7/9/12

Πρώτο κόμμα τον ΣυΡιζΑ δείχνει έρευνα της VPRC

Πρώτο κόμμα τον ΣυΡιζΑ δείχνει έρευνα της VPRC
Προβάδισμα δύο ποσοστιαίων μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έναντι της ΝΔ και τρίτο κόμμα τη Χρυσή Αυγή εμφανιζει δημοσκόπηση της VPRC που δημοσιεύει η εφημερίδα «Η Ελλάδα αύριο». Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής της VPRC, πρώτο κόμμα εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με 30%, και ακολουθούν η ΝΔ με 28%, η ΧΑ με 12%, το ΠΑΣΟΚ με 7,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7%, το ΚΚΕ με 6% και η ΔΗΜΑΡ με 4%.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα το 76% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι τα πράγματα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση ενώ μόνο το 10% είναι ικανοποιημένο με τον τρόπο που η συγκυβέρνηση αντιμετωπίζει τα προβλήματα της χώρας.

Το 85% δηλώνουν ότι σε σχέση με πέρσι έχει χειροτερεύσει η προσωπική οικονομική τους κατάσταση και το 13% ότι έχει παραμείνει στάσιμη. Το 61% πιστεύουν ότι τον επόμενο χρόνο η κατάσταση θα χειροτερεύσει και το 14% ότι θα βελτιωθεί. Το 55% των πολιτών είναι υπέρ της σύστασης Εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο και το 25% είναι κατά.

Η πανελλαδική έρευνα διεξήχθη τηλεφωνικά, σε δείγμα 1.000 ατόμων, κατά το διάστημα 4-5 Σεπτεμβρίου 2012.

News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ - ΑΜΠ


9 σχόλια:

  1. Έρχεται η ώρα που μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ θα είναι στο τιμόνι αυτού του τόπου.
    Τέτοιες μέρες έχει να ζήσει η Ελλάδα από την εποχή του ΗΡΩΑ Άρη

    Ήρθε η ώρα που οι αγώνες τόσων χρόνων θα δικαιωθούν.
    Ήρθε η ώρα να σταματήσει ο εκφασισμός της κοινωνίας που τόσο καιρό μεθοδεύουν το κεφάλαιο και η πλουτοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ξεφτιλα απο το να εισαι προικισμενος με μια απο της ποιο ενδοξες κληρονομιες, και να καταντας προοδευτικος Ζητιανοτζαμπατζης του ΤσιριζοΠασοΚΚικου Οθωμανο-Σοβιετ.

    Δεν σταματαν, να μας φτυνουν οι προγονοι μας.

    - Ξενοφων (430 - 352 π.Χ.), "Κυρου Αναβασις"

    - Ν. Λυγερός, "Τα θεμέλια του Ελληνισμού"
    http://www.lygeros.org/articles?n=10167&l=gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μόνο θετικό είναι η άνοδος του Λαϊκού Συνδέσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kai meta O Eεξ ευωνύμων ksypnise. I VPRC den einai kan pisti sto synolo tis.Loipon akomi mia fora xairetismata ston Hakan. An nomizaite oti tha vgite kyvernisi me ta memmetia pes mou ti pineis kai den mas dinis? les na einai Yeni Raki? Walla?
    (X)
    Oi annanades sto Afion ti pathane vgikane gia poulima...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @εξ ευωνύμων,
    φίλε μου ξέρεις τι μου θυμίζεις;
    Τον αχμάκη του χωριού που πριονίζει το κλαδί πάνω στο οποίο κάθεται.
    2012 έχουμε,ξύπνα!!! Δεν είμαστε στο `45.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν θα γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και υλοποιήσει τις εξαγγελίες του μάλλον θα είναι και η τελευταία ελληνική ή έστω ,στο περίπου κυβέρνηση.
    Θα την διαδεχθεί κυβέρνηση ισλαμιστών που δεν θα είναι καθόλου ελληνική και το επόμενο καθεστώς θα είναι θεοκρατικό!
    Ποιο λόγο είπατε, έχουν, για να πανηγυρίζουν οι αριστεροί???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσωπικά ΑΜΦΙΒΑΛΩ πως αυτή τη στιγμή είναι ο Σύριζα πρώτο κόμμα.
    Πιστεύω πως είναι ακόμα μία μεθοδευμένη ή απλά λανθασμένη πρόβλεψη που είναι ωστόσο ιδιαιτέρως βολική, μία που 'τα μέτρα που παίρνονται είναι τα τελευταία' που θα παρθούν από την κυβέρνηση Σαμαρά.
    Για τα υπόλοιπα μέτρα που θα μας φέρουν πενήντα χρόνια πίσω, θα ΑΦΗΣΟΥΝ το Σύριζα να έρθει στην εξουσία για να πιστωθεί και τα εξαιρετικά επώδυνα αποτελέσματα των πολιτικών που θα μας έχουν φέρει στον πάτο του γκρεμού.
    Δεν πιστεύω τίποτα και κανέναν.
    Το μέλλον του παιδιού μου καταστράφηκε ήδη, η περιουσία των γονιών μου -που η μάνα μου δεν έκανε τα δόντια της για δεκαετίες για να μας την αφήσουν- αποδεκατίζεται στην προσπάθεια αποπληρωμής των υπαρχόντων δανείων.
    Κάποια στιγμή θα ξυπνήσει ο λαός (πανφτωχος και εξαθλιωμ΄νεος) και θα αναρωτηθεί 'ρε συ;γιατί εγώ πρέπει τώρα να πληρώσω και για τον αέρα που αναπνέω, και για το χωραφάκι στο χωριό και για το αυτοκίνητο που δεν κινώ και για χίλια δυο; ποια η συμμετοχή μου στο χρέος και τι σημαίνει χρέος; ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ;'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά, όλες οι δημοσκοπήσεις που γίνονται τώρα είναι άκαιρες. Χάνουν πόντους τα κυβερνητικά κόμματα λόγω τών μέτρων; Χαίρω πολύ. Κερδίζουν πόντους τα αντιπολιτευόμενα (για τον ίδιο λόγο); Ξαναχαίρω πολύ. Και τι έγινε; Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ορατός ορίζοντας εκλογών, αυτά είναι απλές διαπιστώσεις τής στιγμής και τίποτα περισσότερο. Εχθρός τού ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η ΝΔ (το αντίθετο θα έλεγα). Εχθρός του είναι το 27% που πήρε στις 17/6 και τώρα σπάει το κεφάλι του να δει τι θα κάνει μ' αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.