25/11/18

Άνοιξε η πόρτα του τρελοκομείου

Γράφει ο Απόστολος Τσιμογιάννης,
Βόμβες για τον ρόλο του Στρατού και της Εθνοφρουράς στο ζήτημα της διευθέτησης των συνόρων με την Αλβανία έριξε ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, στην διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο ραδιόφωνο News 24/7 την Τετάρτη 14-11-18. Κατηγόρησε τον Στρατό ότι δεν προχωρά στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διευθετηθούν τα θέματα των συνόρων της Ελλάδας με τρίτες χώρες, αναφέροντας ότι ο Ελληνικός Στρατός αρνείται να αναγνωρίσει τα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας, απορώντας γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δήλωσε επίσης προβληματισμό για το ποιος είναι και το ποιος θα έπρεπε να είναι ο ρόλος της Εθνοφρουράς στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ αναρωτήθηκε για το ποιος ελέγχει τις δυνάμεις αυτές, αν υφίστανται δηλαδή δημοκρατικό έλεγχο ή απλά ελέγχονται από κάποιον στρατιωτικό.
Ο πρώην ΥΠΕΞ, τόνισε τέλος ότι υπάρχουν δυνάμεις στην Ελλάδα που δεν αναγνωρίζουν το πρωτόκολλο της Φλωρεντίας, των Παρισίων, οι οποίοι ανατρέχουν σε πρωτόκολλα του 1914, όπως είναι αυτό της Κέρκυρας, το οποίο -σύμφωνα με το κ. Κοτζιά- δεν είναι νομικώς ζωντανά.
Και όπως δεν ήταν αναμενόμενο, το Αλβανικό Υπουργείο Άμυνας απάντησε «Μολών Λαβέ», δηλαδή είμαστε έτοιμοι να σας αντιμετωπίσουμε και να σας νικήσουμε.

Για τη συνέχεια LastPoint

9 σχόλια:

  1. Εγώ βλέπω πως ήλθαν οι ανθελληνες συριζαιοι και ανακατεψαν τα πάντα χωρίς να δίνουν λύση προς όφελος της χώρας !!! Ουστ παλιό συριζαιοι , ουστ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καποιο λακο εχει η φαβα....ετσι ξεκινησαν τα επισοδια το 90/91 με την Γιουγκοσλαβια, αλλου περιμεναν (Πρεσεβο, Κοσσοβο, Αλβανια) και τους ηρθε απο Σλοβενια, Κροατια στην αρχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να αντιπαραθέσω στα περί μη βίας του Μητροπολίτη Μεσογαίας το εξής: https://youtu.be/T-f-vQX942I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτο που ετοιμαζεται ειναι πανω απο εικοσαετια.
    Ειδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Κοτζιάς μαζί με την κυβέρνηση συριζανελ πρέπει όλοι να οδηγηθούν στη φυλακή ισόβια ύστερα από δημόσια διαπόμπευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να γιάσει όλο το γενεαλογικό δένδρο σου! Αν υπάρχει χώρος στη φυλακή να δούμε μήπως βάζαμε και το Κουλέικο, Ποτάμι, από Κινάλ όσοι απέμειναν και όσοι ακόμα υπολείπονται...κάθε τρείς και λίγο κάτι είπε ο Κοτζιάς, ο Τατσόπουλος, ο Βερέμης, ο Γραμματικάκης, η Ντόρα, ο Σημίτης, ο Γιάννος, ο Μπένι, ο Σαμαράς, ο Παπάς, ο Τσίπρας, ο Καμένος, ο Κούλης, ο Τσιχατζόπουλος, ο άλλος με το καλαμπόκι ο Αθανασόπουλος...ωρέ μάλλον δεν θα χωράνε όλοι στις φυλακές μαζεύονται πολλοί! Να φτιάξουμε φυλακές, τώρα θα μαζευτούν κι άλλοι να τους βάλουμε όλους σε μια να τα λένε καλύτερα! Θα έχουν πολλά να πούν για τα κερατιλίκια τους! Ωχ ξεχνιέμαι και δεν μιλάω " διπλωματικά" μεθαύριο που θα αναλάβω κανα υπουργείο θα είναι εις βάρος μου...σαν δεν ντρέπονται όλοι που φτιάχνουν περιουσίες στον θάνατο των ανθρώπων...λίγα είπες αδερφέ μου για ανθρώπους φίδια! Το πιό ωραίο που έχω δει εδώ πέραν των άλλων είναι κατά καιρούς αυτό το σχόλιο που λέει τον Τσίπρα χαμογελαστή οχιά!

      Διαγραφή
  6. At the same time 105 cement posts were removed at the border with FYROM. Police and Army (who theoretically monitors our borders) have no clue who did it. In order to remove these posts you need an army of people and a huge truck to haul them away.
    The whole issue STINKS big. Then we are wondering why we have flooded with illegal immigrants.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. They will be restored at 50 kms more South so Skopje might find Macedonian sites in "their" country.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.