13/11/11

Ο νέος ΥΠΑΜ της Ελλάδας στην Κύπρο

 Ο νέος Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας Δημήτρης Αβρααμόπουλος θα επισκεφτεί  την Κύπρο την ερχόμενη Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, όπως προέκυψε από χτεσινή  τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Αμυνας της Κύπρου Δημήτρη Ηλιάδη.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση ο Υπουργός Αμυνας Δημήτρης Ηλιάδης είχε χτες  τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο Υπουργό Εθνικής Αμυνας της Ελλάδος Δημήτρη  Αβρααμόπουλο.
Οπως αναφέρεται, ο κ. Ηλιάδης αφού συνεχάρη τον Δημήτρη Αβρααμόπουλο για  την ανάληψη των καθηκόντων του, απηύθυνε στον κ. Αβρααμόπουλο πρόσκληση  για να επισκεφθεί την Κύπρο, πρόσκληση η οποία έγινε αποδεχτή.

Από την πλευρά του ο κ. Αβρααμόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον Δημήτρη Ηλιάδη,  τόνισε τη σταθερή υποστήριξη της Ελλάδας στον αγώνα της Κύπρου.

Σημειώνεται ότι ο Υπουργός Αμυνας είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με τον τέως Υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Μπεγλίτη, τον οποίο ευχαρίστησε θερμά για την άψογη συνεργασία και την πολύτιμη στήριξη που παρείχε στην άμυνα της Κύπρου κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας.
http://www.onlycy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.