27/9/12

Περί Δεξιάς και Αριστεράς

peter Lit είπε...
"Η Αριστερά έχει δώσει Αγώνες για την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και ανθρώπων"
Βάσει ιστορικών πλέον αποδείξεων η "Αριστερά" στην Ελλάδα έχει δώσει τους αγώνες που της είχε ορίσει ως πεδίο δράσης η προϊσταμένη της αρχή, το ΚΚ Σοβιετικής Ένωσης και οι καθοδηγητές της στην KGB.
Αντίστοιχα, η "Δεξιά" έδινε τους αγώνες που επέτρεπε ο εδώ σταθμάρχης και οι λοιποί επιτετραμμένοι των ΗΠΑ στην Ελλάδα. 

Αυτός είναι ο βασικός απολογισμός της "Αριστεράς" και της "Δεξιάς" στην χώρα μας. Οι δύο πόλοι των νέων μεταπολεμικών κατακτητών και οι ντόπιοι υπάλληλοί τους. Καμία ιδεολογία, κανένα κίνητρο με βάση το συμφέρον και το καλό της Πατρίδας. Το μόνο συμφέρον τους, η καταστροφή του άλλου πόλου και η κατάληψη της εξουσίας με κάθε μέσο. Οι μεν "Αριστεροί" προσπαθούν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν συνθήκες επανάστασης (αυτό έγραφε το εγχειρίδιο της KGB από τότε) και οι μεν "Δεξιοί" να πουλήσουν πατρίδα για να αναγορευτούν στους μόνους πατριώτες που θα σώσουν την χώρα από τα νύχια των χ,ψ,ω παγκοσμίων εχθρών της Πατρίδας.
Οι δύο πόλοι είναι ξεκάθαροι και εδώ: Από την μία έχουμε τους συνήθεις υπόπτους επίθεσης κατά οποιασδήποτε έννοιας "ιερού" του απλού Έλληνα πολίτη και από την άλλη έχουμε τους δήθεν υπερπατριώτες οι οποίοι εμπορεύονται ονόματα, ζωές και πίστη. Πάλι, και οι δύο πλευρές για να πετύχουν τους δικούς τους σκοπούς: την αναρρίχηση στην εξουσία μέσω του μόνου εργαλείου που γνωρίζουν από τα εγχειρίδια ΨΕΠ των εργοδοτών τους, τον ψυχολογικό εξαναγκασμό και εκβιασμό.
'Οπως καταλάβατε, ο πραγματικός εχθρός είναι εντός των πυλών και έχει όνομα, επώνυμο και αδιαμφισβήτητη ιστορία: "Δεξιά" και "Αριστερά", ή "Αριστερά" και "Δεξιά"

10 σχόλια:

  1. Ωραία ,
    τουλάχιστον εγώ πείστηκα,

    ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ, μακρυά από ακρότητες.

    συνεχίζουμε λοιπόν στον δρόμο της σωτηρίας που χαράζει η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ,
    ή μήπως υπάρχει και κάτι άλλο που διαφεύγει της προσοχής μας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SKAL Πλεον μετα την καταριψη της σοβιετικης ενωσης η αριστερα ποιον αντιπροσωπευει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόντιε
    τα ανωτέρω είναι σχόλιο άλλου, δεν είναι δικές μου απόψεις.
    Πάντως είναι ενδιαφέρουσα η προσέγγιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε αυτό συνηθίζει να απαντά,και μάλιστα αρκετά συχνά,ο Ακρίτας.

    Ας αφήσουμε για λίγο τα αριστερά-δεξιά γιατί ζαλίζουν κιόλας,και ας αναρωτηθούμε,και όποιος γνωρίζει ας απαντήσει,ΠΟΥ θέλουμε να πάμε ως χώρα.

    ΠΟΙΟΣ είναι ο στόχος μας για τα επόμενα 5,10,20 χρόνια; ΤΙ θέλουμε να πετύχουμε;

    Το ΠΩΣ έρχεται τελευταίο,αφού ΠΡΩΤΑ απαντήσουμε στα παραπάνω στοιχειώδη.

