12/11/13

Απάντηση του ελληνικού ΥΠΕΞ στις βάρβαρες κραυγές Ερντογάν

Απάντηση Εκπροσώπου ΥΠΕΞ Κωσταντίνου Κούτρα σχετικά με χθεσινές δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού κ. Recep Tayyip Erdoğan
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού κ. Recep Tayyip Erdoğan περί της μη ύπαρξης της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, ανέφερε τα εξής:
«Η αμφισβήτηση, από πλευράς του Τούρκου Πρωθυπουργού, της ίδιας της ύπαρξης της Κυπριακής Δημοκρατίας οφείλει να αφυπνίσει, επιτέλους, τη διεθνή κοινότητα σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις της Τουρκίας για το Κυπριακό. Οιοσδήποτε περαιτέρω σχολιασμός επ' αυτού είναι περιττός.».

3 σχόλια:

  1. H διεθνής κοινότητα δεν έχει κανέναν λόγο να αφυπνισθεί, διότι δεν κοιμάται.

    Μάλλον έπρεπε να ήταν ξύπνιοι οι Έλληνες Κύπρου και Ελλάδας, όταν έδιναν την άδεια έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας με την ΕΕ. Αλλά αυτοί κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου.

    Και για μεν το ελλαδικό κράτος δεν εκπλήσσομαι. Εκπλήσσομαι, όμως, για την Κυπριακή Δημοκρατία, η οποία είχε πρόεδρο τον αείμνηστο Παπαδόπουλο, ο οποίος, όπως είχε δείξει, ήξερε να παίρνει αποφάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ξυπνησετε εσεις και το κυπριακο κρατος που ειστε σε βαθυ ροχαλητο και οι δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκδήλωση αύριο 14/11 στην Λεμεσό για τις προδοσίες του κυπριακού πολιτικού κατεστημένου εν σχέσει με την πρόταση για 'άνοιγμα' της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου και για το πως μπορεί να αντισταθεί ο ελληνισμός.

    Πρέπει να ξέρει ο Τούρκος απ' εκεί ότι δεν μπορεί να κτίσει την ευτυχία του, και τα όνειρα της ευτυχίας του, πάνω στην γη των πατέρων των δικών μας· την γη των πατέρων μας που είναι ποτισμένη με το αίμα των ηρώων μας. Πρέπει να ξέρει ότι κάποια στιγμη οι ελληνικές ξιφολόγχες θα περάσουν τα κατεχόμενα, πρέπει να ξέρει ότι κάποια στιγμή ο ελληνικός στρατός θα πατήσει στους αιματοβαμμένους δρόμους της Κερύνειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.