ΣΥΜΦΩΝΩ !!!
    Περιγράφει ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ το γεγονός και δεν δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στην υπογραφή του Ισραήλ από αυτές του Λιβάνου και της Αιγύπτου με την Κύπρο για τον καθορισμό των ορίων των ΑΟΖ.

    Το ίδιο κάναμε κι εμείς με την Λιβύη, την Αλβανία, την Αίγυπτο και την Ιταλία.
    Και χαίρομαι πολύ που η Τουρκία έδειξε την λύσσα της γιατί έπεσαν αυτές οι υπογραφές.
    Είναι καλό σημάδι και επιβεβαιώνομαι που υποστηρίζω ότι η χώρα αυτή δεν είναι αυτό που θέλει να μας δείχνει (πανίσχυρη, ανίκητη κλπ) και ότι ακόμα και η μικρή Κύπρος μπορεί να της κάνει το χουνέρι...

    Δεν ξέρουμε μόνο, εάν κάλεσαν στο υπουργείο εξωτερικών τους και τους πρέσβεις του Λιβάνου και της Αιγύπτου για να τους επιδώσουν ανάλογη νότα διαμαρτυρίας.
    Εάν ...ξέχασαν να το κάνουν, επιβεβαιώνει την μεγάλη νευρικότητά τους που αναφέρει και το άρθρο.

    Κύπριος πρέσβης πάντως δεν υπάρχει στην Άγκυρα για να ...διαμαρτυρηθούν και ούτε πρέπει να υπάρξει, όσο οι Τούρκοι κατέχουν την βόρεια Κύπρο και δεν αποζημιώνουν τα θύματα της εισβολής/κατοχής τους ...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όσο αυτή η χώρα ανέχεται κακόμοιρους και χαζοχαρούμενους εσκυμμένους τύπου Pan-Kάlos, δεν έχει μέλλον. Ή μάλλον, έχει. Οθωμανικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. //...αν εσύ περίμενες να κόψει άλλους σχολιαστές που σε ενοχλούσαν αυτό χαρακτηρίζει εσένα και μόνο. Χρήστος Χ. 10:23 μ.μ.//
    ---------------
    Χρήστο, οι διαχειριστές έχουν κόψει αρκετά σχόλια μου.
    Και χθές...
    Δεν περιμένω ιδιαίτερη μεταχείρηση εάν αυτά κινηθούν πάνω στην κόψη του ξυραφιού, είναι δεν είναι υβριστικά με την ποινική έννοια του όρου, ή συκοφαντικά κλπ.
    Ας κοπούν, υπάρχει και το ιστολόγιο που πρέπει να διαφυλαχθεί.

    Σε μια περίπτωση που πιστεύω ότι δεν συνέτρεχε κανένας λόγος να κοπεί το σχόλιό μου και ο Αντπικ το έκοψε γιατί δεν συμφωνούσε με αυτό που έγραφα (έτσι πιστεύω έστω και αν μου πει ότι και με άλλα δεν συμφωνεί αλλά τα περνάει), αποφάσισα διαμαρτυρόμενος να μη ξανασχολιάσω σε ανάρτησή του.
    Μια φορά όμως δεν πρόσεξα και σχολίασα...Μπορώ να πάρω το σχόλιο πίσω;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όλοι ξέρουμε ότι "η βόρεια Κύπρος" είναι η κατεχόμενη από τους Τούρκους γεωγραφική περιοχή της Κύπρου, έτσι που να μη χρειάζεται μεταξύ μας η επεξήγηση. Θα την κάναμε εάν μιλούσαμε σε παιδιά νηπιαγωγείου ή σε κάποιον ξένο και άσχετο.
    Όπως εσείς ως ξένοι, είσαστε άσχετοι με την ελληνική πραγματικότητα.

