2/4/14

Παραιτήθηκε ο Π. Μπαλτάκος από γγ της κυβέρνησης

Ραβανός Αρης
 «Πάγωσε» το πρωθυπουργικό γραφείο με τις συνομιλίες-σοκ Μπαλτάκου-Κασιδιάρη 
 Παραιτήθηκε ο Π. Μπαλτάκος από γγ της κυβέρνησης
(Eurokinissi)
Ένα βήμα πριν από την έξοδο του κ. Τ. Μπαλτάκου από τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου βρίσκεται ο Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς το μεσημέρι της Τετάρτης, λίγη ώρα μετά τη θύελλα που ξέσπασε από τις αποκαλύψεις για συνομιλία του με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Ηλ. Κασιδιάρη.

Στη δικομματική κυβέρνηση προκλήθηκε σοκ και δέος από το διάλογο – φωτιά του κ. Μπαλτάκου με τον κ. Κασιδιάρη που αποκάλυψε ο δεύτερος με την ομιλία του στη Βουλή το μεσημέρι της Πέμπτης.
Η έξοδος του κ. Μπαλτάκου από τη θέση του γ.γ. της κυβέρνησης είναι μονόδρομος μετά τη θύελλα των αντιδράσεων που προκλήθηκαν αφού αποκαλύφθηκε η συνομιλία των δυο για το ζήτημα των προφυλακίσεων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Στο πρωθυπουργικό γραφείο «πάγωσαν» όταν είδαν το βίντεο, όπου ο κ. Μπαλτάκος ισχυρίζεται πως δεν υπάρχουν στοιχεία περί τεκμηρίωσης της δίωξης της Χρυσής Αυγής και ότι εν γνώσει του πρωθυπουργού στήθηκε πολιτική δίωξη με στόχο να σταματήσει η διαρροή ψηφοφόρων της ΝΔ προς το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.
Λίγο πριν από τις τρεις το μεσημέρι ξεκίνησε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου όπου ο Αντ. Σαμαράς, έξαλλος από τα όσα αποκαλύφθηκαν, συζητεί τα επόμενα βήματα, καθώς έχει ανακύψει μείζον ζήτημα για τη δικομματική κυβέρνηση.

Μετά τις τρεις στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασε και ο γ.γ. της κυβέρνησης Τ. Μπαλτάκος προκειμένου να δώσει εξηγήσεις. Αποχώρησε μετά από λίγο και πήγε στη Βουλή.
Το ΠαΣοΚ από την πρώτη στιγμή ζήτησε την παύση του κ. Μπαλτάκου από τη θέση του γ.γ. του υπουργικού συμβουλίου, ενώ πολλές φορές ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Ευ. Βενιζέλος είχε τονίσει στον Πρωθυπουργό «το πρόβλημα Μπαλτάκου», όπως έλεγε χαρακτηριστικά.

Σαμαράς: Ο Μπαλτάκος δεν έχει θέση στη κυβέρνηση

«Δεν γνωρίζω το θέμα, αλλά εάν είναι έτσι, δεν έχει θέση στην κυβέρνηση ο κ. Μπαλτάκος». Αυτό δήλωσε προ ολίγου, εξερχόμενος των γραφείων της ΝΔ στη Λ. Συγγρού, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Η δήλωση παραίτησης του Π. Μπαλτάκου

«Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το πρόσωπό μου δηλώνω τα εξής:

Λόγω της γειτνίασης των γραφείων της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και της Χ.Α στη Βουλή είχα συχνές συμπτωματικές συναντήσεις με τους Βουλευτές του κόμματoς αυτού.

Σε μία από αυτές τις τυχαίες συναντήσεις αμέσως μετά την προφυλάκιση των κ.κ. Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού ο κ. Κασιδιάρης ζήτησε να με δει ιδιαιτέρως.

Ξεκίνησε τη συζήτηση κατηγορώντας με ότι έχω συμμετάσχει σε συνωμοσία εναντίον τους, κατηγορία την οποία μου απεύθυναν συνεχώς τις προηγούμενες ημέρες κι εκείνος αλλά και άλλοι βουλευτές της Χ.Α.

Το αρνήθηκα και προσπάθησα να απαλλαγώ από τις πιέσεις. Στη διάρκεια αυτής της συζήτησης όσα ειπώθηκαν από εμένα είχαν τον παραπάνω σκοπό και κανέναν άλλον, δηλαδή την απαλλαγή μου από τις πιέσεις αυτές, αφού τα περί «σκευωρίας» δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα.

