14/6/12

Αλ.Τσίπρας: Αν μας πουν «όχι» σε όλα, θέλουν το τέλος του ευρώ

Ο λαός στις 6 Μαΐου ανάγκασε όλους -και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό- να μιλούν για διαπραγμάτευση, σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «τη Δευτέρα οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα καθίσουν απέναντί μας στο τραπέζι».
Εμείς δεν θα πάμε στην Ευρώπη σαν τον Κασιδιάρη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, παρατήρησε χαρακτηριστικά, αλλά αν μας πουν σε όλα «όχι», σημαίνει ότι έχουν στόχο να εξοντώσουν το λαό και ότι θέλουν το τέλος της ευρωζώνης, υποστήριξε ερωτηθείς τι θα κάνει αν δεν γίνει τελικά αποδεκτό το πλαίσιο διεκδικήσεων του ΣΥΡΙΖΑ.
Aν η Ελλάδα δεν πάρει την επόμενη δόση, την επόμενη μέρα διαλύεται η ευρωζώνη, εκτίμησε ο κ. Τσίπρας, ενώ σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος να βάλει υπογραφή αποδοχής στα αιτήματα των εταίρων, ήταν σαφής: «Οι δικοί μας αγωνιστές δεν υπέγραψαν στα ξερονήσια και με ρωτάτε αν θα υπογράψω;»

1 σχόλιο:

  1. «Οι δικοί μας αγωνιστές δεν υπέγραψαν στα ξερονήσια και με ρωτάτε αν θα υπογράψω;»

    Να μιλάνε οι θητήσαντες σε ξερονήσια, να μιλά και ο μπούλης της Εκάλης; Ποιοι "δικοί μας", ρε φίλε, τι σχέση έχεις εσύ μ' αυτούς; Μην τους γελοιοποιείς.

    Ξεκαθάρισε τι θέλεις, για να καταλάβουμε κι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.