12/6/12

Πρώτη ναυλωμένη πτήση στα κατεχόμενα από τα Βαλκάνια

Αφίχθηκε χθες στις 3 τα ξημερώματα στα κατεχόμενα η πρώτη ναυλωμένη πτήση από χώρες των Βαλκανίων στην οποία επέβαιναν 160 τουρίστες από την Π.Γ.Δ.Μ. και την Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Ο διευθυντής του τουρκικού τουριστικού πρακτορείου «Lets Travel», το οποίο εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη και δραστηριοποιείται σε επτά χώρες των Βαλκανίων, Χακάν Τζετίζ, σε δηλώσεις του κατά την άφιξη των τουριστών, ανέφερε ότι η μεταφορά τουριστών στο ψευδοκράτος έχει αρχίσει με την πραγματοποίηση της χθεσινής πτήσης και πως πρωταρχικός στόχος είναι η προβολή των κατεχομένων στις χώρες των Βαλκανίων, μέσω των εκπροσώπων του Τύπου που ήρθαν από την Π.Γ.Δ.Μ. και την Βοσνία Ερζεγοβίνη. Θα πραγματοποιούνται, πρόσθεσε, πέντε ναυλωμένες πτήσεις από και προς την Π.Γ.Δ.Μ., την Βοσνία Ερζεγοβίνη, το Κόσσοβο, το Μαυροβούνιο και την Αλβανία ανά δέκα μέρες.

Ο διευθυντής της «εταιρείας Akgunler» στα κατεχόμενα, η οποία οργανώνει τα ταξίδια του τουριστικού πρακτορείου «Lets Travel» στο ψευδοκράτος, Μπόρα Οζγκέν ανέφερε ότι οι χώρες των Βαλκανίων αποτελούν μια νέα τουριστική αγορά για το ψευδοκράτος, προσθέτοντας ότι σύντομα θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα από την Αλβανία και το Κόσσοβο.

Από την πλευρά του ο «υφυπουργός τουρισμού και περιβάλλοντος», Σιαχάπ Ασίκογλου ανέφερε ότι οι προσπάθειες του «υπουργείου τουρισμού» δεν περιορίζονται μόνο στη μεταφορά τουριστών από τις χώρες των Βαλκανίων αλλά και από τις σκανδιναβικές χώρες, επισημαίνοντας ότι αυτή τη στιγμή προβολή του ψευδοκράτους πραγματοποιείται σε 16 χώρες. Στόχος, είπε, είναι το 2013 το ψευδοκράτος να προβάλλεται σε 24 χώρες.
http://www.onlycy.com/

1 σχόλιο:

  1. Ορίστε τα αποτελέσματα της ανυπαρξίας βαλκανικής πολιτικής της Ελλάδος, ο χώρος αφέθηκε έρμαιο στους Τούρκους και στο φιλοτουρκικό Μουσουλμανικό στοιχειο και τώρα βλέπουμε τις πρώτες συνέπειες, να δούμε ποτε θα ξυπνήσει κάποιος στην Αθηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.