2/10/18

Ύποπτος για απάτη ο επικεφαλής του Ευρωκοινοβουλίου στην Ελλάδα, εισβολή OLAF

Εισβολή της OLAF (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης) στο γραφείο Αντωνακόπουλου και άλλων δυο στελεχών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα - Τι δηλώνει στο bankingnews η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του Ευρωκοινοβουλίου κα Marjory van den Broeke
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο επικεφαλής και εκπρόσωπος του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα με έδρα την στην Αθήνα κ. Λεωνίδας Αντωνακόπουλος καθώς και δύο άλλα στελέχη του γραφείου. 
Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα εντελώς αιφνιδιαστικά στελέχη της OLAF, της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας καταπολέμησης της απάτης εισέβαλαν στα γραφεία του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα και αφού διέταξαν τον κ. Αντωνακόπουλο να βγει άμεσα από το γραφείο απέκτησαν πρόσβαση στους υπολογιστές και όλο το υλικό που ήταν εντός του γραφείου και απαγόρεψαν την πρόσβαση στον κ. Αντωνακόπουλο και τους δύο συνεργάτες του αξιωματούχους του γραφείου. 
Η εξέλιξη αυτή αν μη τι άλλο αποτελεί μια ακόμα αλυσίδα στο παζλ γεγονότων που εκθέτουν τη  χώρα μας. 
Το bankingnews επικοινώνησε με την Αναπληρώτρια εκπρόσωπο τύπου του Ευρωκοινοβουλίου κα Marjory van den Broeke η οποία επιβεβαίωσε ότι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα ο κ. Αντωνακόπουλος και άλλα δύο στελέχη καθώς κατά τη διάρκεια συνήθων οικονομικών ελέγχων διαπιστώθηκαν ύποπτες οικονομικές συναλλαγές. 

Για τη συνέχεια  BankingNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.