12/11/11

Σοκαρισμένοι οι Γάλλοι σοσιαλιστές από την είσοδο Καρατζαφέρη στη κυβέρνηση

Η είσοδος της άκρας δεξιάς στη νέα ελληνική κυβέρνηση συνασπισμού, για πρώτη φορά μετά την επιστροφή της δημοκρατίας στην Ελλάδα το 1974, προκάλεσε σοκ στο γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα (PS), όπως αναφέρει σε σημερινή του δήλωση.«Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συνεχάρη την κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου, οι Γάλλοι σοσιαλιστές αρνούνται να το κάνουν» τονίζει το κυριότερο κόμμα της γαλλικής αντιπολίτευσης.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ηγέτης του κόμματος της ακροδεξιάς ΛΑΟΣ, «πρώην επικεφαλής ενός κινήματος νεολαίας που στήριζε τους συνταγματάρχες που επέβαλαν τη δικτατορία στη χώρα αυτή, δεν μπορεί καθόλου να βοηθήσει τον ελληνικό λαό να βγει από την κρίση», εκτιμά το PS.

«Να που οδηγεί η Ευρώπη όταν γυρίζει την πλάτη της στους λαούς, με την επιβολή σκληρής και τυφλής λιτότητας, χωρίς να δίνει τη δυνατότητα και τον χρόνο για την ανόρθωση (των οικονομιών τους) και παρεμβαίνοντας στη δημοκρατική λειτουργία των κρατών μελών. Στην οικονομική και κοινωνική κρίση προστίθεται μια κρίση πολιτική και δημοκρατική» προσθέτουν οι Σοσιαλιστές
http://www.real.gr

3 σχόλια:

  1. Σχεδόν όλες οι χρεωκοπημένες χώρες
    κυβερνούνται από σοσιαλιστικές κυβερνήσεις .
    Ο Σοσιαλισμός και ο αριστερισμός είναι υπεύθυνος για την ολοκληρωτική χρωοκοπία, ηθική πνευματική και οικονομική της σημερινής Ελλάδος.
    Κάποιοι νομίζουν ότι η λύση στην εξαθλίωση είναι ακόμα περισσότερος αριστερισμός, περισσότερος κουμουνισμός. Δηλ. θέλουν να μας επιστρέψουν 50 χρόνια πίσω για να κάνουν πραγματικότητα τα προλεταριακά τους όνειρα και εμάς τον απλό λαό να ψάχνουμε στα σκουπίδια για να βρούμε φαή να φάμε.Να μας φτάσουν σε επίπεδα Κορέας και Κούβας. Συριζαίοι , Κουμουνιστές, Παμίτες και ο λοιπός σαπιλοαριστεροσυμφερτός.
    Ανταρσία -Προδοσία.
    Ας μας αδειάσουν επιτέλους την γωνιά ! Κουμούνες, σοσιαλιστές , αναρχικοί μας κυβερνάνε οικονομικά και ιδεολογικά 30 χρόνια και μας έχουν καταντίσει εδώ που μας κατέντησαν. Χρεοκοπημένους και εξαθλιωμένους.
    Καλά τους έκανε ο Καρατζαφέρης και τους μπήκε σφίνα . Ένα χαστούκι μετα από 30 χρόνια.
    Στους Κάφρους που μας κατέντησαν περίγελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ
    Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ Η ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΣΠΑΝΙΟ ΦΑΙΝΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ.
    ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ , ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ

    ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά της Ευρώπης, κάντε λίγο κράτει στα σχόλιά σας για την Ελλάδα, γιατί όπως βλέπετε, μπαίνουν και άλλοι στο χορό του προβλήματος.
    Πάντως η φάση, μου θυμίζει το "Παιχνίδι της Σφαγής" του Ιονέσκο.
    Καθένας που πέθαινε ο διπλανός του, έλεγε "αποκλείεται να συμβεί σε μένα" και την επόμενη στιγμή, τσούπ, του συνέβαινε το ίδιο...
    Αρα, λίγο κράτει γιατί οι καιροί ου μενετοί...
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.