    Αλλά η ένστασή σου είναι μάλλον γιατί δεν ανάφερα το ψευδοκράτος ως "Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου", αυτό δηλαδή που σου αρέσει να ακούς και που τόσο καιρό λέγατε και ακούγατε όταν συνομιλούσατε με τους συμμάχους σας Τούρκους.
    Πώς αποκαλούσατε ΕΣΕΙΣ την βόρεια Κύπρο στις συνομιλίες και στην μεταξύ σας αλληλογραφία;
    Μήπως την λέγατε "κατεχόμενα" ή "ψευδοκράτος";
    Ή μήπως διαμαρτυρηθήκατε ποτέ όταν αυτοί την ανέφεραν σαν "Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου";;;
    Ή, τι τους λέγατε όταν αποκαλούσαν την Κυβέρνηση της Κύπρου ως "ελληνοκυπριακή διοίκηση";;;

    Αποχωρείτε(;) ένας ένας διότι τα ερωτήματα είναι σκληρά και η απάντηση που σας έχουν υποδείξει και μπορείτε να δώσετε σε αυτά, καταλαβαίνετε και οι ίδιοι ότι από λογική, χωλαίνει.
    Βέβαια, το σύστημα σας δίνει την ευχέρεια να επανέρχεστε χρησιμοποιώντας άλλα ψευδώνυμα...

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είναι προφανές ότι μπαίνουν και σχολιάζουν στο ιστολόγιό μας άτομα που δικαιούνται τον τίτλο του προβοκάτορα.
    Αυτό έχει ως συνέπεια παρεξηγήσεις και τα τοιαύτα.
    Θα το λύσουμε αυτό το ζήτημα.
    Θα ήθελα όμως να παρακαλέσω τους σταθερούς φίλους του ιστολογίου να αποφεύγουν τις μεταξύ τους ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ αντεγκλήσεις και χαρακτηρισμούς, που οδηγούν σε προσβολές και παρεξηγήσεις.
    Υπηρχαν, υπάρχουν και υπάρχουν διαφορές στις προσεγγίσεις μας σε διάφορα θέματα.
    Η όποια διαφωνία μας πρέπει να είναι με τις απόψεις και τις θέσεις και όχι με τα πρόσωπα που τις εκφράζουν.
    Είναι τραγικό να φαγωνόμαστε μεταξύ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ τζιμης 18 Δεκεμβρίου 2010 11:30 μ.μ.
    « Κύπριος πρέσβης πάντως δεν υπάρχει στην Άγκυρα για να ...διαμαρτυρηθούν και ούτε πρέπει να υπάρξει, όσο οι Τούρκοι κατέχουν την βόρεια Κύπρο και δεν αποζημιώνουν τα θύματα της εισβολής/κατοχής τους ...»
    Η ύπαρξη Κύπριου Πρέσβη στην Τουρκία σημαίνει αναγνώριση της Κυπριακής Δημοκρατίας , πράγμα που σημαίνει ότι οι αγώνες της Τουρκίας για υποβάθμιση και κατάλυση της Κ.Δ. τόσα χρόνια πάνε του βρόντου . Δεύτερον εμείς τα θύματα της εισβολής/κατοχής δεν αποζητούμαι χρηματικές αποζημιώσεις . Ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα . Θέλουμε να επιστρέψουμε , έστω υπό Τ/Κυπριακή διοίκηση , στις πατρογονικές μας εστίες , να ξαναριζώσουμε τον Ελληνισμό , να γεννοβολήσουμε ξανά στα πάτρια εδάφη , να ξαναλειτουργήσουμε τα σχολεία μας ,τις εκκλησίες μας .
    Αυγερινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλημέρα τέκνα της Ελλάδος,
    Πράσινοι- μπλε-κόκκινοι κλπ.
    Μετά από ένα μήνα απουσίας μου από το νησί μου για διάφορες «εργασίες», είμαι και πάλι πίσω , εδώ στην πρώτη γραμμή «πυρός» γεωλογικά- ιστιολογικά.
    Skal μην σε πειράζει που οι Έλληνες φαγώνονται μεταξύ τους. Έτσι ήταν πάντα , τώρα θα αλλάξουν; Τώρα που σε λίγες εβδομάδες θα γίνουν πράγματα και θαύματα στην γύρω περιοχή μας , επηρεάζοντας ελάχιστα και εμάς , θα δεις την ομοψυχία στο ανώτατο δυνατό σημείο και θα τρίβεις τα μάτια σου και εσύ και εγώ και όλοι.
    Και για πάμε στο θέμα μας για τους «αφρούς» που βγάζει η γειτόνισσα.
    Η γειτόνισσα είναι η πρώτη και καλύτερη που τρέχει να οριοθετήσει τις ΑΟΖ , αλλά το αόρατο χέρι την σταματά , γιατί τα σενάρια είναι άλλα και δεν συμπίπτουν με τις επιδιώξεις της. Δεν της βγαίνει τίποτα και μάλιστα σε σύντομο διάστημα θα αναγκαστεί να υπογράψει τις ΑΟΖ που θα της υποδείξουν βάζοντας την ουρά στα σκέλια. Για μαντέψτε εκείνο το κομμάτι ΒΑ της Κύπρου και πάνω από την Συρία σε ποιους θα ανήκει; Δεν είναι ευσεβής πόθος αλλά η πραγματικότητα στο άμεσο μέλλον. Φρέσκα νέα και όχι ράδιο-αρβύλα.
    Και πάλι καλημέρα


