15/3/13

Αυτήν την είδηση να την διαβάσουν καλά οι συχνοί συνομιλητές ξένων πρεσβειών! Mπορεί να συμβεί και στην Ελλάδα!!!

Τη διαγραφή του βουλευτή Ντμίτρι Γκουντκόφ (φωτο) από το Ρωσικό Κοινοβούλιο ζητούν μέλη της Δούμα, κατηγορώντας τον για συνεργασία με αμερικανούς γερουσιαστές 
Θύελλα αντιδράσεων στη ρωσική Δούμα έχει προκαλέσει η στάση του βουλευτή του κόμματος "Δίκαιη Ρωσία", Ντμίτρι Γκουντκόφ, ο οποίος σε πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ, φέρεται να έχει προτείνει σε αμερικανούς γερουσιαστές βοήθεια στην αποκάλυψη καταχρήσεων και παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων από Ρώσους αξιωματούχους, προκειμένου να εφαρμοστούν κυρώσεις εναντίον τους στις ΗΠΑ.
Το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση πολλών βουλευτών, οι οποίοι ζήτησαν τη διαγραφή του από μέλος του Κοινοβουλίου, μέχρι ακόμη και τη φυλάκισή του.
Ταυτόχρονα ο κ. Γκοντκόφ, διαγράφηκε από το κόμμα «Δίκαιη Ρωσία», αλλά και από το «Συμβούλιο Συντονισμού» της αντιπολίτευσης, το οποίο συγκροτήθηκε τον Οκτώβριο του  2012, σε μια προσπάθεια εκλογικής ενοποίησης των δυνάμεων της αντιπολίτευσης.
Η Ρωσία Τώρα

2 σχόλια:

  1. Στα 70 χρόνια της Σοβιετίας, οι έλληνες αριστεροί είχαν χαρακτηριστεί προδότες, η χώρα βυθίστηκε σε ένα αυτοκαταστροφικό εμφύλιο και το χάσμα στην κοινωνία χρειάστηκε δεκαετίες να επουλωθεί. Σήμερα που ο Μανωλιός έβαλε το βρακί του αλλιώς και η Ρωσία επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο της ιστορίας ως ομόδοξος χώρα, ξαφνικά γίνεται παράδειγμα Δημοκρατίας προς μίμηση.

    Πόσο γρήγορα αλλάζουν οι καιροί, μα πόσο αργά ο Έλληνας μαθαίνει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οἱ δικοί μας δὲν καταλαβαίνουν τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.