2/2/12

Giannis έφα...

Σχόλιο του Giannis
Oταν το 81 πηρε την εξουσια τ ο ΠΑΣΟΚ ο ράλης ειχε πει. Ευχομαι ο ελληνικος λαος να μην μετανιωσει για την επιλογή του.
Υπευθυνος για την καταντια της ελλάδας για το δντ και ολα αυτα ειναι πρώτα απο ολους ο ιδιος ο λαος.
ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΨΥΦΙΖΕΙ.
Ενας λαος που αναγκαζει την παραλυτη μάνα του των 90 ετών να παει να ψηφισει τον βουλευτη για να κανει την δουλειά του.
Ενας λαός σε ποσοστο 90% με τάση προς τον λαμογισμο.

Ψηφιζε τους πολιτικους οχι για να προσφερουν στην πατρίδα αλλα για να διορισουν τα παιδια τους και τα εγγονια τους , επισης για να παιρνουν τις επιδοτησεις απο την εε. με τροπο κομπιναδορικο
Με βοηθεια πολιτικων ωρισμενα λαμογια αγροτες δηλωναν ξενα χωράφια για δικα τους καλαμποκια λιμνες για καλαμποκια μετεφεραν κοπαδια απο στανη σε στανη με την βοηθεια πολιτικων .Οι ελληνες ειναι πλιατσικαδοροι. .
Γεμισε η ελλαδα με δημοσιους υπαλληλους να δουμε τωρα πως θα τους ξεφορτωθουν
ΑΡΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ.
Την καταστροφη του την έφερε ο ιδιος ο απατεωνας λαός ψηφιζοντας τον μεγαλοαπατεώνα ανδρεα παπανδρέου
και την συνέχισε ο μητσοτάκης που δεν αφησε να μπει φυλακη ο ανδρεας τοτε με τον κωσκωτα. με αποτελεσμα να συνεχισει να υπάρχει ΠΑΣΟΚ και να βηθησει την χωρα με την βοηθεια της ΝΔ που μιμηθηκε μετα το συστημα ΠΑΣΟΚ

ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΦΤΑΙΝΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ .
Δεν ανεβηκαν στην εξουσια με πραξικοπημα αλλα δημοκρατικά
Τώρα το πως ;
Οταν ψηφιζει κανείς επειδη ειναι κρισιμι πράξη η ψήφος να το σκεπτετια καλα και να μην ακουε ι τις μπαρουφες που λενε τα λαμογια και οι απατεωνες οι πολιτικοι
Φταινε και οι δημοσιογραφοι που δεν δημοσιευουν τις απατες των πολιτικών.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ .ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ
ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ
ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΩΡΑ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Π[ΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΥΛΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΠ.
Πηγή

9 σχόλια:

  1. Η δημοσιογραφος κ. Κατερίνα Ακριβοπούλου λεει σημαντικα πραγματα,μιλαει για "ομπρελλες" που καλυπτουν...τον "καλυπτοντα" τον χωρο της" Εθνικιστικης Δεξιας" ,κατι σαν καπελλωμα,κ.Καρατζαφερη και το παρδαλο τσουρμο του,αλλοπροσαλλο και υποπτο απο πολλες αποψεις τσουρμο του, που δινει πολλα στοιχεια για συζητηση σοβαροτατης αμφισβητησης του ρολου που τους ανεθεσαν καποιοι να παιξουν στην Ελλαδα αυτη την κρισιμη περιοδο.Πολλα τα ερωτηματικα και πρεπει να διερευνηθουν.Κοσκωτα μου θυμιζει...

    >Αγράμματε Κωλοτούμπα, σε πήρανε όλοι χαμπάρι

    http://youtu.be/0FEEyiHClUE<

    [ και ενα πικαντικο σχολιο που μαζεψα στο βιντεο αυτο]
    youtube.com/watch?v=t_ejR3OEBc­k&feature=related
    Τι μας κρύβουν!?! ΟΕΟ?? βάζετε τον Καρατζαφέρη σαν τον υπέρτατο σούπερμαν που θα σώσει την Ελλάδα , μήπως έχει και την ομάδα έψιλον μαζί του με τον Λιακόπουλο?? ή θα πουλάμε τα βιβλία του Αδωνη στα φανάρια για να ζήσουμε!?! ΟΕΟ?? αφού και αυτός το σύστημα στηρίζει , παίζει το παιχνίδι του για να πάρει κάνα κοκκαλάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 02.02.2012: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου*
    ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α.
    http://www.elkeda.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1576:02022012-&catid=40:2010-01-11-14-57-44&Itemid=90