    Θα είναι όμορφα σου λέω όταν χαράζει στο Αιγαίο
    Πέτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ακόμη μία φορά θα το πω κι ας πάει χαμένο. Κάνετε το ιστολόγιο μόνο για εγγεγραμμένους. Η κατάσταση θα βελτιωθεί σημαντικά, πιστέψτε με.

    Στο εξωτερικό, αλλά και σε πολλά ιστολόγια του εσωτερικού, απαγορεύονται τα ανώνυμα σχόλια. Γιατί; Κάτι θα ξέρουν κι αυτοί.

    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Είπα "κύριε" 12:26 μ.μ. ότι το παρακάτω σχόλιο:
    ----------------
    Οι Κύπριοι θα το πληρώσουν ακριβά αυτό όταν ο Αχμι θ'αρχίσει να βομβαρδίζει τους Σιωνιστές.
    Τζιμης
    18 Δεκεμβρίου 2010 10:54 μ.μ.
    ----------------

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ !!!

    ΠΟΤΕ δεν έχω υποστηρίξει σφαγές, όπως κάνουν μερικοί εδώ συστηματικά (ανάμεσά τους και συ ο ανΙστόρητος), υποστηρίζοντας ρατσιστικά καθεστώτα που προβαίνουν σε συστηματικές σαφαγές στις μέρες μας.

    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ:
    Όσο θα χρησιμοποιείτε τον νικ μου για να γράφετε τις μαλακιούλες σας, ΤΟΣΟ και εγώ θα απαντώ !!!
    Έχω δόξα τω Θεώ στην διάθεσή μου -εάν χρειαστεί- πάνω από 12 ώρες την ημέρα να σας τηγανίζω.

    Είμαι σίγουρος ότι ο/η προβοκάτωρ, δεν βρίσκεται σε pay/list πρεσβείας, αφού ξέρουν ότι δεν τους συμφέρει μια τέτοια τακτική.

    Αυτοί στέλνουν κείμενα τα οποία δήθεν υπογράφουν απλοί πολίτες, για να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη υπέρ του κράτους τους, το οποίο έχει σοβαρά προβλήματα και η εικόνα του έχει τρωθεί ανεπανόρθωτα (π.χ. Ισραήλ).

    Μ΄άλλα λόγια, όχι μόνο δεν αποκομίζουν κάποιο κέρδος, αλλά παθαίνουν οι ίδιοι ζημιά, αφού ο "παθών" προκαλούμενος, θα γράψει πάλι αυτά που δεν θέλουν να βλέπουν γραμμένα εναντίον του κράτους τους.

    Ότι δηλαδή στην Παλαιστίνη γίνεται μια συστηματική, πολύχρονη γενοκτονία βάρβαρου/φασιστικού τύπου εναντίον ενός λαού που άλλο δεν θέλει από την απελευθέρωση των εδαφών του για να φτιάξει το δικό του κράτος.

