12/9/15

Μεϊμαράκης σε Παυλόπουλο: ''Αντί να γλείφεις του Χατζηνικολάου, έλα να γλείψεις τον δικό μου είναι πιο ωραίος''

Μια όχι και τόσο φεμινιστική ανάρτηση… Αναδημοσίευση από το ιστολόγιο, 27.09.2012. 
Και τώρα κκ. Πρόεδροι, ποιά είναι η εικόνα;
Σοβαρό φραστικό επεισόδιο έγινε κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τις άρσεις ασυλίας μεταξύ του πρόεδρου της Βουλής που καθόταν στα ορεινά και του Προκόπη Παυλόπουλου που βρισκόταν δυο έδρανα πιο μακριά.

Ο κ. Μεϊμαράκης που είχε ακούσει όσα είπε το πρωί ο βουλευτής της ΝΔ στον Real FM και το Νικο Χατζηνικολαου τον οποίο και υπερασπίστηκε για το «Καρούζος Gate», του φώναξε: «Προκόπη σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου, πήγες να του γλείψεις τον π...ο. Αμα θες έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος.»

Σύμφωνα μάλιστα με βουλευτές που ήταν στα διπλανά έδρανα το μάθημα «γαλλικών» του κ. Μεϊμαράκη στον κ. Παυλόπουλο άφησε άφωνο τον βουλευτή.Να σημειωθεί πως όταν η φράση δημοσιεύθηκε και ξέσπασε σάλος ο κ. Μεϊμαράκης είπε: «Εγώ δεν άκουσα τίποτε, ο Προκόπης είναι φίλος μου».

Η light εκδοχή Παυλόπουλου
Μόλις άρχισε στη βουλή να κυκλοφορεί ο διάλογος Μειμαράκη Παυλόπουλου ο βουλευτής της ΝΔ έσπευσε να φτάσει στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών και να δώσει τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο
MEΪΜΑΡΑΚΗΣ: Γιατί ρε Προκόπη πήγες το πρωί και έγλειφες τον Χατζηνικολάου;
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Που το κατάλαβες ρε Βαγγέλη;
ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: Μου το είπαν. Εσύ δεν έλεγες για το εκρηκτικό του χαρακτήρα μου;
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό κατάλαβες;
ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ:Να ξέρεις ότι όποιος γλείφει τον Χατζηνικολάου είναι απέναντί μου
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ δεν γλείφω τον Χατζηνικολάου , άρα δεν με αφορά
Φωτογραφία: Eurokinissi


11 σχόλια:

