12/6/12

Ο Πιγκουίνος που βρυχάται!!!

Σχόλιο του ΠΙΓΚΟΥΊΝΟΥ στην ανάρτηση: Ο κύκλος της πολιτικής βίας: Όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες
Χρήστος Χατζησαββίδης (6:47μμ): "…γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι μόλις χάσουν την εξουσία…"
Χρήστο, μέσα σε μισή πρόταση τα είπες ΟΛΑ. Όλα όσα τριγυρίζουν στο κεφάλι μου αυτές τις μέρες:
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ;
Τι έχουν να χάσουν με την ανατροπή του μνημονίου και των υποστηρικτών του; Ποιοί; Μερικές χιλιάδες τύποι. Ποιοι είναι αυτοί οι τύποι; Ανήκουν (κυρίως) σε 5 κατηγορίες:
1) Τραπεζίτες και παρατρεχάμενοι
 Έχουν να χάσουν τεράστια ποσά, πολλά δις. Τζάμπα χρήμα που δανείζεται το κράτος και τους διασώζει, αλλά που τα ξεπληρώνει ο λαός με τοκογλυφικά επιτόκια και πολύ αίμα. Και μάλιστα χωρίς κανένα κρατικό έλεγχο (κρατικές μετοχές χωρίς δικαίωμα ψήφου). Μιλάμε για κρατικοποίηση των χρεών τους αλλά όχι και των κερδών τους, κανονική ληστεία του κόσμου δηλαδή!
2) ΜΜΕ
Έχουν να χάσουν τη συνέχιση της ισχύος και τής ασυδοσίας τους και την εκμετάλλευση δημοσίων συχνοτήτων στο τζαμπέ. Κι ακόμα, έχουν να χάσουν και την ασυλία τους. Χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια σε ΦΠΑ και ασφαλιστικές εισφορές, αλλά πληρώνουν μόνο ψίχουλα "έναντι", με συνεχείς σκανδαλώδεις ρυθμίσεις επί ρυθμίσεων των χρεών τους. Ενώ εσένα, έτσι και χρωστάς 2-3 χιλιάδες στην εφορία και δεν έχεις να πληρώσεις θα σού κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία!
3) Μεγαλοεργολάβοι και λοιποί "κρατικοί προμηθευτές"
Έχουν να χάσουν τις γνωστές εργολαβίες και τα εναπομείναντα κοινοτικά κονδύλια (ΕΣΠΑ κλπ) κατ’ ανάθεση ή με… "διαγωνισμό". Και βέβαια, τη δυνατότητα επηρεασμού καταστάσεων και κυβερνήσεων μέσω των ΜΜΕ τους.
4) "Πνευματική" ελίτ, καθεστωτικοί "διανοούμενοι", "ιδρύματα", ΜΚΟ, κλπ. 
Έχουν να χάσουν τη συνέχιση και διαιώνιση της παρασιτικής ύπαρξής τους μέσω του διορισμού (κατ’ ευφημισμό το λένε και "εκλογή"…) ανθρώπων τους, συγγενών τους, ακόμα και των παιδιών τους σε θέσεις, πανεπιστήμια κλπ. Και φυσικά τη συνεπαγόμενη νομή ελληνικού και αλλοδαπού δημόσιου χρήματος από επιχορηγήσεις, προγράμματα, χορηγίες ΥΠΕΞ μεγάλων χωρών και πάει λέγοντας.
5) Κομματικοί μηχανισμοί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (αλλά και το παρακράτος τους)
Έχουν να χάσουν τη συνέχιση της μεταπολιτευτικής κυριαρχίας τους και τη νομή και αρπαγή του δημόσιου χρήματος (είτε ρευστού είτε δανεικού), όπως ακριβώς κάνουν 38 χρόνια τώρα. Επί πλέον, την εξασφάλιση της ατιμωρησίας τους για τις οικονομικές ατασθαλίες τους που μας οδήγησαν εδώ και κυρίως για το μεγαλύτερο έγκλημά τους εναντίον της πατρίδας, του λαού και της κοινωνίας: Την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ και την τρόικα και την αμετάκλητη και ανεπιφύλακτη υποθήκευση όλης της χώρας μέσω του βρετανικού δικαίου.
Αυτές οι μερικές χιλιάδες τύποι στηρίζονται από εξωχώρια κέντρα και συμφέροντα, όπως για παράδειγμα το ΔΝΤ, η Goldman Sachs και λοιπές (παγκόσμιες) "δημοκρατικές" δυνάμεις. Γιατί; Μα γιατί θέλουν να συνεχίσουν να έχουν τον ασφυκτικό έλεγχο (με το πολλαπλά αζημίωτο εννοείται) της Ελλάδας, είτε απευθείας είτε μέσω των δικών τους ανθρώπων (συνήθως πρώην στελεχών τους) στα πολιτικά και οικονομικά κέντρα αποφάσεων της πατρίδας μας (π.χ. επικεφαλής του οργανισμού διαχείρισης δημόσιου χρέους, συντάκτης της "τρομοκρατικής προκήρυξης" της Εθνικής Τράπεζας, πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, πρώην πρωθυπουργός, κλπ). Κι από κοντά κι η γερμανική κυβέρνηση που θέλει να εξασφαλίσει τη συνέχιση της εξάπλωσής της στη νοτιοανατολική Ευρώπη μέσω της προτεκτορατοποίησης της Ελλάδας, της δημιουργίας Ειδικών Οικονομικών Ζωνών, της παρακυβέρνησης Ράιχενμπαχ, καθώς και της απόκτησης και του ελέγχου των νευραλγικών υποδομών της πατρίδας μας (επικοινωνίες, ενέργεια, δίκτυα, αεροδρόμια, κλπ).
Όλοι αυτοί αλληλοδιαπλέκονται και αλληλοϋποστηρίζονται για να συνεχίσουν να απομυζούν τον ιδρώτα και το αίμα (κυριολεκτικά πλέον…) της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων. Είναι όλοι αυτοί (ακριβώς οι ίδιοι) που κάνουν πάσες ο ένας στον άλλο και επιδίδονται στο όργιο πολιτικής τρομοκρατίας, ψυχολογικών επιχειρήσεων και εκλογικού εκβιασμού σε βάρος του θύματός τους, του ελληνικού λαού. Με κάθε τρόπο και κάθε μέσο, ακόμα και με την ενεργοποίηση του παρακράτους και των χαφιέδων. Το γιατί το ανάλυσα παραπάνω. Είναι υπερβολικά πολλά τα λεφτά Χρήστο, εκατοντάδες δισεκατομμύρια. Η διαίρεση (δεξιά – αριστερά) και η βία που πάνε να επιβάλουν είναι τεχνητή. Ειδικά στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν δεξιοί κι αριστεροί, δεν υπάρχει Τσίπρας και Καμμένος και Μιχαλολιάκος. Η πραγματική σημερινή διαίρεση είναι ληστές και ληστευόμενοι: Από τη μιά είναι αυτές οι μερικές χιλιάδες κι από την άλλη όλοι οι Έλληνες. Τίποτα άλλο.
Μη τσιμπάτε, μη μασάτε και πάμε να τους τελειώσουμε. Στις 6/5 κάναμε το μισό βήμα. Στις 17/6 το ολοκληρώνουμε και τους τελειώνουμε για να περισώσουμε ότι μπορεί να περισωθεί από αυτήν εδώ την πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.