Αλλωστε τις επόμενες ημέρες, όταν προέκυψαν νεότερα στοιχεία είχα την ευκαιρία να πω στον κ. Κασιδιάρη και σε άλλους – και μάλιστα παρουσία πολλών μαρτύρων - ότι δεν υπάρχει σκευωρία ή συνωμοσία εναντίον τους, συζήτηση την οποία φυσικά δεν δημοσιοποίησε ο εν λόγω Βουλευτής.

Λόγω του θορύβου που δημιουργήθηκε και για λόγους προσωπικής ευθιξίας υπέβαλα την παραίτησή μου και ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε.»

25 σχόλια:

  1. Θα είναι ευχής έργον για την κυβέρνηση να περιοριστεί η κρίση μόνο εκεί.Ίσως μπορέσει να ελεγχθεί εφόσον η αντιπολίτευση δεν ξέρει και δεν θέλει να αναλάβει άλλες πρωτοβουλίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά...
    Σαν χτες θυμάμαι ήτανε Μάιος 2012 όπου έγραφα εδώ μέσα για την χρυσή αυγή και κάποιοι με πέρνανε με τις πέτρες(μη πω κοτρώνες αλλά μπορεί να είχαν και αυτοί τα δίκια τους.Μπορεί.κακίες εγώ δεν κρατάω)
    Εγώ ήμουν/είμαι πατριώτης/εθνικιστής "κρυμμένος" μέσα στο ένα από τα τρία κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα(πασοκ,νδ,αριστεροφασίστες του κκε & συν)
    Ξύπνησα έστω και όχι πολύ νωρίς.
    Σήμερα με τυφλώνει το φως πλέον.
    Το φως της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού.
    ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. asepites
    ηρεμα φιλε δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα....και γω παροτι παλαιοπασοκος βενιζελικος θα υποστηριξω τη χα σαν κατι που θα φερει στο μελλον το εθνικιστικο κινημα και θα ξανακανουμε μεγαλη την ελλαδα και θα παρουμε την Πολη και τον ποντο αλλα....μεχρι εκει...

    ολη η χα ειναι ο κασιδιαρης
    τον κλεινουν μεσα με το ετσι θελω και τελειωσε η χα. δεν εχουν μορφωμενα στελεχη...ειναι τελειωμενοι.....


    η χα πρεπει να εξοντωθει και θα εξοντωθει με καθε μεσον και καθε τροπο

    αυτες ειναι οι διαταγες που εχει παρει το σοβιετικο καθετως και το σκυλακι τους σαμαρας, απο εξω....

    και η χα δεν εχει την ικανοτητα να χειριστει αυτο το διαμαντι που επεσε στα χερια της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ξαναέγραψες και αλλού-εκτός και αν κάποιος αντιγράφει τα σχόλια σου-αλλά το θέμα δεν είναι αυτό.
    Δεν αντέχει σε κριτική το επιχείρημα σου-καλοπροαίρετα μιλάω-και αποδεικνύεται εύκολα:

    Ολη η χρυσή αυγή είναι ο μιχαλολιάκος λέγανε παλιότερα.
    Τον βάλανε φυλακή και η χρυσή αυγή αγκαλιάστηκε από ακόμα περισσότερους Έλληνες και οι ομιλίες τους στη βουλή και στις συγκεντρώσεις τους είναι χάρμα οφθαλμού και αυτιών.Φοβεροί, άμμεσοι, μιλάνε τη γλώσσα του Έλληνα.
    Βάλανε και τον Παππά φυλακή όπως και αρκετούς άλλους.
    Ακόμα χειρότερα για το αριστεροκεντρωοδεξιό τυραννικό καθεστώς των βασανιστών μας.
    Πλήθος νέων χρυσαυγιτών με λόγο,επιχειρήματα, έχοντας δουλέψει και έχοντας ένσημα στη ζωή τους αποδεικνύονται ακόμα καλύτεροι.

    Να σε πάω λίγο παλιότερα;
    Οι γυναίκες των χρυσαυγιτών δεν είναι Ελληνίδες λέγανε κάποιοι απελπισμένοι παραμυθάδες.
    Όταν είδαν ότι αυτή η παπαριά δεν γίνεται πιστευτή ούτε από πανηλίθιους βάλαν τα μεγάλα μέσα:Ο μιχαλολιακος και ο κασιδιάρης σας φαίνονται για γνήσιοι Έλληνες;
    Ε εκεί ήταν που ακόμα περισσότεροι Έλληνες εξοργισμένοι βλέποντας στον ηλία και στον νίκο τον γείτονα τους, τον φίλο τους... μια φάτσα καθαρότατα ελληνική εξοργισμένοι που κάποιοι θεωρούσαν ότι ΕΜΜΕΣΑ και αυτοί δεν είναι Έλληνες στελέχωσαν ακόμα πιο μαζικά το εθνικιστικό κίνημα.

