1/11/11

Είναι οι ηλίθιοι αήττητοι; Ιδού το ερώτημα!

Όποιος απαντήσει σωστά στο ερώτημα, κερδίζει τριήμερη εκπαιδευτική άδεια στο λιομάζωμα, στη Βέργη Σερρών, με συνδυασμό ιαματικών λουτρών.
Εδώ σας θέλω κυρίες και κύριοι.
Πάντως, η απάντηση, αν και διλημματική, όπως το εξαγγελθέν δημοψήφισμα, δεν είναι απλή, ούτε εύκολη!

22 σχόλια:

  1. Η φυσική ηλιθιότητα αποτελεί το απόλυτο όπλο στα χέρια όποιου το κατέχει

    Αινσταιν:Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο.

    Ομως στην συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα.Κανείς δεν είναι σε θέση σήμερα να προβλέψει τις συνέπειες της καθώς εξυπηρετεί πολλούς σχεδιασμούς διαφορετικών πλευρών.

    Σάββα τα ιαματικά τα δέχομαι όσον αφορά το λιομάζωμα όποιος καεί απο το κουρκούτι φυσάει και το γιαούρτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο ηλιθιος με την εμπειρια που διαθετει σε αυτο το επιπεδο ειναι δυσκολος αντιπαλος!

    τι εξοπλισμο διαθετεις για τις ελιες?
    αντε να ξεσκουριασουμε λιγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν βλέπω συμμετοχή, τί έγινε, κολώσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο μάζεμα δεν γνωρίζω γιατί εμείς τρώγαμε μόνο βούτυρο, τώρα αν θές να μας μάθεις να τρώμε και λάδι, εδώ είμαστε και περιμένουμε, μετά το μάζεμα φυσικά.
    Πάντως τάξε και κανένα δοχείο σε κανένα μοναστήρι, γιατί μόνο στο θεό μπορούμε να ελπίζουμε πλέον.
    Σε ότι αφορά το ερώτημα η απάντηση είναι απλή, είναι ΠΑΣΟΚ το οποίο θα ολοκληρώσει το έργο της ''μεγάλης αλλαγής'' που ξεκίνησε ο μεγαλύτερος ψεύτης πολιτικός που είχε ποτέ η χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Είναι οι ηλίθιοι αήττητοι; Ιδού το ερώτημα!"

    Έλα, αυτό είναι εύκολο: Προφανώς όχι, χάνουν από τούς πανηλίθιους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιγκουϊνε έχασες. Κι αν πρόκειται για ηλίθιο και πανηλίθιο σε συσκευασία του ενός;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιγκουνίνε, τίναξες τη μπάνκα στον αέρα.
    Κέρδισες το σεμινάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ioannes, είναι νόμος, ο πανηλίθιος πρώτα νικάει τον ηλίθιο μέσα του, μετά κατατροπώνει τούς άλλους ηλίθιους, και στο τέλος γίνεται και πρωθυπουργός. Τότε πλέον μπορεί κι αυτόν να τον νικήσει μόνο το απόλυτο τίποτα (ιδίως αν είναι και ακαδημαϊκό).

    skal, τι σεμινάριο;;; Πλάκα κάνεις; Αφού παλιότερα μάς έλεγες για ιαματικά λουτρά και Βουλγάρες...;>)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πέρα απο την πλάκα,μεγάλη χάρη τους κάνουμε με το να τους θεωρούμε απλά ηλίθιους.

    Η δική μου απάντηση πάντως είναι ότι ένας πολιτικός της μεταπολίτευσης μπορεί να κερδίσει άνετα έναν ηλίθιο.

    ΥΓ
    Μιλάμε για βουνό ή για πλαγιά; Έχει διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και κάτι ακόμη,χθές ο μόνος που δεν αιφνιδιάστηκε ήταν ο Παπαχελάς......

