22/3/19

Πάρε φόρα κι έλα... Νέα πρόκληση από τον Ακάρ: Μας ανήκει το Αιγαίο και η Κύπρος

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ. 
"Έχουμε 780.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα εδάφη της πατρίδας μας. Μιλάμε για 780.000. Κάποτε έλεγα 800.000 για να γίνει εύκολα κατανοητό. Κάποιοι παρεξήγησαν και μου είπαν ποια εδάφη πήραμε; Αμάν, να είμαστε προσεκτικοί, 780.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Κι έχουμε και τη Γαλάζια πατρίδα, 462.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων.
Μας ανήκει και η θάλασσα και ο βυθός. Οι θάλασσες! Η Μαύρη θάλασσα, το Αιγαίο, η Ανατολική Μεσόγειος και μέσα σε αυτά και η Κύπρος. Έτσι λοιπόν αυτές οι περιοχές είναι στο περιβάλλον του ενδιαφέροντός μας και είναι περιοχές που είμαστε υπεύθυνοι για να εξασφαλίσουμε την ειρήνη και την ηρεμία", δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, την ώρα που ήταν στην Τουρκία ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, σύμφωνα με δημοσίευμα του protothema.gr.
Σε ομιλία του την Πέμπτη στο εργοστάσιο συντήρησης της Πολεμικής Αεροπορίας, είπε ότι "είμαστε πάντοτε υπέρ της ειρήνης, του διαλόγου και των σχέσεων καλής γειτονίας στη Μαύρη Θάλασσα, την ανατολική Μεσόγειο, την Κύπρο, ωστόσο δεν θα παραβιάσουμε ούτε στο ελάχιστο τα δικαιώματα αυτού του λαού".
Ο Τούρκος υπουργός ανέφερε ότι "έχουμε πάρει κάθε μέτρο που περνάει από το χέρι μας και θα συνεχίσουμε να το παίρνουμε στο πλαίσιο της αντίληψης "αν πεθάνουμε θα γίνουμε ήρωες, αν ζήσουμε θα γίνουμε βετεράνοι".
Πηγή: Capital.gr

6 σχόλια:

  1. δηλωσεις τετοιου τυπου που γινονται τακτικα τα τελευταια 2 χρονια ειναι σαν τις ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ του Ε.Ε.Χ για να εμπεδωθει στο υποσυνειδητο του Ελλ Λαου ο Τουρκικος επεκτατισμος κατι σαν επερχομενο και νομοτελειακο ωστε να μειωσει τα αντανακλαστικα και γινουν αποδεκτες,παντα με την βοηθεια καλοθεληταδων Ελληνικης κατασκευης,δηλωσεις του τυπου ...πρεπει να προστατεψουμε τους ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ,στα σχεδον ηδη ισλαμοποιημενα Ελλ Νησια.Γιατι οποιος πιστευει οτι Ο Ακαρ απλα πεταξε φωτοβολιδα εντυπωσεων οπως πιθανως νομιζει ο ΥΠΕΡ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ..ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗ ΟΙΚΤΡΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ta edafi pou apokalei patrida tou me poia sinthiki tou kataxorithikan? Afta ta edafi anikoun stous ELLINES kai an oi basilikoi den ebazan ekeini tin triklopodia ston Benizelo to 1921, simera ua itan kai pali ellinika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι ρωτάτε τώρα? κι εγώ πιστεύω ότι μας ανήκει η Περσία επειδή πέρασε από εκεί ο Μεγαλέξανδρος.....δεν απευθύνεται σε μας ,στους ουγκάνους του απευθύνεται και δείχνει πως αντιλαμβάνεται το διεθνές δίκαιο και τον πολιτισμό η χώρα ποινικό μητρώο!!!!

      Διαγραφή
  3. ..... νομίζω πως η Αυτού Εξοχότης ο Τούρκος ΥΠΕΘΑ ξέχασε να αναφέρει την Κρήτη!

    Την άλλη φορά ελπίζω ότι θα το αναπληρώσει, βάζοντας μέσα και την Τρούμπα, την Κοκκινιά και τις άλλες "περιοχές" που θα του έρθουν στο μυαλό....!

    Αχ που είσαι ωρε Στρατηγέ Γεώργιε Καρούσο!!!

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατι πρεπει να πει κι αυτος ο καρντασης, εκλογες ερχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.