20/8/19

Ο Κόσμος ανάποδα ή ο εξευτελισμός της Τουρκίας στην Ιντλίμπ

Φανταστείτε για λίγο ότι το Πιεμόντε στασιάζει ενάντια στην κεντρική εξουσία της ιταλικής κυβέρνησης και καταφέρνει να δημιουργήσει ένοπλες πολιτοφυλακές, με τη βοήθεια της Γαλλίας και της Τουρκίας, για να επεκτείνει την επιρροή του, να καταλάβει έδαφη και να πάρει τον έλεγχο ολόκληρης της ιταλικής χερσονήσου.

Οι ιταλικές ένοπλες δυνάμεις με τη βοήθεια φιλικών κυβερνήσεων θα επιχειρήσει τότε να αντιμετωπίσει την εξέγερση και να προκαλέσει διάφορες επιθέσεις για να ανακτήσει τον έλεγχο στρατηγικών τοποθεσίων στερώντας τους αντάρτες κάθε νέας επεκτατικής τάσης, αλλά η διεθνής κοινότητα κραυγάζει για σφαγές και στρατιωτικές συνοδείες Γάλλων και Τούρκων εισέρχονται στο Πιεμόντε και, ως εκ τούτου, στο ιταλικό έδαφος, για να δώσουν ένα χέρι βοήθειας στους αντάρτες και να τους παρέχουν υλικοτεχνική στήριξη.

Μία από αυτές τις συνοδείες βομβαρδίζεται από την ιταλική αεροπορία, προκαλώντας ισχυρές καταδίκες της Άγκυρας και του Παρισιού.

Θεωρείτε ότι είναι φυσιολογικό;

Είναι περίπου το τι συμβαίνει στο βόρειο τμήμα της Συρίας, όπου η Τουρκία επενέβη στρατιωτικά στο όνομα του ΝΑΤΟ για να βοηθήσει ενεργά τους αντάρτες στην Ιντλίμπ να επεκτείνουν το έδαφός τους και να κόψουν τις γραμμές ανεφοδιασμού και επικοινωνίας μεταξύ των ακτών όπου βρίσκονται οι ρωσικές βάσεις και της υπόλοιπης Συρίας υπό κυβερνητικό έλεγχο.

Ένας εισβολέας που θρηνεί ότι έχει χτυπηθεί από το θύμα του... 
Είναι ο κόσμος ανάποδα!


6 σχόλια:

  1. Το αίμα,νερό δεν γίνεται...
    Οι S-400,πάω στοίχημα, είναι τζούφιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ και ο 'κόσμος ανάποδα' επειδή έχασε μία μάχη η Τουρκία .... Τήν τουρκία τήν θεωρούν 'υπερδύναμη' μόνο κάτι Καλαμαράδες καλή ώρα ...
    Γιατί όταν οι κυβερνήσεις (τών καλαμαράδων καλή ώρα) ενώ έκαναν δήθεν "εξοπλιστικά προγράμματα" τήν ίδια ώρα έκλεβαν σωρηδόν. Τά λαμόγια οι ψηφοφόροι τους όμως τούς Ξανα-ψήφιζαν ευχαρίστως .

    Δηλαδή δέν είναι τό ότι η Τουρκία είναι υπερδύναμη είναι το ότι η Ελλάδα είναι μία λαμογιέ φοβισμένη υπο-δύναμη. Μία σοβαρή και περήφανη χώρα θα προετοιμάζονταν μεθοδικά γιά να αντιμετωπίσει τίόν μπουλη της περιοχής... Αντιθέτως για τούς καλααράδες ισχύει τό ότι φάμε ότι πιούμε και ότι ..
    Τώρα άσ το ρισκάρουμε κάργα με Τουρκία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι. Έχεις δίκιο. Για ΟΛΑ φταινε οι "καλαμαράες". Εσύ που δεν είσαι "καλαμαράς" δεν μας είπες. Πότε σκέφτεσαι να ενηληκιωθείς εσύ και οι δικοί σου;

      Διαγραφή
    2. Έχεις αρκετά δίκια σε αυτό, αλλά μήπως και εσείς οι κύπριοι αδελφοί μας, κάνατε τίποτε σοβαρό γιά να ενδυναμώσετε την άμυνα του νησιού ;Ο εχθρός είναι εντός των πυλών και εσείς αγοράζετε καινούργιες λιμουζίνες γιά τους υπουργούς, αντί αποτρεπτικά όπλα.

      Διαγραφή
    3. Καλαμαράς είμαι και εγώ

      Διαγραφή
  3. ...κανεις να μην εχει αυταπατες, οτι οι Ρωσοι "ξεχασανε" τις πισοπλατες μαχαιριες των τουρκων, θαρθει και αυτωνον η ωρα !!!!! Απλα, οι Ρωσοι δεν ολοκληρωσαν τα σχεδια τους ακομη, αλλα πλησιαζει το Τελως !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.