    Πείτε μου εσείς τώρα αν έχει σημασία αυτό.Γιατί το δικό μου μυαλό είναι διεστραμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ηλιθιότητα είναι ανίκητη γιατί ένας πεθαίνει και χίλιοι γεννιούνται,

    Απόδειξη
    Οι "έξυπνοι" πλούσιοι, με ασήμαντες απώλειες, γίνονται όλο και ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ έστω αν και πλουσιότεροι, οι δε "ηλίθιοι" φτωχοί όλο και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ παρά τις σημαντικές τους απώλειες, και αν φτωχότεροι όλο και κερδίζουν έδαφος, σε πόλεις επαρχίες και ναυάγια, κι ομαδικούς τάφους, άσχετα αν οι ιδιώτες μέτοχοι της ιδιωτικής τράπεζας τις Ελλάδας διευρύνουν την υποθήκης τους με τα ΤΑΠΙΑ και ΤΕΑΡΟΥΦ πέρα από περιφράξεις σε καταπατημένα βοσκοτόπια και στις αθερίνες τις ΑΟΖ των ψαράδων της Μεσογείου.

    Τουτέστιν η ηλιθιότητα είναι και παραμένει ανίκητη!
    ὅπερ ἔδει δεῖξαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και εμενα που σας τα ελεγα τοσο καιρο για Γερμανιες,Κινες,Ευρυτατο παιχνιδι με κερκοπορτα την Ελλαδα και τιποτα περισσοτερο για την χωρα μας,Ρωσσιες που καραδοκουν να αγκαλιασουν την Γερμανια σφικτα κλπ κλπ , δεν θα μου δωσετε ενα γουρουνοπουλο που κρατησατε στην Βεργη για το...μελλον?
    Ξερετε ,απο αυτα που σωσατε στο παρελθον απο το καναλι.Για την ακριβεια των λεγομενων μου στο παρελθον διαβαστε παρακατω
    >Η κίνηση του πρωθυπουργού να ανακοινώσει δημοψήφισμα και οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, έχουν προκαλέσει ένα «τσουνάμι» στις διεθνείς αγορές, με αποτέλεσμα η Ευρωπαϊκή Ένωση να βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο…Ο κίνδυνος κατάρρευσης του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος και της Ευρωζώνης είναι πλέον ορατός, ενώ η κίνηση της Ιαπωνίας να υποτιμήσει το νόμισμά της, αποδεικνύει τόσο την κρισιμότητα της στιγμής και την πίεση που δέχεται η οικονομία της, όσο και το τρομακτικό αδιέξοδο στο οποίο οδηγείται η Ευρωζώνη.Από το πρωί, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ECB) προσπαθεί να περιορίσει τις ζημιές αγοράζοντας το ιταλικό και το ισπανικό χρέος, ενώ τα γαλλικά spread έχουν σημειώσει κάθετη άνοδο με αποτέλεσμα να τίθεται η σταθερότητα και της γαλλικής οικονομίας σε κίνδυνο. Εν ολίγοις, όλο το διεθνές οικοδόμημα βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο εξαιτίας της ελληνικής κρίσης.
    Aποδεικνύεται εκ των πραγμάτων σωστή η εκτίμηση του «defence-point.gr» ότι στην ουσία η κίνηση Παπανδρέου ερμηνεύεται με βάση τη «στρατηγική του Σαμψών», ότι δηλαδή αφού με πιέσατε παραπάνω από εκεί που άντεχα και αντιμετωπίζω τα προβλήματα που βλέπετε στο εσωτερικό, ήρθε η ώρα να αντιληφθείτε ότι τόσο καιρό που κάνατε τους τιμητές, το οικοδόμημα που είχατε την ευθύνη και οικοδομήσατε, έχει σαθρά θεμέλια.
    H γερμανική ισχύς είναι σε μεγάλο βαθμό συνδεδεμένη με την επιτυχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οπότε κάθε αλλαγή σε αυτό το επίπεδο θα επηρεάσει καθοριστικά και το γερμανικό μέλλον
    Στην ευημερία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στηρίζουν και τη δικής τους ανάπτυξη, σε μεγάλο μέρος, αναδυόμενες δυνάμεις όπως η Ινδία και η Κίνα, κυρίως η δεύτερη, η οποία μάλιστα κρατάει και σχεδόν ένα τρισεκατομμύριο δολάρια και πλέον, αμερικανικού χρέους, μέσω ομολόγων…
    Το παιχνίδι είναι πολύ ευρύτερο από ότι η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού πολιτικού κόσμου έχει αντιληφθεί ότι όσα διακυβεύονται υπερβαίνουν κατά πολύ το «ελληνικό γεωπολιτικό μέγεθος». Αυτό από μόνο του θα επέβαλε τη συγκράτηση στις όποιες κινήσεις κατάληψης της εξουσίας, αφού οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν θα κρίνουν το μέλλον του Ελληνισμού τα χρόνια που ακολουθούν. Η κατάσταση «την επόμενη ημέρα» θα είναι ενδεχομένως πολύ διαφορετική από αυτό που ξέραμε…
    http://www.defence-point.gr/news/?p=25424

