21/9/15

Γάμος χωρίς γαμπρό; Για όλα φταίει το PKK! (φωτο)

Μαύρο δάκρυ έχυσε η νύφη που παντρεύτηκε χωρίς... γαμπρό στην Τουρκία
Αχ, αυτοί οι Κούρδοι! Και τι δεν κάνουν; Ακόμα και γάμο χωρίς την παρουσία γαμπρού είναι σε θέση να προκαλέσουν! Ναι, σωστά διαβάσατε, στη γειτονική Τουρκία γίνεται κι αυτό.
Ο Αχμέτ Καραβελίογλου, από το Καντιρλί του νομού Οσμάνιγιε της Τουρκίας και η αγαπημένη του Φατμά προγραμμάτιζαν καιρό το γάμο τους για το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου. Έτσι, οι συγγενείς τους κανόνισαν το γλέντι και τα του γάμου, περιμένοντας το γαμπρό, ο οποίος υπηρετεί στο Χάκκαρι, ως μόνιμος λοχίας του τουρκικού στρατού. Εξάλλου η άδεια του είχε εγκριθεί από τη μονάδα του.

Τα όργανα άρχισαν να παίζουν, το γλέντι άναψε, η νύφη ντύθηκε και όλοι περίμεναν τον γαμπρό. Όμως ο γαμπρός άφαντος. Κι όσο αυτός αργούσε, τόσο η νύφη ανησυχούσε.
Το μυστήριο λύθηκε όταν έφθασαν τα νέα, που έκαναν τη νύφη να πλαντάξει στο κλάμα· ο γαμπρός δεν μπορούσε να πάει, επειδή η διαδρομή προς το Καντιρλί δεν είναι ασφαλής, λόγω της δράσης των ανταρτών του ΡΚΚ!
Στην Ελλάδα και στις περισσότερες χώρες αυτού του πλανήτη, ο γάμος θα αναβαλλόταν και θα προγραμματιζόταν για κάποια άλλη στιγμή. Ωστόσο σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο γάμος έγινε χωρίς τον γαμπρό.
Η νύφη αν και έχυσε μαύρο δάκρυ, είπε το γνωστό «η πατρίδα να είναι καλά» και παντρεύτηκε κρατώντας τη φωτογραφία το γαμπρού και παρουσία των συγγενών του. Ο Χαμζά, πατέρας του γαμπρού δήλωσε ότι είχαν μοιραστεί οι προσκλήσεις και είχαν κανονιστεί όλα και δεν μπορούσε να αναβληθεί ο γάμος.
Το απογοητευμένο κορίτσι παρέλαβε από το πατρικό του ο θείος της Αχμέτ Σαράτς. Στη συνέχεια με ένα αυτοκίνητο ντυμένο με λουλούδια και με μια μεγάλη τουρκική σημαία στην οροφή, την μετέφερε στο νέο της σπίτι. Εκεί βρισκόταν η καρέκλα του γαμπρού που παρέμεινε άδεια κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής αλλά και του γλεντιού. Ενός γλεντιού που έγινε με νταούλια και ζουρνάδες και κράτησε τρεις μέρες!
Ενδιαφέρον ήταν το μήνυμα του γαμπρού που ήταν γραμμένο στην οροφή του αυτοκινήτου· «να μη λυπηθεί κανείς για την απουσία μου. Είμαι κάθε στιγμή μαζί σας».

 http://www.pontos-news.gr/article/140876/gamos-horis-gampro-gia-ola-ftaiei-pkk-foto

3 σχόλια:

  1. Σιγά μην χάσει η χοντρούλα το λαχείο και δεν γίνει «κυρία»......Βάλε και λίγο πατριωτική σάλτσα μέσα και ειναι έτοιμο το παραμύθι. ΛοΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω αν το δημοσιευμα είναι αληθές ή απλά μια φάρσα του internet. Εάν όμως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αυτός ο λοχίας ο Αχμέτ Καραβελίογλου, πρέπει να είναι πολύ μεγάλος σαβούρης και μπαζομπήχτης αν κρίνω από τη νύφη. Να ζήσουνε τα παιδιά! Άντε τώρα να διαιωνίσουν το (πιθηκίσιο) DNA τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.