5/10/18

Πούτιν: Οι πρόσφυγες που λαμβάνουν επιδόματα στην Ευρώπη είναι απίθανο να θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ομοσπονδιακός Καγκελάριος της Δημοκρατίας της Αυστρίας Sebastian Kurz κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης. 3 Οκτωβρίου 2018

Αγία Πετρούπολη, 3  Οκτωβρίου-RIA Novosti. Οι πρόσφυγες από τη Μέση Ανατολή που λαμβάνουν Γερμανικά κοινωνικά επιδόματα τρεις φορές υψηλότερα από τους μισθούς τους είναι απίθανο να θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, και αυτό είναι  θέμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.
«Ναι, άκουσα τους συναδέλφους μου να το λένε: πιθανώς εκείνοι που έχουν έρθει να ζήσουν στη Γερμανία και κάθονται  εκεί για την κοινωνική πρόνοια, κατά πάσα πιθανότητα, και δεν θα θέλουν να επιστρέψουν.

Αλλά είναι δική σας δουλειά αν θέλετε να πληρώνετε υψηλά κοινωνικά οφέλη για τους πρόσφυγες από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Γιατί να κάθονται στο σπίτι; Οι μισθοί τους είναι τρεις φορές μικρότεροι από αυτά που παίρνουν ως κοινωνικό  επίδομα «-είπε ο Ρώσος ηγέτης με βάση τις διαπραγματεύσεις με τον Καγκελάριο της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον Πούτιν, όσοι βρίσκονται σε στρατόπεδα προσφύγων θα μπορούσαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να μην δημιουργήσουν επιπλέον βάρη ως δυνητικοί μετανάστες στην ΕΕ. «αυτό είναι, κατά τη γνώμη μου, ένα στοιχειώδες πράγμα που βρίσκεται στην επιφάνεια «, πρόσθεσε.

7 σχόλια:

  1. Φθηνά αντιρατσιστικά μεροκάματα + σχεδίο Coudenhove-Kalergi, για αυτό τους επιτρέπουν (και τους επιδοτούν) να έρθουν να ζήσουν στην Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι αυτο Ασπαιρ....Ειπες κατι που φαινεται αλλα δεν ειναι λογικο.Ειπες κατι οικονομικιστικο αλλα οχι λογικο.
      Αν ηταν αυτο που λες πρεπει πρωτα να απαντησεις στο εξης : "" Αν θελανε φτηνα μεροκαματα...γιατι δεν ζητησαν επισημα κι απ ευθειας τον αναλογο αριθμο απ τις χωρες τους ???""" Αυτο θα ελυνε το θεμα φτηνο μεροκαματο αμεσως.Ομως δεν το εκαναν....!!!! Αρα δεν ειναι το φτηνο...Ειναι κατι χειροτερο πολυ και υποπτο πολυ...Αν θες σκοπιμο για αλλαγη πληθυσμου και μειξη..Θελουν μια εισβολη παντου...ταχα που ...δεν μπορουν να
      σταματησουν....για λογους....ανθρωπιστικους...!! Αν δεν εβαζαν αυτο το πσραμυθι ...θα ετρωγαν ξυλο απ τον λαο τους....για την ανευ αδειας του...εισβολη !!!!!
      Οι σχεδιαστες δεν κανουν τιποτε οικονομικο.αλλα αφηνουν αυτη την μουφα να αιωρειται..Κανουν Γεννετικη μεταλλαξη στα κοροιδα !!!! Τους αλλαζουν το Ντι εν εη...με προσχημα την οικονομια.Ειναι γεννετικο πειραμα ολο.Κι εδω ...αρχιζουν αλλες σκεψεις..." γιατι ??".....και πως ειναι σιγουροι οτι δεν θα μεταλλαγουν και οι ιδιοι ?? Εδω πια ...πσμε αλλου....πολυ πιο χσλια ..απο το φαινεσθαι...και πολυ ευρυτερο του πιθανου...Παμε στο απιστευτο...αλλα αληθινο....στο "τρελο" συμπερασμα...για τον μεσο πολιτη...Ποια ειδη κανουν γεννετικες μεταλλαξεις και σε ποια ειδη ?? Απ την δικη μας εμπειρια ..τα ανωτερα ειδη ...στα κατωτερα ειδη....Ας το αφησουμε εδω....

