26/8/19

Ερντογάν: Κανείς δεν μπορεί να μας εμποδίσει στην ανατολική Μεσόγειο

Κανείς δεν μπορεί να μας εμποδίσει στην ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας ότι οι εργασίες της Τουρκίας εκεί συνεχίζονται με ταχύτητα. 
Σε ομιλία του για την 948η επέτειο της μάχης του Μαλάζγκιρίτ, ο Τούρκος Πρόεδρος απευθυνόμενος στο ηγέτη του Ρεπουπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είπε ότι “με το να λες ‘είμαστε το κόμμα του Ατατούρκ’ δεν φτάνει. Εσύ έχεις τελειώσει. Με το να κερδίσεις 3-4 δήμους δεν πας πουθενά”, ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.“Ο κ. Κεμάλ λέει ότι στο Αιγαίο είναι η Αμερική, οι Γάλλοι και η Τουρκία δεν είναι εκεί. Μάλλον αυτό το πρόσωπο κοιτάει και είναι τυφλό. Εκεί εμείς έχουμε τα γεωτρύπανα μας, τα ερευνητικά μας πλοία, τις φρεγάτες μας και ανά πάσα στιγμή τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη μας είναι έτοιμα να πάνε. Αυτό δεν το βλέπει. Ο κ. Κεμάλ μάλλον δεν γνωρίζει ούτε τις σημαίες μας. Δεν μπορεί κάποιος να είναι κόμμα αυτής της χώρας στηρίζοντας τους τρομοκράτες στα βουνά, τους Ε/Κ στη θάλασσα, τους εχθρούς μας στον αέρα και όποιον άλλο είναι εναντίον μας”, ανέφερε. 
Ο Τούρκος Πρόεδρος ανέφερε ακόμη ότι “στην ανατολική Μεσόγειο τα γεωτρύπανα και τα ερευνητικά πλοία συνεχίζουν τις εργασίες μας με ταχύτητα, κανείς δεν μας εμποδίζει και δεν μπορεί να μας εμποδίσει εκεί”.
 
Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ

5 σχόλια:

  1. Ευριπίδης Μπίλλης
    Το λέει συνέχεια για να το πιστέψει ο ίδιος.
    Το κακό είναι ότι αρέσκονται να το πιστεύουν οι "ημέτεροι" της "μεγάλης"τουρκικής ακτογραμμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σουπερμαν..ο Γκοτζιλας..η Λαμια...η ..γατα..Καθηστε ολοι σουζα..Αντε βρε χλιαρα ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εἶπε "ο 'Ερντογκάν: " στην ανατολική Μεσόγειο τα γεωτρύπανα και τα ερευνητικά πλοία συνεχίζουν τις εργασίες μας με ταχύτητα, κανείς δεν μας εμποδίζει και δεν μπορεί να μας εμποδίσει εκεί"
    Σχόλιο: "ἐκεῖ"!, ἀκριβῶς "ἐκεῖ", δηλαδἠ ἐκτός τῆς ἐπικράτειας, ἐκτός τῆς κυριαρχίας, καί ἐκτός τῶν ὅποιων δικαιωμάτων τῆς Τουρκίας. Οἱ Ἕλληνες ὅμως, λέμε "ἐδῶ", ἀφοῦ ἡ θάλασσα τοῦ Αἰγαίου ὅπως καί αὐτή μεταξύ Ἑλλάδος καί Κύπρου εἶναι δικές μας - ἐπί 3.000 χρόνια (μέ κάποιες σχετικά μικρές ἐξαιρέσεις, σύντομων χρονικῶν περιόδων, ὅπως τῆς ζοφερῆς τουρκοκρατίας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τι ήταν πριν 3.000 ή 30.000 χρόνια ανήκει στο παρελθόν και είναι άνευ ουσιαστικής σημασίας. Το τι είναι (γίνεται) ΤΩΡΑ έχει σημασία.

      Διαγραφή
  4. Βλάκα ισλαμοφασιστα πού νομίζεις ότι μόνο εσύ έχεις συμφέροντο και δή παράνομα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.