  1. κάποτε με την πολιτική ασχολούνταν άνθρωποι με όραμα, λόγιοι, διακριθέντες αξιωματικοί , καθηγητές ποιητές ... τα τελευταία τριάντα χρόνια με την πολιτική ασχολούνται τσογλάνια , τακουνόμαγκές , γυμνοσάλιαγκες , παλαμακιστές και κολαούζοι
    εις εξ αυτών είναι και ο νυν πρόεδρος της βουλής των Ελλήνων
    άσχετος , ανύπαρκτος , αόρατος σαν υπουργός άμυνας - άσσος της κομματικής ίντριγκας,γεννημένος μέσα στον κομματικό σωλήνα , παιδί της σπέκουλας , του ψευτοτσαμπουκά της αλάνας , πρώτος στις φουστιές .......... να τον χαίρεται αυτός που τον έκανε πρόεδρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωστός ο χαρακτήρας του Μεϊμαράκη...τουλάχιστον ο Παυλόπουλος έχει εισπράξει γνήσια χειροκροτήματα από την Αριστερά για σοβαρή του παρουσία.
    Θα ήταν μια καλή επιλογή της ΝΔ για πρόεδρος της βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με όλο μου το είναι πιστεύω στην κατηγορηματική διάψευση εκ μέρους και των δύο εμπλεκομένων.
    Διότι στην αντίθετη περίπτωση ως πολίτης θα χρεωθώ το χιλιοειπωμένο "έχετε τους πολιτικούς Ηγέτες που σας αξίζουν" και το Κυνο-βούλιο που σας αντιστοιχεί.
    Ελπίζω η τοποθέτηση μου να μην προσβάλει το "εκρηκτικό" του χαρακτήρα τους και κυρίως τα "ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ για τα οποία επαίρονται.
    Επιλέγω λοιπόν την προσβολή των Κυνών και των Χαμαιτυπείων παρ' όλη την συνέπεια που έπιδεικνύουν τα Σκυλιά στα Σκυλολόγια και οι Εταίρες στους Οίκους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικα η ιαχη
    Να καει να καει το μπουρδελλο η βουλη δεν ηταν σχημα λογου.
    Οι ενδειξεις οτι προκειται περι ηδύκοιτου ιδρυματος, οπου θαμωνες του ειναι εκλεγμενοι (αυτο ειναι το δραμα) τραβεστι, νταβαδες, πορνες, και πανω απ'ολα μισελληνες, αποδεικνυει του λογου το ασφαλες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με το συμπάθιο δλδσ. Ο Μειμαράκης έχει δει τον που...ο του Χατζηνικολάου και έτσι κάνει την σύγκριση?? Παρακαλώ επειδή το θέμα ειναι σοβαρό όποιος έχει πληροφορίες επί του θέματος ας το ποστάρει για να λάμψει επιτέλους η αλήθεια!Το θέμα ειναι σοβαρό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. nik.x, απλό είναι. Όταν την παίζουν ομαδικά, όλοι βλέπουν ολονών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπή σας, μασκαράδες!
    Μετατρέψατε τη βουλή σε χαμαιτυπείο.
    Τιμή και δόξα σε κείνον που θα μπορέσει να σας "μαντρώσει" όλους στον Κορυδαλλό, να σαπίσετε παρέα με ληστές και δολοφόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχουμε τελικά κάνει όπισθεν ολοταχώς.
    Είναι εκφράσεις αυτές να ακούγονται μέσα σε Βουλή;
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελίνα, στον κόσμο των ανδρών αυτά εί ναι μ@κ@κιες, αλλά στο Κυνοβούλιο είναι αμαρτήματα που επιδέχονται βαρύτατη ποινή. Ο ψευτόμαγκας με το παχύ μουστάκι χρήζει ειδικής θεραπείας. Να ας πούμε του ρίχνουν ένα γερό ξύλο 2-3 μπρατσαδόροι και άϊντε μετά να δεις πως μετράει τα λόγια του μη τυχόν και τον μπλάξουν ξανά... Απλά μέχρι τώρα δεν τιμωρήθηκε ποτέ, γι αυτό και αυθαιρετεί εγκληματώντας από την θέση του "εκπροσώπου" του Έθνους (αληταριά και κακά σκύλιά τους λένε)... Θυμήσου ότι όπου υπάρχει παραδειγματική τιμωρία, η εγκληματικότητα και τα τσαμπούκια είναι ελάχιστα! Αυτό λείπει από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. If a XA congressman would had said something like that, death penalty would have been suggested and most likely implemented. The worst part is that no ND local office has asked for him to resign. Is this the rep they want?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η κρυπτομοφυλοφιλία, η παιδεραστία και γενικά η ανωμαλία είναι κεντρικό χρακτηριστικό κάποιων δήθεν ανδρών πολιτικών.
    Ο δε Μεϊμαράκης είπε τα ίδια αραβικά και στον Κοραντή, ο οποίος είναι σοβαρός και έντιμος άνθρωπος.
    Εφόσον η ΝΔ έφτασε στο ύστατο χάλι να εκλέξει έναν άνθρωπο του υοκόσμου για αρχηγό της, της αξίζει μια καταστροφή στις εκλογές και μετά μια Ντόρα για να την τινάξει για πάντα στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.