    Να κλείσω και με το ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ ΣΜΑΣΜΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΣ τελευταίο κλισέ τους ότι η χρυσή αυγή δεν έχει μορφωμένα στελέχη;Που έχει και μάλιστα παρα πολλά, όχι απλά με πτυχία αει αλλά και μεταπτυχιακά και διδακτορικά και δεν συμαζεύεται.ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ έχει και παρα πολλά στελέχη που είναι σαν άλλα 6,5 εκατομύρια Έλληνες.
    ΤΙ ΕΝΝΟΩ:
    Τουλάχιστον 6,5 εκατομύρια Έλληνες άνω των 25 ετών σήμερα άλλοι έχουν τελειώσει ΜΟΝΟ το δημοτικό!!!, εξίσου πολύ μεγάλο ποσοστό πήγε στο -τότε-εξατάξιο γυμνάσιο αλλά δεν μπόρεσε να το τελειώσει και ένα μικρό ποσοστό κατάφερε να τελειώσει το -τότε-εξατάξιο γυμνάσιο ενώ ελάχιστοι από αυτούς συνέχισαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ οι όποιοι "μορφωμένοι" σήμερα στην Ελλάδα είναι κυρίως αυτοί που σήμερα ηλικιακά κυμαίνονται από 25 εως 45 ετών.Όσοι δηλαδή πήγαν σε αει κυρίως από τα μέσα του ΄80 και μετά.(τα παραπάνω δεν τα λέω εγώ αλλά μελέτες διαφόρων σχολών που εύκολα βρίσκονται στο διαδίκτυο)
    Θες να κάνεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΚΑΛΟΠ;δες τους γονείς σου, τους θειους σου, τους φίλους των γονιών σου, όσοι τέλως πάντων είναι από 50 και πάνω σήμερα.ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ;ΕΙΝΑΙ ΟΥΓΚΑ-ΟΥΓΚΑ;

    Βρίζοντας κάποιοι τους χρυσαυγίτες ως "αμόρφωτους" ουσιαστικά ξυπνά τα αντανακλαστικά 6,5 εκατομυρίων Ελλήνων "αμόρφωτων" που βλέπουν κάτι "μορφωμένους" βουλευτές όλα αυτά τα χρόνια να έχουν καταντήσει την Ελλάδα μπάχαλο.
    Κρίνουν όμως "εξ ιδίων τα αλλότρια" και εκεί είναι που την έχουν (ξανα)πατήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για την ανάλυσή σου αγαπητέ. Εστιάζεις ακριβώς στην καρδιά του ζητήματος κι άν θα προσέθετα κάτι είναι ότι από ΨυχοῙστορική άποψη ξυπνά τό Ένστικτο επιβίωσης της Φυλής όπου τα Γεγονότα ξεπερνούν τους πρωταγωνιστές τους και μιά βίαιη δύναμη έρχεται να σαρώση τα πάντα, όμοια με τήν βία που είναι αναγκαία και προηγείται της γεννήσεως. Η μηχανή της Ελλάδος κάνει ρεκτιφιέ, για να τό πούμε απλά και αντικαθίσταται μέ τούρμπο και πολλά ιντζέξιον. Είμαστε τυχεροί να παρακολουθούμε και γιατί όχι; να συμμετάσχουμε σ' αυτή τήν Νέα Γέννηση, σ' αυτό τό Νέο Ξημέρωμα που έρχεται Νομοτελειακά ώστε κατά τό μάλλον καί ήττον θά πάρη κεφάλ(α)ια και θα κόψη κώλους. Άν ζούσε ο Βύρωνας, δές Κάντο 13, θα έλεγε τό γνωστό: Νάου, χάτρεντ ίζ μπάη φάρ δέ λόνγκεστ πλήζουρ. Μάν λάβ ηνχέηστ μπάτ δέη ντητέστ άτ λήζουρ. Ίδωμεν -για να δικαιολογήσουμε και τους ομόδοξους του Ρασπουτίνου: -Γκλάβνογιε νιέ παμπιντήτ. Γκλάβνογιε ουτσιάφστβοβατς. Ντά σφηντάνηγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. διαφωνω
    ισως δεν εγραψα καλα αυτα που ηθελα να πω

