2/11/13

Πανικός από σφαίρες στο Λος Αντζελες

Πανικός από σφαίρες στο Λος Αντζελες
Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί, τοπική ώρα, στον τερματικό σταθμό 3 του Διεθνούς Αεροδρομίου του Λος Αντζελες (φωτογραφία) όταν ένας άνδρας οπλισμένος με ημιαυτόματο όπλο που κατάφερε, άγνωστο πώς, να παρακάμψει τα μέτρα ασφαλείας άνοιξε πυρ τραυματίζοντας τουλάχιστον επτά ανθρώπους και σκοτώνοντας έναν αστυνομικό της Διοίκησης Ασφάλειας Μεταφορών (TSA).

Μέλη της ασφάλειας του αεροδρομίου φέρεται να είναι και κάποιοι από τους τραυματίες.
Αμέσως οι Αρχές εκκένωσαν τον τερματικό σταθμό, καθήλωσαν τα αεροσκάφη που ετοιμάζονταν να απογειωθούν και κατηύθυναν σε άλλα αεροδρόμια ή ζήτησαν την καθυστέρηση πτήσεων με προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο του Λος Αντζελες.

Περίπου μία ώρα αργότερα εκπρόσωπος της Αστυνομίας της πόλης δήλωσε πως ο δράστης βρισκόταν στα χέρια των Αρχών και επιβεβαίωσε πως είχε πυροβοληθεί από άνδρες της ασφάλειας του αεροδρομίου.

Διαψεύδοντας τις πληροφορίες για περισσότερους του ενός δράστες, η εκπρόσωπος εξέφρασε την εκτίμηση πως δεν υπήρχε άλλος ύποπτος, διευκρίνισε εντούτοις ότι ομάδα πυροτεχνουργών ερευνούσε την περιοχή.

Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε πως ο Μπαράκ Ομπάμα είχε ενημερωθεί για το συμβάν.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έλεγαν πως ο δράστης ήταν πρώην υπάλληλος της Διοίκησης Ασφάλειας Μεταφορών.
Στα σόσιαλ μίντια, σε κάθε περίπτωση, αμερικανοί πολίτες είχαν ήδη αρχίσει να ασκούν κριτική για τα μέτρα ασφαλείας του αεροδρομίου.

ΤΑ ΝΕΑ   ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.