23/12/16

Ασαντ: Ευχαριστεί ρώσους και ιρανούς για τη νίκη στο Χαλέπι

Ρωσικές βόμβες σκότωσαν 35.0000 τρομοκράτες

Η ανακατάληψη του Χαλεπίου δεν είναι μόνο νίκη του συριακού καθεστώτος, αλλά και των ρώσων και των ιρανών συμμάχων. Αυτό διεμήνυσε ο σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ προσθέτοντας ότι οι επιτυχίες στα πεδία των μαχών συνιστούν «ένα σημαντικό βήμα προς τον τερματισμό της τρομοκρατίας σε όλο το έδαφος της Συρίας, καθώς και τη δημιουργία των σωστών συνθηκών προκειμένου να βρεθεί μία λύση για τον τερματισμό του πολέμου». 
Στο ίδιο μήκος κύματος, κι ενόσω η εκκένωση του Χαλεπίου συνεχίζεται, ο ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου δήλωσε την Πέμπτη ότι οι βομβαρδισμοί της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Συρία επέτρεψαν την «εκκαθάριση» 35.000 τρομοκρατών αφότου ξεκίνησε η ρωσική επέμβαση στη συριακή διένεξη τον Σεπτέμβριο του 2015.
«Από την έναρξη των επιχειρήσεών της, η ρωσική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε 17.800 αεροπορικές επιδρομές, έπληξε 71.000 φορές τις υποδομές των τρομοκρατών, διαλύοντας έτσι 725 στρατόπεδα εκπαίδευσης, 405 εργοστάσια και εργαστήρια κατασκευής εκρηκτικών, 1.500 στρατιωτικά εφόδια, εκκαθαρίζοντας 35.000 μαχητές, από τους οποίους 204 διοικητές», δήλωσε ο Σόιγκου.
ΒΗΜΑ

2 σχόλια:

  1. ΟΙρωσικες βομβες ειναι οι καλες(;) και οι 35000 τρομοκρατες(;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία επραγματοποίησε στην Συρία ένα τεράστιο έργο με ελάχιστες απώλειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.