      Διαγραφή
    2. Δημητρης Κ σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου και όλα αυτά που λες έχουν να κάνουν με το σχεδίο Coudenhove-Kalergi,το οποίο μπορείς να περιγράψεις-αναφέρεις με διάφορους όρους, λέξεις κ.λ.π.

      Όσο αφορά τώρα το οικονομικό. Μην ξεχνάς ότι η οικονομία, το νόμισμα ενός κράτους, είναι η αρχή, το μέσο και το όπλο τους για τους σκοπούς και επιδιώξεις τους.
      Ποιών; εδώ πάμε σε αυτό που αναφέρω πιό πάνω, δηλαδή τους όρους-λέξεις που θα χρησιμοποιήσεις για να περιγράψεις κάτι. Θα το πεις εκλεκτή φυλή, ελίτ, άρχουσα τάξη, τραπεζίτες, αθέατοι (μιλάμε π.χ. για τον Soros ή τον Ρότσιλντ, οι οποίοι μήπως τελικά είναι αυτοί που φαίνονται σαν τον κάθε καρανίκα-πάγκαλο-γεωργιάδη-φίλη κ.λ.π. για να τραβάνε την προσοχή και τα βέλη πάνω τους, αλλά ποιός-οι είναι από πίσω του-τους;) και κ.λ.π.
      Δεν είναι τυχαίο άλλωστε αλλά και πως να εξηγήσουμε το παράλογο γεγονός της εκχώρηση του εκδοτικού προνομίου (νόμισμα του κράτους) από τα κράτη στις ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες; (Επίσης ποιός το επέβαλε αυτό; Γιατί οι κεντρικές τράπεζες είναι ιδιωτικές; που ανήκουν; και κ.λ.π.)

      Η απάντηση μου σε αυτό που ρωτάς είναι η εξής: Σου κατεβάζουν τον μισθό, σου παίρνουν το σπίτι, αποκτάς νέους γείτονες (“μακεδόνες”), σου πουλάνε την ΔΕΗ για 3 κιλά στραγάλια και κ.λ.π. αλλά νόμιμα και δημοκρατικά (εν καιρό μνημονίων-κρίσεων αυτά γίνονται τσακ μπαμ, Σοκ και Δέος).
      Οπότε γιατί να ζητήσουν νόμιμα και επίσημα εργατικό δυναμικό (μετανάστες) από άλλες χώρες, όταν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τους δίνουν τον νόμιμο μισθό, (έστω κατώτατο μισθό) και την υποχρεωτική ασφάλιση τους σύμφωνα με την εργατική νομοθεσία, όταν μπορούν νόμιμα, δημοκρατικά, ανθρωπιστικά και αντιρατσιστικά, τους λαθρομετανάστες σήμερα να τους βαφτίσουν παράτυπους μετανάστες (και στην πορεία να πάρουν και την ελληνική ιθαγένεια) και οι παράτυποι μετανάστες να εργάζονται ανασφάλιστοι και με 2 ευρώ (π.χ.) την ώρα; (επίσημα παράνομο μεν αλλά η πραγματικότητα δε). Εξού και τα φθηνά αντιρατσιστικά μεροκάματα, τα οποία φυσικά πιέζουν τα μεροκάματα των ιθαγενών πληθυσμών και συμβαδίζει και πάει μαζί με το σχεδίο Coudenhove-Kalergi (το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο).
      Φιλικά.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνω...Μιλας πολυ ωραια και με αριστη διαρθρωση λογων και ανατροφης.Ξεφυγαμε λιγο απ το τετριμενο ...δεξιος..αριστερος...ιδεολογιες-θεολογιες....κι ολα γινονται για το χρημα--φαι--διασκεδαση...και το ποιος θα φερει την βροχη ..το ποιος θα φερει χιονι....Καποιος τα φερνει σιγουρα..αλλα μην παθουμε πλακα αν δουμε οτι δεν ειναι αυτος που νομιζουμε..!

