25/12/16

Παντελής Σαββιδης: Το τέλος του Δυτικού πολιτισμού;

Βρίσκονται σε εξέλιξη κοινωνικά φαινόμενα τα οποία, για πρώτη ίσως φορά τόσο
έντονα, απειλούν αυτό που αποκλήθηκε «Δυτικός πολιτισμός».
Το πρώτο είναι το θέμα που απασχολεί το «National Geographic» στο πρώτο τεύχος του 2017: η αλλαγή των πεποιθήσεων για το φύλο.
«Δημοσιεύσαμε ένα θέμα σχετικά με το ανθρώπινο φύλο, τη στιγμή που οι πεποιθήσεις για το φύλο αλλάζουν ραγδαία» έγραψε η Σούζαν Γκόλντμπεργκ, υπεύθυνη έκδοσης του National Geographic, εξηγώντας γιατί έβαλε ένα διαφυλικό κορίτσι στο εξώφυλλο του περιοδικού για το πρώτο τεύχος του 2017.
«Οχυρωμένη πίσω από το αγαπητικό-εξισωτικό πρόσχημα, η κοινωνική χειραγώγηση παρουσιάζεται ήδη ως θετικό βήμα και στην Ελλάδα. Αναμενόμενο. Το παιχνίδι θα παιχτεί πάλι πάνω στην πρόκληση αντιδράσεων επί του φαινομενικού και όχι του πραγματικού γεγονότος, πάνω στην σύγκρουση “αναγκαίας προόδου και αντιδρώσας συντήρησης”.
Η συνέχεια στο Pontos-news

1 σχόλιο:

  1. O δυτικός πολιτισμός έχει να αντιμετωπίσει την πνευματικότητα της Νέας Τάξης, τη Νέα Εποχή.
    Δυστυχώς όλες οι Εκκλησίες έχουν παραδοθεί.Ο Πάππας την προωθεί με χορηγό τον Ροτσιλντ, ο Οικ.Πατριάρχης την προστατεύει,
    οι Προτρστάντες επέκυψαν μετά τους Καθολικούς. Δεν είναι ο απλός λαός είναι οι επίσκοποι, διαβρώθηκαν με τη μέθοδο των Υποτροφιών. Ο Οικ. Πατριάρχης παύει όποιον αντιστέκεται στον ερχομό του Αντίχριστου. Το τρίτο φύλο, του Μπαθωμέτ δηλαδή, το αρσενικοθήλυκο βοηθάει στο σχεδιασμό της Τρανσεξουαλ κοινωνίας.Τα ελεγχόμενα ΜΜΕ σε κάθε ζώνη έχουν έναν από δαύτους.
    Το φθόριο στην Αμερική, μέσα απο το νερό έχει δημιοργήσει πάνω από 40.000.000 εκατομμύρια ανθρώπους του τρίτου φύλου. Τα γεννητικά τροποποιημένα τρόφιμα προς την ίδια κατεύθυνση κινούνται. Υπάρχει παραταύτα μια χώρα που απαγορεύεται το φθόριο και ταυτόχρονα τα τρόφιμα ελέγχονται όλα τα τρόφιμα πριν καταναλωθούν, το Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.