    Σε αυτόν και άλλους λαούς (Κούρδους κλπ) οι Έλληνες, ως φορείς πολιτισμού αρχών και αξιών, δείχνουν την αλληλεγγύη τους!!!

    Καταγγέλοντας βέβαια όλα τα κράτη/σφαγείς ανάμεσά τους το Νο.1 σφαγέα/σιωνιστικό μόρφωμα το οποίο -σχεδόν ΟΛΑ τα άλλα κράτη του κόσμου με απόφασή τους στον ΟΗΕ (1975)- έχουν χαρακτηρίσει ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ/ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ. Καλημέρα σας !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παρακαλώ να σταματήσουν οι προσωπικές αντεγκλήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εγώ πολύ γουστάρω να ξεκινήσουν τα μεμέτια ταρζανιές με τους αμπραχάμηδες.
    Θα πέσει το γέλιο της καφέ αρκούδας! Άμα προλάβουν να σηκώσουν έστω και UAV, εμένα ξυπνήστε με!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οι Ελλαδιστανοί κοτζαμπάσηδες τί κάνουν;;;
    Δημοσθένης ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ώριμη και εθνικά χρήσιμη η συζήτηση που έχετε αναπτύξει.

    Μπράβο σε όλους σας που ρίχνετε ένα τόσο σημαντικό εθνικό ζήτημα στα κράσπεδα της χυδαιότητας και της ανυπαρξίας.

    V for Vendetta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τουλαχιστον μην τα αναρτεις εξ αρχης κ. Σκαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. V for Vendetta

    Μην περιμένεις όλοι να παρουσιάζουν διατριβή για κάθε άρθρο,κουβέντα γίνεται,αρκεί να μην κάνουμε το λάθος να βρίζουμε και να συκοφαντούμε ο ένας τον άλλο,κατά τα άλλα θεωρώ πως πολές φορές έχουν γίνει πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις εδώ μέσα.

    Προσωπικά τουλάχιστον έχω κερδίσει πολά απο την ενασχόλησή μου με το Ινφογνώμων,όλα μέσα στο πρόγραμα είναι.

    Βέβαια είναι αλήθεια ότι πολές φορές το έχουμε καταντήσει γήπεδο εδώ μέσα,και εγώ,καλή θέληση να υπάρχει και αγάπη στην πατρίδα και θα το διορθώσουμε και αυτό ο καθένας ατομικά,το ωφείλουμε και στους διαχειριστές και στο ιστολόγιο που φιλοξενεί τις απόψεις μας,ελεύθερα.

    Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πρώην διευθυντής Mossad: Τουρκία και Ισραήλ έχουν κοινά συμφέροντα

    Πρώην επικεφαλής των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών εξέφρασε αμφιβολίες, σήμερα Πέμπτη, ότι οι σχέσεις της χώρας του με την Τουρκία έχουν επιδεινωθεί ανεπανόρθωτα λόγω της δολοφονημένων ακτιβιστών της ανθρωπιστικής νηοπομπής που προσπάθησε να σπάσει το ναυτικό αποκλεισμό της Γάζας. Τα παραπάνω σημειώνει η βουλγαρική εφημερίδα ‘24 Часа’ που φιλοξενεί τις απόψεις του πρώην αρχηγού της Μοσάντ. «Τα ζωτικά συμφέροντα του Ισραήλ και της Τουρκίας είναι πολύ κοντά», είπε ο Εφραίμ Χαβένι, πρώην διευθυντής των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών και συνέχισε: «πιστεύω ότι η Τουρκία έχει ένα βαθύ και διαρκές συμφέρον στην ύπαρξη του εβραϊκού κράτους και του ρόλου που έχει στην Μέση Ανατολή».

    http://greeknation.blogspot.com/2010/12/mossad.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Από τα σχόλια βλέπω μια σύγχυση και θέλω να αναφερθώ στα δεδομένα.

    Χωρίσαμε την ΑΟΖ με τους Εβραίους. Αν τα είχαν καλά με τους Τούρκους, όπως παλιότερα, αυτό δεν θα γινόταν.

    Σε περίπου ένα χρόνο αρχίζουν, στην δική μας ΑΟΖ, γεωτρήσεις Αμερικανική εταιρία.

