22/4/12

Αλβανικό δημοσίευμα: Το ΠΑΣΟΚ εισάγει ψήφους από την Αλβανία


Με τίτλο «PASOK importon vota nga Shqiperia» δηλαδή «Το ΠΑΣΟΚ εισάγει ψήφους από την Αλβανία» κυκλοφορεί η Κυριακάτικη αλβανική εφημερίδα «Gazeta Shqiptare».
Η εφημερίδα εξασφάλισε λίστα με 129 πολίτες Αλβανικής καταγωγής οι οποίοι έλαβαν την ελληνική ιθαγένεια, από τις 2 έως τις 20 Απριλίου.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην πλειοψηφία τους πρόκειται για άτομα με ελληνική εθνικότητα (Βορειοηπειρώτες) όμως δεν είναι λίγα και τα ονόματα με αλβανική εθνικότητα.
Ο αριθμός των 129 ατόμων, σε τρεις εβδομάδες είναι λογικός της διαδικασίας απόδοσης της ταυτότητας των Βορειοηπειρωτών και δεν είναι ιδιαίτερα «φουσκωμένος».  dexiextrem

3 σχόλια:

  1. Παλιός και έμπειρος εισαγωγέας το ΠΑΣΟΚ, θα θυμούνται οι καταγώμενοι από την περιοχή του ΚΑΥΚΑΣΟΥ, πόσους συμπατριώτες τους είχαν μεταφέρει στην Ελλάδα στις εκλογές του 2000.
    Τότε δεν μας πείραξε η νόθευση και ο βιασμός της δημοκρατίας, τώρα μας πειράζει που θα μπεί στη βουλή η ΧΑ και μάλιστα με τις ψήφους ΕΛΛΗΝΩΝ πολιτών.
    Προσωπικά δεν φοβάμαι καμία ΧΑ, δημοκρατία έχουμε, ο καθένας δικαιούται να λέει, να πιστεύει και να ψηφίζει ότι θέλει, φοβάμαι πραγματικά πάρα πολύ εκείνους που φωνάζουν ότι φοβούνται τη ΧΑ.
    Χθές σε πρωινή εκπομπή του ΜΕΓΑ εμφανίστηκε ένας τύπος, ονόματι Μ. Τριανταφυλλόπουλος, με τη γνωστή εμφάνιση του αριστερού ψευτοεπαναστάτη (μαλλιά-γένια-κ.λ.π), ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ εξέφρασε την άποψη ότι, δεν μπορεί να πολιτευτεί κάποιος ονόματι ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ, διότι λέει ο παππούς του ήταν αναμεμειγμένος στη δολοφονία του ΛΑΜΠΡΑΚΗ, έτσι αντιλαμβάνονται αυτοί τη δημοκρατία, αρκεί να είσαι αριστερός για να είσαι και δημοκράτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. >διότι λέει ο παππούς του ήταν αναμεμειγμένος στη δολοφονία του ΛΑΜΠΡΑΚΗ<

    Κάποτε δεν μπορούσες να μπεις στο πανεπιστήμιο (δεν μιλώ καθόλου για παραγωγικές σχολές του στρατού), αν ο αδελφός του παππού σου ήταν αριστερόχειρας.

    Έκτοτε, αποκτήσαμε δημοκρατία, ο Α. Παπανδρέου κατέστρεψε τους διαβόητους φακέλλους (αφού τους αντέγραψε σε μικροτσίπ) και ο διαχωρισμός απλώς άλλαξε μορφή. Δεν πείραζε να είσαι αριστερός, πείραζε να μην είσαι ΠΑΣΟΚ. Εμπόδιζες την προοδευτική πορεία της χώρας προς τον μπααθισμό.

    Ξερονήσια δεν άνοιξαν ξανά, αλλά σου διαλούσαν το σπίτι, μεταθέτοντάς σε στου διαόλου την μάνα, ενώ άφηναν την γυναίκα με τα παιδιά πίσω και σε υποχρέωναν να συντηρείς δύο σπίτια. Και άλλου είδους εκβιασμοί, ουκ ολίγοι. Ο γράφων έχει πικράν πείρα της λαμπρής αυτής περιόδου της αποκαταστάσεως της "πλέριας" αυτής δημοκραρατίας, με "βάθεμα και πλάτεμά της, χωρίς "πρωτόγνωρα πισωγυρίσματα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα λέτε. Είναι εξπέρ σε κάτι τέτοια. Παλιά τους τέχνη, κόσκινο..
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.