    και μονο που σας εβαλαν φυλακη χωρις να κανετε τιποτα δειχνει οτι ειστε αδυναμοι.
    αντιστοιχο παραδειγμα που μουρχεται στο μυαλο////και μονο που σκεφτηκαν να μας την βγουν μαυτον το τροπο οι βουλγαροσκοπιανοι δειχνει οτι ειμαστε αδυναμοι, ξεφτιλες, δεν συγχωρουμαστε και δεν υπαρχει καμια απολυτως δικαιολογια σαν εθνος εκτος απο τη γενοκτονια και την απολυτη εξαφανιση των βουλγαροσοκοπιανων για την προσβολη αυτη και προς παραδειγμαρτισμο αλλων υποψηφιων αρπαγων της ιστοριας και του πολιτισμου μας...

    ανικανοι να χειριστειτε τετοιου ειδους καταστασεις
    τα πτυχια επονται δεν ενοουσα αυτο. και οι πανιβλακες χριστιανοδεξιουληδες εχουν πτυχια αλλα τους καβαλκανε πολυ ανετα οι μπολσεβικοι 40 χρονια τωρα....

    αρα η αδυναμια της χα σε συνδυασμο με τη ελειψη στελεχων της που μπορουν να σταθουν αξιοπρεπως εναντι των μπολσεβικων και της κυριαρχιας του πολιτισμικου μαρξισμου την κανει πανευκολο αντιπαλο για το σοβιετικο καθεστως και να μην εχει καμια ελπιδα σωτηριας. εγω που παιζω και στοιχημα δεν θα στοιχηματιζα ουτε 30 σεντ ουτε για εκπληξη οτι θα τα καταφερει και δεν θα σαπισουν στη φυλακη σαν τον ντερτιλη.
    η σοβιετικη υπερδημοκρατια ξερει πολυ καλα να εξοντωνει και να εξολοθρευει τους εχθρους της....

    επαναλαμβανω μονο εναν κασιδιαρη εχει και κανεναν αλλο ουτε μιχαλολιακο ουτε τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και μετα σου λενε πως δεν εχει κοστος η κοινωνια "Σοσιαλισμος η Βαρβαροτητα".

    Απλα πραγματα, μηδενικη ανοχη απενατι στον ξεφτιλισμενο Αριστεροφασισμο του Τσιπροπαπαντρελισταν, και στον Εθνικοσοσιαλισμο των Νεοναζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν είναι κυριαρχία του πολιτισμικού μαρξισμού για σένα-και το σέβομαι-:
    οι ημίτρελες δηλώσεις της λιάννας κανέλλας
    οι ρατσιστικές απόψεις κατά των Ελλήνων της ρεπούση και πλήθος άλλων
    οι συμμετοχές σε οικονομικά και άλλα σκάνδαλα συριζαίων όπως ο σταθάκης και πληθος αλλων(ποιόν να προτοθυμηθώ)
    η εχθρική στάση του κκε απέναντι όχι μόνο στους Ελληνες εργαζομένους αλλά και στους ίδιους του τους εργαζομένους που τους απέλυσε και απολύει σωρηδόν και με σαδιστικό τρόπο
    τότε να είσαι σίγουρος ότι ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και τους αποδομεί καθημερινά.
    Ο ξύλινος λόγος τους πλέον δεν πείθει κανέναν.
    Το κκε δύσκολα θα ξεπεράσει το 4%(ίσως πέσει και χαμηλότερα)
    η δημαρ ούτε καν 3% δεν θα πάρει
    ο συριζα θα είναι δε θα είναι κοντά στο 20%(από τους 1.660.000 ψηφοφόρους και 27% το πολύ να κρατήσει τον πυρήνα του, τους 350.000 που πάντα είχε και αιντε καμιά 800.000 ακόμα τους δημοσιοκηφήνες που έχουν κάνει ότι έγκλημα μπορεί να φανταστεί ο νους μας, από πλαστά πτυχία για να μπουν μέχρι κλεψιές απατεωνιές και λαμογιές δισεκατομυρίων €)