    http://gdailynews.wordpress.com/2011/11/01/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CE%B6%CF%8E/#more-29050

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και συμπληρωνοντας το προ ολιγο σχολιο μου δυστυχως θα εκφραστω παλι "αιρετικα".Ηληθιος ειναι αυτος που θεωρει τους αλλους ηληθιους και αυτο θα αποδειχτει συντομα οσον αφορα την "βλακωδη" κινηση καποιου που σε ενα προ ολιγου "ονειρο" μου μου αποκαλυφθηκε απο την θεα Ισιδα ,ξερετε την Παρθενοπη,οπως την λενε στο χωριο μου.Η μαλλον την λεγανε ετσι γιατι εχω ξεκοψει απο αυτο το χωριο και δεν ξερω πως την λενε τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εξαρτάται σε ποιο αγώνισμα. Εαν εννοείς στο άθλημα της ηλιθιότητας τότε ναι...οι ηλίθιοι είναι αήττητοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Xριστίνα,
    κύριοι και κυρίες, επανορθώνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λοιπόν ο Μαρκ Τουαίν είπε:
    ποτέ μα ποτέ μη λογομαχείς με έναν ηλίθιο θα σε κατεβάσει στο επίπεδο του και θα σε κερδίσει λόγο πείρας.

    Μεταξύ ενός ηλίθιου και ενός παν ηλίθιου υπάρχει ο ραν ταν πλαν διαλέξτε και πάρτε ...Ο ραν ειναι άρρωστος ο ταν και λοιποί ανεξαρτητοποιήθηκε και ο πλαν ....ο γνωστός πλαν άρει (είναι πολλά τα λεφτά τάκη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εμ κ.Σάββα μια γυναίκα μέχρι και κυβερνήσεις ρίχνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. οι γυναικες ειναι καλες για αλλα και πιο καλα πραγματα και οποια δεν το κατανοει και κανει το...αγοροκοριτσο χανει και τα δυο.γενικα μιλαω και πιστευω οτι η γυναικα στην εξουσια μονο πλαγιως μπορει να εισχωρησει και αυτο αποδικνυει η καθημερινοτητα.εκτος και αν δεν ειναι γυναικα αλλα το παιζει ετσι οπως η...Γκολντα Μεγιερ καποτε προεδρος του Ισραηλ κλπ κλπ που δεν γραφονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. οταν καποιος πανηλιθιος λειτουργει βασει της λογικης του οτι οι ηλιθιοι ειναι ανικητοι, εγω σαν ελληνας απαντω με την λογικη του μεγαλου αλεξανδρου πως οτι δεν λυνεται κοβεται, σαββα μετα και στις δικες μου ελιες :) καμια πενηνταρια ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητέ Sterg δεν ξέρεις πόσο συμφωνώ μαζί σου γι αυτό και διαχωρίζω την έννοια της εξουσίας από της ηγεσίας.
    Και πάντα θεωρώ ότι ο πιο άξιος δεν επιδιώκει την εξουσία αλλά όντας ηγέτης την ηγεσία.