    Οι πολιτικοί εδώ δεν είναι όσο γενναίοι η’ έξυπνοι όσο νομίζετε, αυτό που έγινε είναι το αυτονόητο (με το αζημίωτο για όλους), το οποίο χρειάστηκε πολύ δουλεία και πολύς κόπος. Όλη αυτή η δουλεία και ο κόπος θα πάνε χαμένα σε περίπτωση κακής λύσης. Ο Χριστόφιας το είχε πει ότι το οικονομικό όφελος μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη λύσης.
    Δηλαδή να πληρώσουμε και πάλι τους βρομοτουρκους για κάτι που δεν τους ανήκει και δεν δικαιούνται. Κάτι σαν το χαράτσι που δίναμε παλιότερα στους παππούδες των τουρκο’κυπριων’ για να ζήσουμε ειρηνικά.

    Η Κύπρος από μόνη της είναι πολύ μικρή και είμαστε πολύ λίγοι. Εάν οι Τούρκοι επιθυμήσουν θερμό επεισόδιο θα επικρατήσουν σε αυτό και εμείς θα τρέχουμε σε πουλημένους ΟΗΕ και ΕΕ για δικαίωση. Οπως και να'χει, πρεπει να το παλεψουμε.

    ---------------

    Προσωπικά θα ήθελα τα πετρέλαια να τα μοιραστούμε με όλο το ελληνικό έθνος παρά με το καρκίνωμα τους τουρκο’κύπριους’ αλλά δυστυχώς η Ελλάδα με τα λάθη της και συνειδητές επιλογές έχασε την Κύπρο.

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμε 9:50
    δεν μπορείς να ξέρεις ποιο σχόλιο είναι η παγίδα.
    Κάποιοι χρησιμοποιούν τα ονόματα άλλων, προβοκάρουν και μετά άντε να το μαζέψεις.
    Χρειάζεται να έχεις ηρεμία, διαύγεια και να μην έχεις άλλες δουλειές.
    Δυστυχώς, εμείς έχουμε ανοικτά δέκα μέτωπα και μας ξεφεύγουν.
    Τί να κάνουμε, αυτή είναι οι Ελλάδα, αυτοί είμαστε οι Έλληνες.
    Αλλοπρόσαλλοι, αγενείς, άδικοι με τους άλλους, αλλά παρόλα αυτά, μαζί θα ζήσουμε, μαζί θα αγωνιστούμε, μαζί θα προχωρήσουμε.
    Και με τους ανισόρροπους και με τους υβριστές μας και με τους προβοκάτορες.
    Ευτυχώς ο κόσμος έχει μάτια και νου και κρίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 19 Δεκεμβρίου 2010 11:59 μ.μ.

    Ειπαμε Σκαλ
    Αυτα περι προβοκατωρων κλπ να τα αφησεις διοτι ο καθενας εδω μεσα αγωνιζεται με οποιον τροπο γνωριζει
    και ειναι αδικο να αφηνεις μομφες.
    Αν συνεχισεις ετσι πρεπει να αναλαβεις και την δημοσιοποιηση στοιχειων που δεν θα αρεσαν σε εσενα να αναρτωνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμε 11:59
    αν έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό κάντο.
    Το ιστολόγιο έχει ταυτότητα, όνομα, διεύθυνση και τηλέφωνα.
    Αυτό σημαίνει ότι έχει ευθύνη απέναντι στους αναγνώστες του και απέναντι στο νόμο.
    Μπαίνεις ανώνυμα και λες ότι είναι άδικο α αφήνω μομφές.
    Ξέρεις τί σχόλια έρχονται και πόσα πρέπει να σβηστούν;
    Έχεις καμία ευθύνη απέναντι σε οποιονδήποτε, για να μιλάς έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. skal 20 Δεκεμβρίου 2010 10:44 π.μ.

