9/11/11

«Τρελός» και «καταθλιπτικός» ο Γ. Παπανδρέου, λέει ο Σαρκοζί. Οι 152 βουλευτές που τον χειροκροτούσαν όρθιοι, τί είναι;, ρωτάμε εμείς!

«Τρελό» και «καταθλιπτικό» χαρακτήρισε ο Νικολά Σαρκοζί το Γιώργο Παπανδρέου κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με τον Μπαράκ Ομπάμα στην πρόσφατη σύνοδο της G20 στις Κάννες, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Le Parisien.
Σύμφωνα πάντα με τη γαλλική εφημερίδα, αμφότεροι οι ηγέτες έκριναν πως ο Ελληνας Πρωθυπουργός έκανε σοβαρό λάθος ανακοινώνοντας το επίμαχο δημοψήφισμα για το σχέδιο στήριξης της 26ης Οκτωβρίου.

Τη συζήτηση μεταξύ των δύο προέδρων άκουσαν πολλοί Γάλλοι δημοσιογράφοι, μέσω των κουβουκλίων μετάφρασης, λίγο πριν από συνέντευξη Τύπου στη Σύνοδο των Καννών.
Ναυτεμπορική

10 σχόλια:

  1. Τον Βασίλη Σκουρή, πρόεδρο του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, κατονομάζει ως νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας το Reuters.

    Tο πρακτορείο επισημαίνει ότι πηγή, από το κυβερνών κόμμα, επεσήμανε ότι οι διαβουλεύσεις έγιναν χθες το βράδυ. Πρόσθεσε ότι ο Ευ. Βενιζέλος θα μείνει υπουργός οικονομικών. Η ανακοίνωση αναμένεται στις 12:00.
    24h NewsRoom

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...καί αυτοί τρελοί καί καταθλιπτικοί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από πότε ένας άπατρις (καμμία μομφή, δεν είναι δικό του λάθος) και μάλλον μικρόνους (καμμία μομφή, δεν είναι δικό του λάθος), ο οποίος βγαίνει πρωθυπουργός με την ψήφο ενός λαού (εδώ είναι η μομφή, για τον λαό φυσικά), τον οποίο κυβερνά άψογα, σύμφωνα με τις εντολές που παίρνει, ονομάζεται «τρελός» και «καταθλιπτικός»; Από που κι ως πού;

    Βλάκες ή αβανταδόροι είναι αυτοί που ψηφίζουν τέτοιο σκουπίδι για πρωθυπουργό, που έχει ρίξει στην κατάθλιψη όλη την Ελλάδα, εκτός ελαχίστων βολεμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά ήρεμα, ο κοντός δικιο εχει. και λίγα ειπε....

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι 152 είναι όρνιθες του πτηνοτροφείου ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανακαλύψαμε το φεγγάρι τελικά,ο άνθρωπος έχει για ουρά χειριστήριο playstation και εμείς ακόμη αμφιβάλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσο για τους 152 η απάντηση είναι μια,Άξιοι συνεχιστές της μεταπολίτευσης,όχι ότι οι υπόλοιποι είναι καλύτεροι αλλά αφήνουμε ένα ενδεχόμενο μή και αδικήσουμε κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ ΑΖ 12:48 μ.μ.

    Τι δίκιο έχει ο κοντός και πράσσειν άλογα; Ο τρελός έχει το ακαταλόγιστο και απαλλάσσεται. Αυτό θέλεις κι εσύ για τον Παπανδρέου; Βουτάτε την γλώσσα σας στο μυαλό σας, πριν γράψετε! Δες και σχόλιά μου εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοί όλοι κατάντησαν την δημοκρατία μαλλιά κουβάρια, όπου δεν μπορείς να βρείς άκρη πουθενά, να βασιστείς σε κανενός τον λόγο και κυρίως,να μην προχωρεί τίποτα προς όφελος της χώρας.
    Και βεβαίως, ο λαός να τους πληρώνει για να τον κοροιδεύουν. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.