17/11/13

Δημοσκόπηση σοκ έφερε λιποθυμίες στα κόμματα της βουλής!

Δημοσκόπηση σοκ έφερε λιποθυμίες στα κόμματα της βουλής. Την πραγματοποίησε η zougla.gr της η οποίας οι δημοσκοπήσεις έχουν αποδειχθεί στο παρελθόν αρκετά έγκυρες οι οποίες προσεγγίζουν περισσότερο από κάθε άλλη δημοσκόπηση την πραγματικότητα! Τι έδειξε λοιπόν αυτή η δημοσκόπηση που παρουσίασε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στην εκπομπή του; 

Έδειξε ότι η Χρυσή Αυγή είναι πλέον πρώτο κόμμα με 22,6%,  ένα ποσοστό που θα την κάνει κυρίαρχη στην επόμενη βουλή με περίπου 135 βουλευτές! Δεύτερο κόμμα η δημοσκόπηση φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ με 19,2% και τρίτη την Νέα Δημοκρατία με 16,7%. 
Φαίνονται λοιπόν το πόσο επιτυχημένες ήταν τελικά οι ενέργειες του Σαμαρά και του Δένδια  με το έπος Χρυσαυγειάδα που δημιουργήσανε και παίχθηκε για μεγάλο  χρονικό διάστημα στα κανάλια της διαπλοκής!  
Στα της δημοσκοπήσεως τώρα  οι ΑΝ.ΕΛ λαμβάνουν ποσοστό 4,9% όπως και το ΚΚΕ. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 4,5% και τέλος η ΔΗΜΑΡ καταποντίζεται με ποσοστό 1,1%
 
http://www.online-pressblog.blogspot.gr/2013/11/blog-post_1833.html

6 σχόλια:

  1. Νάτα,νάτα μααας. Ο προπαγανδιστικός μηχανισμός κατοχής συνεχίζει να προσπαθεί να μας πείσει ότι τελικά η ΝΔούλα θα είναι πρώτο κόμμα!!! Χαχαχαχα, έχουν πολύ πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά έχουμε να δούμε ακόμη μέχρι τις εκλογές,πολλά και τραγικά. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως εἶναι ἂπίστευτα γελοία ἡ ἀπόκλιση μεταξὺ "ἐπισήμων" καὶ διαδικτυακῶν δημοσκοπήσεων. Εἶναι ἐπιστημονικὰ σίγουρο τὸ γεγονὸς ὅτι ὅσο περισσότερο ἀντιπροσωπευτικὸ τὸ δεῖγμα (δηλαδὴ ὁ δειγματικὸς χῶρος Ω1, γνήσιο ὑποσύνολο τοῦ ὁλικοῦ δείγματος), τόσο πλησιέστερο τὸ ἀποτέλεσμα. Ἐπίσης δὲν λαμβάνεται ὑπόψει εἰδικὰ στὶς τηλεοπτικὲς δημοσκοπήσεις, τὶ γίνεται μὲ τὸν μεγάλο ἀριθμὸ τῶν πολιτῶν ποὺ, τυχαία ἔστω ἐπιλεγόμενος ἀπὸ τὴν ἑταιρεία (τὸ δέχομαι ἀξιωματκά), ποὺ ἀμέσως κλείνει τὸ ἀκουστικὸ ἢ δὲν ἐπιθυμεῖ νὰ ἀπαντήσει. Αὐτ[ος ὁ ἀριθμὸς εἶναι μεγάλος καὶ πολλοὶ ἐξ αὐτῶν φοβοῦνται ἢ δὲν ἐπιθυμοῦν νὰ ἀπαντήσουν στὶς ἐρωτήσεις. Ὅμως ἡ πλειονότης αὐτῶν θὰ πάει νὰ ψηφίσει, κάτι ποὺ δὲν ἀπεικονίζεται σὲ καμία δημοσκόπηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1) "Δημοσκόπηση σοκ έφερε λιποθυμίες στα κόμματα της βουλής!"

    2)"Έδειξε ότι η Χρυσή Αυγή είναι πλέον πρώτο κόμμα με 22,6%, ένα ποσοστό που θα την κάνει κυρίαρχη στην επόμενη βουλή με περίπου 135 βουλευτές!"

    Πως το είχε πει ο άλλος τότε?
    "Εγέρθητω"?
    Αν φτάσουμε μετά τον Σημίτη, τον ΓΑΠ, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Στουρνάρα, τον Γεωργιάδη και πόσους άλλους, να κυβερνήσουν στο τέλος και οι..."εγέρθητω" καλύτερα να γίνει μεταβατικό(6 μηνών) φιλολαϊκό στρατιωτικό κίνημα, παρά να κυβερνήσουν αυτοί έστω και μια ώρα.
    Μετά την οικονομική σφαγή να βαράμε και προσοχές συνέχεια λες και η κοινωνία όλη είναι ΚΕΕΔ σε επιθεώρηση από υποστράτηγο πάει πολύ! Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανω των 50% ψηφιζουν τους ΤσυριζοΚΚαμμενους Χαβγητες του προοδευτικου "λεφτα υπαρχουν".

    Οχι, δεν μας ψεκαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει την δημοσκόπηση της αρεσκείας του. Κυκλοφορούν τόσες πολλές και με τόσο διαφορετικά αποτελέσματα, που είναι αδύνατον να μην βρει αυτή που τού αρέσει.

    Μα είναι δυνατόν να ασχολείται κανείς στα σοβαρά μ' αυτά τα καραγκιοζιλίκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.