    Κάποιοι χρησιμοποιούν τα ονόματα άλλων, προβοκάρουν.....
    και εσυ οφειλεις να καταγγειλεις
    με συγκεκριμμενα στοιχεια αυτους που ονομαζεις προβοκατορες διοτι η εντυπωση που αφηνεις ειναι οτι θεωρεις προβοκατορες οσους δεν συμφωνουν μαζι σου και αυτο το εχεις υποστει και εσυ ο ιδιος στο παρελθον.εδω μεσα δεν υπαρχουν προβοκατορες.υπαρχουν μονο ατομα που αγωνιζονται οπως αυτοι θεωρουν καλυτερο και οσο ξερουν λενε.
    δεν ειναι η καταληλη λεξη αυτη που χρισιμοποιησες και μαλλον φορτισμενος θα ησουνα και σου ξεφυγε.δεν ειναι πρεπον να την ξαναπεις αυτη την λεξη διοτι δεν μπορεις να θεωρεισαι μονον εσυ υπερανω καθε υποψιας και οι αλλοι να ειναι οι υποπτοι κατα την δικη σου αποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμε 1:04 μ.μ.
    δεν καταλαβαίνω τί θέλεις αν πεις.
    Το ιστολόγιο έχει ταυτότητα και απηχεί τις απόψεις των συνδιαχειριστών.
    Ο βασικός διαχειριστής είναι ο υπογράφων και διατηρω το δικαίωμα του χαρακτηρίζειν.
    Αν κάνεις εσύ ένα ιστολόγιο, αν βάλεις το ονοματάκι σου, αν αφιερώσεις χιλιάδες ώρες για συγγραφή και μεταράσεις, τότε κάνε όποια πολιτική θέλεις στο ιστολόγιό σου.
    Αυτά που βλέπεις να γίνονται εδώ μέσα, είναι η πολιτική του ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. skal 20 Δεκεμβρίου 2010 1:56 μ.μ.
    Θελω να πω σε απλα ελληνικα για να τελειωνουμε οτι αν εχεις στοιχεια
    η και ενδειξεις οτι καποιοι στο ιστολογιο σου ειναι "προβοκατορες"
    τοτε να τους καταγγειλεις κανονικοτατα και οχι να αφηνεις να επικρεμονται κατηγοριες κατα παντων
    με τον μονο αθωο και θυματοποιημενο εσενα!Αυτα σε απλα ελληνικα που δεν εννοουνε τιποτα αλλο και δεν μπορουν να αναλυθουνε σε τιποτα αλλο.Νετα σκετα.γιατι αυτο που εκτοξευσες περι προβοκατορων ειναι τουλαχιστον βρισια και δεν εχεις κανενα δικαιωμα επειδη "το ιστολογιο ειναι δικο σου".Αν δεν σου αρεσουν αυτα που σου γραφω και η ιδιοκτησια ειναι πανω απο ολα τοτε παρτο private και οχι για ολους.Οταν δεν μπορεις να επιλεξεις οπως στο facebook τοτε τουλαχιστον δεν τους προσβαλλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ανώνυμε 2:16 μ.μ.
    Πως είναι δυνατόν να καταγγείλεις έναν ανώνυμο που είναι προβοκάτορας;
    Συζήτα το θέμα με κανένα τρίτον, όχι απαραίτητα γιατρό, και μετά ξαναέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 20 Δεκεμβρίου 2010 2:29 μ.μ.

    Ο/Η skal
    Για να διευκρινησω και να μη θεωρησεις οτι εχω ορεξη για κουβεντα .φυσικα και ειναι ανωνυμοι
    ολοι οι σχολιαστες και δεν θα τους καταγγειλεις με ονομα και επωνυμο αλλα θα καταγγελεις αυτον που με το ταδε ψευδωνυμο σου φαινεται υποπτος και ετσι θα δωσεις και στον καταγγελομενο το αναφαιρετο δικαιωμα του να απαντησει και να διευκρινησει τι εννοει.ευχαριστω και ημουνα αρκετα σαφης τοσο που δεν χρειαζεται να διευκρινησω και αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμε 2:41
    τη ημέρα μας στέλνουν πάνω από 300 σχόλια.
    Κάποια είναι εντελώς ανώνυμα και δεν αναρτώνται γιατί είναι προβοκατόρικα.
    Πώς να σε ενημερώσω για κάτι που κόβεται ακριβώς επειδή είναι προβοκατόρικο;
    Και πως να καταγγείλλω τον προβοκάτορα, όταν είναι αντελώς ανώνυμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. skal τη ημέρα μας στέλνουν πάνω από 300 σχόλια.
    Κάποια είναι εντελώς ανώνυμα και δεν αναρτώνται γιατί είναι προβοκατόρικα.