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σχόλιο με βρίσκει απολύτως σύμφωνο. Αυτά και άλλα τόσα ποτέ δεν μπόρεσα να τα καταλάβω. Τελικά έχουν δίκιο να μας βλέπουν σαν πρόβατα, αφού εμείς τους δίνουμε αυτό το δικαίωμα. Εχω και μια τελευταία απορία. Θα ήθελα να δώ τι ποσοστά θα πάρουν απο τον Ελληνικό λαό αυτοί που μας οδήγησαν εδώ. Είδωμεν.
    Καλημέρα σας κύριοι !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ελλάδα δεν ήταν καθόλου έτοιμη για να μπεί στην ΟΝΕ,πολιτικά,κοινωνικά,οικονομικά,απο πολλές απόψεις η Ελλάδα δεν ήταν έτοιμη.

    Με τις πληγές του παρελθόντος,και όχι μόνο της χούντας,ήταν λογικό και επόμενο να εμφανιστούν τέτοιες συμπεριφορές.

    Μια χώρα,ένα κράτος,δεν στρώνει απλά ρίχνοντας άφθονο χρήμα,το αντίθετο συμβαίνει.

    Κατά τη γνώμη μου απο εκεί ξεκινάει το πρόβλημα.

    Είναι σαν αυτό που λέει ο Μαρκεζίνης για το Αφγανιστάν,ότι μια δημοκρατία είναι ανέφικτη με τις ιδιαιτερότητες που έχει αυτή η χώρα.

    Όσο για τις ευθύνες του λαού,να ρωτήσω πόσοι απο εμάς γνώριζαν πραγματικά για την οικονομική κατάσταση της χώρας; Εγώ πάντως όχι,κάτι για ισχυρή και θωρακισμένη οικονομία άκουγα. Όσο για τις εκλογές,έχω γράψει αρκετές φορές πόσο ανέκδοτο θεωρώ το πολιτικό σύστημα που βασίζεται στα κόμματα. Πορώνοντας τον κόσμο,δημιουργώντας και κομματικούς στρατούε,εκμεταλευόμενοι τις πληγές του παρελθόντος,με αποτέλεσμα ένα λαό να ψηφίζει τα δύο κόμματα μόνο και μόνο για να μην βγεί το άλλο.

    Ξεχάσατε τα μπλέ και πράσινα καφενεία; Ξεχάσατε ότι χάριν των κομμάτων μέχρι και αδέλφια δεν μιλούσαν μεταξύ τους; Ξεχάσατε το κυνηγητό που έριχνε ο ένας στον άλλο με απολύσεις και δυσμενείς μεταθέσεις,χάριν των κομμάτων; Και πόσα άλλα για τα οποία θα έπρεπε να ντρεπόμαστε.

    Και φτάσαμε στο σημείο,πάλι,ότι για όλα φταίει ο λαός,ξεχνώντας βέβαια ότι μέχρι στιγμής είναι ο ΜΟΝΟΣ που πληρώνει πολύ ακριβά, ενώ ταυτόχρονα πληρώνουν και πάρα πολλοί που δεν είχαν μερίδιο ευθύνης.

    Οι λόγοι που ο λαός αυτός δεν ξεσηκώνεται είναι πολλοί,φόβος,αυτομαστίγωμα,γνώση του τι χαμός θα γίνει σε περίπτωση ξεσηκωμού,προπαγάνδα,ατολμία,έλειψη ηγέτη,ελπίδα ότι ίσως οι πολιτικοί τα καταφέρουν,μνήμες του παρελθόντος και άλλα πολλά.

    Βέβαια,αρκεί ένα τυχαίο τραγικό γεγονός,μια σπίθα,για να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα,και τότε ένας Θεός ξέρει τι θα συμβεί.

    Τέλος,πιστεύω ότι απο αυτή την ιστορία ο Ελληνικός λαός θα βγεί καλύτερος και κερδισμένος,απο πολλές απόψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. " Θα ήθελα να δώ τι ποσοστά θα πάρουν απο τον Ελληνικό λαό αυτοί που μας οδήγησαν εδώ"