    Αλλωστε ας μη ξεχνάμε ότι η λέξη εξουσία ετυμολογικά προέρχεται από το αρχαίο απρόσωπο ρήμα «έξεστιν», που σημαίνει επιτρέπεται, είναι επιτρεπτό. Με την εξουσία που για τον α΄ή β΄ λόγο κατέχω, μου είναι δυνατόν να περιορίζω την ελευθερία του άλλου με νόμους ή κανόνες που θέτω, να καταναγκάζω τους άλλους, να επιτρέπω τους άλλους, το ή τη σύζυγό μου, τα παιδιά μου, τους υφισταμένους μου, τους συμπολίτες μου, να «είναι ελεύθεροι, ώστε να κάνουν αυτό που θέλω»!

    Παρ' όλα αυτά οι γυναίκες, οι σωστές είτε αγοροκόριτσα είτε οι λεγόμενες ''νιαου'' είτε οι γυναίκες απλά , θεωρώ ότι δεν επιζητούν την εξουσία γιατί έχουν την εν δυνάμει ηγεσία η οποία δεν επιβάλλεται ποτέ ούτε πλαγίως ούτε οριζοντίως ούτε καθέτως.
    Δεν είναι τυχαίο ότι πίσω από έναν μεγάλο άντρα κρύβεται μια μεγάλη γυναίκα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χριστινα
    2 Νοεμβρίου 2011 8:30 μ.μ

    Σεβομαι την προσπαθεια σου να υποστηριξεις το γυναικειο φυλο.Αλλα...
    Μη ξεχνας οτι για να γινει μια ζημεια ευκολοτερη παντα η γυναικα χρησιμοποιειται η ενας αδυναμος με διαφορες ροπες αντρας και γιαυτο παντα η Ηγεσια επιδιωκει η να φυτευει μια γυναικα κοντα σε καποιον που προοριζεται για εξουσια η να επιλεγει απ'ευθειας τον αντρα τον ποτη,ομοφυλοφιλο,καταχραστη,αδυναμο στο χρημα η στο μπαλκονι,δειλο και προβλεψιμο.
    Η γυναικα ειναι το καταληλοτερο ατομο για να ξεκινησει η "διαβολη" δηλαδη η αντιθετη θεση που συγκρουομενη διαλεκτικα με μια θεση θα αλληλοεξουδετερωθει για να εμφανιστει η επομενη θεση.
    Απο την αλλη τωρα η γυναικα ειναι η μαννα και ερωμενη.Και ο ισχυροτερος αντρας θα τα επιθυμουσε και τα δυο στην γυναικα και ας μη το λεει μη και χαλασει ο αντρισμος του ,αυτου του "αγερωχου" φαλοκρατη,αυτου του κρυβομενου απο την αληθεια αυτη.
    Η γυναικα ειναι αυτη που αφου θα εχει προκαλεσει την διαμαχη αντρων και ολοκληρων λαων στο τελος βλεποντας τους αντρες σαν παιδια της θα πασχισει για την ειρηνη.
    Ειναι η θυελλα αλλα και η γειωση των παντων αναλογα με τις ορεξεις της.Ειναι αυτη που θα επιλεξει για να γονιμοποιησει τα ωαρια της και θα κανει τον αρσενικο να φανταστει οτι αυτος την κατεκτησε.Ειναι αυτη που θα απλωσει τα μαγνητικα της πεδια και την φερορμονη της σχηματιζοντας το δικτυ που θα φερει κοντα της τον επιλεγμενο γονιμοποιητη της και ασε τον αυτον να νομιζει οτι αυτος την κατεκτησε.Ειναι,ειναι ειναι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι έγινε τελικά ποιος κέρδισε το τριήμερο ταξίδι?

    Μη ισοπεδώνουμε τα ΘΑ των βπλόγκ με τα ΘΑ των πολιτικών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.