    δεν αναφερθηκα σε αυτα που ελεγχεις και κοβεις αλλα σε αυτα που τυχον αναρτησεις εστω με καποια αμφιβολια απο μεριας σου και εγραψα λιγο πριν

    'θα καταγγελεις αυτον που με το ταδε ψευδωνυμο σου φαινεται υποπτος και ετσι θα δωσεις και στον καταγγελομενο το αναφαιρετο δικαιωμα του να απαντησει και να διευκρινησει τι εννοει¨'.

    Ακομα και στα κομμενα αρχικα σχολια απο εσενα και αν το σχολιο ειναι πολυ ενδιαφερον και σηκωνει συζητηση απο τους σχολιαστες εχεις
    το δικαιωμα να το αναρτησεις χωρις χαρακτηρισμους για "προβοκατορες" και διαφυλατοντας τον "υποπτο" σχολιαστη απο βρισιες ανιδεων σχολιαστων εδω και θα εχει ενδιαφερον το πως θα δικαιολογησει καποιος αυτα που γραφει αλλα χωριςνα του πεσει στο κεφαλι ο γνωστος συρφετος που συστηματικα στο ιστολογιο σου μονο βριζει.Θα μπορουσα να σου συμπληρωσω με μεγαλη προσεγγιση οτι αν θελεις να βρεις προβοκατορες τοτε ειναι αυτοι οι παραπανω που κανουν το ιστολογιο σαν το διαλυμενο σπιτι τους και οχι ο γνωριζων τι γραφει εστω και αν σε πρωτη επιπολαιη ματια σου φανηκαν λιγο τραβηγμενα κατα την δικη σου ομως κριση αυτα που εγραψε καποιος.Δωσε την δυνατοτητα να περασουν πολλες ιδεες εδω μεσα εστω και "αιρετικες"
    ο πλουραλισμος παντα ωφελησε ενω ο μονοιδεατισμος και ομφαλοσκοπηση
    φτωχεινε και στεγνωσε τις κοινωνιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Σαββα,
    μην χολοσκας με δαυτους κι ουτε να χαλας την ωρα σου γιατι αυτη ειναι και η παγια τακτικη τους.
    Αρχικα επωνυμες, καλοκαγαθες και καλοσυνατες παρενεσεις, κολακιες και σαλια μεχρι αηδιας. Οταν δεν τους αρεσει κατι, η καποιος, αρχιζουν αμεσως στον διαχειρηστη τα παρακαλια, τα κλαματα και τις μπηχτες για λογοκρισια. Τελος οταν δεν τους γινεται το χατηρι αρχιζουν ανοιχτα αλλα ΑΝΩΝΥΜΑ (εκτος sterg που διαγραφηκε μονος του απο το Ε-Ποντος) οι υβρεις, οι απειλες και εκβιασμοι.
    Δεν μπορεις να τους αλλαξεις αυτους με τιποτα. Ετσι ειναι ο χαρακτηρας τους απο αιωνες τωρα.
    Ετσι εχουν μαθει απ τους γονιους τους και ετσι μαθαινουν τα παιδια τους.
    Οι θυτες της ανθρωποτητας που μονιμως το παιζουν θυματα κι ολος ο κοσμος τους χρωσταει.
    Η περιφρονηση και η περιθωριοποιηση ειναι το καλυτερο φαρμακο γι αυτους.
    Μπας και γινουν ανθρωποι.

    Παρατηρητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Δυστυχως Σκαλ τα ατομα που δεν θα εβλεπαν με καλο ματι την βελτιωση του ιστολογιου που προτεινα σε εσενα εκαναν αμεσα την εμφανιση τους για να μη υπαρξει καμμια βελτιωση στο ιστολογιο οπως
    ο" Παρατηρητης" και δεν γνωριζω αν ειναι ο παλαιοτερος "Observer" που εσκαζε μυτη σε κρισιμες καταστασεις
    Δεν θα χαλασωμε και τις καρδιες μας και οπως ειπες και εσυ "αυτη ειναι η ελλαδα".Αλλοι λαοι προχωρανε πιο γρηγορα και αλλοι πιο αργα και δεν μπορεις να υποχρεωσεις εναν λαο να παει γρηγοροτερα απο τις δυνατοτητες που εχει.Αυτο που χαρακτηριζει πλεον καποιους που συναθροιζονται εδω ειναι το καταπληκτικο, η ευγενεια οποτε εμφανιστει εδω να χαρακτηριζεται "κολακια","σαλια" και αλλα παρομοια σαν να ειχα κανενα συμφερον να κανακεψω κανεναν
    οταν εγραψα καποιες διαπιστωσεις.Η ευγενεια σου με οδηγησε να μαλακωσω γιατι στην αρχη ημουνα αρκετα σκληρος απεναντι σου.
    Γενικα επιβεβαιωθηκα και αμεσα μαλιστα για αυτα που εγραψα!
    Ο εχων ματια βλεπει και το θεμα δεν ειναι δικο μου ουτε αφορα εμενα αλλα ΕΣΕΝΑ Σκαλ!!!!

    [Προς Παρατηρητη

    20 Δεκεμβρίου 2010 3:23 μ.μ.

    'Δεν μπορεις να τους αλλαξεις αυτους με τιποτα. Ετσι ειναι ο χαρακτηρας τους απο αιωνες τωρα'

    Δεν ξερω σε ποιους αναφερεσαι αλλα αγαπητε μου δεν φανταστηκα οτι θα μπορουσες ποτε να γινεις καλυτερος εσυ απο αυτο που εισαι γιαυτο δεν απευθυνθηκα σε εσενα παρα μονο σαν τσοντα στο τελος].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. @ γνωστοτατον/την
    20 Δεκεμβρίου 2010 6:32 μ.μ.

    Οποιος την μυιγα μυγιαζεται και παει στο ποταμι και ξεμυγιαζεται!!!!
    Ειναι απλο.

    Μην σου παραθεσω τον "μυθο του Αισωπου" με τους αρουραιους και το τυρι που σας ειχε παραθεσει καποιος αλλος πιο παλια.
    Εδω μεσα δεν μπορεις να κοροϊδεψεις ουδενα. Μονο τον εαυτουλη σου. Παρτο χαμπαρι.
    Αδικα κουραζεσαι.


    Παρατηρητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Παρατηρητης(skalωμενος με την μπαλα)

    20 Δεκεμβρίου 2010 8:37 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Παρατηρησις:

    Παρατηρητης
    (skavlωμενος με την μπgαλια)


    Παρατηρητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Παρατηρητης(skalωμενος με την μπαλα)
    διορθωση αναγκαια
    Παρατηρητης (skalωμενος και χωρις
    μπαλα)και να δουμε τι καταλαβες μαγκακι-κουτσαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. @ 19 Δεκεμβρίου 2010 10:14 μ.μ.

    Τι θέλεις να αποδείξεις με το σχόλιο αυτό; Τα πράγματα άλλαξαν και πρέπει να συμβιβασθείς με την ιδέα. Πιες και μία πορτοκαλάδα παγωμένη να πάνε τα φαρμάκια κάτω :-))

    @ skal

    Απαγορεύστε τα ανώνυμα σχόλια και θα δείτε την διαφορά. Νομίζω προτάθηκε και παραπάνω και είναι σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Απαγορεύστε τα ανώνυμα σχόλια και θα δείτε την διαφορά. Νομίζω προτάθηκε και παραπάνω και είναι σωστό.

    22 Δεκεμβρίου 2010 12:21 μ.μ.

    Ανωνυμε συμφωνω μαζι σου αλλα αφου πρωτα γινεις...επωνυμος διοτι γραφεις ανωνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.