    Αν όμως εννοείς για τον παρακρατικό μηχανισμό της αριστεράς εκεί ναι κρατάνε ακόμα μόνο που...επειδή τα κάστρα πέφτουν από μέσα...υπάρχουν πλέον πολλοί φασιστοαναρχοαριστεροί που έχουν πλέον επανελληνιστεί αηδιασμένοι από την πλάνη στην οποία είχαν πέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί φίλοι σχολιαστές και διαχειριστές του ιστολογίου, νομιζω πως όλοι μαζί, όπως και άλλα μέσα, ανάμεσα στα οποία και αυτά που εγώ θεωρώ σοβαρά, όπως το defencepoint, έχετε πλήρως χάσει το δάσος και καθένας βλέπει το δικό του δένδρο!
    Σε όλη αυτή την ιστορία υπάρχει μια πρωτόγνωρη και τρομακτική κατηγορία, η οποία στοιχειοθετείται από τα λεγόμενα του Μπαλτακου.
    Αυτή η κατηγορία είναι πως η ελληνική κυβέρνηση με απευθείας παρέμβαση έξωθεν του κράτους παραγόντων, στράφηκε εναντίον Ελλήνων πολιτών παρεμβαίνοντας απευθείας στο έργο της δικαιοσύνης. Μιλάμε για κατηγορία από τη μαρτυρία του δεξιού χεριού του ίδιου του πρωθυπουργού. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. Η κατηγορία αυτή ανήκει σε καθεστώτα, που ουδεμία σχέση έχουν με τη δημοκρατία αλλά ούτε καν με δικτάτορες που σέβονται τον εαυτό τους! Είναι μια κατηγορία δε, η οποία υποδηλώνει τον χαρακτήρα των ανδρών, που αποτελούν την κυβέρνηση και οπωσδήποτε μας οδηγεί στα χειριστα συμπεράσματα όσον αφορά τη διαχείριση όλων των ζητημάτων που άπτονται της κυβέρνησης και φυσικά μας οδηγεί στο λογικό συμπέρασμα πως η κατάχρηση εξουσίας είναι μια πάγια τακτικήκαι διαχρονική των κυβερνήσεων μας!
    Δυστυχώς τα παραπάνω δεν τα έχει γράψει κανείς και μόνο ασχολούνται όλοι με την εκλογική δυναμική του κάθε κόμματος! Ασχέτως κε το αν κάποιος υποστηρίζει τη χα ή όχι το θέμα που πρέπει να μας απασχολεί είναι ένα σήμερα ήταν η χα αύριο μπορεί να είναι ο καθένας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε καλώς τον εθνικά επικίνδυνο Δημόκριτο!
    Για πες μας άλλη μια φορά για τα περί "ολοκληρωτισμού" που κατηγορούσε ο κολλητός σου Άδωνις τους κομμουνιστές...
    Και σου το είπα: πρόσεξε γιατί θα αποδειχθεί ότι είσαστε το ίδιο...
    Αλλά, όπως κάνεις συνήθως, θα αλλάξεις κουβέντα και θα αποφύγεις να βροντοφωνάξεις ότι εκτελείς αποστολή μπροστινού εθνομηδενιστών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Απλα πραγματα, μηδενικη ανοχη απενατι στον ξεφτιλισμενο Αριστεροφασισμο του Τσιπροπαπαντρελισταν, και στον Εθνικοσοσιαλισμο των Νεοναζι"

    Αυτό το "μηδενική ανοχή απέναντι...", στην πολιτική, αποτελεί την βάση του φασισμού (μαύρου ή κόκκινου, αδιάφορο).

    Αν είχες λίγο μυαλό θα το καταλάβαινες και θ΄ απέφευγες να το γράψεις, διότι δίνει την εικόνα της κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων, που προσπαθείς να υπηρετήσεις, αφού είδες ότι δεν έκανες προκοπή με τους Μανοτζήμερους.

    Ο Anaconda, καίτοι σαφώς έξυπνος άνθρωπος, κάνει ένα τεράστιο λάθος. Σε παίρνει στα σοβαρά, νομίζοντας ότι προπαγανδίζεις κάτι.

    @ Anaconda

    Άνθρωπος, του οποίου το λεξιλόγιο δεν περιέχει πάνω από δέκα λέξεις, δεν κάνει για προπαγανδιστής. Είναι εντελώς ακίνδυνος


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. >>Ο/Η Anaconda είπε...
    Βρε καλώς τον εθνικά επικίνδυνο Δημόκριτο!<<

    Για ελα ξανα ... !

    >>Για πες μας άλλη μια φορά για τα περί "ολοκληρωτισμού" που κατηγορούσε ο κολλητός σου Άδωνις τους κομμουνιστές...<<

    Μια χαρα ξηλωνει ο Γεωργιαδης, το ελληνικο Σοβιετ.