    Το αν θα γινουν εκλογες δεν το γνωριζωμε.Αλλα αν γινουν τοτε πως μπορεις να επιλεξεις οταν σου πλασαρουν στο τραπεζι τους α,β,γ,δ,ε και δεν υπαρχει στον καταλογο αυτος ο "Χ" που σου γεμιζει τα ονειρα σου????Γιατι ειναι και "επικινδυνος" και απροβλεπτος,και αιθεροβαμων και ονειροπολος και πατριωτης και ποιητης κα;ι ουμανιστης και με δυο λογια "επικινδυνος".Μεινε στο ονειρο με την αλυσιδα στο ποδι και στο κελι σου ονειρεψου μια αλλη κατασταση.Αλλη φτιαχνουν τα κομματα,τις λιστες βουλευτων και υπουργων και εσυ εχεις το "καθηκον" να πας και να υπογραψεις με την ψηφο-κοροιδια τα κολοχαρτα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο θάνατος δεν έχει εκλογικό βιβλιάριο

    01.02.2012ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

    http://www.statesmen.gr/wp-content/uploads/2012/02/astegoi-cold.png

    Η καθημερινότητα έχει πέραν των δυσκολιών και των προβλημάτων και τη τραγική της διάσταση. Αυτή που δεν μπορούν να δουν οι πολιτικοί μας, είτε κάθονται στα υπουργικά έδρανα είτε θρονιάζονται στα ασφαλή έδρανα της αντιπολίτευσης.

    Περίπου 20 χιλιάδες συμπολίτες μας-το λιγότερο που έχει σημασία είναι ο ακριβής αριθμός- είναι άστεγοι. Το τραγικό δε της τραγωδίας είναι ότι οι περισσότεροι είναι πτυχιούχοι και πολλοί από αυτούς μέχρι πρότινος είχαν μια κανονική ζωή.

    Τώρα υποφέρουν, συνομιλούν καθημερινά με το θάνατο στους δρόμους και στα παγκάκια, ζουν το αποτέλεσμα μιας αποτυχημένης πολιτικής που ξεκίνησε από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

    Προφανώς μια συγνώμη δεν είναι αρκετή. Δεν την χρειάζονται άλλωστε και δεν έχει και καμία σημασία. Τουλάχιστον τα κόμματα ας στρέξουν να βοηθήσουν και να αφήσουν τα μεγαλεπήβολα σχέδια για μετά τις εκλογές. Ο θάνατος δεν έχει εκλογικό βιβλιάριο…
    http://www.statesmen.gr/56639/%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CF%87%CE%B5%CE%B9/%CE%BF-%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF_01-02-2012.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στη χώρα αυτή, όλοι γνωρίζαμε πολύ καλά τι κάναμε και τι συνέβαινε στην οικονομία μας, απλά ψηφίζαμε επιπόλαια για το βόλεμα, την αρπαχτή, και οτιδήποτε παράνομο που μας συνέφερε.
    Ο Έλληνας ήταν, είναι και θα παραμείνει ίδιος, όπως ακριβώς μας περιγράφει στο γνωστό ποιηματάκι του ο Γ. Σουρής (100 χρόνια πριν), ατομιστής και με ελαστική μέση.
    Όσο αφορά τις πληγές του παρελθόντος, που οδήγησαν σε τέτοιες συμπεριφορές, είναι κάτι που σηκώνει άπειρη συζήτηση, όλες οι πόρνες κατά κανόνα, έχουν να πουν μια δακρύβρεχτη ιστορία ως άλλοθι, εγώ ξέρω όμως ότι όταν ένας λαός χάσει την ηθική του έχει χάσει τα πάντα και αυτό συνέβη σ'εμάς στη μεταπολιτευτική περίοδο, ούτε οι βασιλιάδες, ούτε η χούντα, ούτε άλλα τέτοια μας έφταιξαν (Τάξη και ηθική όπως έλεγε ο Τσαγανέας).
    Σε ότι αφορά την αντίστασή μας, έχω να πω ότι την έκαναν κάποτε εκείνοι που είχαν κάκαλα και τίποτε να χάσουν, εμείς και δεν θέλουμε και δεν μπορούμε γιατί είμαστε κουτοπόνηροι (ακόμη) και καλοπερασάκηδες, κοινώς τζάμπα μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λετε να ειναι και ο δικος μας της ιδιας επαισχυντης σχολης??????
    -------------------------------------------------

    Μόντι: «Η μόνιμη εργασία είναι μονότονη»
    Έντονες αντιδράσεις στην Ιταλία από τη δήλωση του Ιταλού πρωθυπουργού.

    «Οι νέοι πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα ότι δεν θα μπορούν να έχουν μια μόνιμη δουλειά για όλη τους την ζωή», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι κατά την συμμετοχή του χθες βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή του ομίλου Canale 5.