      Διαγραφή
    4. Θαχεις δει Ασπαιρ τελευταια κατι αλλο παραξενο σιγουρα.Κατι αρχιζει να αντιστεκεται γερα στο ρευμα που συζητουσαμε πριν....Κι αυτο παραξενο φαινεται.Εως χθες δεν ..υπηρχε.Θυμαμαι εναν καθηγητη φυσικης που ελεγε ""οι δυναμεις στην φυση εμφανιζονται κατα ζευγη Μονη μια δεν υπαρχει ποτε "".......

      Διαγραφή
    5. Πολυ ωραια συζητας και πολιτισμενα.Καταλαβα τι λες και συμφωνω περιπου.Κατανοω την δυσκολια να βρουμε μια λεξη για τους σχεδιαστες.Η απολυτη αυτοπεπιθεση πουχουν χρονια σε οτι κανουν...η κλιμακα που το κανουν ..πλανητικη...οι τομεις που το κανουν..οικονομια..θρησκεια..ιστορια..γεννετικη...τροποι ζωης...ηθη...εθιμα...γλωσσες...κλπ...δειχνουν ενα σχεδιο πλανητικο...(ακομη και στο κλιμα).Δεν εχουμε εδω εναν τρελο που ξεφυγε η δυναμη του...ουτε ενα κρατος που ξεφυγε σε ολα...διοτι θα ηταν ματαιο μακροπροθεσμα οπως λεει η ιστορια.Μοιαζει σχεδιο αλλης ....φυλης πιο ευφυους.Βλεπεις ολη η δραση τους ειναι συσκωτισμενη..ασαφης για μας..και χαρακτηριστικα υπογεια...Σεχτες κρυφες συσκεπτονται κρυφα η φανεροκρυφα...και δεν διαρρεει τιποτε ποτε στα κυρια σημεια.Μια απιστευτη αλληλεγγυη και συντονισμο εχουν τα μελη της απ τον Καναδα εως το Χογκ κογκ...Βρησκονται ..τα λενε κρυφα..εχουν πληρη συναισθηση ομαδος φαινομενικα αγνωστοι μεταξυ τους...και συμφωνουν σαν να ...μεγαλωσαν μαζι απο παιδια !! Διαμαχες οικονομικες δεν εχουν βασικα.Η ανθρωπινη απληστια λειπει.Η τρελα του ενος που του την εδωσε δεν υπαρχει.Εκτελουν το ιδιο πλανο με συνεπεια μαθηματικη.Κατι τρομερο συμβαινει φιλε.Απιστευτο....
      Βλεπω ομως και μια ...κοντρα τωρα να γινεται.Μεγαλωνει μια κοντρα σ αυτα.Εκ του μη οντος χθες...Κι εδω επισης κατι ..απιστευτο γινεται...Ας ειναι...μεγαλοφωνες σκεψεις κανουμε λογικες μεσα στην τοση παρανοια.. Ειμαστε ενα κλικ διπλα απ τον μεσο
      ορο

      Διαγραφή
    6. Το αριστερά, δεξιά είναι ταμπέλες στις στάνες για να παίζετε το παιχνιδάκι. Όλες οι στάνες τον ίδιο βοσκό έχουν.

      Περί του: “Θαχεις δει τελευταια κατι αλλο παραξενο σιγουρα.Κατι αρχιζει να αντιστεκεται γερα στο ρευμα που συζητουσαμε πριν....Κι αυτο παραξενο φαινεται.Εως χθες δεν ..υπηρχε” ΚΑΙ “Βλεπω ομως και μια ...κοντρα τωρα να γινεται.Μεγαλωνει μια κοντρα σ αυτα”.