    - Ο Άδωνις Γεωργιάδης για Φαρμακεία & Πολυνομοσχέδιο στον Ant1 1Απρ14
    https://www.youtube.com/watch?v=2X-2vnvJtrE

    >>Και σου το είπα: πρόσεξε γιατί θα αποδειχθεί ότι είσαστε το ίδιο...<<

    Ποιοι ειναι το ιδιο;

    >>Αλλά, όπως κάνεις συνήθως, θα αλλάξεις κουβέντα και θα αποφύγεις να βροντοφωνάξεις ότι εκτελείς αποστολή μπροστινού εθνομηδενιστών...
    3 Απριλίου 2014 - 7:27 π.μ.<<

    Ναι, μας φταει η Μερκελ.

    Και ακομα περιμενουν την αποκρυψη εναλλακτικης λυσης α λα Ανακοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κήρυγμα περί μη ανοχής κάνει και το βαμμένο κομματόσκυλο του Ανδρέα. Άνθρωποι που θεωρούσαν δημοκρατικό, μόνον αυτό που ενέκρινε το ΠαΣοΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Alexandros: Συνυπογραφω και με τα δυο χέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. >>Ο/Η Nativist είπε...
    "Απλα πραγματα, μηδενικη ανοχη απενατι στον ξεφτιλισμενο Αριστεροφασισμο του Τσιπροπαπαντρελισταν, και στον Εθνικοσοσιαλισμο των Νεοναζι"

    Αυτό το "μηδενική ανοχή απέναντι...", στην πολιτική, αποτελεί την βάση του φασισμού (μαύρου ή κόκκινου, αδιάφορο).<<

    Θα επρεπε δηλαδη η κοινωνια να ανεχτει τα οποια Φασιστομουτρα;

    >>Αν είχες λίγο μυαλό θα το καταλάβαινες και θ΄ απέφευγες να το γράψεις, διότι δίνει την εικόνα της κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων, που προσπαθείς να υπηρετήσεις, αφού είδες ότι δεν έκανες προκοπή με τους Μανοτζήμερους.<<

    Εαν με τα μυαλα που κουβαλαει κανεις, αυτα καταλαβαινει,

    >>Ο Anaconda, καίτοι σαφώς έξυπνος άνθρωπος, κάνει ένα τεράστιο λάθος. Σε παίρνει στα σοβαρά, νομίζοντας ότι προπαγανδίζεις κάτι.
    @ Anaconda
    Άνθρωπος, του οποίου το λεξιλόγιο δεν περιέχει πάνω από δέκα λέξεις, δεν κάνει για προπαγανδιστής. Είναι εντελώς ακίνδυνος
    3 Απριλίου 2014 - 11:48 π.μ.<<

    τοτε, ας μην παραξενευομαστε και για την "προκοπη" των τρανων μας Τσυριζαβγητων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Θα επρεπε δηλαδη η κοινωνια να ανεχτει τα οποια Φασιστομουτρα;"

    Και ποιος θα κρίνει ποιος είναι φασιστόμουτρο; Ένα φασιστόμουτρο σαν και του λόγου σου, που θεωρεί φασιστόμουτρο όποιον δεν πάει με τα νερά του εκάστοτε κόμματος που υπηρετεί;

    Η ΧΑ πήρε 420.000 ψήφους το 2012, αν δεν κάνω λάθος και σήμερα, με τους μετριότερους υπολογισμούς, θα έπαιρνε πάνω από ένα εκατομμύριο. Ποιος είσαι εσύ που κολλάς ταμπέλες δεξιά κι αριστερά σε συμπολίτες σου (αν και δεν νομίζω ότι οι Έλληνες είναι συμπολίτες σου) και με τι κριτήριο;

    Ουσιαστικά δεν απαντάς σε τίποτε, διότι δεν μπορείς, λόγω ελλείψεως επιχειρημάτων, ωριμότητας και χαρακτηριστικής λεξιπενίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. >>Ο/Η Nativist είπε...
    "Θα επρεπε δηλαδη η κοινωνια να ανεχτει τα οποια Φασιστομουτρα;"
    Και ποιος θα κρίνει ποιος είναι φασιστόμουτρο; Ένα φασιστόμουτρο σαν και του λόγου σου, που θεωρεί φασιστόμουτρο όποιον δεν πάει με τα νερά του εκάστοτε κόμματος που υπηρετεί;<<

    Το επιχειρημα ειναι δηλαδη, πως η τρανη ΧαΒγη, δεν ειναι Νεοναζικο μορφωμα,

    >>Η ΧΑ πήρε 420.000 ψήφους το 2012, αν δεν κάνω λάθος και σήμερα, με τους μετριότερους υπολογισμούς, θα έπαιρνε πάνω από ένα εκατομμύριο.<<