    Ο Μόντι πρόσθεσε ότι «θα πρέπει όμως να υπάρχουν λογικές προϋποθέσεις: λίγο μικρότερη προστασία για όσους σήμερα είναι απόλυτα εξασφαλισμένοι και κάπως μεγαλύτερες εγγυήσεις για όσους είναι σχεδόν είλωτες στην αγορά εργασίας, ή δεν καταφέρνουν καν να έχουν κάποια πρόσβαση».

    Η δήλωση του Ιταλού πρωθυπουργού προκάλεσε την έντονη αντίδραση χιλιάδων νέων που μέσω Διαδικτύου ρωτούν τον Μόντι «πώς εννοεί την διαρκή αλλαγή εργασίας, με κακοπληρωμένες θέσεις και τριμηνιαίες συμβάσεις και στα πενήντα;» ή του υπενθυμίζουν ότι «εκείνος μιλά εκ του ασφαλούς, από την στιγμή που, ότι και αν συμβεί, έχει εξασφαλισμένη θέση ισόβιου γερουσιαστή».

    Και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, όμως, η οποία στηρίζει την ιταλική κυβέρνηση τεχνοκρατών, τάσσεται κατά της συγκεκριμένης τοποθέτησης του πρωθυπουργού. Ο αντιπρόεδρος των γερουσιαστών του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Λατόρε, τόνισε σε δηλώσεις του ότι «πρόκειται για μια από τις χειρότερες στιγμές του Μάριο. Το λέω, διατηρώντας, πάντα, τον πρέποντα σεβασμό στο πρόσωπό του», πρόσθεσε ο Λατόρε.

    Ο μπερλουσκονικός Οίκο της Ελευθερίας τόνισε ότι «όλοι γνωρίζουν καλά πως οι τράπεζες, πλέον, δεν δίνουν κανενός είδους δάνειο σε όσους δεν έχουν έναν σταθερό μισθό».

    Το κόμμα Ιταλία των Αξιών του πρώην εισαγγελέα Αντόνιο Ντι Πιέτρο (αντιπολίτευση) θεωρεί ότι «ο Μόντι μετά την δήλωσή του αυτή θα έπρεπε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από τους ιταλούς».

    Όπως τονίζουν παρατηρητές, με την παρέμβασή του ο Ιταλός οικονομολόγος και πρωθυπουργός θέλησε να αναφερθεί εμμέσως στην διαπραγμάτευση για την μεταρρύθμιση της αγοράς της εργασίας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα στην αρμόδια υπουργό Έλσα Φορνέρο και στα μεγαλύτερα συνδικάτα της χώρας.

    Ένα από τα κύρια σημεία της διαπραγμάτευσης αφορά την δυνατότητα κατάργησης του λεγόμενου «άρθρου 18» που απαγορεύει στις επιχειρήσεις με πάνω από δεκαπέντε εργαζόμενους να προχωρούν σε απολύσεις αν δεν υφίσταται βάσιμη αιτία.

    «Το σημείο αυτό δεν πρέπει να θεωρείται ταμπού», επιμένει η κυβέρνηση της Ρώμης. Αλλά τα συνδικάτα Cgil Cisl και Uil επιμένουν ότι «η αλλαγή του άρθρου 18 δεν αποτελεί καν θέμα που θα πρέπει να θιγεί στην όλη συζήτηση διότι η αλλαγή του θα προκαλέσει θεαματική άνοδο της ανεργίας».

    Σήμερα το πρωί η υπουργός Εργασίας Φορνέρο δήλωσε ότι «η κυβέρνηση θα ήθελε να εγκρίνει τις μεταρρυθμίσεις μαζί με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, με την μέθοδο του διαλόγου. Αν αυτό, όμως, δεν καταστεί δυνατό, να προσπαθήσει να προχωρήσει αυτόνομα».

    www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγκάτοικε,μίλα για τον εαυτό σου καλύτερα,γιατί προσωπικά τουλάχιστον ούτε πόρνη υπήρξα αλλά ούτε και λυγισμένη μέση είχα,και γνωρίζω και πάρα πολλούς που δεν είχαν τα χαρακτηριστικά που ανέφερες.

    Τη συλλογική ευθύνη δεν τη δέχομαι.

    Οι ευθύνες είναι ατομικές και ανήκουν σε συγκεκριμένα πρόσωπα υπαρκτά με ονοματεπώνυμο.

    Τα αίτια της συμπεριφοράς των Ελλήνων είναι αυτά που θα φωτίσουν οι ιστορικοί του μέλλοντος,αλλά απο τη στιγμή που επιχειρούμε να βγάλουμε συμπεράσματα θα πρέπει να τα λάβουμε σοβαρά υπόψιν,αρκεί να τα δούμε αντικειμενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.