22/3/19

Ο λόγος της σύγκρουσης Κοτζιά, Τσίπρα - Ο «άνθρωπος» του πρώην ΥΠΕΞ στη Θράκη

Ειδικού Συνεργάτη
Διάσταση...εθνική με την επίκληση του εξαιρετικά σοβαρού ζητήματος της διαχείρισης των μειονοτικών υποθέσεων στην Θράκη και των προσπαθειών της Τουρκίας και του Τουρκικού προξενείου να αφομοιώσει όλες τις θρησκευτικές και εθνοτικές ομάδες που συγκροτούν την μουσουλμανική μειονότητα, προσδίδει το ΠΡΑΤΤΩ, (η πολιτική κίνηση του Ν.Κοτζιά) στην κρίση που προέκυψε στις σχέσεις με την κυβέρνηση. 
Μια κρίση που οδήγησε στην παραίτηση και των τελευταίων στελεχών του ΠΡΑΤΤΩ που παρέμεναν σε κυβερνητικές θέσεις και στην οξύτατα ανακοίνωση του ΠΡΑΤΤΩ. Με το κλίμα να βαραίνει ακόμη περισσότερο στις σχέσεις του Ν.Κοτζιά με την κυβέρνηση δεν είναι γνωστό αυτή την στιγμή εάν η παρούσα κρίση θα επηρεάσει και την απόφαση για την συμμετοχή του πρώην υπουργού εξωτερικών στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

Όμως έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι πληροφορίες για την «μειονοτική διάσταση» που έχει δοθεί στην αντιπαράθεση αυτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, απόστρατος αξιωματικός της ΕΥΠ και ο ρόλος που είχε αναλάβει στην Θράκη ,είναι το μήλο της έριδος της τελευταίας σύγκρουσης του Ν. Κοτζι;a και του ΠΡΑΤΤΩ με την κυβέρνηση.

Για τη συνέχεια Liberal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.