9/2/12

Συνάντηση Αβραμόπουλου - Μπακογιάννη για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Θέματα που αφορούν τη λειτουργία του αμυντικού συστήματος της χώρας, την οικονομική κατάσταση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και την εξωτερική πολιτική, με αιχμή «μία αυξανόμενη ένταση στην περιοχή του Αιγαίου», όπως είπε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, συζητήθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας με τη Ντόρα Μπακογιάννη.


Σε δηλώσεις του, ο κ. Αβραμόπουλος επανέλαβε ότι με την πολιτική που έχει ασκήσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει εξασφαλιστεί η σε βάθος χρόνου επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων με εξοπλισμούς, που είναι ό,τι το καλύτερο διατίθεται αυτή τη στιγμή παγκοσμίως.

Από την πλευρά της, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, «το ειδικό μισθολόγιο, αυτή τη στιγμή, έχει συμφωνηθεί ότι κρατιέται».
Η πρόεδρος του ΔΗΣΥΜ χαρακτήρισε «ντροπή» το γεγονός ότι οι υπουργοί της κυβέρνησης, έχοντας στο μυαλό τους τις επόμενες εκλογές αντί να σκεφθούν τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, σήμερα, δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν 460 εκατομμύρια ευρώ με αποτέλεσμα να απειλούνται τελικώς οι επικουρικές αλλά και οι κύριες συντάξεις.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.