    Πως θέλουμε να είναι η Ελλάδα σε 10 χρόνια,ρεαλιστικά,και πως μπορούμε να το πετύχουμε.

    Εδώ και αρκετό καιρό,ο ύψιστος στόχος της Ελλάδας είναι να καταφέρει να πάρει την επόμενη δόση,τραγικό,τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγγνώμη, αλλα δεν την βρίσκω καθόλου ενδιαφέρουσα την προσέγγιση, η προσέγγιση είναι πέρα για πέρα παραπλανητική. Η αριστερά υπάκουε στο soviet όταν αυτό υπήρχε, μετά και για να διατηρηθεί στο πολιτικο προσκήνιο αγκιστρώθηκε στο σύστημα το οποιο ήλεγχαν οι Δυτικοί ας το πούμε έτσι, διότι κεντρώοι και δεξιοί ελέγχονταν και ελέγχονται πλήρως από τους δυτικούς, διότι μια ζωή στην Ελλάδα η πολιτική που "ακουλουθιθικε" ήταν η πολιτική του υποτακτικού, εκτος ελαχιστων εξαιρέσεων, του Καποδίστρια και του Βενιζέλου στην αρχή και του Βασιλιά Κωσταντίνου, διότι είναι άλλο να είσαι υποτακτικός και άλλο να εξυπηρετείς τα συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων μέσα από την εξυπηρέτηση των δικών σου συμφερόντων, αυτό σταμάτησε οριστικά και αμετάκλητα το 22,παίζοντας το ρολο του αντιδραστικού, του οργανωτή απεργιών και αντιδράσεων, έτσι ώστε ποτε οι οποιες αντιδράσεις η απεργίες να απειλήσουν το κυβερνών σύστημα ποτε, φυσικά με τα απαραίτητα ανταλλάγματα. Κατά καιρούς το ρολο αυτό τον έπαιξαν και δεξιά κόμματα, όπως το ΛΑΟΣ και από ο,τι φαίνεται ίσως τώρα τον παίζει η Χρυσή Αυγή, έτσι ώστε να απορροφήσει την αντίδραση εκ δεξιών για την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και πιθανών ηττών στα εθνικά θέματα λόγω της ηττοπάθειας του Δημοκρατικού πολιτικού συστήματος. Αυτή είναι η αλήθεια και όχι αυτές οι βλακείες που γραφει το άρθρο αθωώνοντας τους προδότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόντιε μπορείς να ρωτήσεις τους ίδιους αφού έχουν χρηστεί, αυτόκλητα, υπερασπιστές της πρώην ΣΟβιετικής Ενώσεως και κάθε φορά που κάποιος πει ή γράψει κάτι εναντίον τους ή εναντίον του ήρωά τους πατερούλη ξεσηκώνονται.Λοιπόν ρώτησέ τους να σου πουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατὰ τὴν ταπινή μου ἄποψη ἡ θεμελιώδης ἐρώτηση εἶναι:
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

    Ἄν τὸ ἀπαντήσουμε καὶ συμφωνήσουμε σὲ αὐτὸ τὸ ἐρώτημα τότε θὰ ξέρουμε ἀπὸ ποῦ κρατάει σκούφια μας καὶ ποῦ πᾶμε.

    Τὸ κύριο ζητούμενο λοιπὸν εἶναι τὸ ζήτημα ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.

