7/11/13

Αφού πρώτα εξόπλισε χιλιάδες ισλαμιστές τρομοκράτες, τώρα ο Ερντογάν λέει ότι δεν στηρίζει την Αλ Κάιντα!

Δέσμευση οχήματος με όπλα και εκρηκτικά κοντά στα τουρκοσυριακά σύνορά
Η Τουρκία δεν παρέχει καταφύγιο ούτε υποστήριξη σε ομάδες σύρων ανταρτών οι οποίες διατηρούν διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα και θα συνεχίσει να τις αποκλείει από οποιαδήποτε τουρκική βοήθεια προς τη συριακή αντιπολίτευση, δήλωσε την Πέμπτη ο τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
«Δεν τίθεται καν θέμα για ομάδες όπως το Μέτωπο Αλ Νούσρα και η Αλ Κάιντα. Δε μπορούν να βρουν καταφύγιο στη χώρα μας», σημείωσε ο κ. Ερντογάν, σε συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησε στη Στοκχόλμη, κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης.
«Αντιθέτως, οποιαδήποτε τέτοια ομάδα θα έχει από την Τουρκία την ίδια αντιμετώπιση την οποία λαμβάνουν διάφορες τρομοκρατικές αποσχιστικές ομάδες μέσα στη χώρα μας. Έχουμε κάνει τα απαραίτητα βήματα εναντίον τους και θα συνεχίσουμε στην ίδια γραμμή», κατέληξε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας

Φορτηγό με κεφαλές πυραύλων δεσμεύτηκε στα σύνορα
Φορτηγό όχημα με το οποίο μεταφέρονταν 1.200 κεφαλές πυραύλων δέσμευσαν οι τουρκικές αρχές κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, προχωρώντας μάλιστα και σε εννέα συλλήψεις, μετέδωσε το ιδιωτικό τουρκικό πρακτορείο Dogan και αναμετέδωσε το πρακτορείο Reuters.
Το όχημα, με το οποίο μεταφέρονταν επίσης μπαζούκας, εκρηκτικά και όπλα, δεσμεύθηκε στη νότια τουρκική επαρχία των Αδάνων, σύμφωνα με δηλώσεις του τοπικού κυβέρνηση, Χουσεγίν Αβνί Κος.
Ναυεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.