    επειδη "θα έπαιρνε πάνω από ένα εκατομμύριο ψηφους",

    >>Ποιος είσαι εσύ που κολλάς ταμπέλες δεξιά κι αριστερά σε συμπολίτες σου (αν και δεν νομίζω ότι οι Έλληνες είναι συμπολίτες σου) και με τι κριτήριο;<<

    αλλα και επειδη ειναι απλα μια "ταμπελα συμπολιτων";

    >>Ουσιαστικά δεν απαντάς σε τίποτε, διότι δεν μπορείς, λόγω ελλείψεως επιχειρημάτων, ωριμότητας και χαρακτηριστικής λεξιπενίας.
    3 Απριλίου 2014 - 8:10 μ.μ.<<

    Φαινεται, ποσο γρηγορα ξεχνιεσαι ...

    Διοτι εαν δεν θελουμε τα κομματα, και να βγει η χωρα στις αγορες (Nativist,19 Μαρτίου 2014 - 6:47 μ.μ.), θα πρεπει τουλαχιστον να εχουμε και καποια εναλλακτικη λυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εναλλακτική λύση υπάρχει.
    Απλά δεν είναι για τα δόντια σας.
    Ούτε δωρεάν.
    Όπου και όταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. >Το επιχειρημα ειναι δηλαδη, πως η τρανη ΧαΒγη, δεν ειναι Νεοναζικο μορφωμα<

    Απίστευτος βλάκας, ή δεν καταλαβαίνεις ελληνικά. Το επιχείρημα είναι ότι σε μία δημοκρατία, δεν μπορείς να απαγορεύεις νομίμως εκλεγμένα κόμματα, ούτε διόρισε κανείς κριτή εσένα. Αμφιβάλλεις ότι παρανόμως και αντισυνταγματικά προσπάθησαν να διαλύσουν ένα κόμμα, όχι επειδή ήταν φασιστικό, αλλά επειδή τους έπαιρνε ψήφους; Έχομε τις μαρτυρίες Μπαλτάκου, που κάνουν τον γύρο του κόσμου.

    >αλλα και επειδη ειναι απλα μια "ταμπελα συμπολιτων";<

    Πήγαινε να μάθεις ελληνικά και μετά έλα ξανά. Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, διότι, προφανώς, εσύ δεν κατάλαβες τι λέω. Και μάθε κάτι:
    Απλά = επίρρημα τροπικό, που σημαίνει με από τρόπο.
    Απλώς = επίρρημα ποσοτικό, που σημαίνει μόνο, μονάχα.

    Τίποτε δεν ξεχνώ και επιμένω στην κατάργηση των κομμάτων και την αναζήτηση διαφορετικού συστήματος διακυβερνήσεως της χώρας.

    Εάν δεν υπάρχει λύση, τότε πρέπει να την ψάξομε και όχι να εφαρμόζομε το ίδιο σύστημα, το οποίο μας έθαψε, επειδή βολεύει κάποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. >με από<
    με απλό

    Παράδειγμα για αγράμματους:

    - Σου το λέω απλά για να το καταλάβεις.

    - Εγώ απλώς θα σου το πω απλά, για να το καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μιας και είσαι και ... εραστής των συνδέσμων (ελληνιστί λινκς) άκουσε τον Κοντογιώργη για τα κόμματα:

    Γ. Κοντογιώργης - Κομματοκρατία και αδιέξοδα - 24.10.12

    Και τον Γιανναρά:

    Χρήστος Γιανναράς: Έχουμε κομματοκρατία



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ” Xρειαζόμαστε το πείσμα ενός Kάτωνα, να επαναλαμβάνει επίμονα και εξακολουθητικά το σωσίβιο πρόταγμα: Tο σημερινό πολιτικό σύστημα, αυτό που εκτρωματικά διαμόρφωσε η «μεταπολίτευση», πρέπει να καταστραφεί. Nα εξαλειφθούν οι συνταγματικές και θεσμικές του προϋποθέσεις. Xωρίς την παραμικρή επιείκεια για τα σημερινά κωμικά, αλλά άκρως τοξικά απομεινάρια του.” (X. Γιανναράς, Καθημερινή, 02-12-12)

    ” Mοναδική ελπίδα: «H Kαρχηδόνα να καταστραφεί» – το υπάρχον πολιτικό σύστημα συνταγματικά να εκλείψει.”, (X. Γιανναράς, Καθημερινή, 09-12-12).