    Δίχως συλλογικὴ ταὐτότητα ὅλες οἱ συζητήσεις εἶναι στεῖρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. >ΠΟΙΟΣ είναι ο στόχος μας για τα επόμενα 5,10,20 χρόνια; ΤΙ θέλουμε να πετύχουμε; .... Πως θέλουμε να είναι η Ελλάδα σε 10 χρόνια,ρεαλιστικά,και πως μπορούμε να το πετύχουμε.<

    Έχεις πλάκα, Χρήστο. Ακόμη και στην κηδεία μας κάνεις χιούμορ. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποια κηδεία μας; Στα... σαράντα μας είμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το σχόλιο γράφτηκε με στόχο να δώσει εν συντομία το πραγματικό σκηνικό στην Ελλάδα μεταπολεμικά και να δικαιολογήσει το σημερινό χάλι της χώρας μας.
    Για όσους δεν το κατάλαβαν, ο άξονας Αριστερά - Δεξιά - Κέντρο βάσει του οποίου έχει χτιστεί εδώ και δεκαετίες το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα, αγνοεί ΕΠΕΙΔΙΚΤΙΚΑ τα συμφέροντα της Πατρίδας και εστιάζει αποκλειστικά στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων τρίτων χωρών με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αυτή η πραγματικότητα τοποθετεί την Ελλάδα εκ προοιμίου στα προτεκτοράτα και όχι στις ανεξάρτητες χώρες.

    Δεν μπορούμε και δεν αξίζουμε να επιβιώσουμε ως χώρα όταν έχουμε ανθρώπους που εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα στην λήψη αποφάσεων χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε δικλείδα ασφαλείας. Δεν γίνεται να τρώμε άλλο το κουτόχορτο της προπαγάνδας των τοπικών αντιπροσώπων των δύο πλευρών του ψυχρού πολέμου για το μέλλον της Ελλάδας. Οι άνθρωποι πούλησαν την χώρα τους για να πάρουν την "αντιπροσωπεία". Τι ακριβώς χρειάζεται διευκρίνιση για αυτή την πράξη;

    @Αλέξανδρος - Οι τακτικές της λεγόμενης Αριστεράς συνέχισαν να είναι οι ίδιες ΚΑΙ ΜΕΤΑ την πτώση της Σοβ. Ένωσης. Η Ελλάδα αντιμετωπίζεται εχθρικά και το μένος εναντίον οτιδήποτε "Ελληνικού" είναι αδιαμφισβήτητη. Να μην μιλήσω για την εμμονική υποστήριξη πράξεων προδοσίας (ιστορική εκχώρηση εδαφών Μακεδονίας, συμμαχίες με Τουρκικό προξενείο στην Θράκη κλπ). Για να μην μιλήσω για την λεγόμενη "Δεξιά" και τους οσφυοκάμπτες που έχουν σημείο αναφοράς το "καλώς έχει" και την έγκριση υποψηφιότητας από τους ηγεμόνες του DC, που δέχονται αξιωματούχους της Τουρκίας στο ΥΠΕΘΑ για να προωθήσουν το προφίλ του ηγέτη στην "συμμαχία" την ίδια ακριβώς ώρα που άνθρωποι των ΕΔ ρισκάρουν την ζωή τους για να υπερασπιστούν τα σύνορα της Πατρίδας.

    Το σήμερα και το αύριο της χώρας δεν μπορεί να χτιστεί πάνω σε άτομα που υπήρξαν ή βρίσκονται ακόμα στην μισθοδοσία ξένων μυστικών και φανερών υπηρεσιών. Το δίπολο Αριστεράς - Δεξιάς είναι ΓΕΜΑΤΟ από τέτοια άτομα.
    Συνεπώς για να προχωρήσουμε απαιτείται αλλαγή συστήματος με σημείο αναφοράς την Πατρίδα, την Δημοκρατία και τις βασικές αρχές του Ελληνικού Πνεύματος και όχι τις συμφωνίες-πακέτο των Αριστερο-Δεξιών με ενδιαφερόμενους εντός και εκτός της χώρας και τα διάφορα κομματικά απωθημένα τους.
    Βασική προϋπόθεση όμως είναι να αρχίσουμε να παραδεχόμαστε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ το παραμύθι που έχουμε καταπιεί εδώ και δεκαετίες για την "Αριστερά" και την "Δεξιά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.