      Η βασική διαφορά με το χθές είναι ότι υπάρχει το internet. Μπορείς π.χ. να διαβάσεις-μάθεις για την BIS (Bank for International Settlements) που χθές σου ήταν κάτι άγνωστο ή απαγορευμένο. Μπορείς επίσης να βρείς κάτι τύπους που κάνουν μεταφράσεις κειμένων και να δεις (άρα και να κρίνεις καλύτερα) για το τι παίζετε π.χ. στην Συρία ή στην Βενεζουέλα. Παλιά αγόραζες ένα βιβλίο τώρα κάνεις ένα κλικ, τόσο απλά.

      Ο βοσκός τώρα ενώ έχει φτιάξει (και κατέχει) διάφορες στάνες με προβατάκια, έχει φροντίσει και για τα πρόβατα ελευθέρας βοσκής του κάμπου, σιγά να μην το έκανε και εκεί θέλει προσοχή. Όταν η νέα τάξη ή παγκοσμιοποίηση ή εξουσιαστές π.χ. χτυπάει το κράτος-έθνος στο χτυπάει και “στερεοφωνικά” μέσω “εθνικιστικών” κομμάτων που το ίδιο το σύστημα δημιούργησε. Παραδείγματα πολλά, εν συντομία δες την Χρυσή Αυγή (δεξιό παρακράτος) και τον ρόλο-σκόπο της (που τι να πρωτοπεί κανείς), που σαν γνήσιοι εθνικιστές-ναζιστές-ρατσιστές που είναι (κάποιες από τις πολλές κακές λέξεις-ταμπέλες-καραμέλες, αγαπητές στην πολεμική του “καλού” δημοκρατικού-ανθρωπιστικού- αντιρατσιστικού κ.λ.π. συστήματος και της πολιτικής ορθότητας), κρατώντας την Ελληνική σημαία είναι υπέρ της ΕΕ και του ΕΥΡΟ. Τους εθνικιστές-ναζιστές-ρατσιστές της Ουκρανίας που κάναν “επανάσταση” by ΕΕ-ΝΑΤΟ και for ΕΕ-ΝΑΤΟ. Tους εθνικιστές-ναζιστές-ρατσιστές του AFD το κόμμα του οποίου ηγείται μία ομοφυλόφιλη πρώην υπάλληλος της Goldman Sachs, που ζει 10 χρόνια με μια μελαμψή κυρία από την Σρι Λάνκα και μεγαλώνει παιδιά μαζί της, έχει μαύρους υποψήφιους, ψηφίζεται από ομοφυλόφιλους και υποστηρίζει με θέρμη το κράτος του Ισραήλ, και πάει λέγοντας. Δράση-αντίδραση δική τους. Όσο αφορά το αριστερό παρακράτος (antifa, Ρουβίκωνες, indymedia, αλληλέγγυοι,αντιεξουσιαστές κ.λ.π.), τους γνωστούς – αγνώστους δηλαδή, εκεί οι μάσκες έχουν πέσει προ πολλού και γελάμε ή κλαίμε πιο εύκολα.

      Η ιστορία έχει δείξει ότι για να γίνει κάτι θέλει οργάνωση-κόμμα και δράση “που συσκεπτονται κρυφα η φανεροκρυφα” (βλέπε: Ρωσική Επανάσταση του 1917, Ελληνική Επανάσταση του 1821 κ.λ.π.). Η σιωπηρή πλειοψηφία θέλει επίσης και ηγεσία, αλλά ηγεσία καθαρή και με καθαρές θέσεις-τοποθετήσεις.

      Δημητρης Κ καλό είναι να μην χρησιμοποιείς για τον βοσκό όρους π.χ. “σχεδιο αλλης ....φυλης πιο ευφυους”, “Σεχτες”, “στοές” κ.λ.π. (like david icke), γιατί αποδυναμώνεις και καίς (ακόμα και να είναι έτσι) τη θέση και τοποθέτηση σου, συν ότι γίνεσαι εύκολος στόχος και βούτυρο στο ψωμί π.χ. των συστημικών ELLINIKA HOAXES κ.λ.π.
      Φιλικά.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.