    Τι διάολο, δεν είμαι ο μόνος που το βλέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. >>Anaconda είπε...
    Εναλλακτική λύση υπάρχει.<<

    Δεν αμφιβαλω,

    >>Απλά δεν είναι για τα δόντια σας.<<

    εστω και με μασελα, με τον μη-εθνομηδενισμο τυπου Χαικαλη/Κανελλη στην χειροτερη περιπτωση (Ανακοντα, 16 Μαρτίου 2014 - 9:19 μ.μ.) ,

    >>Ούτε δωρεάν.<<

    και κρυφο καμαρι στην καλυτερη των περιπτωσεων,

    >>Όπου και όταν.
    4 Απριλίου 2014 - 8:28 π.μ.<<

    θα περιμενουμε απτοητοι μεχρι και την δευτερα παρουσια.

    Μεχρι τοτε, θα αρκουμαστε με τον "Εθνικογαμισμο και τις "Βασικες Αρχες" του ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. >>Ο/Η Nativist είπε...
    >Το επιχειρημα ειναι δηλαδη, πως η τρανη ΧαΒγη, δεν ειναι Νεοναζικο μορφωμα<
    Απίστευτος βλάκας, ή δεν καταλαβαίνεις ελληνικά. Το επιχείρημα είναι ότι σε μία δημοκρατία, δεν μπορείς να απαγορεύεις νομίμως εκλεγμένα κόμματα, ούτε διόρισε κανείς κριτή εσένα. Αμφιβάλλεις ότι παρανόμως και αντισυνταγματικά προσπάθησαν να διαλύσουν ένα κόμμα, όχι επειδή ήταν φασιστικό, αλλά επειδή τους έπαιρνε ψήφους; Έχομε τις μαρτυρίες Μπαλτάκου, που κάνουν τον γύρο του κόσμου.
    >αλλα και επειδη ειναι απλα μια "ταμπελα συμπολιτων";<
    Πήγαινε να μάθεις ελληνικά και μετά έλα ξανά. Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, διότι, προφανώς, εσύ δεν κατάλαβες τι λέω. Και μάθε κάτι:
    Απλά = επίρρημα τροπικό, που σημαίνει με από τρόπο.
    Απλώς = επίρρημα ποσοτικό, που σημαίνει μόνο, μονάχα.<<

    Το εαν ειναι εγκληματικη οργανωση η οχι η Νεοναζικη Χαβγη, ειναι θεμα της δικαιοσυνης.

    >>Τίποτε δεν ξεχνώ και επιμένω στην κατάργηση των κομμάτων και την αναζήτηση διαφορετικού συστήματος διακυβερνήσεως της χώρας. Εάν δεν υπάρχει λύση, τότε πρέπει να την ψάξομε και όχι να εφαρμόζομε το ίδιο σύστημα, το οποίο μας έθαψε, επειδή βολεύει κάποιους.
    4 Απριλίου 2014 - 9:42 π.μ.
    /Η Nativist είπε...
    >με από<
    με απλό
    Παράδειγμα για αγράμματους:
    - Σου το λέω απλά για να το καταλάβεις.
    - Εγώ απλώς θα σου το πω απλά, για να το καταλάβεις.
    4 Απριλίου 2014 - 9:44 π.μ.<<

    Απλα, ειναι η δεν ειναι η Χαβγη Νεοναζικο κομμα-συμμορια Φασιστομουτρων;

    >>Ο/Η Nativist είπε...
    Μιας και είσαι και ... εραστής των συνδέσμων (ελληνιστί λινκς) άκουσε τον Κοντογιώργη για τα κόμματα:
    Γ. Κοντογιώργης - Κομματοκρατία και αδιέξοδα - 24.10.12
    Και τον Γιανναρά:
    Χρήστος Γιανναράς: Έχουμε κομματοκρατία
    4 Απριλίου 2014 - 11:04 π.μ.<<

    Η "κομματοκρατια" ειναι απλα ο ορος για την περιγραψει την παρακμη της χωρας σε πολλαπλα επιπεδα οπως π.χ. το πολιτικο-οικονομικο-πολιτικοσμικο.

    Πολιτικη σταθεροτητα και λυση εκτως της αντιπροσωπευτικης δημοκρατιας δεν υπαρχει, το αντιθετο.

    Ας καθισουνε λοιπον τα πολιτικα κομματα μαζι με τους οποιους σοφους, για να ανασυγκροτηθει το πολιτικο συστημα, η δημοσια διοικηση, η δικαιοσυνη και οι νομοι (Κοντογιωργης).

    - Γ. Κοντογιώργης - Λύσεις υπάρχουν - 13.3.13 (17:00)
    https://www.youtube.com/watch?v=uoGMpYWMO58

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.